עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני מנסה להחיות את המכונה הישנה(מחשב בן 4 שנים): פנטיום 4 - 2.6 GHZ לוח אם ABIT - IS7 1GB -RAM כרטיס Geforce FX 5200 עובד על XP. אני מחפש כרטיס AGP (אין סלוט PCIe) שיהיה טוב למשחקים ישנים יותר (doom3, halflife2, battle for middle earth), אבל שגם יתמוך ב-direct X 10 או לפחות direct X 9c (לדוגמא כדי להריץ את Dreamfall כמו שצריך..) יש טעם לנסות להריץ direct X10 על המכונה הזו?(או שה-cpu יהיה צוואר הבקבוק?) מחפש כרטיס שלא "יתבזבז" על CPU ישן יחסית..אבל לא מתכנן מחשב חדש בעתיד הקרוב.. שקלתי כמה אופציות: 1. Sapphire ATI Radeon 2600 XT, 256MB GDDR3, 128Bit, AGP (זכרון מהיר ותומך ב-direct X10 - איך המעבד שלו?) 2. Palit ATI Radeon X850 XT, 256MB, AGP (אומנם רק DDR2 אבל אומרי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. המפרט שלי הוא: מאבד: E6750 ספק:THERMALTAKE 550W זכרון:3GB לוח אם:GA-P35-S3L ובנוסף מומלץ שתיהיה אחריות של 3 שנים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dbziz,

נרשמו רק הפופולריות ביותר, הבחירה שלי היא GIGABYTE (:

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אם כן אז למה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן חבר'ה, המפרט: i7 930 ga-ex58a-ud3r 6gb ddr3 1600 cl9 intel x25-m 80gb sapphire 5850 3DMark Vantage - על רזולוציה של 1024x1280 ומצב PERFORMENCE, בלי לגעת בשום דבר בתוכנה. 3DMark 2006 - אותה רזולוציה ושוב בלי לגעת בכלום. עד כמה זה נמוך ומה אפשר לעשות ע"מ להגיע לתוצאות האופטימליות? תודה אנשים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by alex28,

אני רוצה לקנת כרטיס מסך מסוג זה ATI RADEON X1550 מה אני צריך לדעת לאיפה שאני קונה כרטיס מסוג זה???

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. GTS - http://tms.co.il/product/4888 GT - http://tms.co.il/product/4643 GT OC - http://tms.co.il/product/5214 קודם כל השאלה שלי, אני יודע שיש גרסאות כמו שיש GTS ישן ויש GTS חדש עכשיו איך אני יודע מה חדש ומה ישן לדוגמא הבאתי פה לינק לGTS אבל השאלה אם הוא חדש? ואיך יודעים זאת? ולנושא, איזה מבין 2 הכרטיס הללו הם הטובים ביותר ? כרטיס מסך אני צריך לאורך זמן ארוך שיחזיק ויתפעל ללא בעיות כל משחק חדש שיוצא. מניסיון וממה שאומרים אני יודע בוודעות שהכרטיסים האלו מספיקים אולי לא תמיד למקסימום ביצועים(אממ CRYSIS אממ) אבל מספיק ומצוין שיפעילו כל משחק חופשי. תודה לעזורים. ארקדי.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by system_x,

