עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני בהתלבטות לגבי בחירת כ.מסך שנועד לעבודה מול תוכונות אפטר אפקט ,פרמייר... הלך לי לעולמו כ.מסך נאמן NVIDIA 470GTX בגלל ספק כח גרוע , אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש טוב יותר ,קראתי מאמרים מפה ולשם לגבי שני הכרטיסים nvidia 570GTX, quadro 2000 הם לא רעים בכלל שניהם תומכים במנוע מרקורי לשניהם יש CUDA גבוה לכ.מסך 570GTX יש רמת דגימה 320bit ומהירות ליבה גבוה מאוד של 320BIT מול 192BIT שב-quadro 2000 על פניו ניראה שה570GTX מעולה אך מה שמבלבל זה שחברת אדובי מבצעת את כל המבדיקות של על כ.מסך מסדרת ה- ולquadro ולא מתייחסת לסידרת ה-570GTX.מופעים באתר אדובי רשימה של כ.מסך שתומכים בתוכנות שלהם ,שניהם מופיעים ברשימה . בחלק מהאתרים ממליצים על ה-570GTX ובחלק מהם ממליצים quadro 2000 . חשוב לה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

עד לפני כשעה, שני המסכים עבדו כשהם מחוברים ל-6970 ב-DVI-D. ניסיתי להזיז אותם על השולחן קצת, וכנראה שהופעל לחץ גדול על חיבור ה-DVI ברטיסה כי אחד מהם הפסיק לעבוד. החלפתי ביניהם, ושניהם עובדים, אבל רק בחיבור אחד. הייתי אומר שנגרם נזק פיזי לכרטיס ומסיים בזה, אבל תוך כדי הזזת המסך התבצע עדכון של WINDOWS ואחד הדברים שהוא עדכן היה דרייבר של MS לכרטיס המסך (ל-R9 290, כנראה שזה שארית של הבדיקה שעשיתי לכרטיסי המסך החדשים). ניסיתי להשתמש ב-DDU ב-SAFE MODE ולעשות התקנה מחדש של הדרייברים של AMD, אבל המסך השני עדיין לא עובד. ב-WINDOWS למיטב זכרוני הכרטיס אמור להופיע פעמיים ב-DEVICE MANAGER, לא? לא סופר לחוץ על זה, כי אני מחליף את המחשב, אבל הייתי שמח אם שני המסכים היו עובדים בינתיים. ע…

3. דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה

4. מנכ"לית מפתחת השבבים אישרה כי משפחת ה-Navi עתידה להתרחב בקרוב - עם דגמים עוצמתיים יותר שיוכלו להלחיץ סוף סוף את המתחרה לכתבה

5. שלום לכרטיס מסך שלי מחוברים שני מסכים שכל אחד מהם פחות מ-FHD אתמול הכל עבד בסדר והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שהמסך הראשי שלי לא עובד בטענה שאין אינפוט חיברתי את המסך ליציאה בלוח וראיתי שהוא עובד והכל בסדר ואז חשדתי שאולי נשרף לי יציאה על הכרטיס מסך... חיברתי את המסך השני ליציאה החשודה כתקולה וראיתי שהוא עובד בסדר... אני לא כל כך יודע מה הבעיה כי המסך עובד בסדר וגם הפורט על הכרטיס מישהו יודע אולי מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by danielzy,

יש לי 2 4850 במארז TAGAN DIABLO והכרטיס העליון מרעיש, זה כזה 4 שניות כן 4 שניות לא.. מה עושים ? אני משתמש ב Hotfix ששיחררו..

