כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ומזל טוב לי ! אחרי הרבה זמן של משחק עם 4850 וחודש בתאילנד, החלטתי להתחדש בכרטיס מסך מתקדם וחזק . קראת הרבה והחלטתי לקנות את ה- 7950 HIS הרגיל, ואיתו באות השאלות . : נכנסתי לאתר של HISDIGITAL וראיתי שיש להם להציע דרייבר חדש (13.1) השאלה שלי היא אם להוריד אותו ולהתקין אותו או להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר 13.1 או אולי אפילו 13.2B ?? הייתי שמח לקצת סדר. שאלה נוספת היא קיבלתי עם הכרטיס מסך דיסק שמכיל בתוכו את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש צורך להתקין אותו? או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר ש- ATI \ HIS DIGITAL מציעים ? תודה רבה ומקווה שלא אתאכזב מהכרטיס !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס AIW לבין כרטיס רגיל של ATI עם VIVO או AVIVO?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא. עזרה בבקשה עריכה: עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI. אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר(מעניין ומסקרן) האם הכרטיס המסך שלי טוב. שמו: ATI Radeon HD 4670 מעל לשנה וחצי עבר מאז שקניתי אותו.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר טוב ב 2900XT OCאו 8800640? עריכה: היי כולם אני מעדכנת את האשכול הזה. שמעתי שכדי לעשות OC ל 2900XT אני צריכה 8 ו 6 פינים מחוברים בו זמנית זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1073&pid=1190&psn=&lid=1&leg=0 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html אז מה אתם חושבים? מי עדיף? (השימוש - משחקים)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 260GTX ו LCD 42. חיברתי את הכבל HDMI למתאם שקיבלתי עם הכ.מסך (DVI TO HDMI), וממנו לכניסת HDMI ב LCD. הבעיה היא שאין בכלל תצוגה על ה LCD וזה נראה כאילו לא חיברתי כלום. ניסיתי לחבר RCA בו זמנית גם את ה HDMI ולנסות לשנות תצוגות, אולם זה לא מזהה את ה HDMI. כנ"ל ניסיתי גם בכ.מסך של ATI וגם אצלו ה HDMI לא עלה. כשחיברתי את כבל ה HDMI ישירות לכ.מסך של ה ATI (ל ATI הזה יש כניסה ספציפית של HDMI) וישר ניתן היה לראות את המחשב ב LCD מרגע הפעלתו. מה אני עושה לא בסדר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
R9 280 BOOST או GTX 960 ? אמרו לי שה960 יותר חזק אבל לפי הFPS TEST הזה : ה280 יותר טוב מה 960 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד... והתוצאה שהתקבלה היא : 12,488 מה אתם אומרים? איך היא נראית לכם? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפת הדרכים, אני לא יודע אם רשמית או לא, של ATi נחשפה באתר AnandTech, אין שום דבר חדש כ"כ מלבד פרטים עסיסיים על הRV530 והRV515, מחליפי הMid-End והLow-End בהתאמה ותאריכי יציאה שגם ככה ידועים. R520: R520XT Crossfire Edition יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא במאמצע-סוף אוקטובר. R520XT גם כן יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא בתחילת אוקטובר. R520XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא בתחילת ספטמבר, כנראה יוכל לעבוד בCF ביחד עם הXT CFE. RV530: RV530 Crossfire Edition יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף אוקטובר כמו הR520XT CFE. RV515: RV515XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף ספטמבר. ועכשיו לפרטים העסיסיים באמת: המפרט של הRV530: 600MHz Core Clock 1400MHz Memory Clock 512MB Maximum Memor…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום כל כרטיסי המסך החדשים רשומים כתומכים בחיבור AGP X2/X4. אם אני משתמש בלוח אם ישן של חברת msi שבמיפרט הטכני שלו לא מצויין מספר לייד הAGP אלא מצויין רק AGP 66/133MHz 3.3v device support האם זה אומר שכרטיסי מסך חדשים לא יעבדו אצלי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין קניית שני כרטיסי מסך (אלה שבכותרת הדיון).... לפי הכתבה באתר, ה- 7600GT טיפה יותר טוב מה- X1800GTO (נכתב בפירוש בסיכום), כמו כן, הוא עולה בסביבות ה- 300 ש"ח פחות מה- X1800GTO. למה בכל זאת אתם ממליצים לאנשים לקנות את ה- X1800GTO? אני לא ממש רואה שה- 128BIT של ה- 7600GT מגבילים אותו....
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ידידם הרבה זמן לא הייתי פה... בכל מקרה אחי רוצה לרכוש מחשב חדש, והוא מעוניין במסך LCD. אני יודע כמה ש CRT מעניק תצוגה ברמה גבוהה יותר במחיר זול יותר, ואין צורך הרצאה כמה שלא כדאי LCD... ??? בכל מקרה "מסך פלסמה... דק... תופס פחות מקום.. טכנולוגיה.." אמר אח שלי לנמק לי למה הוא רוצה LCD... לא ממש משנה מכיוון שתחום המסכים לא חזק אצלי, הייתי מעוניין לדעת באיזה מסך עליי להמליץ לאחי - מסך LCD 17" בסכום 2500 עם חריגות אפשריות של +- במידה ויש מסך זול יותר ואיכותי לא פחות ! אל תתבישו לרשום ... מה שאחי עושה עם המחשב זה תכנות וגראפיקה, ככה שחשוב מסך שיראה תצוגה בריאה ואיכותית לעניים ולא מסך מפוקסל ומגעיל (יצא לי לראות LCD כאלו NIPON ולא מיני שמות ג'נריק). בכל מקרה אני י…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על יבש.. בסקייפיסי, 4850 של גיגהבייט עולה 505 ש"ח 4770 של פאוורקולור עולה 567 250GTS 512MB של פאליט עולה 575 המחירים הם פחות או יותר זהים.. בהנחה והמעבד הוא E6300 על מהירות סטוק והספק הוא 450TE HEC (תקן 80+) מה מהכרטיסים הנ"ל אטרקטיבי יותר? אשמח לפירוט. והאם המעבד יוצר צאוור בקבוק בשילוב עם אחד הכרטיסים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח גמיש הנתונים של המחשב שלי הם: מעבד: intel e5200 ram: 3GB לוח אם: http://www.nextag.com/Biostar-G31-M7-TE-623892854/specs-html תודה מראש עריכה: ראיתי את הכרטיס הבא האם הוא מתאים? http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=1117
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מרוב החברות כבר התבלבלתי.... אני מעוניין לקנות 7800 GT ,איזה כרטיס מכל המבחר לבחור? אני רוצה את הכרטיס עם הביצועים הכי טובים!!! אני לא עושה OC כך שקירור לא משנה לי... יהיה נחמד איזה מתנה בתוך הבנדל.. בנתיים POINT OF VIEW הכי מצאו חן בעיניי.... תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס החדש למקצוענים וליוצרים נושא תג מחיר התחלתי של 1,000 דולר וכולל מצב ייעודי עבור גיימינג - אך גם ביצועים שגורמים לנו לתהות אודות הפוטנציאל של דגמי הגיימינג שבדרך בהתבסס על ליבת ה-Vega לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מנכ"לית מפתחת השבבים אישרה כי משפחת ה-Navi עתידה להתרחב בקרוב - עם דגמים עוצמתיים יותר שיוכלו להלחיץ סוף סוף את המתחרה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בהדלקה הכרטיס מראה כאילו הוא נדלק אבל תחילה מראה כול מיני ריצודים\קבוצות פיקסלים בצבעים ואח"כ מסך שחור הכרטיס מת?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ויש לו ביצועים מדהימים (היה לי Gf3) הם טובים TRIPLEX? (רק כדי לדעת)?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך HD 6970 רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים בתלת מימד...? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-