כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 550 ti ומערכת הפעלה WIN10 אי אפשר לעבוד על מערכת ההפעלה. הדרייבר קורס כל כמה שניות ותפריטים וחלונות מופיעים בצבע שחור. אם אני מסכיר את הדרייבר המערכת הפעלה מתקינה אותו באופן אוטומטי מיד אחרי ההפעלה מחדש. ניסיתי להוריד דרייברים שונים של NVIDIA ובכולם אותה בעיה. בעיה נוספת היא שאי אפשר למצוא מידע מועיל באינטרנט שכן יש אינסוף תוצאות לקריאות NVIDIA בהרבה כרטיסי מסך ובכל מערכות ההפעלה. מהע ושים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש הבדל כל כך גדול בין 128 ביט 164 ביט ?תפרטו קצת בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
2 דגמים: Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Retail Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Bulk
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתעוררה לאחרונה, כאשר אני עובד על המחשב, החל מגלישה באינטרנט וסתם מתעסק עם תוכנות , פתאום המסך "קופץ" וניהיה שחור ואחרי כמה שניות חוזר למצב הרגיל (המחשב נשאר דלוק והכול פשוט רק המסך כאילו מבצע "רענון"). החלפתי את כרטיס המסך לכרטיס אחר והבעיה נמשכת, וגם כאשר החלפתי מסך הבעיה לא נפתרה. בבקשה עזרו לי למצוא פתרון מהיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבדו על חבר שלי, והוא קיבל עם המחשב החדש שלו את הFX5200 בתצורה של 64 ביט. כבר אמרתי לו שהכרטיס לא משהו, אבל אני רוצה לראות עד כמה הוא גרוע, כי כבר אמרתי לו שיתכונן להחליף את הכרטיס... כבר אמרתי לו להוריד 3DMARK03 ולהגיד לי כמה יצא לו, אבל זה קרה רק היום... בכל מקרה, יש לכם הערות מנסיון אישי (לא משמיעה מאנשים אחרים) או קישורים לסקירות (לא, לא מצאתי בגוגל). תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישבתי ובהיתי בתוצאות של הכרטיסים האחרונים שיצאו (4850\GTX280) ולפתע זה הכה בי - הFPS בCRYSIS לא גובר הוא רק מתחלף! ואז עלתה בי השאלה הזאת שרציתי שבעלי הנסיון מביניכם יענו עליה - האם CRYSIS ביום מן הימים (נאמר בעוד 3-4 שנים) ייפעל ב100FPS על מקסימום גרפיקה (MAX AA X8) ברזולוציה סבירה - 1280X1024? אני חייב להגיד שאם כן זה יהיה בטח תאווה לעיניים, אם לא, לא אהיה כל כך מופתע אך זה מרגיז...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך הקיים 7800GTX כבר מספר לא קצר של שנים (מפרט מלא בחתימה) בקרוב הולך לצאת DIABLO 3 שרק לכבודו אני רוצה לשדרג - ויש לי שלושה חודשים לערך לחשוב ולשים קצת כסף בצד לכרטיס מסך חדש. אז הגיע הזמן לעשות את השדרוג שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים חדשים, אין לי בעיה לחכות חודש או חודשיים אם הם יהיו בתקציב שהקצבתי לעצמי. רציתי לדעת האם בתקציב של 700 - 800 ש"ח אני יכול למצוא כרטיס טוב מזה? והאם הספק כוח יגביל אותי? סה"כ הוא אמור להיות 600W (לא ג'אנרי! של חברת OCZ) אבל הוא יחסית נחשב לדגם ישן. האם הוא יחזיק מעמד והאם יש לו את החיבור הדרוש לספק כוח? בנוגע לצוור בקבוק יהיה טיפשי לשאול כי המעבד סה"כ מעולה (אפשר לתקן אותי...) ושאלה אחרונה איך חשובה: כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין PCI-Express 2.0 ל-PCI-Express 2.1 מבחינת