כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קפצתי היום לKSP והבאתי את הכרטיס אחרי התלבטויות רבות. יש לי שאלה קטנה הספקתי להכניס את הכרטיס לOC יציב והכל אבל למה בGPU-Z זה מראה כאילו הזיכרון עובד על 2000 mhz? (זה לא אמור להתחיל מ7000?) GPU +150mhz mem +500mhz מתח +87mv Power limit 112% אני מאמין שיש אפשרות למתוח את הגבול עוד מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב, שיתאים גם לגיימינג. המחיר שלי הוא עד 3500. בהצעת מחיר שקיבלתי המוכר מאוד המליץ לי לקנות כרטיס מסך: Evga gtx750ti superclocked 2gb gddr5 זה כרטיס די יקר שעולה סביבות ה 900 שח. מה אתם חושבים עליו? הבנתי שהוא לא כזה מומלץ ולא שווה את המכיר. אם הוא באמת לא שווה, אז איזה כרטיס יותר מומלץ ובמחיר סביר יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת עם נכון לעכשיו כדאי לקנות כרטיס מסך מדגם GTX780TI. לפי מה שהבנתי יוצא סידרה חדשה של 800 רק אין לי מושג מתי. למישהו יש מידע על זה? אשמח לדעת על כך גם כן. רק הוסיף כי מסך המחשב שלי יהיה DELL27 U2713HM 2560x1440 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=d4af7d5ba409495e28be6d8ff675ac84&threadid=37839
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי לרכוש את הכרטיס HD6950 יש לי שתי אפשרויות הראשונה לקנות אותו מהארץ השנייה היא לקנות אותו ממיאמי (יש לי חבר שחוזר לארץ עוד 3שבועות), ומאיפה ? והבנתי שאפשר להפוך את ה 6950 ל 6970 ע"י שינוי ה BIOS, יש דגמים ספיציפים שזה עובד ? או מדובר על כל כרטיסי ה 6950 ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב.. יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום הנכון לזה אם כן אני מתנצל מראש אחד המשחקים שאני הכי הרבה "יושב עליו" הוא flight simulator 2002 של מיקרוסופט. המחשק מאד כבד ואני שואל שאלה דומה לנושא אחר שהתחלתי .. אם מישהוא משחק הרבה בסימולטור הזה ויש לו ניסיון עם כרטיסי מסך עבורו - אני אשמח יש לי כרגע GF2 GTS (מפרט מלא "במפרט מחשב") שכבר מתחיל לקרטע איתו אני רוצה להחליף אותו אבל לא יודע למה... אני לא יודע דוגמה עם לראדון יהייה יתרון על פני ה GF4 דווקא במשחק זה כמו ששמעתי שיש לו המשחקים אחרים מישהו..? המשחק עובד על מנוע DIRECT 3D ולא OPEN GL כמו QUAKE וכ"ד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך אז: איזה בין הכרטיסים טוב יותר? asus HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, החלטתי לשדרג את המחשב שלי לכבוד GTA V ואני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי (Radeon HD 4870) לכרטיס חדש יותר שיוכל לתת לי גרפיקה אופטימלית ב- GTA V. יש לי שתי מגבלות עיקריות: 1) המעבד ולוח האם שלי יחסית ישנים - AMD Phenom X4 9550 (ארבע ליבתי מהדורות הראשונים) וכמו כן לוח האם (Asus M3A78-EM) בעל חריץ PCI-E 2.0 x16. למיטב הבנתי ניתן להפעיל כרטיסי מסך PCI-E חדשים יותר על לוחות אם עם גרסאות ישנות של PCI-E, אבל השאלה היא מה הירידה בביצועים? 2) התקציב הוא בערך 600 ש"ח (עבור כרטיס מסך יד שנייה) או 1000 ש"ח (עבור כרטיס יד ראשונה, בהנחה שניתן למצוא אותו יותר זול ביד שנייה). הנחת היסוד שלי היא שעבור משחק כמו GTA V דרוש כרטיס מסך עם כמה שיותר זכרון. אשמח לקבל את עזרתכם! תומר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין קניית שני כרטיסי מסך (אלה שבכותרת הדיון).... לפי הכתבה באתר, ה- 7600GT טיפה יותר טוב מה- X1800GTO (נכתב בפירוש בסיכום), כמו כן, הוא עולה בסביבות ה- 300 ש"ח פחות מה- X1800GTO. למה בכל זאת אתם ממליצים לאנשים לקנות את ה- X1800GTO? אני לא ממש רואה שה- 128BIT של ה- 7600GT מגבילים אותו....
