כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי, המון זמן לא כתבתי פה אבל יש לי בעיה. קניתי שילוש חדש + כרטיס מסך. מעבד RYZEN 5 1600 16GB זכרון 3000MHZ AB350M - D3H RX580 4GB חלקים ישנים: ספק 500 של ANTEC דיסקים קשיחים מסך FUJICOM 1080P ההתקנה מחדש של הווינדוס עברה בשלום, בביוס אין בעיה, המחשב עלה לאחר ההתקנה והכול היה בסדר גמור אלה שברגע שהתקנתי את הדרייבר אני מקבל (כך זה נראה לפחות) הפרעות שנראות כמו שלג לבן רק שזה בצבעי אדום ורק על רקע שחור וכהה, על דף אינטרנט לבן אני לא מצליח לזהות את הבעיה. ניסתי למחוק את הדרייבר עם DDU ולהתקין מחדש ואפילו כמה דרייברים שונים אבל הבעיה חוזרת עם התקנה של דרייבר. בלי דרייברים אין ב…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מתכנן להרכיב מחשב חדש, ומעוניין להביא כרטיס מסך עם חבר שמגיע מארה"ב בשבוע הבא כמעא הזמנתי XFX RX580 ב 190 $ אולם אני מהסס אם לאור התמיכה של NVIDIA ב freesync עדיף 1060 ( הספק נמוך משמעותית) בתוספת של 50$ מה דעתכם ? חייב להזמין היום תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בכרטיס מסך שהוא יזהה לי את הS וידיאו שחיברתי חיברתי S וידיאו מהטלויזיה למחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
יש לי את כרטיס הלכידה PVR 2000 Aשל לידטק. יש אפשרות לקליטת ווידאו דרך מהמסרטה דרך S-VIDEO ויש CVBS. מה אתם חושבים שעדיף? שתי הפונקציות מתחברות למסרטה, ולא ראיתי העדפת איכות באחת מהדרכים 'על פניו'... תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס X1900GT כשלושה חודשים ולפני כשבוע גיליתי שה S-VIDEO הפסיק לעבוד. ניסיתי את כל האפשרויות כולל הורדת והתקנת דרייברים מחדש אך המחשב לא מזהה את החיבור בשום מצב. חיברתי RCA ועובד יפה בלי שום בעיות. כמובן שיש לי עוד אחריות, מה דעתכם צריך לעשות ללכת לחנות או שיש רעיונות נוספים לבדיקה? במידה והלכתי לחנות האם אני מקבל כרטיס חדש או מתוקן? תודה,
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
חיברתי את יציאת האס וידאו לטלוויזיה על ידי כבל 21 פינים(חדש לגמרי) לאחר החיבור אני רואה את המחשב על הטלוויזיה אבל משום מה בשחור לבן בלבד ! למה , אני לא יודע. אנא עזרו לי גיא.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי ברשותי Toshiba LCD TV 27WL55 כרגע היא מחוברת למחשב בחיבור VGA, אבל בחיבור הזה, הרזולוציה המקסימלית שהTV מקבלת היא 1024X768 ובגלל הרזלוצויה הזאת, התמונה בעצם נמתחת על המסך (כי זאת לא רזולוציה של מסך חרב.) חשבתי לחבר את הTV באמצעות S.Video וככה אני יוכל לראות ברזולוציה של 1280X720, כלומר מסך רחב, ללא מתיחות. אז האם יש הבדל כל כך משמעותי באיכות האות בין VGA ל S.Video למרות שאני אעלה את הרזולוציה? חשבתי לבדוק את זה לבד, אבל זה דורש ממני עכשיו להתחיל להעביר חוטים שוב דרך הקיר, אז אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה. תודה מראש :xyxthumbs: Install
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הכרטיס שדיברנו עליו לפני חודש יצא לחנויות זהו ה S27 של CLUB3D!!! לכרטיס יש 8 צינורות עיבוד עם 8 מעבדי טקסטורות... 4 יחידות גיאומטריות (וורסקסים)... זיכרון GDDR3 במהירות 700MHZ וליבה גם במהירות 700MHZ... המחיר של גרסת 128M הוא 98$ !!! לקישור בחנות בארהב. לבנצ'מארקים של הכרטיס. למידע נוסף בפורום.
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הכרטיס הוא S3 Crome S27... יש עליו ביקורת ב X-bit labs: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27.html אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אבל מה זה החברה הזאת? חברה חדשה שנדחפת לשוק הכרטיסים?? וכרטיס מציג ביצועים מכובדים במשחקים כבדים כמו FEAR...
