עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Epidem,

יש ברשותי כרטיס מסך זה, הדגם המדוייק זה Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עכשיו את הכרטיס הזה אני הולך לשים זמנית (עד ליציאת הכרטיסים בחודשים הקרובים) במערכת חדשה שאני הזמנתי כבר. שמתי לב שעל הכרטיס הזה יש מן כפתור כזה אז התעניינתי וחקרתי מה זה, גיליתי שזה סוויץ' שמחליף בין ביוסים, מה שאומר שבצורה בטוחה אפשר להחליף ולצרוב ביוס מבלי לפחד להישאר בלי כרטיס מסך חקרתי קצת באינטרנט וראיתי שהמון עושים את זה, שמים ביוס של 7970 או אפילו של דור אחר r9 280x / 280 וזה עובד מצויין ומשפר ביצועים בצורה דרסטית השאלה שלי איך שינוי ביוס משפר ביצועים אם לא משנים שום דבר בחומרה? יש לנו מצב פה כמו עם המעבדים של AMD בעלי ה3 ליבות שהיו לפני 8 שנים שהייתה ב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by DoctorBurp,

משהו יודע אם יש הבדלים בין ה RADEON של ATI לבין זה של HERCULES ???? אני מתכוון הבדלים כמו האיכות של הזיכרון או משהו דומה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by source,

radeon 8500 128+dvi או g force 4 mx קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 רק תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש!

4. Started by eladbu,

:קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש! :

5. Started by spatz,

מישהו יודע באיזה יודע באיזה חנות מוכרים Radeon 8500 128 mb ddr ? חיפשתי ויש רק באקסלנט אבל אני שונא אותם, הם חרא חנות... תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by rapio,

Hi a couple of weeks ago i bought a PowerMagic Radeon 8500 when i bought it i realy was surprised because on the box was no single word about 128 mb that it has .. just when i plugged the card into PC i noticed that it has 128 mb on it .. but , there is a litle problem with it .. i downloaded a new drivers for radeon cards .. and it doesnt seem to work i dont know what to do .. i checked the power magic's site but it looks like its down or somethig www.powermagic.com look for u'r self .. now i'm realy sad , because i cant update drivers .. i dont know if its normal that drivers from the ATI site doesnt match Power Magic cards .. thank you for any help guys ..

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by tordek,

קניתי את כרטיס זה מלפני כשבועיים שתי שאלות: 1. האם כדי לעבוד עם DIRECTX 8.1 בו כתוב על הכרטיס שהוא תומך או לעבוד עם DIRECTX 9 אשר מותקן על מחשבי, אם עדיף ה 8.1 איך אני מחזיר את הגרסא הזאת למחשב שלי. 2. איך אני יודע לפה האריזה עם ה RADEON הוא 8500 LE או 8500 כתוב לי Radeon tm 8500 אשמח לתשובה מידית

8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://accelenation.com/?ac.id.165.6

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by LIBER,

אחים מה לדעתכם יותר שווה לי לקנות ?!?! ואיזה חברה של כל גרטיס מסך כי אין לי מושג בחברות...

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by MINIME,

כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אנשים , הרדאון 8500LE של XpertVision חזר לזיגזאג , לכל האנשים בעלי התקציב הנמוך!! : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 להזכירכם : R8500>R8500LE>R9100>R9000PRO>R9200PRO>R9200>R9200SE בהחלט קניה מאוד משתלמת רק לד"א , 9100 ו8500LE זה אותו כרטיס.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by shloosh,

מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Real_Me,

אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by source,

ברשותי 8500ל אי 128 הבעיה היא שבמשחק ניד פור ס אנדרגרואנד המשחק ניתקע לי אחרי 10 דקות משחק בערך יצוין שיש לי את הדרייבר החדש ביותר 4.2 ומחשב 3ג עם 512מ כך שלא נראה לי שהבעיה במחשב לאחר ריסטרט מופיע לי תיבה שהמחשב ניסגר בגלל חוסר יציבות של הכרטיס מסך שעובד ללא oc מה הבעיה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by rambonzo,

what is better among those tow on Athlon 1800+ Gigabyte7vrxp platphorme?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by locke,

