עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התקילו אותי בבעיה חיפשתי כרטיס מסך חזק אבל יש לי בעיה להשוות בין הכרטיסים והיכולות שלהם. אצל ATI הציעו לי 4 כרטיסים שאני לא מצליח להשוות בין היכולות שלהם ומה הכי משתלם: 5870 1G 6790 1G/2G 6950 1G 6870 1G ואז גיליתי שיש עוד כרטיס של NV שהוא בטווח מחירים ואין לי מושג מה היכולות שלו: 550 Ti אז מישהו מוכן להסביר לי מההבדל בין הכרטיסים? איך לדרג אותם (משתלם - לא משתלם) ומה ההבדל בין 1G ל2G יעשה, האם לדוגמא כרטיס 6790 2G יהיה עדיף של 5870 1G? תודה מראש, קונה מבולבל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by BlindFaith,

היי. אני מתכנן את המחשב החדש שלי, והציעו לי למערך של שלושה מסכים (רזולוציה 5760x1080) כרטיס מסך יחיד GTX 780 (של ג'יגהבייט, אם זה רלוונטי). רציתי לדעת אם זה יספיק למשחקים כבדים ברזולוציה הנ"ל, והאם יש אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחיר שתתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by tttrrr888,

רצ"ב תמונה איך מכוונים רמת OC בכרטיס מסך ? כל פעם שאני מעלה וסוגר את התוכנה או מוריד אותה לטריי התוכנה מחזירה את הנתונים שיש לה בדיפולט ??? שאני לוחץ לו מצא מקסימום זיכרון או CORE הוא רץ שעה ,עושה כל מיני בדיקות ולא מגיע לכלום אז מה זה ???

• 16 תגובות
    • 972 צפיות
  4. יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by Da7kStar,

אני רוצה לקנות 4850\4870 ואני לא יודע איזה כדאי מבחינת המפרט... המפרט הוא : Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000 Intel DragonTail Antec Nine Hundred GeForce 8500gt KingSton 4GB RAM 800 Mhz EzCool PS-1000 500W מה הכי יתאים מבחינת המפרט?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. איך בוחרים בדרייבר 9.9 מערכת צבעים RGB 4:4:4 בדרייבר 9.4 עד 9.6 היה ניתן לבחור מערכת צבעים למסך , היום אין בחירה 2. איך מכוונים מסך עם כרטיס מסך שהתמונה תהיה על כל המסך 9:16 בדרייברים הישנים היה ניתן היום לא ניתן לסדר תמונה על כל המסך , למה שאלות לאנשים שיודעים להסביר

7. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mr hankey,

משהו יודע איזה ליבה יש ל-sapphire 9800pro 256 bit 360 או 350?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by stone cold,

לפני כמה ימים בילבלתי לחנות מסוימת את המוח על הכרטיס והם אמרו שיבדקו היום בדקתי והמחיר שהם מציגים זה 1356 שזה כבר 100 שקל פחות מהמחיר שהיה בחנות אחרת בהתחלה אני מאוד מקווה שכל החנויות ימכרו תכרטיס הזה ויורידו תמחיר אפילו עוד יותר ואולי גם הנווידה תתחיל הורדת מחירים בקיצור רציתי לעדכן אותכם ובכוונה לא אמרתי תשם של החנות ולא נתתי לינק כי אני לא קשור לחנויות מחשבים-לצערי

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  10. אז ככה קיבלתי את ה9800 gt xxt של טוויטטק הרצתי את קרייסי החדש לא הפסקתי לשחק יותר מ20 שניות והמחשה נתקע ועבר למסך כחול המפרט שלי הוא core2dou 6300 2Gb ram twintech 9800gt xxt FSP400W GLN מה לדעתכם הבעיה ? וד'א אני מריץ את המשחק על ויסטה של 32 ביט

• 43 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. ?X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E? או ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? gigabyte או שאם יש הצעות יותר טובות לגבי כרטיס מסך שיחזיק כמה שנים ויתמוך בכל האופציות העתידיות [=...תודה..מצפה לתגובות

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by yousux,

בתור הנחה שאלו הכרטיסי ביצועים שמשתלמים למחשב רציני, מה שחשוב לי זה שיהיו כמה שיותר שקטים. הבנתי שה 4870 חם יותר, אבל ממה שראיתי בביקורת של TH ה 260 יותר שקט, זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by ratzabi,

בחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R350. ובחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R360. אז איזה ליבה יש לא R360 או R350?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  14. אהלן! בימים האחרונים התעניינתי בקניית מחשב חדש, והגעתי לשלב הכרטיס מסך. רקע: אני משחק משחקים כבדים כמו פלייט סימולטור שדורשים גרפיקה הכי גבוהה שיש, וגם פיפא 09 ופרו אבולושין 2009 וGTA 4.... יש לי מסך 17 אינץ', אבל הוא סבבה וזה שהוא קטן לא מפריע לי בכלל, להפך אני מבקש לא להתפשר על איכות כרטיס המסך למרות גודלו (אלא אם כן יהיה 0 שינוי בתמונה בין כרטיס לכרטיס יותר יקר). בקיצור יש לי הקצבה של עד 1500 שח, אני רוצה לקבל את הכרטיס המתאים ביותר, ממה שאני יודע אני הולך לקנות מעבד intel e8600 ו4G זכרונות. אני לא מבין בOC אז סביר להניח שאני לא יעשה. אשמח לדעת האם יש הבדלים בין ATI לNVIDIA כי שמעתי שATI יותר טובים היום אבל אני לא סומך עליהם. האם יש לזה סיבה טובה? ודבר אחרון: כמה שני…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  15. אני מתכנן עידקון של המחשב שלי שמחובר גם לטלוויזיה ורציתי המלצה לכרטיס שיהיה טוב להצגת סרטים על הטלוויזיה וגם למשחקים בצורה בסיסית כודם כל : ATI או NVIDIA ??? . וחץ מיזה גם איזה דגם ובלי להישתולל עם המחיר נא להשאיר אותו שפוי זה המחשב השני שלי לא הראשי. נ.ב. PCIE כמובן

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. Started by rank,

יש לי היום את הX1950 PRO ואני רוצה לשדרג את זה ל4870 512MB . עכשיו זה הבעיה אני שמעתי כמה תגובות על זה שהכרטיס נתקע בכמה משחקים (המשחק נעצר) . זה סתם שמועות או שזה באמת קורה ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by YarYar,

קניתי אותו לפני חודש ככה עשיתי לו אובר קלוק מ- 400/500 בסטוק ל - 485/585. הקיצר הוא עבד חודש ככה בלי בעיות עד אתמול... שיחקתי לי סתם CS 1.6 בקטנה משחק ממש לא כבד. פתאום בום! המסך נכבה ונתקע המחשב... אמרתי לא נורא בטח חד פעמי עשיתי ריסט ונכנסתי עוד פעם למשחק... אחרי 2 דקות בום! עוד פעם נכבה המסך ונתקע המחשב. אמרתי לעצמי משו פה מריח לא טוב... נתתי למחשב חצי שעה לנוח ואז הדלקתי, הצלחתי לשחק איזה רבע שעה ועוד פעם.... אמרתי זהו, עד כאן. הסרתי את הדרייברים וחיברתי את ה 5700LE הישן שלי, והתקנתי דרייברים. נכנסתי למשחק שיחקתי הרבה זמן ואין תקיעות. והקטע שלפני זה הוא סחב משחקים הרבה הרבה יותר כבדים ולא היו בעיות. הלך כרטיס לעולמו? יש מצב שהגזמתי עם האובר קלוק? ואפשר איך שהוא לסדר?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן, יש לי לוח 965P-DS3 של ג'יגהביית עם מעבד E4300 ו2GB זיכרון של קינגסטון עם כרטיס מסך HD2600PRO אני משחק על רזולוציה 1280*768 (מסך 720P) ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך כדי לשחק על הגדרות מקסימליות ברזולוציה זו (משחקי FPS ברשת בעיקר). עכשיו אני מתלבט בין ה9600GSO הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713288 ל8800GT הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680767 או אם יש לכם הצעה יותר טובה בטווח ה 650 ש"ח אני אשמח מאד תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. אם למשל יש לי סרט שהוא מוגדר כ HD, והכרטיס שלי תומך בפורמט הזה, איך אני מציג אותו? מה ברגע שאפעיל את הסרט אני אראה אותו HD? שמעתי משהו על כך שצריך מסך שתומך בפורמט הזה ועוד כל מני דברים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by xsx,

שלום לכולם קניתי את המפרט הזה לפני כ3 חודשיים בערך אני מעוניין להוסיף לזה כ.מסך המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה מחפש כרטיס למשחקים עד 1300 שקל אם צריך יותר אז סבבה מעוניין לשמוע הטלוויזיה תומכת בHDMI כמובן שאני ירצה משהו שיתמוך אשמח לשמוע דעות והמלצות... Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD NEC ND-3550A ASUS P5LD2-VM SE + VGA Intel 945G DDR2 + 1000 LAN PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER ZALMAN CNPS8000 TOSHIBA 37WL58E ----> http://halalit.co.il/products/62843?ref=zap

21. Started by tomerbd,

יש לי את הכרטיס מסך זה http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm תמונה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 אני יכול לחבר אותו לטלויזיה ולהקליט? אם כן איך עושים את זה ועם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  22. היי לכולם, במסגרת האחריות החליפו לי כ.מסך שנהרס הכרטיס שהיה לי הוא Radeon HD 6950 2GB והכרטיס מסך שהחליפו לי אותו הוא Geforce GTX 470 1.25GB רציתי לדעת מי מהם יותר טוב והאם זה משהו רציני וזה הוגן שזה מה שהם הביאו לי? הם אמרו לי שהכרטיס הוחלף לכרטיס מסך "חדש" אני באמת לא מבין למה זה של NVIDIA כשהיה לי בכלל ATI ואני לא מבין למה דווקא 470 ולא משהו יותר חזק. * החנות שהחליפו לי זה KSP בהרצליה תודה מראש, דני.

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט בעיקר בזמן מנוחה (אינטרנט ואופיס) הבנתי שהכרטיס מצטיין ביחס שקט\ביצועים טוב למדי האם גם הגרסה של נווידיאה שקטה, הרפרנס, או שכדי להשקיע בקירור יחודי של חברה מסויימת? איזה? ראיתי גם ביקורות שמראות שהרפרנס אפילו יותר שקט מהקוסטום. לי אישית אין כל עניין לעשות לו OC תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. כמו שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה רק ל MSI ול ABIT יש נציגים בארץ... מתי יגיע גם של אסוס? כמה זיכרון יהיה בו? וכמה יעלה? ו...תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by disturbia,

ערב טוב לכולםם אני מעוניין לקנות את הHD4870 הדגם הזה http://tms.co.il/product/7142 לפני קניה יש לי כמה שאלות, שלא אצטער אחר כך האם ספק הכוח 550W CHIEFTEC יחזיק אותו כמו שצריך ? עם E8400 מומהר האם הדגם הספיציפי הזה הוא טוב ? איך המחיר ? האם יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT שהיה לי ? (הוא מת חח) אני כרגע עם מסך 19' אבל בהחלט מעוניין לשדרג ל22 או יותר עוד חודשיים ככה.. תודה לעונים :-*

• 4 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.