כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך את העזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ורוצה לדעת איזה כרטיס מסך מהבאים הכי טוב. * http://tms.co.il/product/8290 * http://tms.co.il/product/8390 * http://tms.co.il/product/9125 התקציב הוא 900 ש"ח. הכרטיס יריץ משחקים ב-1680X1050, סרטי HD וכו'... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמא שלי הצליחה לשבור כמה פינים אחרי שניסתה להכניס את המסך בכוח. האם יש אפשרות להחליף כזה כבל? איפה אני יכול לקנות כזה ומה עלותו המשוערת ואיך אני מחליף ביניהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה היום נסעתי לזיגזג לקבל הזמנה... קודם כל על החנות... הגעתי לשם מפ''ת בקו 76 (יצאתי בצומת סביון) מצאתי את הכניסה לישוב ''מונסון'' ולאחר מכן זה כ 10 דקות הליכה... אני חייב לציין שהמקום הזה כ''כ שומם... אין שם נפש חיה בכלל... אז מצאתי את הרחוב שבו אמורה להיות החנות (שנהב מס' 28) ואני מסתכל ומסתכל ומנסה למצוא משהו בולט כדי לדעת שזאת חנות... לא מצאתי חחחחחחח אז התקשרתי ואמרתי שאני שם אבל אני לא רואה שום חנות ואז הוא הסביר לי שזה מול הפרצוף שלי. זה בית פרטי שהדבר היחידי שמציין שזה ''זיגזג'' זאת תוית קטנה (כמו שרושמים בכניסה של בית פרטי...) ועליה כתוב זיגזג... בחיי שצריך משקפיים או משקפת בשביל להבחין בשלט... מבפנים נראת אחלה חנות דווקא... מה ששמתי לב זה מבחר גדול של מוצרי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב מכיל 4GB RAM וחלונות 8.1 מעבד Core2Duo E6550 כרטיס מסך: Intel G33/G31 Express יש ברשותי גם כרטיס מפירוק תקין G-Force 7100GS של Gigabye. האם מומלץ להעדיף אותו על פני הOB? קישור לפרטי הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2394#ov
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כשנתיים וחצי, המפרט שלו הוא : Gigabyte GA-MA770-DS3/S3 AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+ 2046MB Ram Nvidia GeForce 9600 GT 512MB PSU Cidev P4-500W אני לא יודע אם שם של הלוח אם מדיוק, אבל זה מה שרשום על ה User Manual . אז כך, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שלי כבר די מיושן ולא סוחב משחקים שיוצאים לאחרונה . אפילו משחק World of Warcraft אני מריץ על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS שלי נמוך. אני מריץ רזולוציה גבוה 1920x1080 מכיוון שאין רזולוציה אחרת במסך שלי שאפשר לשחק איתה. אני די בטוח שאני אצטרך להביא גם ספק כח חדש יחד עם כרטיס חדש מפני שהספק כח הזה הוא לא מי יודע מה, מעולם לא שמעתי על החברה הזו CIDEV, והבאתי אותו מחנות מחשבים פרטית בעיר שלי …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהולכת להתרחש מהפכה בקרוב והסטנדרט של עומק צבע יהיה 64 ביטים. עכשיוו אני יודע שהיום ישלנו 24BIT צבע במסך + 8BIT של רמת שקיפות. האים 64BIT מצביע על 56BIT צבעים , זאת אומרת 720,575,940,379,279,36 צבעים או שגם כאן יש עוד תדרים חוץ מצבעים? תודה. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט האם התוספת כסף הרבה לגרסת XT תתבטא בכך שה-XT יחזיק יותר זמן מאשר ה-NP אשמח לדעת בערך כמה ה-9600 אמור "להחזיק" על אפשרויות הגרפיקה הכי גבוהות (במשחקים) תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואל ספציפיט לכרטיס הזה: GF4 4200, האם יהיה הבדל בצועים בין 128MB ל64MB ? אם כן אז בכמה :-\
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה דרבייר כדי להתקין לכרטיס מסך מסוג ASUS A9800 XT דרייבר של ASUS או דרייבר של ATI אני רוצה לדעת מה כדי להתקין בתודה סהר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שה 560 ישן הוא תומך DX12 שזה כבר משהו השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים בינו לבין HD5770 או שחבל על ה 50 שקל ? ה 5770 חלש מאוד אני רוצה לשדרג : הבנצמרק הוא מהאתר הזה : NVIDIA GeForce GTX 560 Specs | TechPowerUp GPU Database השאלה אם האתר אמין ? הייתה לי עוד מחשבה לקחת עוד 5770 בנוסף ל 5770 שיש לי ולחבר אותם ב CROSSFIRE אני בספק אם יהיה הבדל בביצועים אני יודע שלפעמים יש נפילה בביצועים יותר גם ב SLI . ל 1030 יש 384 ליבות CUDA ול 560 יש 336 ה HD5770 לא תומך בטכנולוגיה PhysX עוד חשש שה 560 הדרייבר נתמך עד 2018 : יש משמעות לזה שאין ל 560 דרייבר מעודכן אחרי 2018 ?
-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ספק כוח 500W האם זה יספיק לכרטיס הזה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב עם E6600 ולוח של DFI 975X וזיכרון 2G איכותי של G.SKILL השאלה שלי היא לגבי הכרטיס מסך כיום יש לי LCD של Proview 15" שתומך עד רזולוציה של 800X600 אם אני לא טועה. בעתיד אני אקנה מסך יותר איכותי וגדול, LCD כמובן. איזה כרטיס מסך יתאים לי, בשביל ההגדרות הכי גבוהות בשביל המסך שיש לי כרגע ובשביל המסך העתידי (ככל הנראה יהיה 19") כלומר שהיום אני יהנה ממנו אבל בעתיד לכשאחליף מסך, שהכרטיס יוציא ממנו את המיטב. תודה לכל העונים, אורית.
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף 2 כרטיסי 6850 ב CF או כרטיס יחיד GTX 480 ? א. הביצועים בכל הביקורות די דומים עם יתרון קל (3-5%) ל CF ב. מחיר הכרטיסים זהה - 1950 ל GTX ו כנ"ל לשני 6850 ! (בלי להתחשב בהוצאה ללוח תומך CF) השאלה היא מה נראה לכם יותר נכון לשים למפרט חדש (ואנחנו בונים כאלה לאנשים די הרבה...) עם כל היתרונות והחסרונות של כל שיטה (באופן כללי ולא דווקא למקרה הזה) * חסרונות הCF/SLI שבד"כ ידועים ומדוברים הם בעיקר בכל הקשור בקירור לא מספיק טוב לכרטיסים ב מערך CF/SLI וכן התמיכה הלא מושלמת בחלק מהמשחקים... * מצד שני ה GTX480 די נחשב ככרטיס "חם" וזללן חשמל - למרות שלפי כל המדידות זה יוצא בערך שווה ערך למערך CF של 6850... *משום מה נראה לי לא הגיוני לבנות מפרטי SLI/CF באזור המחירים שלה 5-6K (מה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו הזמין כרטיס מסך מחו"ל מאתרים ששולחים רק לארה"ב דרך מסטופ וכדומה? האם זה כדאי ומשתלם? כמה עולה לשלוח לארץ וכו'? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
{אני מקווה שזה המקום המתאים כי לא מצאתי} אני חושב לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1200 בערך .אבל תמיד חבר שלי אומר לי שזה ביזבוז כסף וחבל .הוא אומר שיש בסכום הזה סוני פלייסטיישן 2 שמריץ משחקים בהגדרות גבוהות לכמה שנים ומי שקונה כרטיס מסך בסכום כזה למשחקים הוא פשוט זורק את הכסף שלו ובכלל אלה שקונים ב 3000 ש"ח בקיצור כמעט שיכנע אותי . בגלל זה אני שואל האם באמת למשחקים עדיף כבר פלייסטיישן 2 ? ואם כן למה באמת אנשים משקיעים הרבה כסף על כרטיס מסך .מה היתרון שלו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי דרישות בלבד: * מחיר נמוך (המיתון...) * שיהיה מסוגל להריץ 1280X1024*24 ב 75 הרץ לפחות, רצוי יותר. המחשב אליו הוא מחובר לא ישמש לעבודות גרפיות, כך שדיוק צבעים פחות חשוב. יש המלצות לדגמים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן אז אני רוצה לשאול שאלת ניובי על משחק ישן אך טוב. חזרתי להריץ על המחשב שלי את UT3 ולאחר אינספור בעיות דרייבר, סוף סוף הצלחתי להפעיל אותו על הגדרות נורמליות ועכשיו אני לאט לאט מוסיף לו עוד בהגדרות כדי לנצל את בגרפיקה שלו עד הסוף. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה פריימים לשנייה נחשב למינימום נורמלי כדי לצפות במשחק. מן הסתם אין קשר כאן לחומרה שלי כי מספר המינימום הזה הוא משהו כללי הרי. מצד שני, בואו לא נשכח שהמשחק הוא UT3 ודי חייבים שם שהתמונה תזוז כמו שצריך.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש..ה- 9800GT לא עונה בכלל לדרישותיי. המפרט שלי הוא E7400 ללא OC. 4GB DDRII 800MHZ על WIN7 32BIT ספק 500W לוח אם DG41TY של אינטל. השימוש הוא בעיקר למשחקים על מסך 22'' 1650X1080. איזה כרטיסים יכולים להתאים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב. קניתי לפני שבועים מסך LCD 19 (סמסונג 913N) בגלל ההמלצות עליו מהפורום, תודה רבה (אני ממש מרוצה ממנו ;D) בכול אופן נהייתי פרפקציוניסט בקשר אליו והחלטתי שהוא כבר עכשיו צריך ניקוי. איך אני מנקה אותו? מותר לי להרטיב אותו עם מגבון לח? מותר לי לשים עליו חומר לניקוי חלונות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 550 ti ומערכת הפעלה WIN10 אי אפשר לעבוד על מערכת ההפעלה. הדרייבר קורס כל כמה שניות ותפריטים וחלונות מופיעים בצבע שחור. אם אני מסכיר את הדרייבר המערכת הפעלה מתקינה אותו באופן אוטומטי מיד אחרי ההפעלה מחדש. ניסיתי להוריד דרייברים שונים של NVIDIA ובכולם אותה בעיה. בעיה נוספת היא שאי אפשר למצוא מידע מועיל באינטרנט שכן יש אינסוף תוצאות לקריאות NVIDIA בהרבה כרטיסי מסך ובכל מערכות ההפעלה. מהע ושים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ביקשתי בפורום אחר.. אבל זה דיי פורום של ילדודס אז אני מעדיף לשאול פה כדי ללכת על בטוח. תקציב - 500 שקל גג.. זה דיי לחוץ אז בלי חריגות שימוש - משחקים בעיקר.. לא מצפה שיריץ לי הכל על VERY HIGH... מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: AMD Phenom II X3 Black Edition 720 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON HD4670 512MB ספק: SeaSonic SS-500ET 500W מסך: BENQ V2220P 22" עכשיו אני מעדיף משהו מחנות בבאר שבע (Pandas,Ivory.KSP) למרות שאני לא שולל שום דבר אני שמתי עין על זה: ATI 5670 OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27939 אבל המליצו לי איפה ששאלתי על זה: 450…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-