אז ככה היום נסעתי לזיגזג לקבל הזמנה... קודם כל על החנות... הגעתי לשם מפ''ת בקו 76 (יצאתי בצומת סביון) מצאתי את הכניסה לישוב ''מונסון'' ולאחר מכן זה כ 10 דקות הליכה... אני חייב לציין שהמקום הזה כ''כ שומם... אין שם נפש חיה בכלל... אז מצאתי את הרחוב שבו אמורה להיות החנות (שנהב מס' 28) ואני מסתכל ומסתכל ומנסה למצוא משהו בולט כדי לדעת שזאת חנות... לא מצאתי חחחחחחח אז התקשרתי ואמרתי שאני שם אבל אני לא רואה שום חנות ואז הוא הסביר לי שזה מול הפרצוף שלי. זה בית פרטי שהדבר היחידי שמציין שזה ''זיגזג'' זאת תוית קטנה (כמו שרושמים בכניסה של בית פרטי...) ועליה כתוב זיגזג... בחיי שצריך משקפיים או משקפת בשביל להבחין בשלט... מבפנים נראת אחלה חנות דווקא... מה ששמתי לב זה מבחר גדול של מוצרי …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני יודע שלרוב מתעסקים פה ב High-end ויש לי שאלה קצת שונה : הלך לי לא מזמן Geforce 4200 Ti (AGPX8) ואני לא ממש מצליח למצוא לו מחליף (קשה היום כשאין PCIE ), מחשב חדש לא בא בחשבון בינתיים (לצערי). אז אני מחפש מחליף ל 4200 Ti , שיהיו לו את אותם ביצועים פחות או יותר בתקציב של עד 350 שקלים. בינתיים אני שוקל את הgeforce 6200A למרות שעושה רושם שהוא נופל ממנו בכמה פרמטרים, יש לפורום המלצות? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לא יהיה אירוע שישודר בלייב כמו שהבטיחו, עשו שם "מחשב מסלול מחדש" עקב הקורונה וכל העסק נדחה. https://www.pcgamer.com/nvidia-postpones-exciting-product-announcements-planned-for-this-month/ נתאזר בסבלנות

11. Started by love-its-my-name,

אני לא מבין.. קיבלתי תוצאה ב 3dmark 13691 איך זה יכול ליהיות? עם מפרט סוס כמו שלי אין מצב.. חייב ליהיות משהו ששיבש את התוצאה! המפרט שלי בפרטים בצד ימין תסבירו לי איך זה יכול ליהיות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shlosi,

שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו (Avid, Premiere, After Effects) אבל מכיוון שבעתיד הלא רחוק אני מתכנן להתחיל להתעסק בתלת מימד (כנראה maya וblender) הבנתי שאני צריך כרטיס מסך הרבה יותר רציני. התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 לכרטיס המסך שכרגע הכרטיס שהמליצו לי עליו הוא PNY VCQ2000-PB אשמח לשמוע מה דעתכם הנושא ואם יש כרטיס אחר שהייתם אומרים שיותר יתאים לצרכים שלי, במסגרת התקציב כמובן. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רואה שבזמן האחרון באתרי ביטורנטים הפרטיים לסרטים נכנסה המדיה החדשה להורדות ה"BLUERAY" הקטע שכל סרט בבלו ריי מתחיל רק מ 15 ג'יגה לסרט ואולם ה HDTV 720P או ה 1080I זה 4-10 ג'יגה השאלה שלי היא מה ההבדל בין האיכות הכי גבוה של HDTV (1080I ל סרט BLUERAY ? נ.ב לכל אילה שעדיין מתלהבים מהאיכות של DVDRIP !!! ממליץ לכם בחום לעבור לסרטי HDTV ! עולם אחר ! אי אפשר לחזור אחורה !!! אתמול יצא לי לראות את אייס אייג' 2 ב 1080I (רזולוצייה של 1900) ונפלתי מהכסא מהאיכות

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mottile,

קראתי המון פוסטים בפורום לגבי הנושא הזה. אני יודע שצריך NVIDIA, ש-AVID ממליצים על QUADRO, ומצד שני שהרבה אנשים טוענים שQUADRO מיותר. השימוש שלי הוא עריכת וידאו ביתית, אני לא מקצוען ולא עוסק בתחום. אני עומד לפני רכישת מחשב ואשמח להכוונה בנושא. מכיוון שלא מצאתי מקור מידע שהבהיר חד משמעית לכאן או לכאן, האידיאלי מבחינתי לשמוע פידבק ממישהו שעובד עם AVID ומשתמש בכרטיס מסך "ממוצע". האם זה עובד, ואם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by chakalaka25,

אהלן המחשב שלי עכשיו: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz ספק: SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 8GB RAM לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3V כרגע עם ווינדוס 8.1, מתכנן אחרי הקניה לפרמט ולהעביר לווינדוס 10 תקציב 1400-1600 לשימוש לגיימינג תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nahum8,

מפרט (1) E6300 @ 2100Mhz 945P-S3 1650XT ( ללא OC ! ) TWINMOS 512*2 DC השאר לא כ''כ רלוונטי.. קיבלתי ב 3DMARK 2005 תוצאה נחמדה נראה לי...7796 MARKS...זה טוב או לא?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 + AC 7 PRO 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT ANTEC 300 נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. עשיתי עכשיו גם ב…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

