עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oshikv,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו נתקל ו\או מצא פיתרון לבעיית התאימות בין ווינדוס 7 64 ביט וכרטיס מסך 460GTX . מדובר בתופעה הגורמת למחשב להיתקע כאשר מגיעים למסך ה WELCOME בעת העלייה של הווינדוס. מדובר במחשב חדש,התקנה נקייה של ווינדוס 7 (שהותקן על מספר מערכות ועובד תקין) ,לוח אם של GIGABYTE . חפרתי לא מעט באינטרנט ומצאתי שאני רחוק מלהיות היחיד שסובל מזה. אם מישהו שמע על פיתרון ( מעבר ללהתקין שוב דרייברים,ווינדוס,לנסות להתקין דרייברים ישנים יותר..) אני אשמח לשמוע. נ.ב כשאני סתם לדוגמה מכניס למחשב כרטיס 6600GT ישן במקום,הכל עובד חלק. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם , אני מצטער שבימים אלו של 2900 או 8800 מפלצתיים שצריכים להכניס אותם לבית עם ''מנופי אבי '' דרך המרפסת אני מציק לפורום בשאלות בכרטיסי מסך כדוגמת ה-1600 .... אבל בכל זאת קניתי לפני מס' ימים את ה-1600 PRO של חברת SAPPHIRE דגם ה- 256 והוא נראה שונה לגמרה מהתמונה באתר החברה . http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/133image6.jpg הכרטיס נראה קטן בהרבה (דק יותר) המאוורר קטן ומצו'קמק , פחות זכרונות (כנראה הותקנו זכרונות גדולים יותר) ובכלל ......אאאאככזזבההה. מה דעתכם ? האם נתקלתם בעבר בתופעה כזו של ירידה בתצורת הכרטיס ?(דרך אגב הכרטיס עובד תקין - לא בדקתי לו ביצועים ) תודה מראש - רוברט

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by דובי770,

כרטיס המסך שלי במחשב הוא msi radeon 7970. יש לי בצד כרטיס GT730 2GB, האם יש לי מה לשלב ביניהם? האם יש אפשרות לשלב ביניהם או להפיק תועלת בגיימינג?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  4. שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Ran21,

אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. תמיד הציקה לי השאלה למה מיצרות השבבים של כרטיסי המסך לא מנצלות את הפוטנציאל של הכרטיסים שהן מיצרות עד הסוף לדוגמא עד לפני חודש היה לי HD4850 שאחרי שהצמדתי לו קירור TWIN TURBO והוא החזיק 24/7 עם תוספת של 100MHZ לליבה (725MHZ TOTAL) ו120MHZ לזיכרון (1110MHZ TOTAL) ללא ארטיפקטים : השיפור הניב 1800 נק' תוספת ב3DMARK06. אז הנושא כאן הוא למה משווקות הכרטיסים לא מוכרות את הכרטיסים שלהם בסף היכולות שלהם אלא משאירות טיפה מרווח וכל מי שבא לו פשוט עושה OC ומקפיץ תביצועים. פרשן מעולם החומרה של XBITLABS טוען שזה בשביל שתמיד ישאר נשק לתחרות האינסופית של 2 הענקיות ATI VS NVIDIA, דהיינו כשהכרטיס X משוחרר לשוק עם ביצועים מסוימים, וחברה נגדית מביאה כרטיס שעדיף מבחינת כסף/ביצועים בטווח שלו,…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  7. אהלן, יש לי כרטיס מסך GF4MX440 עם 64 MB זכרון DDR, ומסך LG 19"-F900B . הכרטיס מסך מחובר כל הזמן גם למסך שלי וגם לטלוויזיה - כאשר רואים וידאו רק בראשי (טלוויזיה) (אני עושה זאת כמובן כדי לראות סרטים וכיוב' בטלוויזיה שלי) לא מזמן שמתי לב, שכאשר הטלוויזיה מחוברת (שזה כל הזמן) - אז ה REFRESH RATE של המסך שלי הוא 60 ולמרות שאני יכול לשנות את זה בהגדרות שלו ל-100, כשאני משנה ובודק מייד אחרי השינוי - זה נשאר 60. כאשר ניתקתי את הטלוויזיה - זה חזר ל-100 ובאמת היה לי יותר נוח בעיניים להסתכל על המסך (ואפילו משום מה תנועת העכבר הפכה חלקה יותר, לא יודע איך זה קשור) שאלתי היא - איך אפשר לשמור על החיבור הקיים, כלומר שתהיה טלוויזיה שמוגדרת כתצוגה ראשית (זו שזרם הוידאו תמיד הולך אליה) וגם …

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by Nick_Less,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה בו VIVO,מתקדם מR9600P ואם אפשר לא SE : (אני לא עושה OC לכרטיס מסך) יש כזה כרטיס? ???