יש כמה בדיקות שאני מקבל framerate נורא נמוך. יש לי Winxp עם Srevice Pack 1. את שאר המפרט אפשר לראות בפרופיל. זה בסדר שאני מקבל framerate נמוף? בסביבות 3-6 רוב הזמן? או שמשהו לא בסדר בהגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70641.0 המליצו לי לקנות את הכרטיס הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1168 הוא אמור להיות יותר טוב מכל FX5200 או Radeon9200. אני לא ממשיך את הנושא הקודם, כי הוא דיבר על איזה כרטיס לקנות בסביבות ה 400 ש"ח, וכאן אני כבר יודע מה לקנות, אבל צריך עוד קצת תגובות ממי שמבין. וכן, עשיתי חיפוש באתר, רוב הנושאים שנמצאו הם משנת 2003 או 2002, ואחרי 2 עמודים, שלא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך, החלטתי לפתוח נושא חדש. בקיצור, אני רוצה להזמין, ולכן החלטתי להריץ חיפוש קצר באינטרנט - לבדוק האם יש מחיר טוב יותר. מסתבר שיש מקומות שמוכרים את הכרטיס בדגם ה 128MB שלו בתוספת מחיר יח…

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  18. היום התפרסמה סקירה על שמעה כרטיסי מסך: GeForce4 Ti 4600 GeForce4 Ti 4400, GeForce4 Ti 4200, Radeon 9700 Pro, Radeon 9700, Radeon 9500 Pro, וה- Radeon 9000 Pro. לפי מה שכתוב שם...טוב, תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים. הכתבה: http://www.extremetech.com/article2/0,3973,739768,00.asp

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sof,

אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם מה קורה קניתי R9000 ומה אני יגיד לכם הוא פחות ממה שחשבתי BATTLE FIELD 800X600 LOW DETAIL 16 BIT הדרייברים הכי חדשים והוא מעיז לקרטע אתם קוליטם הכל LOW UT2003 מקרטע אבל הוא לפחות לא נתקע וממשיך הוא פשוט מקרטע המשחק היחיד שנהנתי ממנו מאד (גם באחרים נהנתי אבל פחות) עד עכשיו היה NFS HP2 אבל איזה מחשב לא מריץ משחק קל כזה אז מה אתם אומרים אני חי בסרט או שציפיתי ליותר מידי? תודה! נ.ב מצטער על הת'רד הקודם... :

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by T_pants,

שלום לכולם! אני שואל את השאלה הזאת בשם קרוב משפחה.. (לא שזה משנה) הוא רוצה להחליף את הג'יפורס 4 64MB 440MX בRadeon 9100 הוא מתכוון לקנות יד שנייה...הוא אמר לי שה-9100 יותר חזק מה9200...אבל הבעיה היא שהוא לא תומך בDirectX9.. הוא לא מחפש ביצועים גבוהים למשחקים של ימנו..הוא דורש רק ביצועים נחמדים...שהמשחקים יעבדו בצורה סבירה... השאלה שלי היא האם באמת ה9100 יותר חזק מה9200?...והאם התמיכה בDirectX9 משפיעה בצורה משמעותית על הביצועים.... בעיקר הוא רוצה לקנות את הכרטיס בגלל מחירו הזול והביצועים הטובים שלו לפי דבריו...המחיר שהוא השיג הוא 170ש"ח... אז מה אתם אומרים?..אני אמרתי לו שכבר ילך על ה9200 הרבה יותר כדאי לו... אני חושב שאני צודק... תודה על התגובות....(כל הכרטיסי מסך הם בגיר…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by amichay,

אני קצר בכסף אבל הגיע הזמן להחליף כרטיס - מה דעתכם חברי הפורום הנכבדים על RADEON 9100 TV,DVI 128MB של ATI

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by avinos,

הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir

24. Started by BlackShadow,

תודה.

25. Started by nicirnTAL,

האם ה Radeon 9100, הוא R250 בגירסתו המוחלשת: 8500LE, או שמא הוא בגירסה הרגילה? הודה למי שיענה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.