כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך טיפה מיושן והגיע הזמן לשדרג (RADEON VE וקצת קשה לו עם משחקים חדשים). השאלה היא מה כדאי לקנות, בהנחה שאני לא גיימר מושבע אלא משחק רק מדי פעם ואני לא הולך להוציא עליו מעל 1000 שקל. כך שכרטיסי ה HIGH END לא באים בחשבון. מבחינת NVIDIA, בתקציב הזה ניתן לקנות רק MXים למיניהם. האם הם שווים משהו ? אם אני הולך על ATI אז יש את ה RADEON 9000 PRO אבל לפי מה שקראתי הוא לא כזאת מציאה גדולה ובעצם ה RADEON 8500 יותר טוב (למרות שיותר ישן). אז האם כדאי לקנות את ה 9000 שהוא חדש אך חלש או למתוח קצת את התקציב ולקנות 8500 ? או אולי למישהו יש הצעה אחרת בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב השולחני שלי (מפרט מימין) ב~600 שקל בערך. אין לי מניעה מלקנות יד שנייה (כך שהמלצה למשהו מדור קודם תהיה רלוונטית גם) אבל תמיד נחמד יותר לקנות חדש עם אחריות (החנות לא חשובה). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט וקריר יחסית (יעיל). השקעתי בהרכבת מערכת שקטה יחסית אז חבל לי לאבד את זה עם כרטיס רועש ב-Idle. יש לי מסך של דל "22 ברזולוציה 1680x1050. אני כרגע משחק בעיקר ב-SC2 ורוצה לשחק גם ב-COD ואולי ב-BF3. באופן כללי עכשיו כשיש לי מחשב שיכול לסחוב הייתי רוצה להתחיל לשחק גם במשחקים אחרים אז כדאי שהכרטיס יהיה רלוונטי גם עוד שנה. אני לא מצפה להריץ את המשחקים בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש אבל כן להריץ ברזולוציה הטבעית של המסך ובהגדרות בינוניות לפחות. מעבר למשחקים א…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב גיימינג ותיק (אם זה בכלל אפשרי וכדאי). מפרט המחשב והמסך: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler 3. ASUS P7P55D Motherboard 4. G.Skill Ripjaw DDR3 1333MHz 8GB RAM - 4 x 2GB 5. Samsung 850 Pro 512GB SSD Drive 6. Western Digital Balck Edition WD2003FZEX 2TB HDD Drive 7. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 8. Antec Sonata Designer 500 Case 9. Antec HCG-750M (750W) Power Supply 10. DELL U2518D (2560 x 1440 at 60 Hz) Display מגבלת אורך כרטיס המסך במארז הנוכחי - 24cm. מנסה שלא להיכנס לשדרוג חומרה אחר אלא אם זה ממש הכרחי. …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הטלוויזיה שלי תומכת ב 1080i (תאמינו או לא -->מקרן אחורי) אך יותר נפוץ וחדש הפורמט 720p השאלה הגדולה שלי היא האם כדאי להריץ סרטים ב1080P וזה יורד ל1080i דרך הדריוור של הכרטיס מסך או 720P? מה הבדל בעיקרון בין 1080i לבין 720p?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת, מה הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים/מחיר?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יביא לי יותר ביצועים יש לי 24 אינץ power color hd4890 1gb או gigabyte hd4870 1gb או xfx giforce gtx260 מעבד:E8400 BOX לוח אם:ASUS P5QL PRO דיסק קשיח:WESTERN DIGITAL 640GB 32MB זיכרון:G.SKILL DDR2 4GB 1066MHZ 5-5-5-15 ספק כוח:CORSAIR 750TX מארז:COLOR MASTER CM690 קירור למעבד:ARCTIC COOLING FREEZER XTREME
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני איזה שנה פתחתי ת'רד בנושא, יש לי R9000 והוא מציג אך ורק בשחור לבן בTV-OUT. זה לא הTV מפני שזו בערך השלישית שניסיתי עליה, ניסיתי את כל האזורים PAL,B H L I K... וNTSC ניסיתי לשחק שם עם כל ההגדרות וכלום לא עובד!! אני משתגע בבקשה נסו לעזור לי!!!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כיום: AMD פאנום 720 פתוח לליבה הרביעית ומומהר (3200X4) 4גיגה זכרון DDR2 ספק HEC 550 80PLUS BRONZE וכרטיס PALIT 4870 512MB אני מניח שצוואר הבקבוק שלי זה הכרטיס מסך המיושן יחסית. הרזולוציה 1920X1080 מסך DELL שנקנה לפני כמה ימים. איזה כרטיס מסך יכול להחליף את הכרטיס הישן שלי בתקציב של עד 1000שח בצורה המשתלמת ביותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה עדיף לביצועים הטובים ביותר למשחקים ? צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה...
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש טעם בכלל להשקיע במסך 1080P כשכל חצי שנה- שנה תצתרך להחליף לHI-END כדי שיחזיק אותו... ואם אני יקנה 720P זה יתן לי יותר זמן לכל דבר, גם עד כמה ההבדל ביניהם כזה משמעותי.. שלא נדבר על הכסף, שרק הולך וגדל עם גודל המסך שגדל
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הראדון היום קניתי כבל של 21 P לSV אני מנסה לשחק עם הגדרות ולא רואים כלום זה על PAL-B הערוץ מכוון על AV ראיתי בדריבר שיש מצב של שכפול מסך (שזה מה שאני רוצה) מופעל ויחיד אז על המסך זה בשכפול ובטלוויוזה זה על יחיד זה צריך להיות גם בטלוויזיה על השכפול ? אם כן ,איך ? כי לא הצלחתי ללחוץ עליו שיעבור האם יש איזה תוכנה מתאימה לTV-OUT של ATI ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. * את המחשב קניתי לפני למעלה משנתיים ובזמן האחרון מופיעים Artifacts ושגיאות נוספות (במשחקים כמו CoD 4). בדקות הראשונות אין בעיה אבל אז השגיאות מצטברות עד שהמסך קופא \ מסך שחור וברוב המקרים אתחול. ** זו לא הפעם הראשונה שזה קורה: לפני-כן היה לי Asus 7900GT שאחרי שנה הופיעו Artifacts ובבדיקה בעין רואים נקודות שבהן הכרטיס התיך את עצמו מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900 ... שאחרי שנה עושה את אותן בעיות וכנראה נגרם בו נזק פיזי. -תמיכה טכנית של AMD הצביע על 1) נזק פיזי כתוצאה מחימום יתר. 2) הכרטיס דורש לפחות 450w. -בבדיקה של ATITOOL למציאת Artifacts הכרטיס הגיע ל-66 מעלות ואז המחשב קרס. -אני שוקל החלפה ושדרוג של כרטיס המסך ואני מתלבט בין כמה …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שמוזר ...תפריט ההורדה (באתר של NV כמובן ) הוא כמו של הרישמיים אבל כשלא ניכנסים דרך הלינק רואים שהדרייבר הרשמי האחרון הוא 81.89 . והדרייבר בטא האחרון באתר הוא 84.20 ... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.15.html
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחפש באינטרנט ולא יצאתי עם תשובה ממש ברורה: למחשב שעיקרו עריכה על AVID ו-AFTER EFFECTS, עם רצון להיכנס לתחום ה-3DMAX אבל לא בטוח שזה יחזיק מעמד, כשכרטיסי QUADRO לא באים בחשבון מבחינתי, עם הבדל של כמאה ש"ח, איזה כרטיס מסך עדיף, gtx 570 או gtx 660ti ? - המחשב ישמש גם למשחקים אבל העריכה זה הדבר היותר חשוב. - התקציב הוא 1700-1800 לכרטיס. - מפרט המחשב ככל הנראה יהיה כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף 2 כרטיסי 6850 ב CF או כרטיס יחיד GTX 480 ? א. הביצועים בכל הביקורות די דומים עם יתרון קל (3-5%) ל CF ב. מחיר הכרטיסים זהה - 1950 ל GTX ו כנ"ל לשני 6850 ! (בלי להתחשב בהוצאה ללוח תומך CF) השאלה היא מה נראה לכם יותר נכון לשים למפרט חדש (ואנחנו בונים כאלה לאנשים די הרבה...) עם כל היתרונות והחסרונות של כל שיטה (באופן כללי ולא דווקא למקרה הזה) * חסרונות הCF/SLI שבד"כ ידועים ומדוברים הם בעיקר בכל הקשור בקירור לא מספיק טוב לכרטיסים ב מערך CF/SLI וכן התמיכה הלא מושלמת בחלק מהמשחקים... * מצד שני ה GTX480 די נחשב ככרטיס "חם" וזללן חשמל - למרות שלפי כל המדידות זה יוצא בערך שווה ערך למערך CF של 6850... *משום מה נראה לי לא הגיוני לבנות מפרטי SLI/CF באזור המחירים שלה 5-6K (מה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי כרטיס מסך HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E יש לי ספק כוח seasonic ss-550ht 550W חיברתי את הכרטיס, הכרטיס עוד אבל ברעש ממש חזק מהמאוורר שלו ואין לי תמונה אני פשוט לא רואה כלום, הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תמונה. משהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לברר עבור מכר, האם מסך Dell Ultrasharp בעל רזלוציה של 1440x2560 דורש כרטיס מסך יעודי? למיטב הבנתי (מהפורום המעולה כאן) רזלוציה גבוהה יותר דורשת חומרה חזקה יותר (ככלל). אם כן - מכיוון שמדובר כאן באמת ברזלוציה גבוהה, האם דרוש כרטיס מסך חזק? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן אז אני רוצה לשאול שאלת ניובי על משחק ישן אך טוב. חזרתי להריץ על המחשב שלי את UT3 ולאחר אינספור בעיות דרייבר, סוף סוף הצלחתי להפעיל אותו על הגדרות נורמליות ועכשיו אני לאט לאט מוסיף לו עוד בהגדרות כדי לנצל את בגרפיקה שלו עד הסוף. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה פריימים לשנייה נחשב למינימום נורמלי כדי לצפות במשחק. מן הסתם אין קשר כאן לחומרה שלי כי מספר המינימום הזה הוא משהו כללי הרי. מצד שני, בואו לא נשכח שהמשחק הוא UT3 ודי חייבים שם שהתמונה תזוז כמו שצריך.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יותר מחצי שנה אחרי שראינו אותה מככבת בתור דגמים ממשפחת ה-Tesla - ליבת ה-GP100 המתקדמת הופכת לזמינה גם בכרטיסי Quadro יקרים ויוקרתיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בארצות הברית כרטיס מסך חדש והתקציב שלי הוא בערך 1000-1300 ש"ח. אם אפשר אז המלצות על דגמים והפניות לאתרים גם תעזור, בעיקר אני מתלבט בין ה-Ge-Force3 Ti 500-200 או ה-Hercules Radeon/LE 8500. השאלה שלי היא האם המוצריל האלו טובים והם עמודים במחיר והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר משתלם וטוב במחיר מתאים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כ"כ הרבה אפשרויות, אני לא יודע מה עדיף לי: Gigabyte GTX 560 Ti OC 1GB יד שניה, אחריות לעוד 2.75 שנים מ-KSP, ב-750 ש"ח. Sapphire ATI 6950 2GB חדש מ-TMS ב-1270 ש"ח, עם Dual Bios, נפתח ל-6970. ובנוסף הולכות לצאת בסוף חודש הבא סדרות כרטיסים חדשות. ובכלל כרגע יש לי מעבד E8400 עם מסך 1280X1024, אבל מתישהו בהמשך אשדרג למעבד חזק יותר ולמסך 1920X1200. לו ל-560Ti היה 2GB, הייתי הולך עליו גם אם היה עולה עוד 100 ש"ח. אני לא רוצה להפסיד טקסטורות High-Res. מה דעתכם ? האם בראיה של שנתיים, קדימה, בטוח שעדיף ה-6950 הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב.. יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום הנכון לזה אם כן אני מתנצל מראש אחד המשחקים שאני הכי הרבה "יושב עליו" הוא flight simulator 2002 של מיקרוסופט. המחשק מאד כבד ואני שואל שאלה דומה לנושא אחר שהתחלתי .. אם מישהוא משחק הרבה בסימולטור הזה ויש לו ניסיון עם כרטיסי מסך עבורו - אני אשמח יש לי כרגע GF2 GTS (מפרט מלא "במפרט מחשב") שכבר מתחיל לקרטע איתו אני רוצה להחליף אותו אבל לא יודע למה... אני לא יודע דוגמה עם לראדון יהייה יתרון על פני ה GF4 דווקא במשחק זה כמו ששמעתי שיש לו המשחקים אחרים מישהו..? המשחק עובד על מנוע DIRECT 3D ולא OPEN GL כמו QUAKE וכ"ד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-