כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש באיזה עשרת אלפים שקל וזו השאלה שלי, אני יכול או לקחת: ATI Radeon 9800PRO ב 2300 שקל ומסך liyama 413C ב 1500 שקל או כרטיס מסך 9800NP ב 1600 שקל ומסך LCD ב 2200 שקל (מקסימום 2400-2500) זו השאלה, קודם כל האם ההבדל בביצועים בין 9800P ל 9800NP שווה 700 שקל? דבר שני, איזה מסך LCD 17 טוב אני יכול לקנות ב 2200-2400 שקל? והאם הוא יהיה באיכות תמונה\טקסט של ה 413C ? מה אתם אומרים? אהה ואני לא הולך לעשות OC לכרטיס מסך... כלומר הוא יהיה 9800NP אני יודע שזה לא קשה להעלות את הביצועים אבל אני לא הולך לעשות את זה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות את ATI Radeon HD4850. כרגע אני שוקל איזה גירסה לקנות, כשהמטרה הכללית היא: בלי OC בכלל, ושקט מאוד! בלי להתעסק עם עוצמת המאוורר, כלומר שיתאים את עצמו לבד כשCrysis רץ וכשהמחשב במנוחה. אז מה עדיף? SAPPHIRE, PALIT, GIGABYTE?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס 9600GT SONIC מבית PALIT. חיברתי אותו למחשב, והוא אכן עובד. אבל בצורה מאוד לא מרשימה. הפעלתי את המשחק אססינס קריד, והוא פעל משמעותית פחות טוב מאשר בכרטיס 8500GT הקודם שלי. כמו כן הפעלתי את מדד חווית המשתמש של ווינדוס (אני משתמש vista 32) והציון של כרטיס המסך היה 3.7. לא הגיוני בעליל. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ומה יכול להיות הפיתרון? אני אציין שההתקנה כללה אך ורק את דחיפת הכרטיס לחריץ ה PCI-E. שמתי לב שהכרטיס מגיע עם חיבור לספק. האם יש לחבר גם אותו?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגדרות מקסימליות ללא פילטרים על 1080 P ישנם מקומות שראיתי מתחת ל30FPS הגיוני? הדרייבר מעודכן ושאר המשחקים רצים יפה... מעבד 6600k ו 8GB זכרון...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הכרטיס שלי בצד בתוך המפרט. יש לציין כי זוהי התנסות הATI הראשונה שלי והיא מאכזבת בטירוף. הכרטיסים שהיו לי עד היום (על מערכות שונות) הם G-Force 4mx, 6600, 8600GT וה 9800GT. וה HD5850 הוא הATI הראשון שלי, שלצערי הרב, כל הביקורות המהללות למיניהם אינם כוללים את העובדה שהתמיכה בהם, היא ברמה כה נמוכה ועלובה. שלא נדבר על הDrivers של ATI והפונקציות הלא מתפקדות. אל תבינו אותי לא נכון, וואלה ניסיתי, Driver Sweeper וגרסאות BETA וPREVIEW ומה לא. והאבסורד הכי גדול: BC2, שדרך אגב התחיל לטעון את המפות ב30 שניות OUT OF THE BLUE כשקודם זה היה 10 שניות ושום Driver לא עוזר. נחזור לעניין, אז שBC2 מחליט להיטען על ההגדרות הכי גבוהות + DX11 ומה לא, עובד חלק הכרטיס מפציץ, אבל, כשאני רו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתעוררה לאחרונה, כאשר אני עובד על המחשב, החל מגלישה באינטרנט וסתם מתעסק עם תוכנות , פתאום המסך "קופץ" וניהיה שחור ואחרי כמה שניות חוזר למצב הרגיל (המחשב נשאר דלוק והכול פשוט רק המסך כאילו מבצע "רענון"). החלפתי את כרטיס המסך לכרטיס אחר והבעיה נמשכת, וגם כאשר החלפתי מסך הבעיה לא נפתרה. בבקשה עזרו לי למצוא פתרון מהיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מחפד כרטיס מסך לא יקר (בסביבות 200) עם כניסות mini displayport
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה הגיוני שהמשחקים כולם זזים לי על 50 פרמיים אם ראדון 9800 פרו ואם המפרט כמו שלי ודרך אגב יש לי את הדריור האחרון וגם אם פילטרים וגם בלי זה עובד לי אותו דבר אני בודק את הפרמיים אם התוכנה Fraps למי שמכיר נ.ב: האם הדריור של אומגה ישנה או יעזור לי במשהו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלי הוא : Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 ASUS P5B-E Antec 450W Smart Power 2 Kingston 2GB 667 Evga Geforce 6800 Ultra עכשיו נמאס לי מהכרטיס.. בא לי משהו חזק שגם מדי פעם יוכל לרנדר בפאנן.. עכשיו העניין הוא שהסתכלתי בפורום וה9800GTX+ נראה מעניין וגם ה9800GX2 למרות שהוא כבר מתחיל להיות יקר מדי.. חוץ מזה יש אולי משהו אחר שאתם ממליצים ? וכמה באמת משנה הכמות זיכרון שעל הכרטיס? או על מה בין שניהם? והבעיה היא גם שיש לי ספק של 450W אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש איתמר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה הזאת. הכרטיס מסך (HD PALIT 4870 512) משנה כל פעם על דעת עצמו את תדר המקסימום של PCI EXPRESS י מ16 ל4. חשבתי בזמנו זה קשור למאווררים שהיו לי (5) אז ניתקתי את כולם והשארתי 1 מקורי. אך עדיין התופעה ממשיכה. אולי הספק בכלל אשם? (HEC 550+ 80BRONZ) גיליתי שבכדי לפתור את הבעיה אני צריך לנתק את כבלי החשמל של כרטיס המסך לחכות כמה שניות להחזיר ואז המחשב מזהה תדר של 16. אבל אחרי כמה ימי שימוש התדר יורד שוב ל 4. מעבד פנום 2 720 X3 ללא שום אובקלוק. ביוס הכי עדכני ועומד על דיפולט. דרייבר עדכני של כרטיס מסך. תודה