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  9. שלום , אני רוצה לחבר 3-4 מסכים בחדר עבודה , ואחד לטלויזיה , אשמח אם אוכל לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר מידי שיעשה את העבודה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by bora8,

שלום לכם! איזה כרטיס מסך כדאי לקנות למחשב ישן AMD ATLON AM2 הכרטיס מיועד בעיקר לצפיה בסרטי HD וקצת משחקים המחשב יהיה מחובר ל LCD 37] אינצ' עד 400 שקל תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. קניתי את הכרטיס מסך שלי לפני חצי שנה. ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך טוב יותר מאותה חנות. הבעיה שהכרטיס שלי פועל בסדר ואין לו בעיות מיוחדות. רציתי לדעת אם אני יכול להחזיר אותו סתם ככה ופשוט מהסכום שעלה הכרטיס מסך יירד הסכום של הכרטיס המסך שאני רוצה לקנות? למשל הכרטיס שלי עלה 1500 והכרטיס שאני רוצה לקנות עולה 2000 אז אני יוכל לקנות את הכרטיס החדש ב-500 שקל? והאם אני יכול "לקלקל" את הכרטיס ולהגיד שהוא סתם ככה התקלקל ואז אני לקנות את הכרטיס המסך החדש ב-500 שקל? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. http://skypc.co.il/sg_product~AX4670512MK3-P~8~0.htm האם הכרטיס מסך הזה טוב ומה הביצועים שלו איך הוא מפעיל ת'משחקים??(GTA IV CO5 CRYSIS FALLOUT 3) והאם יהיה לי צוואר בקבוק? Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  13. שלום, הכרטיס במנוחה על 70-80 מעלות במאמץ על אזור ה100 מעלות קירור פסיבי. ניסיתי להתקין כמה דריברים ובכולם המעלות ככה. יש משהו שלא עשיתי נכון? על כמה הכרטיס הזה אמור להיות? לא מצאתי את המידע הזה =\ אשמח לדעת אם יש צורך מיידי לממש את האחריות או שיש משהו לעשות... תודה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. שלום לכולם, אני חדש פה. יש לי מחשב מזה שנתיים וחצי והחלטתי להחליפו בחדש , ללא כרטיס מסך 2000 ש"ח מארז. כרגע יש לי בפנטיום 4 שלי כרטיס מצויין 9600XT שבגדול דיי מספיק לי. גיימר בסיסי. האם כאשר אני מחליף מחשב כרגע כדאי לי לקנות כרטיס חדש ברמת ה 400-500 ש"ח!?!? או שבגדול סדר גודל של כרטיסים במחיר הזה מקבילים לכרטיס שיש ברשותי היום!? מה אתם חושבים? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by elearteam,

מה אתם אומרים? אני קונה משומש , שניהם עולים לי 400 ש"ח , מה עדיף לגיימר בינוני ולמחשב חדש !?!? תודה רבה לעונים, רונן

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by adamlevi,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר מסך "LCD 17, התקציב הוא משהו כמו 2500 שקל גמיש... כמו כן אני יודע שמסך LCD זה משהו שחייב לראות בעיניים לפני שקונים אני פשוט מחפש כמה דגמים ספצפיים להתמקד עליהם... כמובן שלא רק דגמים אלא גם כל השוואה בין מספר מסכי LCD מהתקופה האחרונה (יש לי כמה אבל הן די ישנות..) יתקבלו בברכה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  17. רציתי לדעת איך היצרן הזה של הכרטיס ואם שווה לקנות אותו 1290 ש' ב KSP ואם הוא צריך קירור נוסף/החלפה של קירור קיים לאיזה כדאי. הוא למחשב חדש E6600. צפוי OC בעתיד

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by mega1234,

יש לי כמו פסים כאלו על המסך, ממה זה יכול לנבוע ? השפעות מגנטיות ? פלאפון ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TimoTy,

אמרו לי שאת הכרטיס-ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM אני לא אוכל להפוך ל-PRO מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול או לא ובבקשה להסביר לי למה ....... כי אני עגלה תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  20. Started by thebenjamin,

אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x מה ההבדל בין הגרסאות?

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by shar00750,

אני קצת בור בנושא כרטיסי מסך הורדתי את התוכנה מהאתר התחלתי סריקה אבל בסוף הוא לא מראה לי את התוצאה. יש באתר איזה מדריך מסויים של התוכנה הזו או שאולי מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד בדיוק

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. כדי לא לבלבל את המוח כתבתי את השלות בהתחלה ואת הסיפור רקע בהמשך. השאלה שלי האם טכנולוגיית CrossFire תומכת בכרטיסים מדגמים/חברות שונות? בנוסף, האם בעתיד הנראה לעין הטכנולוגיה לא תשתנה או לפחות תהיה תואמת לאחור? אני קונה מחשב חדש (ראה מפרט למטה) מיועד להחזיק 4-6 שנים, כנראה עם שידרוג באמצע ברצוני שהמחשב יעמוד בדרישות המינימום של משחקי המחשב החדשים אז בינתיים מספיק לי כרטיס 1650PRO עם 512MB, אמנם עם התקדמות הדרישות, בעתיד ברצוני לשדרג בעזרת כרטיס נוסף! לכן חשבתי לקחת לוח אם תואם CrossFire בהבדל של כ-150ש"ח. Intel C2D E4400 GIGABYTE GA-P35-DS4 ??? G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL5 asus 512MB ATI Radeon 1650PRO מארז ASUS שני מאוררים + ספק 300W

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sanchouz,

שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין חוץ מהמשחקים , עפילו המשחקים הישנים איאפשר לשחק ,ובגלל זה אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר מתקדם התקציב שלי וא בסביבות 1300 ש''ח אני מתלבת בין 3 כרטיסים GIGABYTE GTX470 OC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 INNO3D HAWK GTX470 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by סער_שי,

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש - HIGH END, מחו"ל... בחודשים הקרובים. האם צפויה ירידת מחירים בקרוב? מתי?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  25. צהריים טובים. אני מתכוון לרכוש את הכרטיס הבא: Albatron PC6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT רציתי לדעת מה דעתכם על אלבטרון, איך היא בתור חברה, איך נחשבים כרטיסי המסך שלה וכו' אודה על כל תגובה, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.