עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sahargt,

הזמנתי היום מחשב ב KSP וחשבתי אולי לקנות גם מסך ל KSP אין הרבה דגמים של מסכים בגודל שאני רוצה זה הדגם היחיד שיש לאם מה אתם אומרים המסך הזה טוב שווה משהו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=760

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ספק שמגיע עם המארז (ספק בלבד שבמארז נמצא האירור שלו) מפרט: יש לי דואל של AMD 3800 2 גיגה זיכרון. מסך 1050 1650 רחב. תקציב, בסביבות 1000 אם זה שווה את זה

3. Started by Opptical,

שלום, כרטיס המסך במחשב של אחי נהרס, ואני מעוניין לרכוש כרטיס זמני לגיימינג עד 500-600 ש"ח, אין צורך במשהו מפוצץ... זה המפרט: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology ‎4.00GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) ספק הכוח אמור להספיק לכרטיס ברמת מחיר כזו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. החלפתי את הGF6600 ב X1950PRO הבעיה היא שמשחקים כמו NFSC ו FEAR בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024-768 מקרטעים, המחשק רץ חלק אבל כל כמה שניות הוא נתקע לרגע, כאילו הוא טוען משהו, הבעיה נעלמת רק אם אני מוריד את ההגדרות בצורה משמעותית. יכול להיות שזה הכרטיס מסך או שזה אולי המעבד?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by xb,

קניתי כרטיס מסך Gainward GeForce 4 ti 4800se. הקודם שלי היה Ledatek GeForce 4 mx 440. אני משחק במשחק קאונטר סטרייק. ו ה-fps שלי עושה מלא drops אמור להיות לי 100 קבוע ויש לי 30-50 זה עובד בידיוק אותו דבר וזה לא נראה לי בסדר ממש... cpu: intel pentium 4 1600mhz os: windows 2000 pro sp4 monitor: LG studioworks E700B 17'' flat נא לעזור :'(

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ההתלבטות בין שניהם נעוצה עכשיו בשאלה בכמה ה780TI חזק מהמתחרה. אני שומע ממקורות שונים דברים שונים..ואני אציין שהייתי חוסך את הכסף אם אין הבדל משמעותי כל כך..אתם יודעים או מבינים איזה מביניהם כדאי? ואגב זה נכון שיש בעיות התחממות קשות ב290X?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by roih3,

יש לי כרטיס מסך של HD4870 שמתי רזולוציה של 1600X1200 עם פילטרים X4 וכל השאר על HIGH ויש לי FPS נמוך בערך 25...וממש לא כיף לי לשחק ככה... מישהו יכול להמליץ לי על איזה אפשרויות לשים כדי שיהיה לי FPS טוב... כי ניסיתי להוריד את האיכות והFPS עלה אבל האיכות ממש ירדה... או שבכלל יש לי איזה בעיה בכרטיס ?ואני לא יודע?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום כולם. * את המחשב קניתי לפני למעלה משנתיים ובזמן האחרון מופיעים Artifacts ושגיאות נוספות (במשחקים כמו CoD 4). בדקות הראשונות אין בעיה אבל אז השגיאות מצטברות עד שהמסך קופא \ מסך שחור וברוב המקרים אתחול. ** זו לא הפעם הראשונה שזה קורה: לפני-כן היה לי Asus 7900GT שאחרי שנה הופיעו Artifacts ובבדיקה בעין רואים נקודות שבהן הכרטיס התיך את עצמו מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900 ... שאחרי שנה עושה את אותן בעיות וכנראה נגרם בו נזק פיזי. -תמיכה טכנית של AMD הצביע על 1) נזק פיזי כתוצאה מחימום יתר. 2) הכרטיס דורש לפחות 450w. -בבדיקה של ATITOOL למציאת Artifacts הכרטיס הגיע ל-66 מעלות ואז המחשב קרס. -אני שוקל החלפה ושדרוג של כרטיס המסך ואני מתלבט בין כמה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה ההבדל בין כרטיס AIW לבין כרטיס רגיל של ATI עם VIVO או AVIVO?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Regev,

תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני בהתלבטות לגבי בחירת כ.מסך שנועד לעבודה מול תוכונות אפטר אפקט ,פרמייר... הלך לי לעולמו כ.מסך נאמן NVIDIA 470GTX בגלל ספק כח גרוע , אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש טוב יותר ,קראתי מאמרים מפה ולשם לגבי שני הכרטיסים nvidia 570GTX, quadro 2000 הם לא רעים בכלל שניהם תומכים במנוע מרקורי לשניהם יש CUDA גבוה לכ.מסך 570GTX יש רמת דגימה 320bit ומהירות ליבה גבוה מאוד של 320BIT מול 192BIT שב-quadro 2000 על פניו ניראה שה570GTX מעולה אך מה שמבלבל זה שחברת אדובי מבצעת את כל המבדיקות של על כ.מסך מסדרת ה- ולquadro ולא מתייחסת לסידרת ה-570GTX.מופעים באתר אדובי רשימה של כ.מסך שתומכים בתוכנות שלהם ,שניהם מופיעים ברשימה . בחלק מהאתרים ממליצים על ה-570GTX ובחלק מהם ממליצים quadro 2000 . חשוב לה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מפרט המחשב שאני קונה זה מחשב עם מפרט רגיל - מאושר אינטל. מבוסס על מעבד I3 או i5 עם 4 גיגה ראם. כולל דיסק ssd תקציב בנוני עד נמוך. מעוניין להוסיף כרטיס מסך מהנ"ל : gtx 750, gtx 560, gtx 650 ti, gtx 560 ti, hd 7850 , radeon r7 260 x לפי אתר http://www.videocardbenchmark.net כולם מקבלים ניקוד דומה. מה אתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by soft40,

היי , לאחר הפסקה קלה חזרתי "להתעסקות" , רכשתי מחשב יד שניה : מעבד AMD FX8150 + קירור מים לוח אם GIGABYTE 990XA-UD3 (16GB DDR3 (2X8 ספק SEASONIC 12M 750W מודולרי מארז COLLMASTER CM STORM ENFORCER (פירקתי את אחד הכלובים כדי שיהיה יותר מקום וזרימת אויר) 60GB SSD + 2TB אחרי סידורים וניקיון עכשיו חסר כרטיס מסך (את ה GFORCE 610 פרקתי), בהתחלה חשבתי ללכת על 970 חדש אהבתי את הדגם הקטן של GIGABYTE. השאלה הנשאלת האם המעבד מספיק כדי להפיק את המקסימום או לחפש משהו אחר.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by avihy,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114637

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז ככה שאני נכנס למשחק לפיפא 15 (רק במשחק הזה הכרטיס מוציא רעש מוזר , בכל שאר המשחקים אין רעש ) הכרטיס עושה רעשים מוזרים אבל מה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק עד מסך הפתיחה , שאני נכנס למשחק יש תמנהו של הפיפא 15 עם מסי ומשם עד הרגע שאני נכנס לתפריט הכרטיס מסך עושה את הרעש הזה : הרעש : https://soundcloud.com/irmo-omri-524725584/555a/s-3OUWo מתחיל משניה 20 עד שניה 55 בערך הרעש הוא רק במשחק הזה ולא קורה בשום משחק אחר/פעולה אחרת של המחשב . מפרט המחשב 12 GB RAM R9 270 X TOXIC i5 4460 h81me34 h81 msi

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מפת הדרכים, אני לא יודע אם רשמית או לא, של ATi נחשפה באתר AnandTech, אין שום דבר חדש כ"כ מלבד פרטים עסיסיים על הRV530 והRV515, מחליפי הMid-End והLow-End בהתאמה ותאריכי יציאה שגם ככה ידועים. R520: R520XT Crossfire Edition יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא במאמצע-סוף אוקטובר. R520XT גם כן יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא בתחילת אוקטובר. R520XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא בתחילת ספטמבר, כנראה יוכל לעבוד בCF ביחד עם הXT CFE. RV530: RV530 Crossfire Edition יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף אוקטובר כמו הR520XT CFE. RV515: RV515XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף ספטמבר. ועכשיו לפרטים העסיסיים באמת: המפרט של הRV530: 600MHz Core Clock 1400MHz Memory Clock 512MB Maximum Memor…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מישהו יכול לתת לי המלצה והסבר על הסוגים השונים של הכרטיס HD5850 יש של גיגבייט אסוס ספיר גרסת טוקסיק ווויפור של ספיר של איזה חברה הכי מומלץ? ומה מיוחד בטוקסיק ווייפור והאם הם שווים את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ISRAEL3571,

קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by אור כהן,

אחרי כל הדרייברים וכל העידכונים מי מבין השניים עדיף? גם בDX10 מי עדיף?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בעיקר בין 710T או F900P. מה עדיף? המסך מיועד לגלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים. תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DJackir,

איזה עדיף לביצועים הטובים ביותר למשחקים ? צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=601&Itemid=34

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי מאג 19 אינץ (XJ810) ועכשיו שמתי לב שהקצב ריענון שלו הוא 85HZ הנורמלי זה צריך להיות 100HZ לא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לדוגמה, לחבר שני מסכים ללוח אם 785G/H55 ושניים נוספים דרך כרטיס גרפי נפרד - בו זמנית? זה יאפשר עבודה עם 4 מסכים בו זמנית במחיר רצפה. אשמח לתשובה בדוקה, הכי טוב מבעל ניסיון עם קונפיגורציה דומה. מה המגבלות/דרישות של כזו קונפיגורציה, אם היא אפשרית בכלל? אם לא ניתן, האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך נפרדים ל-4 מסכים בו-זמנית (אחד בסלוט X16 והשני בסלוט X1)? אם גם זה לא אפשרי, מה כן אפשרי (במחיר שפוי, לא משהו מקצועי)? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי בבית 3 מסכים ישנים יחסית וכולם [glow=red,2,300]שרוטים[/glow]!! ולמה??? בגלל הציפוי המטומטם הזה שיש עליהם! כי כל טיפת רוק/מים שנוגע בהם פשוט שורט את המסך! 2 מהמסכים של MAG ואחד מהם של HP שבהתחלה לא ידעתי שגם הוא TCO92 כי לא היה עליו מדבקה (כמובן ששלושתם ישנים יחסית כי בתקנים של היום אין את הבעיות האלה) הנא עכשיו בטעות טיפת רוק נגעה במסך והנא עוד שריטה לאוסף אבל זה ממש מרגיז שיש שריטות על המסך

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.