כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בקרוב אני משדרג את המחשב שלי בחלקים חדשים וחלקים שנקנו הם: לוח האם אסוס 1333 מגהץ מעבד אינטל דרו 2 כרו 2.66 מגהץ קשיח 500GB זיכרון 2GB במהירות 800 מגהץ חריץ פנויה לכרטיס מסך: PCI-E וכרטיס מסך היא האחרונה שאני צריך לקנות וקשה לי להחליט עד סוף שבוע ואני לא בקיא בתחום במפרט טכני של כרטיסי מסכים אז האלו למטרת לתוכנות גרפיקות כבדות כגוון פוטושופ, אפטר אפקטס, תילת מימדי, אינמציות, פלאש ועוד.......(לא למטרת משחקים) איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? חשבתי על הכיוון הזה בכרטיס מסך אסוס: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 זה יענה לדרישות? הכי חשש גדול שלי שיפגע בביצועים או באיכות נחותה כלשהו.... :-\ אשמח לשמוע על ההמלצות שיענו לדרישותי המתאימו…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8400 GS והייתי רוצה לדעת האם אני יכול להרחיב את המסך של לפצול של שני מסכים,עכשיו,לחבר שלי יש כרטיס מסך Redeon X1950 Pro וראיתי שיש לו את האפשרות הזאת להרחיב את המסך של המחשב שלו והוא אמר לי מה לעשות בישביל זה להופתענו לגלות כי לא היה באפשרותי להרחיב את השולחן העובדה לשני מסכים שונים כרגע ניסיתי לעשות אמון דברים לגבי זה ודבר לא פעל אז החלטתי לפנות לפורום זה כדי לפתור את הבעיה האם משהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כמה אתם מרוצים מרמת הידע ומהעזרה הנתנת בפורום? נא לא להפוך סקר זה לסקר ספאם תודה =]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מוענין לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי ללכת על 1085 ש"ח Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb יש כרטיס יותר מומלץ במחיר הזה?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות בארצות הברית כרטיס מסך חדש והתקציב שלי הוא בערך 1000-1300 ש"ח. אם אפשר אז המלצות על דגמים והפניות לאתרים גם תעזור, בעיקר אני מתלבט בין ה-Ge-Force3 Ti 500-200 או ה-Hercules Radeon/LE 8500. השאלה שלי היא האם המוצריל האלו טובים והם עמודים במחיר והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר משתלם וטוב במחיר מתאים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדיון הזה רציתי שנשווה את התוצאות של כל המשתמשים בפורום ב-3DMARK 03 ונראה איפה כל אחד עומד וזה גם יתן קצת מושג לאנשים שלא מבינים בתוצאות טובות ורעות ב-3DMARK 03. אם תוכלו שימו את הקישור לעמוד ההשוואה שלכם ב-3DMARK 03. שלי הוא: http://service.futuremark.com/compare?2k3=1992279
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החיבור agp אני מניח כי הכרטיס שעכשיו יש הוא radeon 9250.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם, יש לי בעיה ספציפית שלא מצאתי לה פתרון בחיפוש פה - קניתי סוף סוף טלוויזיה חדשה, ואני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לנגן עליה וידאו ב-4K מהמחשב. האתגר הוא שהמחשב בפרופיל נמוך (או צר, תלוי איך מסתכלים) אז צריך כרטיס ב-Low Profile. מה שמצאתי עד כה הוא ג'יפורס 1030 פה (מפרט פה) השאלה היא האם הוא מספיק חזק בשביל לסחוב 4K על המחשב הלא חדש שלי - מעבד i5 3.2 GHz, ו-8 ג'יגה RAM. מה דעתכם? אני לא רוצה להוציא כסף סתם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כמה ספק כוח צריך מחשב 8 גיגה ראם מעבד i5 6400 בישביל כרטיס מסך rx 590
