כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
היום כל כרטיסי המסך החדשים רשומים כתומכים בחיבור AGP X2/X4. אם אני משתמש בלוח אם ישן של חברת msi שבמיפרט הטכני שלו לא מצויין מספר לייד הAGP אלא מצויין רק AGP 66/133MHz 3.3v device support האם זה אומר שכרטיסי מסך חדשים לא יעבדו אצלי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני בודק בדריבר של הכרטיס מסך את הטמפ' שלו? ניסיתי בבקרת תצוגה של הנווידיה ואין שם כלום... זה שם הכרטיס GigaByte GeForce 6600GT AGP
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בן כשנתיים ומספר חודשים,ברצוני לשדרג כרטיס מסך למען הרצת משחקים כבדים על FPS גבוהה יותר והגדרות גבוהות יותר. המפרט שלי בצד,המסך כרגע הוא DELL 2209WA - כניראה ישודרג למסך 23-24 אינץ'. אני מחפש כרטיס מסך חדש שיביא מענה טוב בתקציב של כ1800 ש"ח(במידה ואצליח למכור את ה5850 שלי במחיר נורמלי התקציב יעלה כמובן). אשמח להצעות =)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס חדש של ATI טיפה יותר טוב מה X800GT ועם ליבה יותר טובה http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNTAw איפה הראש של ATI תגידו לי מתעסקת לי במיד אנד שהכרטיס הכי חזק שלה X850XTPE משתווה לכרטיס אחד של אנוידיה ויש עוד 2 כרטיסים שלא רואים אותו..אחח.. הם הגזימו כבר כמה כרטיסים הם מוציאים למיד אנד...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תכרטיס מסך הזה עם הדרייברים האחרונים 8.10 ובהגדרות הטמפרטורה שלי סבבה אך רציתי לדעת מזה gpu ו memory ?? הgpu אצלי על 625mhz וה memory על 933mhz וב current values רשום לי משו שונה למשל עכשיו memory 850 וgpu 500. מה אומרים כל הדברים הללו? אשמח להסבר.. יש לי אפשרות לשנות את זה.. האם יש צורך בכך? צריך גם לשנות את מהירות המאוורר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש (שאת כל החלקים בעקרון כבר יש לי חוץ מהכרטיס מסך). כשקניתי את המחשב, הזמנתי את ה Leadtek GF 6800 GT מזיגזג, אבל זה מתעכב, גם זיגזג וגם היבואן לא יודעים מתי זה יגיע לארץ. חשבתי על לקנות מ KSP את ה Xfx 6800Gt אבל גם אותו אין במלאי, ויקח שבועיים עד שהוא יגיע. אז חשבתי לעצמי, לאחר שחבר הציע לי, לקחת בכלל X800 Pro ולעשות צריבת ביוס (זה מה שצריך לעשות, נכון?) ולהפוך אותו לXT ע"י שיחרור 4 צינורות עיבוד. רציתי לדעת, התהליך הזה מסוכן? האם יש סיכוי שילך לי הכרטיס? מה לדעתכם עלי לעשות? מצד אחד ל GT יש את אפשרות ה PS 3.0 שמאוד מושכת, מצד שני, ה X800 XT יותר חזק (ברוב המקרים) מה GT. אשמח לקבל תשובות עיניניות, ולא רק: "תקנה X", תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על אף ההתמקדות המובהקת בשוק הביניים בתקופה האחרונה - מנכ"לית מפתחת השבבים מבהירה כי ליבות Navi עוצמתיות יותר נמצאות בפיתוח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים מהסיבה הזאת: gigabyte הם חברה מוכרת יותר מ sparkle לכן לדעתי מבחינת אמינות הכרטיס של gigabyte יותר טוב מצד שני הכרטיס של sparkle מגיע עם אובר קלוק מה שיכול לשפר את הביצועים בצורה נחמדה של כ 10 % אך נאמר לי שהקירור של gigabyte יותר טוב וגם אמין (כסף הוא אינה הבעיה שניהם עולים בסביבות 1400 ש''ח) אני מקווה שתוכלו לעזור לי לבחור ואנא פרטו את הסיבות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! רציתי לשאול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה, ועוד דבר חשוב: ראיתי שיש לזה 2 יציאות DVI ובשביל מסך CRT עם חיבור VGA, כתוב שזה בא עם מתאם. השאלה שלי היא באיזה מהיציאות אני מחבר את המתאם, השמאלי או הימני? תודה רבה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו למכור לי כרטיס מסך יד שניה ב 800 שקל עם אחריות של שנתיים מ KSP כרטיס מסך דגם Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E בדקתי וראיתי שכרטיס כזה עולה ב 1500 ksp שקל זאת נשמעת עסקה די טובה. רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות יד שניה במיוחד שיש אחריות לשנתיים ב KSP
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כולם יודעים שסוף השנה ATI מתכננת לנו השקה חגיגית של R600. אבל עד כמה חזק הליבה זאת? INQ אומרים שהוא יהיה הליבה החזקה ביותר שנוצרה (!!!) . ד"א הוא לא יהיה כמו הליבה שקונסולה XBOX 360 יהיו לו 64 שיידר יונט (שכחתי איך אומרים את זה בעברית) שאומרים שיהיה חזק יותר מהציפ שבקונסולה XBOX 360! ואל תשכחו שיהיה לו GDDR 4! :o שמעתי ש הG80 יהיה יושק לפני ה R600. חבל שאין עליו פרטים. אבל ה R600 פשוט וואו לינק: http://www.theinquirer.net/?article=31862
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התנתקו לי חלק מהחוטים במחבר VGA והמסך לא קיבל צבע אדום. אני רוצה לחתוך את הכבל ולחבר את החוטים מחדש. הבעייה היא שאני לא מוצא מדריך שאומר איזה צבע של חוט מתחבר לאיזו פין בVGA. דרך אגב, זה רק חיבור זמני עד שאני אחליף את הכבל. מישהו יכול למצוא מדריך כזה,או שיודע איזה חוט מתחבר לאן?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יותר מחצי שנה אחרי שראינו אותה מככבת בתור דגמים ממשפחת ה-Tesla - ליבת ה-GP100 המתקדמת הופכת לזמינה גם בכרטיסי Quadro יקרים ויוקרתיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אשתמש בעיקר למשחקים חדשים. איזה מהם עדיף? אמרו לי שהיום הסידרה של 9 לוקחת את 8 בגלל שהם רק אז הוסיפו לקרטיסים האלו גם שבב של פיזיקה או משהו כזה. בקיצור הייתי רוצה לדעת (בלי כשר למחיר) מי יותר משתלם.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בארצות הברית כרטיס מסך חדש והתקציב שלי הוא בערך 1000-1300 ש"ח. אם אפשר אז המלצות על דגמים והפניות לאתרים גם תעזור, בעיקר אני מתלבט בין ה-Ge-Force3 Ti 500-200 או ה-Hercules Radeon/LE 8500. השאלה שלי היא האם המוצריל האלו טובים והם עמודים במחיר והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר משתלם וטוב במחיר מתאים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש אני מעדיף את הכרטיסים של Nvidia וחשבתי ללכת על הGTX 650 OC 2G של Gigabyte. המטרה של השדרוג היא יותר בשביל משחקים וגם כמה תוכנות גרפיקה שאני משתמש בהן. חומרה: מערכת הפעלה: WIndows 8 pro 32bit מעבד - Intel Core2Quad Q8200 2.33GHz זיכרון - 4GB ספק - 520W תקציב: עד 700 ש"ח אני ישמח לשמוע הצעות על כרטיסי מסך אחרים ועל חנויות מומלצות. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 שאליו עברתי מ 7900GT 256MB GDDR3. חיברתי את הכרטיס ואת חיבור ה 6 PIN דרך המתאם שהגיעה איתו והכרטיס עבד ללא בעיות מיוחדות התקנתי את הדריבר החדש מהאתר של ATI שהוא 9.5 היום גם קיבלתי את ההארד דיסק שלי מתיקון(החליפו לי לאחד אחר אחרי שהוא נשרף איכשהו אני חושב) ככה שאין לי משחקים לבדוק איתם את הביצועים אז הורדתי 3DMARK06 ואת המשחק TEAM FORTRESS 2 המפרט שלי הוא: Intel Pentium D 945 3.4GHZ 2.5G RAM 667MHZ Intel 946GZIS לוח אם ספק כוח ג'נרי של 480W עם 19A במסילת ה 12V(יוחלף שבוע הבא לCORSAIR CX400 : CMPSU-400CX) הארד דיסק אחד של 250GB והכרטיס המצויין למעלה. הרצתי את המבחנים של הכרטיס מסך ב3DMARK ללא המבחנים של המ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שמסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד הפכו לברירת המחדל החדשה בשוק הגיימינג הנייח, הם מתפנים לתקוף גם את עולם המחשבים הניידים - אסוס, Gigabyte (דרך חברת הבת Aorus) ו-Clevo הציגו כולן ניידי גיימינג מתקדמים עם פאנלים שכוללים קצב רענון של 120 הרץ, ומסוגלים להציג בכך תמונה בקצב של עד 120 פריימים בשנייה. רוב הפאנלים החדשים מגיעים מחברת AU Optronics הטאיוואנית והינם מסוג AHVA איכותי בעל פוטנציאל למכלול צבעים נאה וזוויות צפייה ראויות - ורובם גם תומכים בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA, לביצוע סנכרון ורטיקלי חומרתי של התצוגה באופן שלא יפגע בביצועים. הטכנולוגיה החדשה הזו מגיעה, כך נראה, בתיאום עם דור כרטיסי המסך הניידים העתידי של NVIDIA - עם ארכיטקטורת ה-Pa…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה. אחרי שחפשתי תכרטיס הכי מתאים למערכת שלי סוף סוף קנית תTwintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 ועכשיו אני רוצה להיות בטוח שלא עשיתי טעות יש לי כמה שאלות וצריך תשובות עד מחר לפחות ותודה לכל העונים. מיפרט המחשב שלי בצד עם משהו 1- יש 2 דגמים שחשבתי אליהם ואני עדין יכול להחליף מה ניראה לכם עדיף הראשון שקניתי Twintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 והשני שחשבתי ליקנות Twintech GeForce 9500GT XT 256MB DDR3 אבדל של 5 שקל לXT לעומת הGT הרגיל יותר אבל גם שניהם שונים ביגלל גודל הזיכרונות 256MB לעומת 512MB ויש לי מסך LCD 19 עם רזולוציה מקסימלית 1280X1024 מה דעתכם ? 2-איזה פוטנציאל לOC קיים בכרטיס הזה. יש אולי מידע כי לא מצאתי משהו מועיל ? 3-האם אני צריך ליקנות קירור לכרטיס עם…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את ה-Gigabyte RTX3060 Ti Gaming OC Pro rev 3.0 ביד 2 בכל הכנות לא ידעתי למה לצפות ביקורות ביוטיוב ושל יודעי דבר די דיברו בעד עצמם וציינו שאכן מדובר בדגם טוב שעבר לא פחות מ-3 שידרוגים על מנת לסגור את כל הפינות האפשריות: גודל פיזי. שינוי במופסטים. שינוי בקר מאווררים. די הופתעתי שקיבלתי את הקופסה - גדולה מאוד ונראית כמו קופסה של כרטיס מסדרה גבוהה יותר. כמו כן, גם הכרטיס מגיע עם קירור מאוד גדול ביחס לתפוקת החום שלו ועל זה אדבר בהמשך. כשפותחים את הקופסה קיים רק את הכרטיס בלי שומדבר נוסף, כמו שאומרים straight to business הכרטיס מגיע בצבע שחור אפור עם בקפלייט אפור מטאלי עם כיתוב GEFORCE RTX, הבקפלייט צמוד לגב הכרטיס מה …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אז כן - פרויקט מחשב HTPC (+ גיימינג) התחיל להתפתח בביתי. ואשמח אם תוכלו לעזור טיפה בבחירת הכרטיס המתאים. ההתלבטות נכון לעכשיו היא בין ה-HIS 3850 IceQ TurboX 512MB לבין ה-8800GT 512MB. המחשב יחובר לפלסמה (Pioneer 5080HD למתעניינים) ע"י כבל HDMI. מתוכננת צפיה בתכני HD (בעיקר 720P). אם הרעיון של מחשב בסלון, ישר עלה הרעיון לשחק משחקים על הפלסמה (רזולוציה של 1365 על 768). מי לדעתכם מבין הכרטיסים יעשה את העבודה הטובה ביותר? (מוזמנים להציע כרטיסים נוספים עם יש צורך - עד 250$ לערך). נכון, אני יודע שה 8800GT חזק יותר במשחקים (למרות שלא בהרבה שמדובר ברזולוציות נמוכות), אבל ל-3850 יש: DirectX 10.1 / Shader Model 4.1 / ATI Avivo / HDMI with Video and Audio / ATI …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז עכשיו יש לי geforce 440 mx וזה בקושי מעלה לי משחקים. מה כדאי לי לקנות עכשיו ראדון 9100, או לחסוך עוד קצת ועוד חודש-חודשיים לקנות geforce ti 4200? יש הבדל גדול בביצועים? ואיך משחקים חדשים יעבוד לי עם המפרט שלי? (מספיק לי הגדות בינוניות גם ככה המסך שלי תומך עד 1028@1280) הגרסא של ה- 64 מגה עולה 90-100 ש"ח פחות, אז ה-128 שווה את זה?) ועוד משהו הראדון 9000 יותר טוב מ9100?? זה אמור להיות פחות לא?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יכול יותר, כל היום אני בחיפושים אחרי כרטיס מסך, אני מנסה לקרוא ולהבין איך לבחור כרטיס מסך, על איזה פרמטרים להסתכל, נכנס לכל מיני השוואת ולא מבין כלום ! הכרטיס ישמש אותי לגימינג קל , משחקים ברמה של בטלפילד 4 .. GTA V ... NFS .. ולתוכנות עריכה כמו סוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס .. פוטושופ/./ התקציב שעומד לרשותי , 600-700 ש"ח , עדיפות לקנות בKSP כי שם אני קונה את כל המחשב אבל אם יש צורך בחנות אחרת, אז אני בא בראש פתוח זה המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-PLUS LGA115…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הרדיאון 9800 PRO שלי קצת זקן. הגיע הזמן לעדכן. הרדיאון עמד יפה במשחקים בשנתיים האחרונות שהוא איתי והייתי די מרוצה ממנו. מאחר ופרשתי ממשחקי FPS ועברתי למשחקי תפקידים, בסגנון WOW וכו ( מחכה לגותיק 3 ולמורווינד אובליביון, עתירים הגרפיקה ) אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקנות, כשהתקציב הוא בערך עד 1400-1500 שקל. חשבתי בכיוון של הכרטיס הזה : Gainward PowerPack GeForce 6600GT Ultra 1980 TV-DVI 256MB AGP ואם לא אז איזה כרטיס יעשה את העבודה בצורה טובה לשנתיים הקרובות.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-