עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה שמוזר ...תפריט ההורדה (באתר של NV כמובן ) הוא כמו של הרישמיים אבל כשלא ניכנסים דרך הלינק רואים שהדרייבר הרשמי האחרון הוא 81.89 . והדרייבר בטא האחרון באתר הוא 84.20 ... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.15.html

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Riaz3r,

שלום, אני רוצה לדעת מה היתרונות ומה החסרונות בין שני החברות, מה כל חברה מציעה ללקוחות ולהשוואות בניהם. כמו Physx של NVIDIA וה openGL של ATI וגם מבחינת תוכנה, פאצ'ים, עידכונים, דרייבים... למי יש את התמיכה התוכנית הטובה יותר? מי מוסיף יותר ביצועים..? כנל גם בדואל כ. מסך, מה היתרונות והחסרונות של כל שילוב כזה, ביצועים, איזה דואל עובד טוב עם איזה לוחות אם. חשוב לי לעשות על זה קצת מחקר לפני שאני בוחר חברה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tphss,

מה הכי טוב מבין אלה למשחקים? (זה למחשב השני שלי...) יש לי על 2 מחשבים שלי, על אחד Geforce3 Ti200 ועל השני Geforce2 Ultra. מה לקנות, RADEON 9200 128MB או Ti4200 64MB ? בהשוואה לאלה, איך ה9600 הרגיל (לא הPRO!). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ראיתי אתמול מודעה של שמיר מחשבים שמפרסמת R9600NP עם 128MB+DVI+TV ב399 שקל במזומן. עדיף מכל 9200 ו9000 שיש לא? מגיע אומנם עם גוף קירור פסיבי, אבל זאת אותה ליבה של 9600P לא? אז עם קצת איווררור....

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Fire_Trooper,

ראיתי שהכרטיסים שלהם די זולים יחסית. השאלה היא מה זה אומר על האיכות שלהם ביחס לכרטיסים של חברות אחרות? הם נחשבים חברת "קבר" ?

7. Started by Hartley,

משהו פה לא מסתדר: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=3073&afid=1036

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by mp91,

http://ksp.co.il/hmain.php.. 1195.. ירד במאה חמישים ככה...

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ayauasca,

מה קורה חברים? אני קונה מחשב וכל מה שנשאר לי זה לקבוע איזה כרטיס מסך... אלה הם הכרטיסים שמשכו את תשומת ליבי, מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי כולם, אני עומד לקנות מסך LCD חדש (כנראה תוך שבוע-שבועיים). אני מתלבט בין כמה דגמים. ה-2 הנפוצים והמוכרים הם: LG L1730B ו- Samsung 710T שמעתי ששניהם מצויינים, ויש עליהם ביקורות טובות מאוד, והם אפילו עולים אותו הדבר (1900-1950 ש"ח). שמעתי שהאחריות של סמסונג על הפנים (מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים שרופים), אבל נראה שהצג שלהם פשוט טוב יותר (הוא יותר מהיר וזה חשוב למשחקים, ויש שאומרים שהתמונה שלו גם נראית יותר "חיה"). אני ממש ממש רוצה לשמוע ביקורות של אנשים שיש להם את אחד הצגים האלה. ה-LG מאוד דומה ל-L1730S, והסמסונג מאוד דומה ל-710N / 710TM, אז מי שיש לו את אחד הדגמים האלה - בבקשה שכן כן ישאיר תגובה. אני מחפש גם ביקורות טובות וגם רעות, אז בבקשה תגידו כל מה שיש לכם להגיד על…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

משתמשים יקרים, ברוכים הבאים אל פורום 'גראפיקה ותלת מימד'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור לגרפיקה ולתצוגה, החל מכרטיסי טלוויזיה עד למסכים. אם אתה מחפש כרטיס מסך חזק אבל לא יודע אם הוא משתלם, אם אתה מעוניין להחליף מסך אבל לא יודע איזה דגם לקחת, אם אתה חושב שהמנוע של Unreal Tournament עדיף על המנוע של Quake 3 Arena, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הקשורות בגראפיקה ובתלת מימד. זהו אינו פורום תמיכה טכנית, ואין לשאול בפורום זה שאלות הנוגעות לתקלות בכרטיסי מסך או במסכים. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by SandLegion,

היי אנשים, הרבה זמן לא כתבתי בפורום על בעיות כי את האמת לא היו לי, עזרתם לי לבחור אחלה ציוד, השתמשתי גם בראש שלי לצורך העניין אבל נותר דבר אחד שנקרא "בלאי" שתמיד בא והורס את ההמשכיות המתוקה. לפניי שנתיים ה-9800 היה החלום הרטוב של הרבה מאיתנו, ATI השתמשו ב HL2 של VALVE כקרש קפיצה שיווקי לפני שייצא. כל ילד נוצרי רצה את זה לחג המולד וכל ישראלי קרע את התחת בעבודה בכדי לשלם על זה. בלי יותר מדי בלבולי מוח, הבעיה היא שהיחידת עיבוד מידע שלהם (ר' VPU) פשוט מתבלה יותר מהר מנעליים צבאיות, החום הוא גורם קריטי לצורך העניין. עכשיו שהם עשו בדיקות בלאי וקיצון הם הבינו שזה יהיה בעיה, לא ברחו מהמציאות ונתנו למו"פ שלהם לפתח תגובת-מנע למצב הזה. הם הגיעו עם הרעיון שנקרא VPU RECOVERY SYSTEM, ה…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, אני רוצה לחבר 2 מסכים למחשב אחד לצורך עבודה שדורשת הרבה שטח מסך, אבל לא דורשת כוח עיבוד חזק. למחשב שלי יש כרטיס מובנה של אינטל. מה הכרטיס הכי זול שבו אוכל לחבר 2 מסכים בחיבור דיגיטלי (DVI)? ראיתי שיש כרטיסים ב-200 שקל בעלי חיבור DVI וHDMI וVGA. האם אפשר לחבר מסכים במקביל לשלושתם ולעבוד על 3 מסכים או יש מגבלה בכרטיס? האם הכרטיס המובנה יפריע לכרטיס מסך, או האם ניתן יהיה להשתמש במובנה וגם בכרטיס הנוסף? ראיתי גם הבדלים של 20-30 שקלים בכל מיני כרטיסי מסך nv 210,nv220. מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by אסף ב,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו.. אחרי מספר דקות שאני משחק המסך מתחיל להתחרבש (הכל נמרח כזה בצבעים מוזרים)... לפעמים זה נשאר ככה גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ולפעממים זה פשוט רושם שהמשחק נתקע.. זה קרה גם אחרי שהתקנתי וינדוס חדש.. מישהו אולי מכיר את הבעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by avihy,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114637

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by The Dom,

היי, אשמח להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של 600ש"ח ופחות. הכרטיס יהיה מיועד להריץ מעט משחקים כמו skyrim או counter strike בהגדרות בינוניות/נמוכות. מה שבאמת חשוב לי מהכרטיס זה השקט - אם יש אפשרות לכרטיס עם קירור פסיבי זה פלוס משמעותי. אם צריך, אין בעיה למוצרים יד 2. המערכת שלי: לוח אם: gigabyte h170 d3h מעבד : Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 ספק כוח : antec eco 650w זיכון : 16gb

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב גיימינג ותיק (אם זה בכלל אפשרי וכדאי). מפרט המחשב והמסך: 1. Intel Core i5 750 2.67Ghz CPU 2. Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler 3. ASUS P7P55D Motherboard 4. G.Skill Ripjaw DDR3 1333MHz 8GB RAM - 4 x 2GB 5. Samsung 850 Pro 512GB SSD Drive 6. Western Digital Balck Edition WD2003FZEX 2TB HDD Drive 7. AMD Radeon HD 5850 GPU + 4GB DDR5 RAM 8. Antec Sonata Designer 500 Case 9. Antec HCG-750M (750W) Power Supply 10. DELL U2518D (2560 x 1440 at 60 Hz) Display מגבלת אורך כרטיס המסך במארז הנוכחי - 24cm. מנסה שלא להיכנס לשדרוג חומרה אחר אלא אם זה ממש הכרחי. …

19. בהשוואה הבאה בדקו באתר של טומס האם יש הבדלים בין יצרנים שונים בכרטיסי ה 4870, מומלץ למי שמתלבט: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום , יש לי מחשב ישן יחסית בן שנתיים , ניתן לחבר לו כרטיס מסך חדש של GEFORCE בלי בעיות וזה יכיר אותו ? כעיקרון ניתן לחבר לכל מחשב כרטיס מסך חדיש והוא יזהה אותו ויעבוד איתו טוב ? תודה .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, בחצי שעה הבאה אני ככל הנראה נוסע עם חבר לקנות מסך וכרטיס מסך חדשים.. הכרטיס מסך הנוכחי שלו = 7600GS עושה המון בעיות התחממות (קירור פאסיבי) ודי מקרטע במשחקים כבר (גם בלי קשר לחום).. הוחלט לקנות אחד חדש. התקציב הוא סביב ה 600-700 ש"ח.. הכרטיס היחיד שנורמאלי שראיתי בתקציב שלו זה ה 9600GT שעולה 695 ש"ח.. יש אחד יותר טוב במחיר הזה ?? עדיף מ KSP ולא זאפ ושות'.. תודה שחר..

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Idan_S,

שלום רב, ברשותי מחשב כדלקמן: מעבד: AMD Athlon II X2 250 3.0GHz לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H (כ.מסך און-בורד Radeon 4200HD) זכרונות: 2X2GB של GSKILL ו-2X2GB של KINGSTON, סה"כ 8GB של DDR2 800MHz הארד דיסק: WD 1TB מארז+ספק: ANTEC 400W מסך: DELL 2209WA רמקולים: Altec Lansing ATP3 הצורך שלי במחשב הוא לשמיעת מוזיקה, הרבה אינטרנט, הרבה אופיס ולפעמים סרטים, גם HD. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך כי לדעתי זה החלק החלש במחשב, מה אומרים? אני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף ולדעתי החדשים לא יתאימו בגלל הממשק היחסית ישן של לוח האם תודה מראש, עידן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eliran11,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT 512mb והוא מצליח להפעיל לי משחקים על האיכות הכי נמוכה ואני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים בטארפילד 3 קול אוף דוטי וכדומה באיכות גבוהה יותר יש לי מסך זה המסך שלי http://bebefore.com/lg-flatron-e2350t/ פרטי מערכת: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT Monitor LG E2350 (Digital) [23" LCD] (001NDLSGK072) Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 99U5429-007.A00LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM X2 ספק HEC 300AR-TF 300W מח…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shlomomo,

אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים