כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני שובר תראש יענו עם השקעה של עוד 400 שקל שווה לקחת מסך 19 של מאג לא יודע תאמת מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם תוכנות עריכה אדיוס, דה-וינצ'י, סוני ווגס וכדו'. אני צריך להחליף את כרטיס המסך מסוג GTX460 ששרת אותי בכבוד אך כעת הוא לא עומד במשימה. אל המחשב מחוברים שני מסכים ברזולוציות 1080 ו-2500. החומרה שלי היא i7 2600, 8GB 1600MHz, ASUS P67 PCI-E (2) X16, 600WATT CORSAIR אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר 1200ש"ח +/-100ש"ח, בדיקה ראשונית העלתה GTX 760 במסגרת הסכום שלי... אשמח לחוות דעת.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנדודי היקר החליט להרכיב מחשב חדש ונתקל בשאלת כרטיס המסך. אשמח לתשובה מהירה, תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2 דגמים: Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Retail Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Bulk
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי המפרט הזה <<< גם בגלל המעבד גם בגלל הזכרון וגם בגלל שאין לי הארדסיק מספיק גדול, אני לא יכול להריץ את ויסטה כמו שצריך, משמע אין לי אפשרות ל DX10... עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות 1950PRO או לחכות ל- 8600. חשוב לציין ש : - כמעט בטוח שאני לא אשפר את המחשב בעתיד ושהוא צריך לתפקד כמו שצריך עד 2009-+ למרות שלא יהיה אכפת לשחק משחק "ישנים" מ 2007. - לא כזה בא לי לחכות עד שהם ייצאו ועד שיירדו להם המחירים בנוסף לזה שלא ניראים משחקים בלי תמיכה ב DX9 אפילו לא לא באופק וגם אם יהיו אז זה לא נורא אם זה יהיה משחק או שתיים... - לפי מה שהבנתי המעבד שלי יהיה גם צוואר בקבוק במשחקים עם הרבה פיזקה (CRYSIS ויש עוד כמה שאני לא זוכר) - אני לא רוצה סתם לחכות ל 8600 ושבסו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני אחרי הזמנת מחשב חדש בנסיון לחסוך. המחשב כולל לוח אם ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET בנוסף לזה המחשב יהיה מבוסס מעבד i5 2400. יושב אצלי בארון כרטיס מסך gforce 8800gt והשאלה היא האם הוא יתן ביצועים עדיפים על הGPU המובנה. היתרון של כרטיס המסך הוא חיבור DVI ולא רק VGA ו HDMI. מצד שני זה לא כרטיס חדש ואני לא יודע מה ההתקדמות הטכנולוגית שנעשתה. לצורך פרטים נוספים - המחשב מיועד לשימוש פוטושופ ותוכנות גרפיקה בעיקר תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת sapphire מוציאים עוד שבועיים גרסת agp לכרטיס X1950pro הולך להציל את כל אלה שנתקעו עם שיידר מודל 2 בכרטיסי agp
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לקנות ב200 שקלים את הכרטיס הבא: Gainward PRO660 http://www.gainward.de/new/products/agp/pro_600/comparison.html באותו סכום כסף, האם כדאי לקנות את ה4200 החזק יותר או את ה660 שמבוסס על ה-5200 ? השיקול העיקרי, הוא הביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לדעת אם ל5200 יש טכנולוגיות שה4200 לא תומך בהן, שיכולות להאריך משמעותית את חיי הכרטיס. כי אחרי הכל אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים עדכניים לפחות עוד שנה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם. * את המחשב קניתי לפני למעלה משנתיים ובזמן האחרון מופיעים Artifacts ושגיאות נוספות (במשחקים כמו CoD 4). בדקות הראשונות אין בעיה אבל אז השגיאות מצטברות עד שהמסך קופא \ מסך שחור וברוב המקרים אתחול. ** זו לא הפעם הראשונה שזה קורה: לפני-כן היה לי Asus 7900GT שאחרי שנה הופיעו Artifacts ובבדיקה בעין רואים נקודות שבהן הכרטיס התיך את עצמו מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900 ... שאחרי שנה עושה את אותן בעיות וכנראה נגרם בו נזק פיזי. -תמיכה טכנית של AMD הצביע על 1) נזק פיזי כתוצאה מחימום יתר. 2) הכרטיס דורש לפחות 450w. -בבדיקה של ATITOOL למציאת Artifacts הכרטיס הגיע ל-66 מעלות ואז המחשב קרס. -אני שוקל החלפה ושדרוג של כרטיס המסך ואני מתלבט בין כמה …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הgigabyte gtx 460 oc הרגיל וקיבלתי היום את הgigabyte gtx soc יעני הגרסא היפה החדשה בקיצור לא משנה מה אני עושה הsli לא עובד לי וגם זה לא מראה לא בgpuz ולא במנהל התקנים של Nvidia אפשרות שקשורה לsli בכלל... בביצועים הבנתי טוב מאוד שהsli פושט לא עובד וגם קיבלתי איזה ריסט ומסך כחול מישום מה קיצור לא מבין מה הולך פה עזרה בבקשה נ.ב ניסיתי להתקין דרייברים למחוק להחליף כל דבר אפשרי לא מצליח לחשוב על פתרון למה זה לא עובד יכול להיות שהם לא מתאימים ביחד?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הכרטיס החדש למקצוענים וליוצרים נושא תג מחיר התחלתי של 1,000 דולר וכולל מצב ייעודי עבור גיימינג - אך גם ביצועים שגורמים לנו לתהות אודות הפוטנציאל של דגמי הגיימינג שבדרך בהתבסס על ליבת ה-Vega לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי דרךC:\NVIDIA\DisplayDriver\382.53\Win8_Win7_64\International\GFExperienceזאת ההודעה שאני מקבלhttps://i.imgur.com/9WG1Qjk.pngעזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כדלקמן: מעבד: AMD Athlon II X2 250 3.0GHz לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H (כ.מסך און-בורד Radeon 4200HD) זכרונות: 2X2GB של GSKILL ו-2X2GB של KINGSTON, סה"כ 8GB של DDR2 800MHz הארד דיסק: WD 1TB מארז+ספק: ANTEC 400W מסך: DELL 2209WA רמקולים: Altec Lansing ATP3 הצורך שלי במחשב הוא לשמיעת מוזיקה, הרבה אינטרנט, הרבה אופיס ולפעמים סרטים, גם HD. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך כי לדעתי זה החלק החלש במחשב, מה אומרים? אני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף ולדעתי החדשים לא יתאימו בגלל הממשק היחסית ישן של לוח האם תודה מראש, עידן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה המפרט הקיים שלי: ואני מחפש לשדרג למשהו חביב שיאפשר לי לשחק בכל משחק חדש על הגדרות בנוניות חלק.. חשבתי על אלו: אגב מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני הRX560? אשמח להמלצות על אחד מאלו או שלדעתכם אני יכול להסתפק אפילו במשהו זול יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על מפרט כזה של: p4 3.0 HT prescott 2GB of ram וספק ENERMAX LIBERTY 400W הכרטיס יעבוד טוב? ולא יהיה לו צוואר בקבוק בשום נושא? הוא ינוצל בימלאו? או בחלק גדול מכוחו? ??? ואם זה חשוב הלוח אם הוא MSI COMBO 915P
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שואל ספציפיט לכרטיס הזה: GF4 4200, האם יהיה הבדל בצועים בין 128MB ל64MB ? אם כן אז בכמה :-\
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כרגע הוא - e5200 2gb ram ddr2 800 7800gt hec 400w *אני הולך לקנות עוד 2 GB זכרון, אם זה משנה הסיפור הוא כזה - פנדה מחשבים (יהיה לכלוך כי זה בלתי נפרד מהבקשה לעזרה) התקשרו אלי שבוע לאחר ההזמנה של הPOWERCOLOR 4770 כדי להודיע לי שאין להם אותו. בתור פיצוי, הם יכולים לתת לי הנחה של 10% בערך על כרטיס מסך חלופי, אני מאמין שאוכל למתוח את זה עוד קצת. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך ששווה את השימוש בהנחה, שיעבוד עם הספק ויכנס בתקציב של 500 שקל ~, או שפשוט לבטל את ההזמנה וללכת לקנות במקום אחר (לא חושב שיש 4770 בבאר שבע חוץ מאצלם). תודה וסליחה על החפירה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. לי יש GeForce FX 5700 LE והוא ממש לא מספיק לי. אני חייב לקנות כרטיס AGP, כי אני לא מתכוון לקנות לוח אם חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את ה6800 GS, אבל הוא יקר מדי. אז כרגע אני שוקל לקנות את הRadeon X1600 Pro 512 MB AGP שעולה 900 ש"ח, או את הX800 GTO 256 MB שעולה 1200 ש"ח +-. ממה שהבנתי, הX800 GTO מהיר בהרבה, אבל רק 256 MB ואני לא בטוח שזה יספיק לי. לכן אני בדילמה הזו.. אני צריך שהכרטיס שאני קונה יפעיל את כל המשחקים החדשים בשנה וחצי - שנתיים הקרובות כמו שצריך עם שאר המפרט שלי: Pentium 4 HT 3.0 Ghz 1 GB RAM אז השאלות שלי הן בעצם כאלה: 1. איזה מהכרטיסים באמת יותר שווה לקנות? או אם יש לכם כרטיס AGP יותר משתלם, תציעו. 2. כמה זה משנה לי שהX800 הוא 256 MB…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? כי אני רוצה בערך כרטיס עד 1000 שקל.. memory 2 giga... intel conroe e6300 160 giga.. לוח אם משהו שך ASUS לא זוכר.. משחק ברזולוציה של 1024 על 768 מסך 19 אינץ'.. ורוצה לדעת גם אם הכרטיס הזה טוב..? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4526 אם לא אז מה כן..? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר יכול להביא לי בסוף החודש מניו יורק את : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 יוצא 700 ש"ח (חיסכון של 300 ש"ח) או לוותר ופשוט לחכות ל 4850 ולקנותו בארץ שיגיע (מה שבטח יעלה מעל 1000 ש"ח..) השאלה האם שווה לחכות וגם האם שווה להשקיע עוד 300 ...400....שקל, בשביל ה 4850 שאולי בטח ייתן הבדל של עוד 10 15 אחוז לא יותר . מה אתם אומרים ? תעזרו לי להתלבט :s05: :-\ דיי דחוף !..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי סלט בראש. :-\ מה כדאי לי לקנות? Radeon 9600 רגיל או GeForce FX 5600? אגב, מה לגבי ה GeForce FX 5700? הציעו לי את ה GeForce FX 5600 XT עם 256MB בסביבות 700 ש"ח. זה טוב? האם יש חשיבות ליצרן הכרטיס? (ASUS, GAINWARD וכו) האם כמות הזיכרון עד כדי כך משמעותית?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-