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מחשב נייד חדש מהעבודה AMD 1.2Ghz, ומכיוון שהוא לא ממש יודע להשתמש בו, הוא נתן לי אותו, המחשב מצויד בכרטיס מסך מסוג S3 Graphics Twister K Compaq. מישהו שמע עליו ויודע משהו על היכולות שלו?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם Geforce 6600GT ( סתם רקע על כרטיס המסך כדי להסביר את הצורך שלי ב - dvi אחר כך ) לאחר קריאת מיליון הודעות בנושא המסכים לא קיבלתי רושם ברור על איזה יותר מסך טוב יחסית לשאר.... ואני מעוניין לרכוש מסך LCD ולפי בדיקות צמצמתי את זה ל - 3 מסכים, שהם כולם של Samsung. - Samsung 730B - בעל 8 מילישניות, 17", DVI, זכה לביקורות מצויינות ב- Tom's Hardware, בעל ניגודיות600:1 - Samsung 913t - בעל 8 מילישניות, 19", אין DVI, בעל ניגודיות 1:700, - Samsung 930 - בעל 8 מילישניות, 19", DVI, בעל ניגודיות 1:700. אצל כולם הרזולוציה המקסימלית היא 1280x1024. אני נוטה לכיוון ה - 930, כי אני מעדיף מסך גדול יותר אבל קראתי על זה ביקורות מאוד חלוקות ( חלק אומרים שזה ממש טוב וחלק א…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט כבר זמן רב בין הדגמים המצויינים לעיל. אני עובד עם מק G5 בגרפיקה לדפוס ופוסט פרודקשיין. מחפש מסך איכותי תאימות צבע גבוהה (עדיף מסך שניתן לכיול). ידוע לי שסמסונג החליפו את שפורפרת ה Dimontron ל DynaFlat שמועה אומרת שהקודם היה טוב יותר....? ובכלל, האם כדאי את הסוני? דבר אחד בטוח עם הסוני- תופס פחות מקום... בקיצור, אני זקוק לעצה בתודה מראש MicMac
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מסך ה LCD החדש של סמסונג, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ. אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו, או מי היבואן של סמסונג?
-
תראו, עברתי פה על הפורום בעניין איזה מסך עדיף, ורק התבלבלתי אז אולי תוכלו לעשות לי קצת סדר מצד אחד יש את ה- Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF ומצד שני יש ה-Mag 17 CRT 786 PF או אולי משהו אחר בטווח של ה-700 ש"ח? מה מומלץ מבחינת נתונים יבשים ומה מומלץ מניסיון שלכם? תודה
-
- 58 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
זה שב-ksp שטוח לחלוטין? יעני גם חיצוני וגם פנימי?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לשניהם מחיר דומה ו DVI מי ייתן יותר(ללא חשיבות לצפייה בסרטים)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שמעתי עליו דברים די טובים והוא עולה רק 2500ש"ח. אם למישהו יש ניסיון איתו ויכול לתת לי רשמים מהעבודה איתו אני אשמח. תודה.
-
- 32 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא הראשון שמעלה פה את ההודעה, ואם כן - אשמח לשמוע מה דעת החברים המלומדים בנושא, האם הגיוני שתחת אותו דגם חברה תשווק מסך משלושה יצרני פאנלים עם הבדלי תצוגה כל כך בולטים? אני מצרף שני לינקים - אחד למבחן השוואתי של הסמסונג האמור מול מסכים אחרים http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html ואחד של השוואת שני מסכים עם שני פאנלים שונים - אבל מאותו הדגם http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html אשמח לשמוע את דעתם של המתמצאים בנושא - שכן אני כמעט וקניתי לי את המסך של DELL, ורק ברגע האחרון עצרתי להרהר בסמסונג, אבל עכשיו, עם כל העניינים שרצים איתו כבר אין לי כל כך מושג מי נגד מי... …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים ובכלל לעבודה מול המחשב? Panel Type: a-si TFT/TN LCD Maximum Resolution: 1280 x 1024 Pixel Pitch: 0.264 mm Brightness: 300 cd/m2 Contrast Ratio: 600:1 Response Time: 12 ms View Angle: 160°/ 140° (Horizontal / Vertical) Input Connectors: 15 pin D-Sub Features: Narrow Bezel, MagicBright Dimensions & Weight: 14.6" x 15.0" x 6.9" (WxHxD), 9.6 lbs Manufacturer's Warranty / Phone No.: 3 years parts, labor and backlight / 800-726-7864 אני יודע שאין לו DVI אבל זה לא כ"כ עקרוני לי כי אין לי חיבור בכרטיס מסך, מה גם שבהרבה מאוד מסכים אין הבדל בין אנלוגי לDVI. אני יכול להשיג חדש ב-2200 שקל, מה אתם אומרים? כדאי?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-