כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך זול יחסית, במקום ה-7600GT שהשתגע. הלוח אם הוא gigabyte ga-m55plus-s3g שנקנה לפני כמה שנים טובות וחשוב שהוא יתמוך בכרטיס מסך החדש. אני לא גיימר, אז אני לא צריך חיית ביצועים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח שיש עוד כמה הודעות בנושא אבל לא מצאתי אחת שבדיוק תשאל את השאלה שלי, נגיד ואני רוצה להרכיב מפרט למשחקים מתי עדיךף לקח זוג של HD 6850 ומתי עדיף לקחת 570 GTX , במה זה תלוי בסוג המשחקים שאני אשחק? במסך שבוא אני אשתמש? (Dell UltraSharp U2311H 23" ) אני מדוע לסיכון שיש משחקים שיודעים לעבוד עם כרטיס אחד בלבד , אבל עדיין אני רואה שחבר'ה מביני עניין פה בפורום ממליצים מדי פעם על זוג כרטיסים, איך יודעים? תודה רבה לכל המגיבים ובוקר טוב
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש בתחום של HDMI ולכן רציתי לשאול שאלה קטנה שאני בטוח שרובכם תוכלו לענות לי עלייה מיד. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 8400GS לפי מה שכתוב על האריזה (תמונה מצורפת) הוא תומך רק ב HDMI גרסאות 1.2 ו 1.1 (כתוב שם גם משהו לגבי 1.3A - לא ממש הנתי האם נתמך או לא) כאשר חיפשתי כבלים של HDMI באינטרנט ראיתי שהיום משתמשים ב כבלים מסוג 1.3 ו 1.4. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות גם כבלים מתקדמים יותר 1.3 או 1.4 והם יעבדו עם הכרטיס מסך שלי אבל בלי הפונקציות הנוסופות (החדשות יותר) שהם מספקים (למשל עבור 1.4 ראיתי שהוא מעביר גם ethernet) או שכבלים מסוג מתקדם יותר בכלל לא יעבדו עם הרטיס מסך שלי? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX470 של חברת Inno3D עם 1280MB זיכרון. הכרטיס מסך מעולה ולמרות שהוא רועש אני מאוד מרוצה ממנו הוא מריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות. חבר שלי רוצה לקנות GTX560TI גירסאת OC של Gigabyte. איזה כרטיס מסך יותר טוב? האם OC הזה של GIGABYTE משמעותי ביחס לגירסא הרגילה של הGTX560TI? האם הGTX560TI פחות רועש ויותר קריר מהGTX470? אני יודע שלGTX560TI גירסאת OC יש מהירויות שעון יותר גבוהות אבל לGTX470 יש יותר זיכרון ויש פס רוחב של 320 bit לעומת 256 bit שיש לGTX560 גירסאת OC.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו 4850HD לכרטיס מסך מתקדם יותר. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. הדרישות הרצת משחקים כדוגמת CRYSIS 2 BF3 ו HON ברזולוציה של 1920X1200. זהו המפרט שיש לי עכשיו GIGABYTE GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 windows 7 x64
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבוע נהרס לי הלוח אם מפני שהתעקמו לו הפינים שעליו מונח המעבד ובכך שרף גם אותו ולאחר שקניתי לוח אם חדש ומעבד שהוחלף באחריות של אייבורי הופתעתי לגלות שגם הכרטיס מסך נדפק.. כשאני מחבר אותו למחשב המחשב נדלק אך המסך לא מגיב{לא רואים כלום} והמחשב לא מתקדם הלאה ולעומת זאת עם הכרטיס 8400gs הוא עובד כמו שצריך. עכשיו רציתי לשאול לגבי האחריות :הייתי עושה מידי פעם אוברקלוק לכרטיס מסך שהיה מכבה אותו פתאומית {במילים אחרות לא עשיתי אוברקלוק כמו שצריך}וככה כמה פעמים, כי משום מה הכרטיס מסך שלי לא היה נותן לי אוברקלוק מעל 850 על 830 ולכן ניסתי תוכנות אחרות שהיו נותנים עם בעיות ובלי סבלנות הייתי מעלה הרבה במכה ולא היה עוזר, הוא פשוט היה קורס,עד שהתיאשתי וכבר הפסקתי עם האובקלוק, והכרטיס…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
קודם כל שלום כולם אני חדש כאן והמחשב שלי נדפק יש לו בעייה.... על המסך שלי מופיעים פסים צהובים מאונכים על המסך.. אקיצר אני רוצה לדעת אם זה המסך נדפק או שזה הכרטיס מסך? המחשב שלי גם עושה הרבה בעיות מה שלא היה לי לפני הפסים.... יכול להיות שזה נובע מהפסים? תודה מראש לעונים ;D חופש נעים!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 500-600 80% לצפייה בFULL HD ועבודה רגילה + 20% למשחקים אבל חשוב לי מאוד שהמשחקים ירוצו חלק בFULL HD לא מחייב עם הגדרות מקסימליות. המפרט של המחשב שלי מתחת לתמונת המשתמש שלי. המארז יחסית קטן והספק חלש השאלה אם יש משהו שיכול להתאים. אשמח לקישור לקניית הכרטיס מחנות, יד2 או איביי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Intel 41G Chipset CPU: E7500 זיכרון אני מאמין 2GB אינני זוכר היטב הארד דיסק לא חשוב. מסך: FULL-HD 32" של SAMSUNG (טלוויזיה) מה דרוש מהכרטיס מסך? להריץ סרטים BLUERAY על רזולוציית מסך 1920X1080 (FULLHD), כן זה הכל. כרגע המחשב מצוייד בכרטיס מסך built-in שבא עם הציפסט (X4500 INTEL) שתבינו את חומרת המצב (ושהצליחו להתמודד איתו עד כה אבל התקיעות מעצבנות). אז אני צריך בסה"כ שהכרטיס מסך יעבוד עם מסך 32" ברזולוציית FULL-HD בחיבור HDMI (אפילו אם זה DVI-HDMI) ושיריץ סרטים חלק בלי תקיעות ברזולוציה הנ"ל. לא מחשב למשחקים. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חיפשתי באנצ'ים ולא מצאתי שום דבר שיספק לי תשובה, אני מתכנן לקנות NVIDIA SURROUND בעיקר לסימולטור FSX שהוא סימולטור שדורש מפלצת כדי שהכל ירוץ חלק.... השאלה אם 570GTX SLI יוכל לסחוב ברזולוציה המטורפת הזאת? אני די בהתלבטויות....אשמח לעזרה.... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע? עד לפני יומיים היה לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 220 GT כאשר הייתי משחק במשחקים היו לי לאגים רציניים אפילו משחקים פשוטים כמו FIFA 2008 וכו' בדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהמעלות מגיעות מעל 90 מעלות ניקיתי פתחתי אווררתי וכו' כל הפעולות לא עזרו אז הלכתי לאייבורי למימוש האחריות והוא אמר שזה מעלות נורמליות אבל הוא בכל זאת יחליף לי לכרטיס מסך אחר והוא נתן לי 430 GT לאחר שחיברתי אותו והתקנתי את הדרייבר נוכחתי לדעת שעדיין יש לי תקיעות במשחקים והוא מריץ אותם רק על רזולוציות נמוכות וגם אז יש קצת תקיעות הדרייבר הינו הדרייבר המעודכן ביותר יש אולי איזה תוסף שצריך להתקין? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ממה שאני ידעתי שVSYNC לא אמור להשפיע כלל וכלל על הקריאת תמונה בSLI. הבנתי שיש דרך אחרת לעשות את זה, שיניתי בלוח בקרה של NVIDIA את הSLI RENDERING MODE, ניסיתי את כל המצבים:Force alternate frame rendering 1 and 2. אך מה שזה גרם לזה, שהFPS ירד מ90+ ל59 ועדיין זה לא פעל חלק, אבל, קששמתי בהגדרות של הלוח בקרה על NVIDIA RECOMMENDED ובמשחק הפעלתי את הVSYNC זה כן פעל חלק, איך יכול להיות שהVSYNC כן משפיע? ואם הVSYNC באמת משפיע, אז גם הMax pre rendered frames גם משפיע? והאם זה נכון שברגע שאני עם SLI אז הPRE RENDERED מוכפל? זאת אומרת שאם הדיפולט זה 3 אז בSLI זה בעצם 6? מצאתי את זה: http://forum.notebookreview.com/alienware/151354-big-afr-vs-sfr-question.html שמסביר חלק מהדברים, אבל…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת, האם יש ל nvidia כרטיס המאפשר הפעלת שלושה מסכים בו זמנית? (לא כולל כרטיסי הקואדרו) אם אין, האם ניתן להשיג זאת באמצעות SLI? כרגע ישנה מגבלה לכרטיסי nvidia - אני מקווה שתפתר בחודשים הקרובים אך לבינתיים אין מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר של nvidia יש מפרטים של השניים הנ"ל ויש שוני גדול למדי. מה ההיגיון בזה? ??? אין אני מבדיל בינהם כשאני קונה כרטיס מיצרן? מי מהם בכלל יותר חזק? http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560ti/specifications http://uk.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560-ti-oem/specifications לדגם ה OEM
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושש שהכרטיס גמור יש לי את הכרטיס כבר 4 שנים ... הפעלתי ת'מחשב ניכנסתי למשחק GTA SANRAS ופיתאום היתחילו לי נקודות אדומות נמרחות על כל המסך ניסיתי להפעיל משחקים אחרים אבל עדיין אותה הבעייה ברגע שמסיים לטעון תקבצים המשחקים נתקעים .. זה קורא גם כשאני מפעיל סרטים .. אפילו שומר מסך .. עם הכרטיס שלי באמת הלך אז לא תהיה לי ברירה וליקנות כרטיס מסך חדש ב400-500 שקל רק באסה נהנתי מאוד מה8800gts .. הפעיל לי כל משחק
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם.. התחדשתי בHD6850... התקנתי את הכרטיס ואת הדריברים שלו. כשביצעתי את הבדיקה של מדד החויה של WIN7 המחשב נכבה ולא נדלק עד שניתקתי אותו מהחשמל ככה קרה פעממיים... כאשר החלשתי את הכרטיס ל600MHZ הבדיקה עברה בהצלחה והמחשב לא נכבה. המפרט: amd x3 445 4GB ram ddr3 asus m5a78-m lx וספק גנרי cool max 530W אני חושש שזה הספק שמזייף, אבל גם אם הוא גנרי ולא נותן את כל ההספק 530 אמור להספיק לא?! יש לציין שההתקנה של הדריברים, גם מהדיסק המצורף וגם העדכניים ביותר מהאתר של AMD נכשלו בהתקנת רכיב (אפליקציה) מסוים. מה אומרים?? בתודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם !!! אני עוד כמה ימים הולך לקנות את המסך של DELL 23 IPS FHD. ויש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך שלי האם אני ישרוד איתו על רזולוצייה כזאת גבוהה? והאם יהיו קיטועים במשחקים ובסרטים באיכות FHD? כי כרגע אני לא יכול להחליף כרטיס מסך ל-GTX 560TI. תודה רבה לעוזרים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי... קניתי לפני שנה מחשב שרוב החלקים שלו דיי חלשים ואני רוצה לשפר את כ.המסך שלו. אני אתן לכם את המפרט ותגידו לי אם הלוח אם,ספק יכולים להחזיק אותו כמו שצריך. מעבד:I3 530 2.93GHZ לוח אם:DH55TC של INTEL ספק:HuntKey V-Power 550W וכרגע אני עם GTS 250 המחשב הזה כרגע יכול להחזיק GTX 460 GIGABYTE 1024 MB GDDR5?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה לאחר שחבר המליץ לי על הפורום הזה. לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך, יש לי CF 6850 וכאשר אני משחק משחקים כמו COD: Black ops וכאלה אז הכרטיס מסך שלי מגיע לי 90-95C הראשון ומשהו כמו 68C לשני. יש לי את המחשב כבר חצי שנה, ופעם לא היה לי את זה. אמרו לי לנקות את המארז אז ניקיתי אבל הכרטיס מסך עדיין מתחמם. חשוב לציין שהמארז עצמו ( שאני נוגע ) וכל החלקים האחרים קרים. רק הכרטיס מסך חם. הייתי לשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרטיס מסך עם קומפוננט היכן יש ( מסדרה האחרונה של נבידיה ) פלח שוק גבוהה 570 ומעלה או 470 ומעלה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בתהליך של בחירת חלקים למחשב ואני רוצה שאוכל לחבר אותו לטלויזיה 32 אינץ' ובנוסף למסך מחשב 24 אינץ. שני המסכים ברזולוציית 1920x1080 ואני מעוניין שירוץ סרט HD בטלויזיה ושאוכל לעבוד כרגיל על המחשב בזמן שהסרט רץ. לצורך כך אני חושב כרגע על מעבד Core i5 2400 ולוח אם P8H67-M Pro B3 שרשום שם ככה: Integrated Graphics Processor Multi-VGA output support : HDMI/DVI/RGB ports - Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200 @ 60 Hz - Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz האם זה אומר שאני יכול לחבר באמצעות ה HDMI לטלויזיה ובנוסף באמצעות הDVI למחשב ולממש desktop extension (כלומר, לא clone)? האם ה…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-