לעוזרים, תמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. חבר ביקש המלצה לכרטיס, אז חשבתי על 7300GT AGP ב530 ש"ח. עד כמה הוא חלש מ7600GS?? והאם הוא יעשה את העבודה ?? תודה :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 X 2 קינגסטון כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר אבל יש לו pci X16 וצורב די וי די אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם כדי לי את ה- 8800gt או ה8800 gts 640 mb או שכדי לי לחכות שבוע שבועיים עד שיוצאים הכרטיסים החדשים וה GTS החדש ? מה אתם מציעים ומה המחירים של החדשים יהיו ומבחינת הביצועים הם יהיו הרבה יותר טובים מהGT ומהGTS 640? השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים תודה מראש!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא עובד , כלומר כשאני מפעיל את המחשב אין תצוגה על המסך, אין לי אינדיקציה ברורה אם מדובר בבעיה של כרטיס המסך בגלל שהלוח אם לא עושה צפצופים משום מה. אני מעוניין בנתיים להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שיש בלוח אם. אם אני לא טועה צריך בשביל זה לבטל את הפעולה של הכרטיס מסך בביוס. אבל אני לא יכול לגשת לביוס כי אין לי תצוגה במסך... מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב לא מחייב...תרגישו חופשי להציע את מה שאתם חושבים מפרט: זכרון- 1024RAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 400W לוח אם - Asus P4S800D-X מה הכרטיס AGP הכי משתלם ביחס עלות-תועלת כיום? האם יש כרטיס AGP שאיתו אני אוכל להריץ ביחד עם המפרט הזה משחקים של היום בצורה טובה? האם יהיה צוואר בקבוק מהמעבד? *בקיצור, איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות? (AGP) עריכה: חשבתי על ה- HD3850... יהיה לי צוואר בקבוק איתו?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי MSI 4670 ולקנות כרטיס מסך חדש. היעוד הוא למשחקים. התקציב הינו עד 800 ש"ח, כאשר העדיפות היא ליחס תמורה/עלות מקסימלי. לא מתוכנן CF/SLI, מתוכנן OC וישנה חשיבות גדולה לשקט. המפרט שלי: DELL E228WFP, רזולוציה - 1680x1050 Corsair VX450 ראיתי את המבצע של TMS לגבי ה6850OC ב680 ש"ח. התלבטות לגבי הכרטיס הינה שגרסת הOC משתמשת בvoltage regulator לא סטנדרטי ולכן אי אפשר להעלות לו מתחים. האם זה נכון? אשמח להמלצות נוספות, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אפשרות או ל CHAINTECH GEFIORCE 3 T200 128MB או מה שקניתי עכשיו ואותו אני רוצה להחליף MSI GEFORCE 3 T200 64 MB VIVO כדיי להחליף את גרסת ה 64 מגה ב 128 של CHAINTECH? http://www.chaintech.com.tw/Products/VGA/ag321.htm אני חייב מהר תשובה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אם אני מעוניין להריץ משחקים על רזולוציה כזו בהגדרות high אני אצטרך יותר מכרטיס אחד? אם כן, כמה ואיזה? התקציב פחות קריטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת... XFX GeForce GTX 285 Sapphire Radeon HD 4850 X2 שניהם עולים בערך אותו דבר
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס זה אבל רשום עליו 3DFX ואני לא יודע מאיפה אפשר להסיג לו דריברים הנה הלינק לתמונות שהכנתי:לחצו כאן ובבקשה תנו לי לינק מדויק
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה אולי מעט מוזרה, אני עומד לשפר את מערכת ה HTPC שלי ולהחליף את לוח האם ל ASROCK H61M-GE עם מעבד I3. לוח האם כולל בתוכו מעבד גרפי (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M-GE&cat=Specifications) בעל יציאת HDMI ובנוסף יש לי כרטיס גרפי ישן של nVudia מדגם 8400GS, אשר הוא מצויד ביציאת DVI. השימוש העיקרי של המערכת אמור להיות ניגון ווידאו, כנראה FullHD (הטלוויזיה תומכת ברזולוציה של 1920 * 1080), ואולי מעט סרטים בצפייה ישירה. -האם המעבד הגרפי בלוח האם יוכל לנגן סרטי FullHD ללא העמסת המעבד? -האם יציאת HDMI מלוח האם כוללת סיגנל אודיו? אם כן, האם ניתן להוציאו בנפרד למגבר? -האם עדיף להשתמש במעבד הגרפי בלוח האם או בכרטיס המסך? -האם כרטיס המסך יכול לתמוך/לעזור למעבד הג…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ מערכת הפעלה וירטואלית עם לינוקס שתעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שלי שהוא 4500HD לצורך חיבור לטלויזיה ושימוש כמדיה סנטר ובנוסף להריץ את המערכת הפעלה הרגילה שלי (וינ 7) עם הכרטיס מסך הלא מובנה האם אפשר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם המפרט הבא: Intel Core2Duo E6600 Gigabyte 965P-DS4 2GB DDR2 800 GeForce 7100 GS אני מעוניין בכרטיס מסך זול שינגן לי סרטי HD כשאני ברזולוציה 1920X1080, כי עכשיו הוא מקרטע קצת... אשמח לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
2328. עם המפרט: Athlon 64Bit 3000+ Sapphire Radeon 9800Pro GeiL 512 DDR PC 3200 ABIT KV8 Pro
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-