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Coca Cola,

אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by IG,

OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני לא חושב שאני צריך לפרט יותר המחיר שלו הוא 1349 ש"ח ולהלן המפרט : תכונות עיקריות: כולל רמקולים מובנים גודל מסך: Display Size 15" TFT 304.1(H) x228.1(V)mm רזולוציה : Resolution XGA 1,024x768 pixel Input Signal Analog RGB 0.7Vp-p תדר: Frequency H/30~61KHz, V/50~75Hz עומק צבעים: Color Depth 16.7M בהירות: Brightness 250 cd/m2 קונטרסט Contrast Rate 350:1 זמן תגובה Response Time 8ms/Tr, 22ms/Tf זוית צפייה Viewing Angle 150(H)/140(V) degree אורך חיי מנורה: Lamp Life40,000~50,000 hrs מתח חשמלי Power Supply AC 100~250V/50/60hz DC 12V רמקולים Speakers Yes. תקנים בין לאומיים Certifications FCC-B, CE,TUV,CB,BSMI, TCO Physical Size 355x390x215 mm (H)x (W)x(D) משקל Net Weight 4.…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום. אני מתלבט האם התוספת כסף הרבה לגרסת XT תתבטא בכך שה-XT יחזיק יותר זמן מאשר ה-NP אשמח לדעת בערך כמה ה-9600 אמור "להחזיק" על אפשרויות הגרפיקה הכי גבוהות (במשחקים) תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהחליף כרטיס מסך. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח האם P5Q (עד 1000 שקל) ואני רוצה להבין עד כמה הזיכרון של הכרטיס משפיע על הביצועים. תודה מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי מסך ASUS 19 על פי הנתונים באתר החברה : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1040&l1=10&l2=87&l3=366 Panel Type: TFT-LCD (Anti-Reflection Glare Type Panel) Panel Size: 19" Wide Screen Max. Resolution: WXGA+ 1440x900 Pixel Pitch: 0.285mm Brightness (Max.): 330cd/㎡ Contrast Ratio (Max.): 600:1 Viewing Angle (H/V): 150°/130° Display Colors: 16.2M Response Time: 8ms (Tr+Tf) ZBD (Zero Bright Dot) עכשיו,אם הרזולוציה המקסימלית שרשומה שם היא 1440X900 מה זה אומר בפועל לגבי בחירה של כרטיס מסך? האם זה אומר שכרטיסי מסך חזקים שתומכים ברזולוציה כגון 2048X1536 לא ייתנו לי באמת את הרזולוציה הזו? במילים אחרות ,האם המסך מגביל אותי בבחירת כרטיס מסך ח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. משום מה הדרייבר שמצאתי לא מתאים למרות שהוא אמור להתאים. אולי אני טועה מצטער על האינפו הלא רלוונטי הכרטיס עצמאי.לא מובנה בלוח --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 2…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם! קניתי נייד עם כרטיס מסך GeForce 310M, ומהיום הראשון היו לי איתו בעיות בחיבור לטלוויזיה. בנייד הקודם שהיה בו כרטיס מובנה של אינטל, הייתי צריך רק לחבר את ה-HDMI והכל עובד פיקס, ועכשיו אני צריך לחבר ולנתק, להפעיל מחדש ולשחק עם ההגדרות כל פעם עד שאני מצליח להגיע לתמונה חתוכה על מסך הטלוויזיה. גם הסאונד לא תמיד עובר ב-HDMI אוטומטית, אלא שצריך להגדיר אותו ידנית. עדכנתי דרייברים וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? באג של הכרטיס הספציפי? אולי אפשר להתקין איזו תוכנת צד שלישי בשביל זה? אני באמת מיואש כבר.. עזרו לי בבקשה. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by garuffy,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 768MB, המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד I3 540 זיכרון ADATA GAMING 4GB ספק מתח THERMALTAKE TOUPHPOWER 600W חשוב לציין כי התקציב שלי 850 ש"ח בלי שום יכולת חריגה. האם הכרטיס יעבוד טוב במשחקים כגון : CALL OF DUTY 7,NFS HOT PRESUIT וכל השאר המשחקים שקיימים היום? האם יש המלצה לכרטיס אחר ? ידוע לי כי ניתן לבצע OC לכרטיס, יש למישהו מדריך כיצד לעשות זאת? תודה לכם מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מפת הדרכים, אני לא יודע אם רשמית או לא, של ATi נחשפה באתר AnandTech, אין שום דבר חדש כ"כ מלבד פרטים עסיסיים על הRV530 והRV515, מחליפי הMid-End והLow-End בהתאמה ותאריכי יציאה שגם ככה ידועים. R520: R520XT Crossfire Edition יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא במאמצע-סוף אוקטובר. R520XT גם כן יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא בתחילת אוקטובר. R520XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא בתחילת ספטמבר, כנראה יוכל לעבוד בCF ביחד עם הXT CFE. RV530: RV530 Crossfire Edition יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף אוקטובר כמו הR520XT CFE. RV515: RV515XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף ספטמבר. ועכשיו לפרטים העסיסיים באמת: המפרט של הRV530: 600MHz Core Clock 1400MHz Memory Clock 512MB Maximum Memor…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sahargt,

הזמנתי היום מחשב ב KSP וחשבתי אולי לקנות גם מסך ל KSP אין הרבה דגמים של מסכים בגודל שאני רוצה זה הדגם היחיד שיש לאם מה אתם אומרים המסך הזה טוב שווה משהו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=760

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,אני הולך לקנות את הX800GTO2 של חברת Sapphire. אני מתכנן לעשות אוברקלוק ופתיחת צינורות עיבוד כך שיגיע לרמה של X850XTPE. האם הקירור של הכרטיס יכול לעמוד בזה? והאם הקירור שקט? נ.ב: האם מומלץ לעשות לכרטיס אוברקלוק איך שהוא מגיע?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Gal_G132,

טוב ככה קודם כל בוקר טוב לכלם תקשיבו אני לחוץ על כרטיס מסך חזק שיחזיק לי עתידי ככה לאיזה שנתיים קיצר אני ביררתי עם 2 חברים ו2 החברים מדברם הפוך לגמרי ואני לא יודע מה לעשות האחד אומר לי לקחת HD-4870 512 MB+מעבד כי יש לי מעבד ולוח אם ישנים וחלשים המעבד נקרא E2180 עם 2 Ghz והלוח אם ga-945gcm-s2l gigabyte ואז המצב שיהיה לי הוא שיהיה לי צוואר בקבוק ואז זה יהיה אותו ביצועים כמו הכרטיס שהשני אומר לקחת טוב ככה השני אומר לקחת HD-4890 1GB+ספק הוא אומר שהצוואר בקבוק זה בלבולי שכל לא יהיה לי יהיה לי אחלה יאללה והביצועים יהיו גבוהים יותר. יאללה אנשים מה אתהם חושבים כמו הראשון או כמו השני או משהו אחר דברו איתי ראשון - HD-4870 512 MB+ספק שני - HD-4890 1GB+ספק אגב יש לי 19" ריבוע ! בוק…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי מסך 19" ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כל פעם נותנים לי תשובה אחרת... אני צריך תשובה חד משעמית איזה כרטיס מסך הכי טוב למסך בגודל 19". מפרט: http://www.upit.ws/picture.php?file=993c94750233c.bmp * אם ממש צריך את אז אני יכול להוסיף עוד קצת כסף...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. פתחתי פה נושא לא מזמן והמליצו לי על הכרטיס הזה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 מאחר ואני מחכה כבר זמן מה שהוא יהיה במלאי, נמאס לי כבר לחכות, חיפשתי עוד קצת באתר וראיתי את זה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אני רוצא ליסוע מחר לחנות ולהביא אותו. מה אתם אומרים, שווה לא?! איך הקירור שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מסתבך עם העניין הזה כבר עם כמה מחשבים ומחפש תשובה קונקרטית. כאשר מדובר על מחשב עם כרטיס מסך בעל שני ממשקים, נגיד VGA ו DVI או שתי יציאות DVI, אפשר להשתמש באחת משתי תצורות ריבוי צגים: 1. Clone בה הרזולוציה בשני המסכים תהיה זהה, מה שאומר שאם המסך של המחשב מחובר ב 1024*768 אז זו גם הרזולוציה שתהיה על פלאזמה של 42" ולכן לא יראו בה כמעט כלום. 2. Extended Desktop בה אפשר לקבוע רזולוציה שונה לכל מסך אבל בתצורה הזו צריך "לגרור חלונות" למסך המשני שזו לדעתי אופציה לא שימושית ולא פרקטית. האם יש חומרה כלשהי בימינו בעלת שני ממשקים דיגיטליים (DVI או HDMI) שאפשר לקבוע להם רזולוציות שונות? כלומר לחבר למחשב אחד מסך מחשב רגיל ובנוסף גם מסך גדול בחיבור דיגיטלי ולהראות בכל אחד רזולוציה ש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום כרטיס Sapphre HD 7970 העליתי תדר ליבה ל1000 mhz אך בזמן שאני משחק bf4 מהירות הליבה נשאת בסטוק 925 mhz מה אני עושה לא נכון? אודה עצות.

25. Started by asta,

היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo ל ---x800xt היות ובכרטיסים אלו ישנם עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם יש 4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa הוא הכרטיס המשתלם ביותר בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה מה אתם חושבים? אין צורך ליקטול ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים