כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני כבר מחכה משהו כמו 3 חודשים וכל הזמן אני אומר, למה לקנות עכשיו שעוד מעט אני אתבעס, אבל עכשיו נמאס לי לחכות ואני כבר רוצה לקנות החודש ! אני מתלבט מאוד בין השתיים הנ"ל, אני יודע שהמחשב שלי לא מריץ פרפקט את ויסטה אבל אני ראיתי את התמונות\סירטונים של DX10 וזה ניראה פשוט מדהים ! להגיד את האמת אני דיי נוטה לכיוון 1950P כי הייתי עם ויסטה וראיתי שדבר ראשון יש המון בעיות דבר שני המחשב שלי לא מריץ אותה 100% עם משחקים כי היא צורכת 250 מגה ראם יותר מ XP... (בלי ממתקים) המחיר לא משחק כאן תפקיד גם כי אני קונה אותם בזול יותר מהמחיר הרגיל וגם כי זה הפרש דיי קטן של 100 שקל... טוב, אני חפרתי מספיק, עכשיו מה אתם אומרים ? ובבקשה בלי תשובות של 3 מילים/תשובות של באלאש . ד"א, תג…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יביא לי יותר ביצועים יש לי 24 אינץ power color hd4890 1gb או gigabyte hd4870 1gb או xfx giforce gtx260 מעבד:E8400 BOX לוח אם:ASUS P5QL PRO דיסק קשיח:WESTERN DIGITAL 640GB 32MB זיכרון:G.SKILL DDR2 4GB 1066MHZ 5-5-5-15 ספק כוח:CORSAIR 750TX מארז:COLOR MASTER CM690 קירור למעבד:ARCTIC COOLING FREEZER XTREME
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-10 לספטמבר בערך אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים לשוק. מה דעתכם עליהם? האם המחיר שלהם ביחס לתועלת שווה? או שעדיף לרכוש את כרטיסי המסך ה"ישנים"? מה הפרש המחירים יהיה בינם לבין כרטיסי הHIGHT END המומלצים כיום למשחקים כבדים? אני שואל כי אני רוצה לקנות מערכת מחשב חדשה, ואני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם (אה כן... ואני לא גרפיקאי וזה... המחשב ישמש למשחקים חזקים על מסך 22" ) אני חושב שהיום כדאי לקנות כרטיס חזק ב-1000 +- שיריץ לי את המשחקים על הגדרות גבוהות (אין צורך באקסטרים... פשוט הגדרות טובות שאפשר יהיה לשחק בכיף ולהנות מהגראפיקה) ועוד שנה וחצי או יותר לשדרג לכרטיס חדש יותר בעוד 1000 שקל מאשר לקנות את אחד מהכרטיסים החדשים ב2000 היום, המ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אם אני מעוניין להריץ משחקים על רזולוציה כזו בהגדרות high אני אצטרך יותר מכרטיס אחד? אם כן, כמה ואיזה? התקציב פחות קריטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום הממסר התחיל לתקתק כמו איתות של מכונית נראה לי שהספק כח שלו נשרף
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... סוף סוף רכשתי מארז HTPC יפייפה (Omaura tf8) שהוא Low-profile. לכן דרוש כרטיס מסך שהוא low profile לצערי... ה-8600GT שלי לא יספיק כי הוא גדול מדי :-\ לא מצאתי כרטיסי Low profile מלבד 8400gs עם יציאת S-video (אם לדייק דרוש לי composite). לכן זקוק לעזרה, מעדיף Nvidia. המחשב כמובן אמור לנגן סרטים בהאצת כרטיס מסך (לא רוצה להיות תלוי במעבד). לצורך העניין, עדיין לא רכשתי לוח אם בשבילו, אז ניתן משולב (סוקט 775), אם זה משולב אז התקציב עד 600 ש"ח. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.12.2009 בשעה 15:37:00 אוקיי יש צדיק בסדום...מצאתי רק דגם אחד שנמצא נראה לי רק בחנות אחת 9400G http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8019 יש אלטרנטיבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו מה קרה למחשב שלי הכרטיס מסך עומד למות... http://img15.exs.cx/img15/6899/sss1.jpg ובכל זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיעמוד בתקציב של 600 גג זתומרת הכי לחוץ זה 600, מישהו אמר לי שהכי כדאי לי זה את הכרטיס הזה: GF FX5700LE 128MB DVI,TV שעולה 580 שקל או pine xfx fx5700 שעולה 570 אבל אני לא מכיר תחברה.. איזה מהם עדיף לי? אולי בכלל לא כדאי לי את שניהם? אז מה הכי כדאי לא חייב להיות כרטיס שהזכרתי..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים". קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חדש פה ועם זאת כמובן באה שאלה. אני מחפש מסך lcd חדש למשחקים (8ms) של אחת מהחברות הבאות: lg, viewsonic. הבנתי שהן החברות המובילות בתחום. כמה דברים שחובה שיהיה לצג: 17", 8ms, ניגודיות של מינימום 1:500 אין עוד משהו משמעותי שצריך בנוגע לצגים האלה תקנו אותי אם אני טועה. מחיר מקסימום 2500 שקל.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SAMSUNG 730B כי אמרו לי שהוא מצוין אבל אין לו PIVOT האם זה דבר קריטי כי אני רוצה לשחק במשחקים כבדים וגם בשביל שאם אבא שלי רוצה לקרוא כתבות באינטרנט או לכתוב מסמכים . תאמרו לי מה זה והאם זזה חשוב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של sea sonic 6 זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג אני מעוניין לשדרג בקרוב את המחשב למעבד i7 7800x לוח אם של asus וזיכרון 2x8 gb אני יכול להשיג את הכרטיס asus dual rx 580 8g במחיר 1140 שקל. באמזון
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מפרט בצד, אני משתמש בתוכנה Sapphire Trixxx.. חוץ ממהירות הליבה והזיכרונות של הכרטיס יש שם עוד שתי אפשרויות : Board Power LI VDDC מה הם ? והאם בזמן OC כדי לגעת בהם או לא ? ובקשר למהירות המאוורר... ב OC להשאיר אותו על אוטומטי ? או שלעלות את האחוזים עד כמה שאפשר בגבול הנסבל מבחינת רעש ? הכרטיס מגיע ככה מהמפעל : core - 950 memory - 1250 Board Power LI - 0 VDDC - 1131 תוצאות 3dmark 11 P8955AMD Radeon HD 7950(1x)Intel Core i5-3570
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם,מחפש המלצות לגבי כרטיס מסך למחשב נייח שברשותי. תקציב עד 1000 חריגה מקסימלית 300 ש"ח. למטרת מחשקים (בעיקר FIFA 2016/GTA V) לא בקטע של גיימינג מטורף סתם לפאן. ספק כוח כתוב 490W Max ולמטה כתוב 500W שזה בטח הכוח הכללי שלו או משהו כזה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח מבוסס AGP והוא רוצה לקנות כרטיס חזק, ולפי הכרטיסים המומלצים ה-X1950PRO הוא הכרטיס החזק ביותר ל-AGP כיום אז רציתי לדעת אם זה מעודכן ונכון והוא יכול להזמין עם ראש שקט שאין משהו יותר טוב ל-AGP ^^ http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492309
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37697
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"JUNIPER" חדש Radeon HD 5750 http://www.hexus.net/content/item.php?item=20537 נראה כמו פתרון מצויין לגיימינג בתקציב נמוך , או ל CFX .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי את הכרטיס הנ"ל.. נכנסתי לאתר שלהם ואני וראיתי שיש להם עדכון לביוס אבל הם אומרים שם שזה רק לדגמים או סדרות מסויימות אם אני מבין נכון... איך אני מברר את שלי?...תודה... http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/#download
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שתקראו את מה שלמטה, אני בטוח שתסכימו איתי שכל קנייה עכשווית של כרטיס מסך ברמות ה-mid /high עבור ה- gamer הממוצע ,תתברר כטעות גדולה משום שכבר בנובמבר יוצא gforce8 ובינואר יוצאים vista והמשחק המהולל Crysis שהתחושה בו היא שאתה משחק בסרט הולוודי משום שהוא מנצל את כל מה ש- directX10 יכול לתת. Crysis A next-generation project by CryTek, makers of the dazzling FPS Far Cry ---------------------------------------------- the geometry shader in Direct X 10 can output results directly into memory, allowing data to go right back into the graphics pipeline without going out to the CPU for setup. The changes will let the GPU accelerate particle effects like smoke and explo…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אני שוקל לקנות LCD 19" אחרי כניסה קלה של מזומנים. אני מעדיף מסך שיהיה לו כניסת RCA כדי לקראות גם טלויזיה דרך הממיר הדיגטלי כרגע אני חושב על המסך הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות שאין לו כניסת RCA (לא מצאתי אף אחד שיש שלו) בכל מקרה מה צריך להיות המינימום של הקונטרס והבהירות שאני צריך לחפש? קונטרס נמוך יותר זה טוב יותר? עד כמה זה משפיע?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ngo.afraid.org/cs16.html WTF !? איך אני עושה את זה! לgf2mx400 שלי... איך אני יכול לעשות את זה , הסברים בבקשה.! PLEASE אני חייב את זה , זה פשוט מעולה לשחקני CS
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-