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהשוואה הבאה בדקו באתר של טומס האם יש הבדלים בין יצרנים שונים בכרטיסי ה 4870, מומלץ למי שמתלבט: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום .. ביימים הקרובים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שניים .. http://tms.co.il/product/5783 VS http://tms.co.il/product/5859 יש הבדל גדול ביניהם?? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות למסכי LCD בגודל 15 ו- 17 אינצ' (חיפשתי בפורום אך לא מצאתי...). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך כרטיס בעל ביצועים טובים יותר? הGTX470 OC אחרי OC נוסף...מה יתן לי ביצועים טובים יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיכלול יציאת HDMI לצפיה בסרטים על גבי הטלוויזיה וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 עם כניסה ויציאה של HDMI. מפרט המחשב הקיים מצורף בתמונה, תקציב כמה שיותר זול לא יותר מ - 300 ש"ח, מה אתם ממליצים? ארז
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מרוב החברות כבר התבלבלתי.... אני מעוניין לקנות 7800 GT ,איזה כרטיס מכל המבחר לבחור? אני רוצה את הכרטיס עם הביצועים הכי טובים!!! אני לא עושה OC כך שקירור לא משנה לי... יהיה נחמד איזה מתנה בתוך הבנדל.. בנתיים POINT OF VIEW הכי מצאו חן בעיניי.... תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של 3 מסכים שונים (רזולוציות שונות - רסיבר ושני מסכים). חשבתי על ה-Sapphire R7 250 eyefinity ורציתי לשאול: 1. האם אכן הכרטיס יתמוך בשלושה מסכים שונים? אני מבין שה-eyefinity מאפשר את זה אבל לפי מה שאני מבין אני חייב לחבר איזה מפצל ל-displayport ואני לא מעוניין בזה. 2. האם יש הבדל בין הגרסת eyefinity לגרסת ultimate חוץ מהקירור? האם גם בגרסת ה-ultimate אפשר לחבר שלושה מסכים? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי ראשית אני רוצה לציין שאני לא גיימר וזה לראשונה משלוש שנים אני מנסה לשחק משחק כלשהו על המחשב שלי. ככל הנראה כרטיס המסך שלי חלש nvidia geForce7100 / Nvidia nforce 630i (משהו כזה) שהוא on board אם אני לא טועה בכל אופן יש לי מעבד intel quad Q6600 2.4hz ומסך ברזולוצית 1080 על 1920. ו 4G זיכרון המשחק הוא heroes 6 ורשום כי נדרש כרטיס זיכרון התומך ב512 MB Graphics Memory, Pixel Shader 3.0, Vertex Shader 3.0 ומומלץ כרטיס של 1G (שאר הדרישות קיימות) הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לריץ את המשחק בקלות אבל אין צורך לחשוב על העתיד כי אני לא משחק במחשב יותר מדי כך שהמינימום לביצועים טובים דרוש. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע GF6800GS שמריץ כמעט כל משחק שקיים. אך אני רואה את הסוף מתקרב. אני לא רוצה כרטיס מסך פיצוצי וגרפיקה מפוצצת עיינים אני רק רוצה להריץ משחקי מחשב חדשים ב 1280*1024 ולקבל FPS שיאפשר לי לשחק בצורה חלקה. איזה כרטיס כמה שיותר זול(עד 400 ש"ח מקסימום עליון ומוחלט!) יספק את צרכי לכמה שיותר זמן? מה יש ב TRADEZONE ? או ב YAD2? http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=70&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הכרטיס Asus V7700 Geforce 2 GTS 64MB Deluxe לעומת MSI Geforce 3 Ti200 128MB? ואיך ה MSI בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ברצוני לממש אחריות על כרטיס GTX 670 שנרכש בחו"ל. מישהו אולי יודע מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות? הכרטיס נרכש בsidewinder computers תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דיברתי איתו על רדאון 9800 והוא אמר שפנטיום 4 עם 9800PRO יוציא ביצועים בBFV כמו פנטיום 2 עם רדאון 9600 pro אז הוא אמר לי אפילו שאני אשאל כאן אז מי צודק?)אני יודע שאני כמובן ;D)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של 600ש"ח ופחות. הכרטיס יהיה מיועד להריץ מעט משחקים כמו skyrim או counter strike בהגדרות בינוניות/נמוכות. מה שבאמת חשוב לי מהכרטיס זה השקט - אם יש אפשרות לכרטיס עם קירור פסיבי זה פלוס משמעותי. אם צריך, אין בעיה למוצרים יד 2. המערכת שלי: לוח אם: gigabyte h170 d3h מעבד : Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 ספק כוח : antec eco 650w זיכון : 16gb
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-