עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kozimus,

שלום. המערכת שלי מבוססת כרגע על תושבת 775 ,ואני הולך לשדרג ל SB . כנראה 2600K יש ברשותי שני כרטיסים אחד GTX460 756MB והשני 8800GT 512MB השאלה היא מה ייתן לי יותר ביצועים : 1. 460 ככרטיס ראשי ו8800 ככרטיס פיזיקה . 2.למכור את שניהם ולהביא משהוא כמו GTX560. במידה ואפשרות הראשונה יותר טובה האם SS520W יחזיק את המערכת . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by omrishriki,

שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז עם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך nvidia 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה gpu מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  3. שלום, אני לא משחק הרבה [מייד תבינו למה גם ככה לא יכול] אבל יש משחק אחד שאני כו משחק [TCE] והלאגים ממש הורגים אותי, תרתי משמע, וזה מאווווד מעצבן וכו :s05: אז נכון לעכשיו הדרישות נמוכות מאוד, אבל אשמח אם אוכל לשחק גם משחקים חדשים יותר כמו COD וגם BATTLEFIELD אולי... בכל אופן, המפרט שלי הוא: Dual-Core E5200 @ 2.50GHz; ram:2038MB; video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100 וגם האנטרנט לא הכי משהו * נ"ב- מסך 17 LCD אינץ' * אה ולפי דגם הלוח: P5KPL-CM יש לי: 1x PCIe x16 1 x PCIe x1 [<<== זה לLAN או משהו?] נכון? אז בקיצור מה שאני צריך זה כרטיס עם חיבור PCIE X16 נכון? מה שראיתי בנתיים, ואני לא תכננתי להוציא כסף בזמן הקרוב…

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. לפי מה שהבנתי, יש את גרסאת ה"Ti" שהיא נחשבת לישנה יותר (?), והחדשה יותר היא GTX560 (?). תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה עדיף HD 6950 2GB או HD 6850 1GB GDDR5 Crossfire? המחיר כמעט זהה...

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. היי לאיזה כרטיס שווה ערך לאנוידיה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. הנה תוצאות Cinebench במערכת הבאה: Phenom II X4 840 @ 3.76MHz GTX 560 Ti לעומת זאת, הנה תוצאות ממערכת הבאה: Core i7 950 GTX 460 768MB מדוע תוצאותיו של ה 560 Ti (המערכת הראשונה) נמוכות כל כך? האם התוצאה הזאת לא מפתיעה? תודה

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  8. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשב פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ר…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. Started by Achilllles,

לאחרונה יש לי בעיה עם זוג 5870 זה נראה בול זה : AMD Catalyst 11.6 Problem רק שזה קורה רק במשחקים. הייתי על 11.6 ואז עברתי ל 11.4 ובזמנו שהייתי עם 11.4 זה לא היה קורה. רעיון מישהו?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by blabla600,

המשחקים החדשים ביותר היום כבר בדרישות דורשים כרטיס מסך מסדרת 6000 .. החלטתי שכדאי לשדרג, גם בשביל הבאטלפילד 3 שקרב. אז החלטתי שאני מוכן לשדרג למשהו רציני ביותר.. תקציב זה לא בעיה מצידי נגיד 2000 ש"ח השאלה אם כרטיס כמו GTX590 נגיד הוא בסדר עם מעבד Phenom 955 x4 ? כאילו אין צוואק בקבוק וכל זה? ומה אתם הייתם ממליצים? אולי 2 כרטיסים ביחד אחרים או משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by OhayoNB,

שלום, יש לי כרטיס מסך 460GTX 768MB, ורציתי לדעת אם אני יוכל להריץ משחקים עם גרפיקה טובה כמו Crysis 2 ו-DiRT 3 וכאלה ולראות טוב עם הכרטיס הזה ועם אחד המסכים U2311H או IPS236V ברזולוציה של 1920x1080 ולהנות מגרפיקה טובה בלי תקיעות. תודה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  12. שלום לצערי אני בור ועם הארץ גמור בעניין הזה, אשמח מאוד שההסבר יהיה מתאים לאדם מן השורה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  13. שלום אני קונה מחשב חדש עוד כמה זמן ויש לי מלא התלבטויות בין כרטיסי מסך יש המלצות לכרטיס עד 700~900 שקל בערך? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כמו שכתוב בכותרת מחפש כרטיס מסך כמה שיותר חזק לצרכים האלו, כמו כן מתוכן גיימינג כבד על מסך הU2311H. בנוסף המפרט שלי כרגע הוא: מעבד Q9550S בOC של 3.6GHZ עם צריך עוד כוח עיבוד אני יכול לנסות להגיע ל4.5GHZ . זיכרון 4GB זיכרון בDC. כרטיס מסך GTX275 שכרגע מספיק לגיימינג אבל קצת צולע בכל מה שקשור לתוכנות בסגנות הSDK, יש אפשרות לOC עם צריך. ספק כוח HEC WIN+ 700W כמו שאפשר להבין יש לי מערכת שלפחות לי ניראה מכוונת לאזור המינימום של תוכנות בסגנון הזה, לכן מחפש כרטיס כמה שיותר חזק לשימושים האלו, כרגע אני חושב לקחת משהו בסגנון הGTX480 אבל יש מצב שאולי אני צריך בכלל לוותר על הגיימינג ולקחת את הQUADRO 4000 2GB, מה דעתכם אולי מישהו יכול לכוון אותי ?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by DisCus,

שלום לכם. יש ברשותי את הכרטיס GTX 460 ואני מעוניין לשחק בתלת מימד, יש לי משקפיים סטנדרטיים של 3D (הם אמורים להספיק). כשאני נכנס לאשף ההתקנה, זאת הבעיה שהוא מציג לי: זה מבחן, הוא רוצה להתאים כנראה את ההגדרות. מבקש לעצום עין ימין ולעצום את עין שמאל, ולאחר שבחרתי את מה שהופיע, לחצתי על NEXT... אפשר לדעת למה זה קורה? אני חייב עזרה, חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by rost1k,

שלום כמה עולה היום כרטיס HD5870? אפשר לשים קישור עם מחיר בבקשה. או שיש יותר טובים עד 900 שקל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by yg1996,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב נייד בשביל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה... 1. האם אני יכול בכלל להתקין כרטיס מסך למחשב הנייד הזה? 2. איזה כרטיס אתם מציעים לי במידה ואני יכול לקנות? 3. לא קשור לתת פורום הזה האם אני יכול להתקין windows 7 במחשב הזה? יש לי את הדוח של everest אבל אני לא יכול להעלות אותו כי הוא גדול מדי אז תכתבו לי בדיוק מה אתם צריכים ואני יעלה את זה בהודעה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Lyoko,

ראיתי פעם באתר DX איזה גיפורס 8400 סיני בממשק PCI, והיה במחיר נורא זול, בDX אני לא מוצא כרטיסי PCI אני רוצה אחד שיכול להפעיל סרטים ב1080P על גבי מסך FULL HD..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לעשות נושא סטיקי חדש על יד שנייה - הרבה אנשים משדרגים ונעזרים באנשים באתר - אז אפשר לפתוח סטיקי לאנשים שרוצים למכור את החומרה שלהם ולמחוק אותם לאחר שמוכרים את המוצר . אז בפורום שלכם אפשר לשים סטיקי שקשור רק לכרטיסי מסך ואנשים שמוכרים כרטיסי מסך. לי לדוגמא יש את ה 4870 שאני מוכר , רמקולים, זכרונות\ לוחות אם מארזים וכל מיני ג'אדג'ים קטנים שאפשר להוסיף בסטיקי של יד שנייה, בכל מקרה מדובר על המלצה , מקווה שתיישמו אותה , תודה !

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by orikr20,

נדפק לפני שבוע הכרטיס SAPPHIRE HD4870X2 שלי, הוא נשלח לאחריות ובKSP אמרו שזה ייקח 17 ימי עסקים, ולפי הבנתי זה בדרך כלל הרבה יותר. בגלל שאני לא מתכנן לחכות כל כך הרבה זמן לכרטיס שבטח יידפק שוב, נראה לי שבמקום לחכות לסדרת ה7XXX עדיף לי לקנות משהו עכשיו. התקציב שלי לכרטיס/ים הוא 1800 שקל+-, ושאר המפרט שלי כזה: q9450 @ 3.4ghz (אם אני יצטרך בלי בעיה אוכל להגיע ל3.6-4, תלוי בWALL) x48-ds4 (שני PCI-E 16x) thermaltake thoughpower 750w אני רוצה כרטיס/ים שיעבדו בשקט ויהיו קרים, זה העדיפות הראשונה שלי אפילו מעל ביצועים, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי הופך את החדר לסאונה ונשמע כמו משאית חונה. תודה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  21. שלום אני מעוניין בכרטיס מסך תקציבי וטוב נטו לגיימינג עד 750 שקל בערץ תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mapisto,

שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by RJ1,

קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by UHU,

שלום אנשים! אתמול הרכבתי לי מפרט מחשב מעולה, הבעיה היא שיש לי כמה שאלות המפרט הוא - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪889 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 מחיר: ₪599 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 מחיר: ₪410 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪256 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60G SandForce 1200 Forse series כמות: 1 מחיר: ₪661 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GD…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  25. מפרט: לוח אם - Intel Frostburg DG33FB מעבד - CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) זכרונות - DIMM2: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM4: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך של ג'יגהבייט - GV-N430OC-1GL לאחר התקנת הכרטיס המעבד עובד על 70% - 100% על כל פעולה פשוטה כמו גלישה באינטרנט או כל דבר אחר. לפני כן עם כרטיס NVIDIA 220 וגם עם ה ONBOARD לא הייתה בעיה. פעם ראשונה שראיתי בעיה כזו זה ר כאשר הכנסתי זיכרון מסוג CEON 2GB CL5 ואז אני החלפתי את הזיכרון לזיכרון שתואם למה שקיים אצלי. יש רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים