עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SerpentMage,

אחרי שהיו כ"כ הרבה דיונים בנושא, זה הזמן לסכם אותו, לא?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by giliboy,

שלום אני מוענין לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי ללכת על 1085 ש"ח Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb יש כרטיס יותר מומלץ במחיר הזה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך אז: איזה בין הכרטיסים טוב יותר? ‏asus HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E sapphire ‎‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by uriash,

שלום, יש לי שני מסכים: triniton ומסך lcd. כרטיס המסך שלי הוא GForce 2 GTS 64mb v7700 . שמתי לב שיש בכרטיס יציאת vga ושיש עוד יציאת vga על המחשב (מחוץ לכרטיס) יש לי גם מתאם מוזר שנשאר לי עוד מהימים שהיה לי מקינטוש, שצד אחד שלו הוא AGP והצד השני מוארך וצר יותר (2 שורות שבאחת יש 8 חורים ובשניה 7) במסך lcd אין עוד כניסה חוץ מזו של הVGA. בtriniton יש שתי כניסות VGA. זה כל מה שיש לי. השאלה היא אם אני יכול לחבר את שני המסכים למחשב כך שאוכל להפוך אותם למסך אחד רחב? אם לא, (כך נראה לי) איך כן אפשר לחבר אותם? בתודה רבה מראש לכל יועץ עצה ולכל מורה דרך באפלה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני כרגע חוסך. אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון. אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by andrei21,

בבקשה תמליצו לכרטיס מסך מחול רצוי מאתר frys ורק NvidiNvidia תקציב 400 דולר תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לרכוש את הכרטיס אך אני לא יודע של איזה סוג של הכרטיס כדי לקחת: Sapphire ,Gigabyte ,Force3D ועוד... אז מה יותר כדאי לקחת, והאם מישהו כבר קנה את הכרטיס? מפרט: מעבד: Intel Dual core E2180 2.1 GH זיכרון: 1GB כרטיס מסך: Intel 82945G Express CHipset Family מסך: 19 אינץ רחב חברה: acer

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by arieltan,

אני עובד עם תוכנות עריכה אדיוס, דה-וינצ'י, סוני ווגס וכדו'. אני צריך להחליף את כרטיס המסך מסוג GTX460 ששרת אותי בכבוד אך כעת הוא לא עומד במשימה. אל המחשב מחוברים שני מסכים ברזולוציות 1080 ו-2500. החומרה שלי היא i7 2600, 8GB 1600MHz, ASUS P67 PCI-E (2) X16, 600WATT CORSAIR אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במחיר 1200ש"ח +/-100ש"ח, בדיקה ראשונית העלתה GTX 760 במסגרת הסכום שלי... אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום קניתי כרטיס מסך חדש Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 בהמלצת המוכר את המעבד לא החלפתי, יש לי מעבד ליבה אחת,Intel Pentium 4 630, 3000 MHz 15 x 200 בנוסף לוח האם שלי גם די ישן D915GUX כיצד זה ישפיע על הביצועים במשחקים? בתודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בנדודי היקר החליט להרכיב מחשב חדש ונתקל בשאלת כרטיס המסך. אשמח לתשובה מהירה, תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. נניח ואני מרכיב מחשב חדש לעריכה בינונית, לא משחק בכלל במשחקים. בחרתי את המעבד I5 4590 כי הוא יספיק לי, אבל השאלה - איזה כרטיס מינימלי אפשר לקחת שיהיה טוב עם העריכות? 9500GT יהיה טוב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני חדש פה אז אם עשיתי משהו אל בסדר מצטער אני צריך עצה לכרטיס מסך וספק אני מתלבט בין הhd4850x2 לבין הgtx275 וצריך ספק שיחזיק לי את אחד הכרטיסים,תלוי מה אני יקנה. אני רוצה לקחת את ה corsair 550w vx ואם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר אני אשמח.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 6kwar,

שלום רציתי לדעת אם יש לכרטיס הזה את החיישן טמפ" תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by 3 ATHLON,