ביצועים? והאם לוח האם שלי Gigabyte UD2 יתאים ל-PCI-Express 2.1 (לא מבחינת חיבור פיסי, אלא מבחינת ניצול התקן)? לפי מה שרשום באתר של ג'יגה בייט זה תואם ל-2.0, יכולה להיות אפשרות לעשות עידכון דרך הביוס או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 6200 פרמטתי את המחשב והכל פועל מצוין מלבד העובדה שאחרי שאני מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך, ומפעיל את המחשב מחדש כל הצבעים משתבשים והופכים לאיכות גרועה שמונעת ממני לראות את המסך באופן ברור. כשאני מסיר את הדרייברים הכל בסדר, אבל איכות הצפייה בסרטים גרועה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי המון פוסטים בפורום לגבי הנושא הזה. אני יודע שצריך NVIDIA, ש-AVID ממליצים על QUADRO, ומצד שני שהרבה אנשים טוענים שQUADRO מיותר. השימוש שלי הוא עריכת וידאו ביתית, אני לא מקצוען ולא עוסק בתחום. אני עומד לפני רכישת מחשב ואשמח להכוונה בנושא. מכיוון שלא מצאתי מקור מידע שהבהיר חד משמעית לכאן או לכאן, האידיאלי מבחינתי לשמוע פידבק ממישהו שעובד עם AVID ומשתמש בכרטיס מסך "ממוצע". האם זה עובד, ואם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה קטנה. נניח ואני קונה כרטיס מסך עם 2 DVI וHDMI. אני יכול לחבר שתי מסכים אחד לכל DVI. מה עם הHDMI? אם אני יחבר אליו (לHDMI) מסך בנוסף לשנים האחרים זה יהיה כאילו יש 3 DVI? ומה קורה בכרטיסים כאלה? (2 DVI + HDMI + displayport)? http://www.skypc.co.il/pl_product~9S5770G1P~8~0.htm תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחרי שנתיים תובעניות בתפקיד שבהן הצליח להחזיר חלק מהכוח המסחרי שאבד למפתחת השבבים האדומה, ראג׳ה קודורי יפנה את מקומו באופן זמני לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתלבט איזה מאיץ גרפי לקנות- אני צריך עזרה!!! האפשרויות שלי הן: MSI GeForce4 MX440 - T - שעולה 550 ש"ח. לבין: MSI GeForce4 MX420 - T - שעולה 440 ש"ח. תודה.... :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז עכשיו יש לי geforce 440 mx וזה בקושי מעלה לי משחקים. מה כדאי לי לקנות עכשיו ראדון 9100, או לחסוך עוד קצת ועוד חודש-חודשיים לקנות geforce ti 4200? יש הבדל גדול בביצועים? ואיך משחקים חדשים יעבוד לי עם המפרט שלי? (מספיק לי הגדות בינוניות גם ככה המסך שלי תומך עד 1028@1280) הגרסא של ה- 64 מגה עולה 90-100 ש"ח פחות, אז ה-128 שווה את זה?) ועוד משהו הראדון 9000 יותר טוב מ9100?? זה אמור להיות פחות לא?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום... משהו אולי יודע מתי הכרטיס מסך 2600XT בתושבת AGP אמורה או שכבר עלתה לארץ ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, הרבה זמן לא כתבתי בפורום על בעיות כי את האמת לא היו לי, עזרתם לי לבחור אחלה ציוד, השתמשתי גם בראש שלי לצורך העניין אבל נותר דבר אחד שנקרא "בלאי" שתמיד בא והורס את ההמשכיות המתוקה. לפניי שנתיים ה-9800 היה החלום הרטוב של הרבה מאיתנו, ATI השתמשו ב HL2 של VALVE כקרש קפיצה שיווקי לפני שייצא. כל ילד נוצרי רצה את זה לחג המולד וכל ישראלי קרע את התחת בעבודה בכדי לשלם על זה. בלי יותר מדי בלבולי מוח, הבעיה היא שהיחידת עיבוד מידע שלהם (ר' VPU) פשוט מתבלה יותר מהר מנעליים צבאיות, החום הוא גורם קריטי לצורך העניין. עכשיו שהם עשו בדיקות בלאי וקיצון הם הבינו שזה יהיה בעיה, לא ברחו מהמציאות ונתנו למו"פ שלהם לפתח תגובת-מנע למצב הזה. הם הגיעו עם הרעיון שנקרא VPU RECOVERY SYSTEM, ה…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין: sapphire hd 5770 GTX460 Synergy 768MB בקשר ל- GTX גם לא יודע באיזה יצרן לבחור? תנו בבקשה המלצות בין השניים או שונה בתקציב בין 650 שקל עד 730 שקל. מהחנות KSP
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה אולי מעט מוזרה, אני עומד לשפר את מערכת ה HTPC שלי ולהחליף את לוח האם ל ASROCK H61M-GE עם מעבד I3. לוח האם כולל בתוכו מעבד גרפי (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M-GE&cat=Specifications) בעל יציאת HDMI ובנוסף יש לי כרטיס גרפי ישן של nVudia מדגם 8400GS, אשר הוא מצויד ביציאת DVI. השימוש העיקרי של המערכת אמור להיות ניגון ווידאו, כנראה FullHD (הטלוויזיה תומכת ברזולוציה של 1920 * 1080), ואולי מעט סרטים בצפייה ישירה. -האם המעבד הגרפי בלוח האם יוכל לנגן סרטי FullHD ללא העמסת המעבד? -האם יציאת HDMI מלוח האם כוללת סיגנל אודיו? אם כן, האם ניתן להוציאו בנפרד למגבר? -האם עדיף להשתמש במעבד הגרפי בלוח האם או בכרטיס המסך? -האם כרטיס המסך יכול לתמוך/לעזור למעבד הג…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רק לאחרונה קניתי כבל HDMI כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. אחרי שחיברתי נתקלתי בבעיה שיש תמונה אך אין סאונד. בדקתי קצת ברשת וגיליתי שבכרטיס שברשותי- GeForce GTS 250 יש לחבר בעזרת כבל את ה SPDIF ללוח אם, כדי לקבל סאונד. אבל מה, בלוח אם שברשותי - GA-P35C-DS3R ver1 של גיגהבייט, אין לו SPDIF OUT רק IN. (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2551#manual) לכן השאלה שלי אליכם, מה האפשרויות שעומדות בפני? כדי לשמוע סאונד בטלוויזיה. תודה מראש רון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (כתבתי גם בהודעה על מסכי ה crt אך אני חושש שכבר לא ישימו לב ...אם טעות בפי, סליחה ונא למחוק). תראו, אני רוצה לקנו מחשב, עם מסך CRT..התקציב שלי הוא עד 1000 אבל אני לא רוצה להגיע לזה. המסך מיועד למשחקים אבל אני לא צריך להגיע לרמת צבעים מדהימה שאין כמוהה. יש לי כרגע את המסך F700B של LG, שאני פשוט מרוצה ממנו מכל דקה שהוא אצלי, אולי בגלל שלא ניסיתי אחרים. אני מתלבט כרגע בין ה - F700P לבין ה - Samsung793. אני יודע שרובכים, אולי אפילו כולכם ימליצו על ה - 700P ביחס לסאמסונג אך אני רוצה לדעת למה? זה שקצב הריענון של ה - LG ברזולוציה מקסימלית יותר גבוה, זה לא מה שישכנע אותי. רואים יותר ברור? צבעים יותר חיים? ההבדל כל כך גדול? או אם אתם בכלל לא ממליצים על שניהם, אז מה כ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה POWER DVD 13 והשאלה האם כרטיס מסך NVIDIA עם PhysX System Software יכול להראות סרטים טוב יותר , מדוייק יותר או מפורט יותר או צינות טוב יותר אני גם צופה בסרטים תלת מימד ,האם כאן זה מועיל ? NVIDIA בונה את האפקטים בסרטים עם PhysX
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-