שלום. חבר ביקש המלצה לכרטיס, אז חשבתי על 7300GT AGP ב530 ש"ח. עד כמה הוא חלש מ7600GS?? והאם הוא יעשה את העבודה ?? תודה :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Jook,

שלום , אני מחכה לכרטיס מסך זה כבר זמן מה, האם יש תראיך משוער שהוא יגיע ארצה ? יש לי מערכת המבוססת של AMD 1400 ואני חושב שכרטיס זה יתאים לי ביותר . אם יש לכם חוות דעת נוספת אני אשמח . אני גם אשמח אם תתנו לי את תאריך ההגעה המשוער שלו לארץ . תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני ממש לא מנוסה בהחזרת מוצרים וכדומה. איך אני אמור לשלוח לפנדס את הכרטיס מסך? התקשרתי אליהם לברר את הביטוח ובסוף מצאו שהאחריות קיימת לשלוש שנים, כלומר, יש עדיין ביטוח לכרטיס מסך עד סוף שנה ;D אך אין לי את המאוורר המקורי את הכרטיס מסך.. קניתי מפנדס את הקירור לכ. מסך של arctic cooling בגלל שהמאוורר המקורי נשבר לי וזרקתי אותו. האם יקבלו את הכרטיס מסך ללא מאורר מקורי ולאן בכלל לשלוח את זה? [וכמובן, איך לעזאזל שולחים דבר כזה? זה גם שוקל איזה 1 וחצי קילו ואף יותר] תודה מראש וסליחה על פתיחת הדיון מחדש פשוט לא מצאתי את הישן.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Zinger777,

היי, אם אני מעוניין להריץ משחקים על רזולוציה כזו בהגדרות high אני אצטרך יותר מכרטיס אחד? אם כן, כמה ואיזה? התקציב פחות קריטי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. שלום חברים, אני מחפש כרטיס מסך לשם עריכת וידאו וגם משחקים. יש שני כרטיסים מומלצים לעריכה: GTX 285 ו-GTX 295 מצאתי כמה ביד שניה ואני רוצה לרכוש אחד מהם. כולם טוענים שלא עברו OC ואני לא ממש יודע איך ניתן לבדוק זאת ובכלל איך בודקים כרטיס שהוא תקין? לכמה מה בכלל אין אחריות מכיוון שנרכשו בארה"ב. מה לדעתכם מחיר השוק של יד שניה בכרטיסם כאלה? ושאלה אחרונה, יש לי כרגע כרטיס עם CHIP של ATI דגם 4870 עם 1GB זכרון, כמה אפשר למכור כרטיס כזה היום? המון תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ביקשתי בפורום אחר.. אבל זה דיי פורום של ילדודס אז אני מעדיף לשאול פה כדי ללכת על בטוח. תקציב - 500 שקל גג.. זה דיי לחוץ אז בלי חריגות שימוש - משחקים בעיקר.. לא מצפה שיריץ לי הכל על VERY HIGH... מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: AMD Phenom II X3 Black Edition 720 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON HD4670 512MB ספק: SeaSonic SS-500ET 500W מסך: BENQ V2220P 22" עכשיו אני מעדיף משהו מחנות בבאר שבע (Pandas,Ivory.KSP) למרות שאני לא שולל שום דבר אני שמתי עין על זה: ATI 5670 OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27939 אבל המליצו לי איפה ששאלתי על זה: 450…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי מחפד כרטיס מסך לא יקר (בסביבות 200) עם כניסות mini displayport

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום. אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי MSI 4670 ולקנות כרטיס מסך חדש. היעוד הוא למשחקים. התקציב הינו עד 800 ש"ח, כאשר העדיפות היא ליחס תמורה/עלות מקסימלי. לא מתוכנן CF/SLI, מתוכנן OC וישנה חשיבות גדולה לשקט. המפרט שלי: DELL E228WFP, רזולוציה - 1680x1050 Corsair VX450 ראיתי את המבצע של TMS לגבי ה6850OC ב680 ש"ח. התלבטות לגבי הכרטיס הינה שגרסת הOC משתמשת בvoltage regulator לא סטנדרטי ולכן אי אפשר להעלות לו מתחים. האם זה נכון? אשמח להמלצות נוספות, תודה.

דיונים חדשים בפורומים