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך ה-1070 שלי, כנראה שאצטרך לשדרג גם את המעבד ה-ryzen 5 1600x גם כן? הראם מספק בינתיים, 16, הדיסק קשיח ssd, כרגע אני עם משקפי האוקולוס ריפט ולא החלטתי לאיזה משקפיים לשדרג, אבל מה שלא יהיה אני אצטרך כרטיס מסך ומעבד, השאלה היא שכרגע אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת, האם קודם לקנות מעבד חדש (ולמכור את הקודם), וגם לאיזה מעבד הכי כדאי כי אם אני כבר משדרג אני לא רואה טעם לעלות דרגה אחת לנגיד ryzen 5 2600) או מה שלא נחשב דרגה אחת אלא משהו 2-3 דרגות מעל, או, שכדאי להתחיל עם הכרטיס מסך קודם, ושוב כנ"ל לאיזה כרטיס כדאי לשדרג ל-2070 או ל-1080 ti או בכלל לחכות ל-amd החדשים, כי אני קונה מהם המון כמו המעבד שלי, ובעבר היה לי את ה-4…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר כבר כאן, ומקווה להוכיח את עצמו כתחליף ראוי עבור ה-GeForce GTX 750 Ti האהוב לכתבה: http://hwzone.co.il/מקסוול-לתפרנים-הכירו-את-ה-geforce-gtx-950/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הרדיאון 9800 PRO שלי קצת זקן. הגיע הזמן לעדכן. הרדיאון עמד יפה במשחקים בשנתיים האחרונות שהוא איתי והייתי די מרוצה ממנו. מאחר ופרשתי ממשחקי FPS ועברתי למשחקי תפקידים, בסגנון WOW וכו ( מחכה לגותיק 3 ולמורווינד אובליביון, עתירים הגרפיקה ) אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקנות, כשהתקציב הוא בערך עד 1400-1500 שקל. חשבתי בכיוון של הכרטיס הזה : Gainward PowerPack GeForce 6600GT Ultra 1980 TV-DVI 256MB AGP ואם לא אז איזה כרטיס יעשה את העבודה בצורה טובה לשנתיים הקרובות.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין מזה DDR2 ומזה DDR3 במה זה עוזר ומה עדיף לקנות ,כמובן ששניהם 512MB
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! רציתי לשאול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה, ועוד דבר חשוב: ראיתי שיש לזה 2 יציאות DVI ובשביל מסך CRT עם חיבור VGA, כתוב שזה בא עם מתאם. השאלה שלי היא באיזה מהיציאות אני מחבר את המתאם, השמאלי או הימני? תודה רבה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך,ובזמן האחרון הוא עושה רעשים שלא עשההה בדקתי טמפרטורה וזה בסדר,אבל בזמן שאני במחשב סתם באיזה אתר פשוט אני שומעת ממש את המאווררים מסתובבים רועשים וזה ממש התחיל בשבועיים האחרוניםםם יש לי אחריות על המחשב,אז אם אני אקח להם אותו,הם יחליפו לי את המאוורר של הכרטיס מסך?בבקשה תעזרו ליייי
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מתכוונת לקנות כרטיס לגיימר בינוני עם מסך 1680x1052 חשבתי לקנות את ה 5770. אני רוצה להבין מה ההבדלים בין הכרטיסים. שקט חשוב לי אז מישהו יודע איזה כרטיס עדיף (חברה) HIS ו powercolor אותו מחיר אז לאיזה חברה יש מאורר יותר שקט. אין לי כוונה לבצע OC HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11796 כמות: 1 מחיר: 851 ש"ח POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11620 כמות: 1 מחיר: 851 ש"ח GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11565 כמות: 1 מחיר: 923 ש"ח Sapphire ATI 57…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס 9800GT עם חיבור HDMI, אני מחבר את הטלוויזיה דרך הHDMI ומאפשר בדרייבר של nVidia (שמעודכן לגרסא 197.13 שלא אמורה להוות בעיה) את הסאונד דרך HDMI ועדיין אין סאונד בחיבור HDMI. מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי שאני צריך לחבר את הכרטיס קול שלי לכרטיס מסך, נשמע הגיוני אבל לא קיבלתי עם הכרטיס מסך שום כבל שקשור לזה (רק מתאם DVI-VGA), מאיפה אני משיג את הכבל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב השולחני שלי (מפרט מימין) ב~600 שקל בערך. אין לי מניעה מלקנות יד שנייה (כך שהמלצה למשהו מדור קודם תהיה רלוונטית גם) אבל תמיד נחמד יותר לקנות חדש עם אחריות (החנות לא חשובה). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט וקריר יחסית (יעיל). השקעתי בהרכבת מערכת שקטה יחסית אז חבל לי לאבד את זה עם כרטיס רועש ב-Idle. יש לי מסך של דל "22 ברזולוציה 1680x1050. אני כרגע משחק בעיקר ב-SC2 ורוצה לשחק גם ב-COD ואולי ב-BF3. באופן כללי עכשיו כשיש לי מחשב שיכול לסחוב הייתי רוצה להתחיל לשחק גם במשחקים אחרים אז כדאי שהכרטיס יהיה רלוונטי גם עוד שנה. אני לא מצפה להריץ את המשחקים בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש אבל כן להריץ ברזולוציה הטבעית של המסך ובהגדרות בינוניות לפחות. מעבר למשחקים א…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-