כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי תכרטיס fx5200. ורציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9550 עכשיו האם יהיו הבדלים בביצועיים? ראיתי שאפשר לצורב לו ביוס שהמחשב מזהה אותו כ9600xt רציתי לדעת אם יש הבדלים גודלים אחרי הצריבת ביוס. ומה היו הבדלים בנו לבין ה5200 בכללי . תודה לעונים נ"ב אפשר לבצע צריבת ביוס על לוח אם אם ציפסט של via?
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/viewPicbig.php?pic=gecube9550.jpgמה זה? ממתי יש R9550XT? ממתי הוא מגיע עם גוף קירור כזה?
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1050670652,90969, R9600 PRO מומהר יכול לעבור לפי דעתכם את R9700 NON PRO מומהר?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
איזה מהנ"ל יציג ביצועים יותר טובים ויותר משתלם? נ.ב. אפשר גם להתייחס לגרסאות החזקות שלהם (PRO/ULTRA). תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה בין שני הכרטיסים ולמה הבחירה הזאת עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הנ"ל ב 770 שקל בKSP, למה הוא כזה זול? והאם הוא עדיף על ה FX5700?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין: Gigabyte Radeon 9600 Pro 128MB ולבין GigaCube RADEON 9600Pro 256MB non-lite שניהם עולים בסביבות 1075 ש"ח (אחד קצת יותר אחד קצת פחות). מה כדאי יותר, ולמה? האם בכלל כמות הזכרון צריכה להיות שיקול במצב של שוק המשחקים כיום? (למשל בשביל HL2 או Doom3 בעתיד) אם יש עוד הצעות בתחום המחיר הזה אני אשמח לשמוע
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי לי את ה9600 אקס טי. מה לא אמרו לי עליו? "אתה מוכן לדום3 עכשיו"... "מריץ חלק משחקים חדשים על פירוט גרפי הכי גבוה ורזולוציות גבוהות"... בלאט ממש לא ככה =/ למעשה הוא מאט הרבה במשחקים. לפעמים אפילו זוחל (בחלקים מסויימים של ספלינטר סל 2 לדוגמא). אם העין שלי לא הטעתה אותי - ראיתי אצל חבר עם ג'יפורס 4 אמ איקס ביצועים יותר טובים ב-UT2004. הדרייברים שלי בשפה לא מובנת אבל הם הורדה של דרייבר למשפחת הרדאון מאתר ATI.COM שנקרא CATALYST. ניסיתי דרייברים של OMEGA אבל הם גרמו למחשב להתקע לעיתים אז חזרתי למקורי מאתר החברה (ההאטות היו קיימות מאז ומעולם...) יש לי פנטיום 4 2.4 , 512DD RAM . אני די בטוח שהביצועים אמורים להיות טובים יותר, מגיע לי לשחק בספלינטר סל 2 ברמת פירוט גבוה…
-
- 72 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ייתכן שאני אוכל לקנות את הריידון9700 של ג'יגה בארץ אם אלך על AXP 1800+ במקום 1.8A מי שקנה אותו(אם יש כאלה ;D)-איך הוא, האם יש אפשרות שאני אתקל בבעיות תאימות, האם יש חברות בארץ, והאם שווה לקנות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום הציאו לי כרטיס Powercolor radeon 9800 pro 256bit במחיר של 1200 שקלים עכשיו חשבתי בהתחלה ללכת על הMSI RADEON 9800 PRO שהוא עולה 1380 שקלים, אבל עם שנה אחריות, לעומת זאת הציעו לי את אותו כרטיס עם 3 שנים אחריות במחיר של 1500 שקלים כרגע אין לי את הכסף להשלים ביניהם, אבל בכללי, האם שווה באמת להוסיף 300 שקל בשביל כרטיס מסך עם R360 וקירור טיפה יותר טוב?(בסיקור שכולם התלהבו מהכרטיס הראו שלקירור יש גם פדי יקור לזכרונות, זה לא נכון, לפחות לא בארצנו, נציד פנדה אמר לי שבגירסא שמיובאת לארץ אין את הפדים הללו) אני לא כזה גיימר, פשוט אני מעוניין שהכרטיס יהיה BANG FOR THE BUCK, אני מתכוון הכי שווה למחירו, כי הMSI עולה בארה"ב גרושים ואני מרגיש מנוצל. אני חוזר על שאלתי, האם 300 שקל עדי…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות בTV OUT בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
רציתי לקנות R9800P עכשיו ראיתי שזה שנה אחריות!!! מה האבדלים בין MSI 9800P ELSA 9800P אתם אומרים שהאבדל קטן בין הכרטיסים ! 7% עכשיו הכרטיס מוחלש אז זה יהיה פחות מי 7% טז למה אומרים לקנות ספיר 5% הכרטיס יותר טוב+ מאורר ויורד האחריות לשנה אז למה כולם אומרים לקנות MSI? עכשיו גם אמרו ש האבדל בין XT ל PRO גדול למה האבדל בין XT ל PRO גדול? :-\ ומה האבדל בכלל בבצועים?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו. אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card מה אם המסך הזה, הוא טוב? 17" LG T710BH EZ Flat Monitor
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ... יש לי r9800p ..... וינדוס me... ואני תקוע עם דרייוורים של גירסא 3.6 ...(הדרייוורים שבאו הכ.מסך)..... באתי להתקין גירסא אחרת של דרייורים וזה ניתקע באמצע של ההתקנה.....(כול גירסא ניתקעת).... נותן לי הודעת שגיאה ..."INF error Vidoe driver not found" .... חיפשתי קצת באתר של א.ט.י אבל זה לא ממש עזר לי... מישהו יודע מה הבעיה ויכול לגאול אותי מיסוריי ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
כדאי לקחת את הAIW (שלמיטב הבנתי, יכול "להפוך" עם דרייברים של אומגה ל9800 פרו (ואולי אפילו יש לו ליבה R360 עכשיו) או לקחת 9800 פרו (שאולי אפשר להפוך אותו לXT) AIW: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=6&cat3=259 PRO: http://www.tul.com.tw/Global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=1&cat3=9
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
??? יש סיכוי שהוא יגיע עם ליבה R350? או ש-MSI מייצרת אותו רק עם ליבה R360? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היייי בטח כולכם פה יודעים את התשובה אבל לא ! רציתי לדעת אם הראדון עם ה128 ביט זיכרון יותר טוב מה9600 XT 256MB ??? ???
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-