עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by natanel42,

R9 280 BOOST או GTX 960 ? אמרו לי שה960 יותר חזק אבל לפי הFPS TEST הזה : ה280 יותר טוב מה 960 מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by 1Moshe1,

אהלן חברים בימים האחרונים הרכבתי לעצמי מערכת מחשב למשחקים מעבד:I7 6700 3.4ghz כרטיס מסך:gtx 960 4gb ספק 650w השאלה שלי מה תהיה התועלת להוסיף כרטיס מסך נוסף במערך SLI והאם זה ייתרום לתכני 4K בעתיד לא מבין יותר מידיי במחשבים פשוט רציתי מחשב למשחקים תודה מראש לעוזרים​

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. נשרף לי הכרטיס hd4890 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עד 1000 שקל על מה אתם ממליצים לי מפרט: יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 מעבד i920 זכרון 15GIGA ]ספק כוח coguer 700 hec אני צריך המלצה לכרטיס עד 1000 שקל תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sahargt,

ברצוני לדעת איזה דרבייר כדי להתקין לכרטיס מסך מסוג ASUS A9800 XT דרייבר של ASUS או דרייבר של ATI אני רוצה לדעת מה כדי להתקין בתודה סהר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ravid,

רציתי לקנות את הredon 8500le של giga-byte ב722 שקל בפלונטר אבל כבר נעלם להם המוצר מהאתר(כנראה תעו במחיר) איפה אני יכול למצוא את אותו מוצר במחיר דומה? (אין כאן שום פרסומת!) נא לא לשכוח את התקציב שלי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by roy88,

היי, יש לי מחשב בחדר סמוך לסלון בו הטלויזיה (קיר משותף) וברצוני לחברם כך שאוכל לשלוט על המחשב מהסלון וכמובן לראות את התוכן בטלויזיה (בעצם לחסוך לקנות מחשב סלוני נוסף). המרחק הפיזי בין המחשב לטלויזיה לאורך הקירות הוא כ-10 מטר. את השליטה אני מתכנן לעשות ע"י מקלדת אלחוטית כאשר המקלט USB שלה יהיה בפתח המזנון מתחת לטלויזיה (אורך הכבל של ה USB הוא כ- 6 מטר). כעת אני צריך לחבר את האודיו/וידאו בין המחשב ל TV. ב TV יש לי HDMI פנוי ובמסך יש DVI. חשבתי לרכוש כרטיס מסך עם יציאות DVI ן HDMI. כך אחבר את ה TV ל HDMI (אורך של כ- 10 מטר) מקווה שתוכלו לעזור לי עם: 1. האם הפתרון נשמע ישים באופן כללי? אשמח לפידבק ורעיונות בכלל... 2. האם בעצם אקבל את אותו מידע על ה TV כמו על מסך המחשב בו זמ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. זה יפעל אצלי כי הרי יש לי AGP X2

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הי מחפש אנשים בישראל שרכשו RTX 4090 והוא נשרף נמס התקלקל להם לי לא נשרף ולי בכלל אין כרטיס כזה רוצה לדעת האם בישראל יש כאלו שנשרף להם זוהי תמונה מתמונות של rtx 4090 בReddit או מאחד הסרטונים שמצאתי ביו טיוב כדי להראות שבחול מצאו שזה נמס/נשרף ויש ביו טיוב סרטון עם 1.6 מיליון צפיות וחצי שעה חקירה במעבדה שהוכיח שזה נשרף (מצורף בתחתית העמוד) (קרוב לוודאי לכאורה שהכניס את המתאם עד הסוף) אגב ראיתי שיש תגובה מNvidia אחרי שחקרה את העניין ואומרת ״לא הכניסו עד הסוף את המתאם״ בכל מקרה אני חושב שיש להריץ בדיקה האם המתאם מסוגל להעביר 450-600 ולא נעצר ב300 וואט עלה והצלח אנוידיה ומקווה שלא יהיו בעיו…

10. ביקשתי בפורום אחר.. אבל זה דיי פורום של ילדודס אז אני מעדיף לשאול פה כדי ללכת על בטוח. תקציב - 500 שקל גג.. זה דיי לחוץ אז בלי חריגות שימוש - משחקים בעיקר.. לא מצפה שיריץ לי הכל על VERY HIGH... מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: AMD Phenom II X3 Black Edition 720 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON HD4670 512MB ספק: SeaSonic SS-500ET 500W מסך: BENQ V2220P 22" עכשיו אני מעדיף משהו מחנות בבאר שבע (Pandas,Ivory.KSP) למרות שאני לא שולל שום דבר אני שמתי עין על זה: ATI 5670 OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27939 אבל המליצו לי איפה ששאלתי על זה: 450…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by kipi25,

אהלן, איזה כרטיס מסך משני אלה יותר משתלם? אני מתכוון לקנות בנעה מחשבים, שם הלידטק עולה 45 ש"ח יותר מה BFG. האם שווה לשלם את התוספת הזו?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by iSneak,

שלום, אני קונה מחשב חדש (שאת כל החלקים בעקרון כבר יש לי חוץ מהכרטיס מסך). כשקניתי את המחשב, הזמנתי את ה Leadtek GF 6800 GT מזיגזג, אבל זה מתעכב, גם זיגזג וגם היבואן לא יודעים מתי זה יגיע לארץ. חשבתי על לקנות מ KSP את ה Xfx 6800Gt אבל גם אותו אין במלאי, ויקח שבועיים עד שהוא יגיע. אז חשבתי לעצמי, לאחר שחבר הציע לי, לקחת בכלל X800 Pro ולעשות צריבת ביוס (זה מה שצריך לעשות, נכון?) ולהפוך אותו לXT ע"י שיחרור 4 צינורות עיבוד. רציתי לדעת, התהליך הזה מסוכן? האם יש סיכוי שילך לי הכרטיס? מה לדעתכם עלי לעשות? מצד אחד ל GT יש את אפשרות ה PS 3.0 שמאוד מושכת, מצד שני, ה X800 XT יותר חזק (ברוב המקרים) מה GT. אשמח לקבל תשובות עיניניות, ולא רק: "תקנה X", תודה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ספק שמגיע עם המארז (ספק בלבד שבמארז נמצא האירור שלו) מפרט: יש לי דואל של AMD 3800 2 גיגה זיכרון. מסך 1050 1650 רחב. תקציב, בסביבות 1000 אם זה שווה את זה

15. Started by Ic3 CuB3,

המחיר של X1900XT 256MB הוא בערך 1700 , וגם הX1950XT עולה 1700 בערך. איך זה קורה ?? , אם לפי הנתונים הטכניים לX1950XT יש GDDR4 ותוספת של 400MHZ יותר לזכרונות מאשר ל1900XT. במחיר הזה הוא מאד משתלם !!! http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 באתר של SAPPHIRE למעלה הם כתבו GDDR3 אבל למטה בפירוט GDDR4 - שזה הנכון לפי הנתונים של החברות האחרות. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169 אז לאן אני חוטר ?? אם הוא משתלם יותר, למה לא מדברים עליו ?? אין המלצות, ביקורות, כאילו כלום. למה ממשיכים להתרכז ב1900XT ??

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roes,

מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? : http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי... (+ מה הקשר בין חברות המשחקים ל WINDOWS VISTA [בלינק הראשון]) ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. (פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תודה על ההשתתפות! בהצלחה לכולנו!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by benbaler,

שלום יש לי מחשב נייד X40 IBM ואני רוצה לקחת אותו למסיבות רשת העיניין הוא שכימעט שום מישחק לא עולה עליו בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש בו למרות שיש לו זיכרון 512MB ומעבד 1.4M שאמור לא להוות בעיה למשחקים אולי רק עיניין הזיכרון שאפשר בקלות לשדרגו. רציתי לדעת אם קיימת בכלל אפשרות שידרוג הכרטיס מסך או שיש דבר כזה שניקרה כרטיס מסך חיצוני. למרות שעשיתי חיפוש שמעתי שקיים אך לא ראיתי שום דגם למכירה בארץ או בEBAY אם מישהו יכול ליעץ לי או לתת לי עזרה בנושא אני אשמח כמו כן קישורים לקניית כרטיס כזה בארץ או EBAY כל עזרה או הצעה תתקבל בברכה... (לא מתכוון להחליף אך כל המחשב באחר שיש לו כרטיס מסך יותר טוב)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי מאג 19 אינץ (XJ810) ועכשיו שמתי לב שהקצב ריענון שלו הוא 85HZ הנורמלי זה צריך להיות 100HZ לא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ori24,

שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by pp12,

מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by wolly,

הייתי רוצה לקבל המלצות על מסך 19 CRT. רציתי NAG אבל הבנתי ש-LG הוא טוב יותר. אני צריך מסך איכותי אבל לא מוכן להשקיע יותר מידי. תודה מראש לממליצים !

24. Started by RazorJunior,

תמונה אחת שווה אלף מילים ;D תמונות נוספותלא היה לי כוח להשקיע בצילום בשעה כזאת ) לחץ כאן לחץ כאן לחץ כאן ולמי שמתעניין: המסך הוא IIYAMA PROLITE E431S-S. נקנה ב 2400 ש"ח במזומן עם אחריות יבואן לשלוש שנים האחריות היא מ 5 פיסקלים שרופים - מסך חדש. המסך נפתח לפני הקנייה ונבדק שאין בו פיקסלים שרופים. (מי שרוצה שאני אקשר אותו לבן אדם - שיפנה אלי בהודעה פרטית ) מפרט טכני: דגם ProLite E431S-W LCD 43cm (17''),TN Wide Angle , TFT colour LCD (active Display) זווית ראייה מירבית Horizontal: 140, Vertical: 120 צבעים וגוונים 16,2 million זמן תגובה 16 ms רזולוציה מירבית 1,3 MegaPixel (1280 x 1024) בהירות 250 cd/m ניגודיות …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by NightElf,

שלום לכולם אני צריך עזרה במיידית... עוד היום לייתר דיוק יש לי אופציה בלבחור בין שני כרטים (רק שניהם) האחד הוא nVidia GeForce 6600 של חברת Gainward והשני RADEON 9600PRO 256MB Encore Edition של חברת GECUBE מישהו מכיר את החברות, ואיזה מבין השתיים עדיף? תודה ???

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים