כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
החלפתי את הGF6600 ב X1950PRO הבעיה היא שמשחקים כמו NFSC ו FEAR בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024-768 מקרטעים, המחשק רץ חלק אבל כל כמה שניות הוא נתקע לרגע, כאילו הוא טוען משהו, הבעיה נעלמת רק אם אני מוריד את ההגדרות בצורה משמעותית. יכול להיות שזה הכרטיס מסך או שזה אולי המעבד?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מסכים ישנים יחסית וכולם [glow=red,2,300]שרוטים[/glow]!! ולמה??? בגלל הציפוי המטומטם הזה שיש עליהם! כי כל טיפת רוק/מים שנוגע בהם פשוט שורט את המסך! 2 מהמסכים של MAG ואחד מהם של HP שבהתחלה לא ידעתי שגם הוא TCO92 כי לא היה עליו מדבקה (כמובן ששלושתם ישנים יחסית כי בתקנים של היום אין את הבעיות האלה) הנא עכשיו בטעות טיפת רוק נגעה במסך והנא עוד שריטה לאוסף אבל זה ממש מרגיז שיש שריטות על המסך
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחצי שעה הבאה אני ככל הנראה נוסע עם חבר לקנות מסך וכרטיס מסך חדשים.. הכרטיס מסך הנוכחי שלו = 7600GS עושה המון בעיות התחממות (קירור פאסיבי) ודי מקרטע במשחקים כבר (גם בלי קשר לחום).. הוחלט לקנות אחד חדש. התקציב הוא סביב ה 600-700 ש"ח.. הכרטיס היחיד שנורמאלי שראיתי בתקציב שלו זה ה 9600GT שעולה 695 ש"ח.. יש אחד יותר טוב במחיר הזה ?? עדיף מ KSP ולא זאפ ושות'.. תודה שחר..
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משתמשים יקרים, ברוכים הבאים אל פורום 'גראפיקה ותלת מימד'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור לגרפיקה ולתצוגה, החל מכרטיסי טלוויזיה עד למסכים. אם אתה מחפש כרטיס מסך חזק אבל לא יודע אם הוא משתלם, אם אתה מעוניין להחליף מסך אבל לא יודע איזה דגם לקחת, אם אתה חושב שהמנוע של Unreal Tournament עדיף על המנוע של Quake 3 Arena, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הקשורות בגראפיקה ובתלת מימד. זהו אינו פורום תמיכה טכנית, ואין לשאול בפורום זה שאלות הנוגעות לתקלות בכרטיסי מסך או במסכים. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה …
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce4 mx 440 וממה שהבנתי אם אני לא יתקיםן את הדרייבר המקורי שלו אני לא יוכל לחבר שתי צגים לאחורה קניתי צג LCD קטן ושאני מחבר אותו ליציאה הצהובה בכרטיס מסך הוא לא עובד אבל שחיברתי לממיר יאס הוא עבד וראיתי בו טלוזיה השאלה שלי היא כזאת מה אני אמור לעשות כדי לשים שתי מסכים? להתקין את הדרייבר המקורי? אם כן אז מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור להורדה של הדרייבר הזה? ואם לא אז מה עושים ? אני אובד עצות תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מאיץ גרפי לקנות- אני צריך עזרה!!! האפשרויות שלי הן: MSI GeForce4 MX440 - T - שעולה 550 ש"ח. לבין: MSI GeForce4 MX420 - T - שעולה 440 ש"ח. תודה.... :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקלות שונות במחשב, לקחתי את המחשב לחנות שממנה רכשתי אותו כיוון שהחלקים עדיין באחריות. הם אמרו שכרטיס המסך הנ"ל התחמם מאוד במארז ונהרס (הגיע לטמפ' של 96 מעלות), וכי יבדקו מול היבואן איזה כרטיס חלופי ניתן לתת לי, שכן את ה390 כבר לא מייצרים. השאלה היא, אילו כרטיסים יש באותן יכולות גרפיות, באותו טווח מחירים (תאורטי, שכן אינו נמכר, כ 1500 ש"ח), שפחות נוטים להתחמם? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מה יותר טוב ב 2900XT OCאו 8800640? עריכה: היי כולם אני מעדכנת את האשכול הזה. שמעתי שכדי לעשות OC ל 2900XT אני צריכה 8 ו 6 פינים מחוברים בו זמנית זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנה לינק מזאפ שמכיל (אני חושב) את כל היצרנים של הכרטיס המבוקש. למישהו יש דעה על פירמה מסויימת כעדיפה על השניה ? אם מבחינת החומרה ואם מבחינת הבאנדל שמגיע עם הכרטיס http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&keyword=8800gts תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ויש לו ביצועים מדהימים (היה לי Gf3) הם טובים TRIPLEX? (רק כדי לדעת)?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
2 דגמים: Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Retail Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate PCIe 256MB Bulk
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי PHILIPS 22" די פשוט, יש לו אפשרות "SMARTRESPONSE" ו60HZ פשוט מרגיש הרבה יותר חלק מכל מסך אחר כשזה פעיל. בטלוויזיות LG למשל גם יש "TRUMOTION" אבל זאת אפשרות שמוסיפה המון INPUT LAG. בפיליפס זה בכלל לא מוסיף. למה אין אפשרות כזו בדרייבר, שהכרטיס מסך יעשה את זה ? אולי יש איזשהי תוכנה שעושה את זה? אגב אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים ... אז פתחתי פה בכל אופן.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל המלצות על מסך 19 CRT. רציתי NAG אבל הבנתי ש-LG הוא טוב יותר. אני צריך מסך איכותי אבל לא מוכן להשקיע יותר מידי. תודה מראש לממליצים !
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של 600ש"ח ופחות. הכרטיס יהיה מיועד להריץ מעט משחקים כמו skyrim או counter strike בהגדרות בינוניות/נמוכות. מה שבאמת חשוב לי מהכרטיס זה השקט - אם יש אפשרות לכרטיס עם קירור פסיבי זה פלוס משמעותי. אם צריך, אין בעיה למוצרים יד 2. המערכת שלי: לוח אם: gigabyte h170 d3h מעבד : Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 ספק כוח : antec eco 650w זיכון : 16gb
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקר בין 710T או F900P. מה עדיף? המסך מיועד לגלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים. תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח 500W האם זה יספיק לכרטיס הזה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס (רשום בפרטים שלי) אף פעם לא עבד במהירות סטנדרטית, תמיד נמוך יותר. אבל עכשיו זה הגיע למצב של נפילות ב FPS מ60 ל10, מחזיק ככה כמה שניות ואז חוזר למהירות גבוהה. בדקתי את זה עם כמה משחקים, כמו - CoD4, BattleForge, Mass Effect. Prototype התחלתי לעשות בדיקות עמוקות יותר - Memtest (מיוחד לGPU שלא הרבה בעיה), בדיקה ב OCCT. הטמפ' בלי מאמץ היא 84~ צלסיוס! במאמץ זה מגיע למספרים של 104 אפילו. האם זה בעייתי? בימים האחרונים, זה קרה אולי 3-4 פעמים, היו הבזקים שכל המסך נהיה בהיר לשניה ואז חזר לרגיל. אני חושש להפעיל משחקים עכשיו שאולי ישרף לי הכ. מסך. אז ככה - האם נפילות המהירות בגלל ההתחממות או שצריך לפסול קודם דברים אחרים? (דרייברים הכי עדכניים) האם הכרטיס הולך להתפגר? ועוד מש…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח גמיש הנתונים של המחשב שלי הם: מעבד: intel e5200 ram: 3GB לוח אם: http://www.nextag.com/Biostar-G31-M7-TE-623892854/specs-html תודה מראש עריכה: ראיתי את הכרטיס הבא האם הוא מתאים? http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=1117
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת. תודה לכל העונים.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-