כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני שנתיים וחצי ככה קניתי מחשב נייח ב10 אלף ש"ח: מעבד: Intel Core i5-3570K כרטיס מסך: AMD Radeon Sapphire HD 7970 3GB Opened for OverClocking לוח אם: GIGABYTE - GA-Z77X-D3H זיכרון: 16RAM עכשיו נשרף לי הכרטיס מסך וקיבלתי מהאחריות 50% מהמחיר ששילמתי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר טוב אבל שיעמוד בדרישות של המחשב שאני לא יצטרך להחליף חלקים של המחשב ואני רוצה שיריץ את המשחקים החדשים על איכות גבוהה עם MSAA. תקציב: בלי הגבלה רק שלא יגרום לי להחליף את שאר החלקים וראיתי יש כל מיני שיטות של crossfire לחבר שתי כרטיסי מסך אם אפשר תגידו לי מה לקנות יש לי תקציב
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחצי שעה הבאה אני ככל הנראה נוסע עם חבר לקנות מסך וכרטיס מסך חדשים.. הכרטיס מסך הנוכחי שלו = 7600GS עושה המון בעיות התחממות (קירור פאסיבי) ודי מקרטע במשחקים כבר (גם בלי קשר לחום).. הוחלט לקנות אחד חדש. התקציב הוא סביב ה 600-700 ש"ח.. הכרטיס היחיד שנורמאלי שראיתי בתקציב שלו זה ה 9600GT שעולה 695 ש"ח.. יש אחד יותר טוב במחיר הזה ?? עדיף מ KSP ולא זאפ ושות'.. תודה שחר..
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש טעם בכלל להשקיע במסך 1080P כשכל חצי שנה- שנה תצתרך להחליף לHI-END כדי שיחזיק אותו... ואם אני יקנה 720P זה יתן לי יותר זמן לכל דבר, גם עד כמה ההבדל ביניהם כזה משמעותי.. שלא נדבר על הכסף, שרק הולך וגדל עם גודל המסך שגדל
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ראשית אני רוצה לציין שאני לא גיימר וזה לראשונה משלוש שנים אני מנסה לשחק משחק כלשהו על המחשב שלי. ככל הנראה כרטיס המסך שלי חלש nvidia geForce7100 / Nvidia nforce 630i (משהו כזה) שהוא on board אם אני לא טועה בכל אופן יש לי מעבד intel quad Q6600 2.4hz ומסך ברזולוצית 1080 על 1920. ו 4G זיכרון המשחק הוא heroes 6 ורשום כי נדרש כרטיס זיכרון התומך ב512 MB Graphics Memory, Pixel Shader 3.0, Vertex Shader 3.0 ומומלץ כרטיס של 1G (שאר הדרישות קיימות) הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לריץ את המשחק בקלות אבל אין צורך לחשוב על העתיד כי אני לא משחק במחשב יותר מדי כך שהמינימום לביצועים טובים דרוש. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הקירור של הג'יגהבייט שקט ויעיל משל הספייר? בשאר הבחינות הם כמעט זהים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש שיריץ את-call of duty modern warfare 2 יש לי: 1GB DDR2 e2160 1.8 ghz המטרה=> כרטיס מסך זול+שיריץ את המשחק. אני בטוח שהספק הוא דיי ג'נרי. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי מישהו הזמין כרטיס מסך מחו"ל מאתרים ששולחים רק לארה"ב דרך מסטופ וכדומה? האם זה כדאי ומשתלם? כמה עולה לשלוח לארץ וכו'? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל המלצות על מסך 19 CRT. רציתי NAG אבל הבנתי ש-LG הוא טוב יותר. אני צריך מסך איכותי אבל לא מוכן להשקיע יותר מידי. תודה מראש לממליצים !
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך טיפה מיושן והגיע הזמן לשדרג (RADEON VE וקצת קשה לו עם משחקים חדשים). השאלה היא מה כדאי לקנות, בהנחה שאני לא גיימר מושבע אלא משחק רק מדי פעם ואני לא הולך להוציא עליו מעל 1000 שקל. כך שכרטיסי ה HIGH END לא באים בחשבון. מבחינת NVIDIA, בתקציב הזה ניתן לקנות רק MXים למיניהם. האם הם שווים משהו ? אם אני הולך על ATI אז יש את ה RADEON 9000 PRO אבל לפי מה שקראתי הוא לא כזאת מציאה גדולה ובעצם ה RADEON 8500 יותר טוב (למרות שיותר ישן). אז האם כדאי לקנות את ה 9000 שהוא חדש אך חלש או למתוח קצת את התקציב ולקנות 8500 ? או אולי למישהו יש הצעה אחרת בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שמסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד הפכו לברירת המחדל החדשה בשוק הגיימינג הנייח, הם מתפנים לתקוף גם את עולם המחשבים הניידים - אסוס, Gigabyte (דרך חברת הבת Aorus) ו-Clevo הציגו כולן ניידי גיימינג מתקדמים עם פאנלים שכוללים קצב רענון של 120 הרץ, ומסוגלים להציג בכך תמונה בקצב של עד 120 פריימים בשנייה. רוב הפאנלים החדשים מגיעים מחברת AU Optronics הטאיוואנית והינם מסוג AHVA איכותי בעל פוטנציאל למכלול צבעים נאה וזוויות צפייה ראויות - ורובם גם תומכים בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA, לביצוע סנכרון ורטיקלי חומרתי של התצוגה באופן שלא יפגע בביצועים. הטכנולוגיה החדשה הזו מגיעה, כך נראה, בתיאום עם דור כרטיסי המסך הניידים העתידי של NVIDIA - עם ארכיטקטורת ה-Pa…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה מומלץ לגיימר בינוני, לצפייה בסרטים, מסך 26 , מעבד 2200 , 2 גיגה: Asus GeForce EN8800GS 384MB ב- 565 ש"ח או GEFORCE 9600 GSO 384M ב- 460 ש"ח או האם מומלץ משהו אחר לגמרי? (עד 550ש"ח) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לעוקבים הקבועים בפורום לבטח זכור כי בעת השקת navi 5700 ביולי השנה, השגתי מידע (ושתפתי עמכם) כי הולך לצאת בהמשך הדרך Navi מבוסס ליבה גדולה יותר. המידע שהיה אז היה עקרוני/כללי בלבד וטען, שמדובר במסגרת לוחות הזמנים של עד סוף 2019 או במילים אחרות סביבות דצמבר. בשבועיים האחרונים רשת האינטרנט החלה לטפטף מידע אודות רישומו של מוצר כזה ברגולציה הנדרשת כאשר wccftech מדבר על כך ביום 28 לאוקטובר כאן: https://wccftech.com/new-amd-gpu-spotted-rra-big-navi/ אתר techradar מדווח בתחילת נובמבר, כי נמצאו ראיות לקו מוצרי navi עדכני מסדרה גבוה יותר בדרייברים של linux: https://www.techradar.com/news/amds-navi-22-and-navi-23-gpus-recently-spotte…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם הרבה זמן צברתי לכלוכים ועבדתי במחשב עם דרייברים ישנים. אז חשבתי, הגיע הזמן לנקות ולהתחיל חדש. התקנתי (86) WIN7 התקנה נקיה (כמובן דיסק מקורי שאצלי ברשיון) טרם לכך הורדתי את כל הדרייבים מהאתר של לוח האם שלי GA-870A-UD3 ואת הקטליסט האחרון (12.4) מהאתר של ATI (מחובר כרטיס RADEON HD5600 ואם יש צורך במיידע מעבד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. סיימתי את ההתקנה והתחלתי עם הדרייבים. בהתחלה התקנתי את כל חבילת הקטליסט כ"דרייבר" הראשון או השני. לאחר ההתקנה הוא דרש איתחול. אתחלתי. המחשב עבר את שלב הביוס אבל לא הצליח להעלות את ה-WIN7. ניסיתי שוב ואותה תוצאה. הדרך היחידה להעלות היתה במצב בטוח. ממצב זה גם ניסיתי למחוק את הקטליסט אבל הוא טען שאין מה למחוק (ולפני זה …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, הרבה זמן לא כתבתי בפורום על בעיות כי את האמת לא היו לי, עזרתם לי לבחור אחלה ציוד, השתמשתי גם בראש שלי לצורך העניין אבל נותר דבר אחד שנקרא "בלאי" שתמיד בא והורס את ההמשכיות המתוקה. לפניי שנתיים ה-9800 היה החלום הרטוב של הרבה מאיתנו, ATI השתמשו ב HL2 של VALVE כקרש קפיצה שיווקי לפני שייצא. כל ילד נוצרי רצה את זה לחג המולד וכל ישראלי קרע את התחת בעבודה בכדי לשלם על זה. בלי יותר מדי בלבולי מוח, הבעיה היא שהיחידת עיבוד מידע שלהם (ר' VPU) פשוט מתבלה יותר מהר מנעליים צבאיות, החום הוא גורם קריטי לצורך העניין. עכשיו שהם עשו בדיקות בלאי וקיצון הם הבינו שזה יהיה בעיה, לא ברחו מהמציאות ונתנו למו"פ שלהם לפתח תגובת-מנע למצב הזה. הם הגיעו עם הרעיון שנקרא VPU RECOVERY SYSTEM, ה…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח 500W האם זה יספיק לכרטיס הזה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים מהסיבה הזאת: gigabyte הם חברה מוכרת יותר מ sparkle לכן לדעתי מבחינת אמינות הכרטיס של gigabyte יותר טוב מצד שני הכרטיס של sparkle מגיע עם אובר קלוק מה שיכול לשפר את הביצועים בצורה נחמדה של כ 10 % אך נאמר לי שהקירור של gigabyte יותר טוב וגם אמין (כסף הוא אינה הבעיה שניהם עולים בסביבות 1400 ש''ח) אני מקווה שתוכלו לעזור לי לבחור ואנא פרטו את הסיבות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן אז אני רוצה לשאול שאלת ניובי על משחק ישן אך טוב. חזרתי להריץ על המחשב שלי את UT3 ולאחר אינספור בעיות דרייבר, סוף סוף הצלחתי להפעיל אותו על הגדרות נורמליות ועכשיו אני לאט לאט מוסיף לו עוד בהגדרות כדי לנצל את בגרפיקה שלו עד הסוף. מה שאני רוצה לדעת זה, כמה פריימים לשנייה נחשב למינימום נורמלי כדי לצפות במשחק. מן הסתם אין קשר כאן לחומרה שלי כי מספר המינימום הזה הוא משהו כללי הרי. מצד שני, בואו לא נשכח שהמשחק הוא UT3 ודי חייבים שם שהתמונה תזוז כמו שצריך.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת בנצ'מרק לכרטיסי מסך, אבל שלא תהיה מאוד גדולה(בנפח), כי יש לי מודם 56K. תדודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי כולם, יש לי בעיה ספציפית שלא מצאתי לה פתרון בחיפוש פה - קניתי סוף סוף טלוויזיה חדשה, ואני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לנגן עליה וידאו ב-4K מהמחשב. האתגר הוא שהמחשב בפרופיל נמוך (או צר, תלוי איך מסתכלים) אז צריך כרטיס ב-Low Profile. מה שמצאתי עד כה הוא ג'יפורס 1030 פה (מפרט פה) השאלה היא האם הוא מספיק חזק בשביל לסחוב 4K על המחשב הלא חדש שלי - מעבד i5 3.2 GHz, ו-8 ג'יגה RAM. מה דעתכם? אני לא רוצה להוציא כסף סתם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב.. יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום הנכון לזה אם כן אני מתנצל מראש אחד המשחקים שאני הכי הרבה "יושב עליו" הוא flight simulator 2002 של מיקרוסופט. המחשק מאד כבד ואני שואל שאלה דומה לנושא אחר שהתחלתי .. אם מישהוא משחק הרבה בסימולטור הזה ויש לו ניסיון עם כרטיסי מסך עבורו - אני אשמח יש לי כרגע GF2 GTS (מפרט מלא "במפרט מחשב") שכבר מתחיל לקרטע איתו אני רוצה להחליף אותו אבל לא יודע למה... אני לא יודע דוגמה עם לראדון יהייה יתרון על פני ה GF4 דווקא במשחק זה כמו ששמעתי שיש לו המשחקים אחרים מישהו..? המשחק עובד על מנוע DIRECT 3D ולא OPEN GL כמו QUAKE וכ"ד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס הוא המקביל בביצועיו כרגע ל 9800GTX 512MB? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם הכרטיס הנוכחי והחלטתי שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך ומסך. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 600 ל-700 ש"ח (אפשר לחרוג אם צריך). הרזולוציה של המסך החדש תהיה 1920*1080. מפרט המחשב:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-