שלום לחברי הפורום... משהו אולי יודע מתי הכרטיס מסך 2600XT בתושבת AGP אמורה או שכבר עלתה לארץ ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yaronbsg,

אהלן, לפני איזה 3 חודשים רכשתי מחשב חדש וברשותי כרטיס מסך gtx 770 2gb. לפני חודש החלפתי מסך לאחר שהקודם התקלקל ל dell2711, רזולוציה של 1440P וה 770 לא סוחב בכלל. אני משתמש בעוד מסך טלוויזיה 1080P ועוד מסך מחשב 1200P. מה הייתם ממליצים? לקנות עוד 770 2gb? למכור את מה שיש לי ולקנות 780ti? לקנות את הטיטאן? לקנות 770 4 gb? אחד? אולי לחכות עד שיצא 780ti עם 6gb? לא בא לי להוציא 5000 ש"ח על כרטיס מסך, סביבות 3000 זה התכנון אבל עדיף כמה שיותר זול. זה דיי מציק לי לשחק במשחקים היום, השאלה כמה זמן להמשיך "לסבול" אם לחכות לדור החדש ואם לא אז מה לקנות עכשיו? (אם אפשר גם קישור לחנות זה יהיה מגניב) * בכוונה לא ציינתי AMD, יש לי ניסיון לא טוב איתם, למרות שלא פוסל על הסף, לא חקרתי בכיוון …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Symbore,

יש לי כרטיס מסך חדש מסידרת 7950 של רדאון. נקנה לפני כחצי שנה. המסך שלי הוא 23 אינץ' של LG ונקנה לפני כשש שנים. המסך התחיל לזייף כבר לפני כמה שנים (מפסיק לעבוד וצריך לנתקו ולחבר אותו מחדש לחשמל) אך מעבר לכך לא שמתי לב לבעיות אחרות. בחודש האחרון שמתי לב שלפעמים, לשבריר שניה בלבד, מופיע בחלקו התחתון של המסך פס שחור עבה ברוחב של מילימטר אחד או שניים. מבדיקות של 3dmark (לא חדשות, לפני כמה חודשים) כרטיס המסך שלי פעל בהתאם למצופה ממנו. הכרטיס כלל לא מתחמם (38 מעלות) [על פי aida ועל פי catalyst) וגם לא במשחקים שאני משחק בהם אינני רואה ארטיפקטים או בעיות אחרות. הכרטיס מעודכן לדרייבר הכי חדש (יציב) אז מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by avihneo,

הכל בכותרת תודה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by emofun,

חברת sapphire מוציאים עוד שבועיים גרסת agp לכרטיס X1950pro הולך להציל את כל אלה שנתקעו עם שיידר מודל 2 בכרטיסי agp

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shi054,

יש לי מחשב עם הmotherboard הבא: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html#/?div=Detail ולפי מה שקראתי באינטרנט ניתן לשים כרטיסי מסך של pci דור שני בpci דור 1(מה שיש לmotherboard הזה). עד עכשיו השתמשתי בגרפיקת onboard שלו ורציתי לדעת אם דבר זה נכון ובמידה אם זה נכון האם במאת האחוזים אוכל לשים את כרטיס המסך הבא: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-N450D31GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=he תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הרשתות החברתיות הסיניות מספקות לנו תיעוד ראשון של מה שעשוי להיות העיצוב הסופי והרשמי של NVIDIA בכרטיסי GeForce בדור ה-Ampere לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dolevm2,

קפצתי היום לKSP והבאתי את הכרטיס אחרי התלבטויות רבות. יש לי שאלה קטנה הספקתי להכניס את הכרטיס לOC יציב והכל אבל למה בGPU-Z זה מראה כאילו הזיכרון עובד על 2000 mhz? (זה לא אמור להתחיל מ7000?) GPU +150mhz mem +500mhz מתח +87mv Power limit 112% אני מאמין שיש אפשרות למתוח את הגבול עוד מה דעתכם?

25. מי יותר טוב משניהם ולמה?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים