כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי תכרטיס מסך XFX 6800 ULTRA 450/1200 יש לי פנטיום 4 3.0c 512DDR ספק 480W H.E.C MOTHERBOARD ASUS P4P800 הבעיה שלי שיש לי זיכרון דיי חרא של יונדאי DDR400 PC3200 3-3-3-8 הבעיה שלי זה הזיכרון שאני יודע שהוא דיי חרא ואני לא יודע איך קניתי אותו חחח... בקיצור השאלה שלי עם יש לזה השפעה גדולה על קצב הרצת המשחקים כאשר אני ישתמש בכרטיס המסך החדש???? ובכלל על קצב הרצת המחשב? בבקשה תענו לי מהר...... אה ויש לי 2 מאוורים אחד 120 ENEMERX ואחד 80MM 70061678 עם יש לכם אי סי קיו זה יהיה פצצות... תודה בכול מקרה בייי
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה , היה לי Radeon 9700 PRO של ג'יגהבייט שנהרס לו המאוורר אך אין להם כרטיס דומה לתת לי (ל- PCHARDWARE). הם מוכנים לתת לי כרטיס Radeon 9800 ללא תוספת כסף או Radeon 9800 PRO עם תוספת , מה שאני לא מתכוון לשלם בנוסף. עכשיו , רציתי לדעת איזה כרטיס 9800 לקחת ? של איזו חברה ? ואם מישהו מוכן לתת פה מפרטים על המירויות ליבה וזיכרון של כל כרטיס של כל חברה אני מזה אודה לו. אם יש לכם עוד משהו להוסיף תכתבו. עוד , רציתי לדעת האם כרטיס הרדאון 9800 פחות טוב משמעותית מה- 9700 PRO. תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משתמשים יקרים, ברוכים הבאים אל פורום 'גראפיקה ותלת מימד'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור לגרפיקה ולתצוגה, החל מכרטיסי טלוויזיה עד למסכים. אם אתה מחפש כרטיס מסך חזק אבל לא יודע אם הוא משתלם, אם אתה מעוניין להחליף מסך אבל לא יודע איזה דגם לקחת, אם אתה חושב שהמנוע של Unreal Tournament עדיף על המנוע של Quake 3 Arena, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הקשורות בגראפיקה ובתלת מימד. זהו אינו פורום תמיכה טכנית, ואין לשאול בפורום זה שאלות הנוגעות לתקלות בכרטיסי מסך או במסכים. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה …
-
לא משנה לי ATI או NVIDIA. העיקר שיהיה מהיר וחזק! תודה לעונים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס (רשום בפרטים שלי) אף פעם לא עבד במהירות סטנדרטית, תמיד נמוך יותר. אבל עכשיו זה הגיע למצב של נפילות ב FPS מ60 ל10, מחזיק ככה כמה שניות ואז חוזר למהירות גבוהה. בדקתי את זה עם כמה משחקים, כמו - CoD4, BattleForge, Mass Effect. Prototype התחלתי לעשות בדיקות עמוקות יותר - Memtest (מיוחד לGPU שלא הרבה בעיה), בדיקה ב OCCT. הטמפ' בלי מאמץ היא 84~ צלסיוס! במאמץ זה מגיע למספרים של 104 אפילו. האם זה בעייתי? בימים האחרונים, זה קרה אולי 3-4 פעמים, היו הבזקים שכל המסך נהיה בהיר לשניה ואז חזר לרגיל. אני חושש להפעיל משחקים עכשיו שאולי ישרף לי הכ. מסך. אז ככה - האם נפילות המהירות בגלל ההתחממות או שצריך לפסול קודם דברים אחרים? (דרייברים הכי עדכניים) האם הכרטיס הולך להתפגר? ועוד מש…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי היום התחיל לעצבן. אני כותב לכם כאן כשיש סימנים של צבעים על כל המסך, ופסים. זה לא היה אתמול,אתמול היו המון הפעלות מחדש ותקיעות. הוצאתי את הכרטיס וחיברתי לכרטיס מסך שבלוח (וזה 32 MB) והכל היה בסדר. החזרתי את ה GE FORCE ובדקתי עוד כמה דברים. ניסיתי לנקות,לא עזר.. היום אני שולח את זה להחלפה (עם אבא.יש אחריות) ואני מעוניין להחליף לכרטיס מסך Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card ואני רוצה לדעת בבקשה כמה הוא עולה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח גמיש הנתונים של המחשב שלי הם: מעבד: intel e5200 ram: 3GB לוח אם: http://www.nextag.com/Biostar-G31-M7-TE-623892854/specs-html תודה מראש עריכה: ראיתי את הכרטיס הבא האם הוא מתאים? http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=1117
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החיבור agp אני מניח כי הכרטיס שעכשיו יש הוא radeon 9250.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן בחודשיים האחרונים כהרגלי - סיימתי לא מעט משחקים. הטענה שלי ( ושל עוד מיליונים אני מניח ) הייתה שלא יהיה הבדל משמעותי בין כל השינויים האלה בשוק ה PC. הימים ש DX12 היה טרי מאוד, ו WIN 10 היה טרי מאוד - עברו, כבר היום אפשר לראות כותרים יציבים ( שזה חשוב ) שעובדים טוב על DX12. כנ"ל לגבי Vulkan. עידכנתי אתמול דרייבר אחרון של NV ועשיתי כמה בדיקות כי גם קיבלתי מתנה את ה Star Wars החדש. ( אותו עוד לא בדקתי ). נתחיל בזה שבדקתי את השינויים שהטמיעו ב Deus Ex : MD שנחשב משחק גרפי וכבד מאוד. בבנצ'מרק הפנימי של המשחק ( מקורי בסטים, פאץ' אחרון ) היה הבדל של 2.2 פריימים ממוצעים לטובה DX11 עם הכרטיס שלי ( 1070GTX ). BF1 …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
על איזה יצרן אתם הכי ממליצים ? אני מתכוון לאחד שישאר בטווח המחירים לא כמו asus ... תציעו לי לפי הבאנדל לפי הקירור והביצועים, בבקשה. תודה רבה !
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרשתות החברתיות הסיניות מספקות לנו תיעוד ראשון של מה שעשוי להיות העיצוב הסופי והרשמי של NVIDIA בכרטיסי GeForce בדור ה-Ampere לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על מפרט כזה של: p4 3.0 HT prescott 2GB of ram וספק ENERMAX LIBERTY 400W הכרטיס יעבוד טוב? ולא יהיה לו צוואר בקבוק בשום נושא? הוא ינוצל בימלאו? או בחלק גדול מכוחו? ??? ואם זה חשוב הלוח אם הוא MSI COMBO 915P
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יותר טוב משניהם ולמה?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אישית יודע שאני קונה את leadtek geforce 4 ti4400 (רציתי בהתחלה GAINWARD 4600 אבל זה לא משתלם) אז חשבתי לי איזה כרטיס של איזה חברה (אני מדבר על TI4400) יוכל להריץ משחקי "הדור הבא" זאת אומרת DOOM3 או UNREAL2 חלק חלק בלי שום בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לברר עבור מכר, האם מסך Dell Ultrasharp בעל רזלוציה של 1440x2560 דורש כרטיס מסך יעודי? למיטב הבנתי (מהפורום המעולה כאן) רזלוציה גבוהה יותר דורשת חומרה חזקה יותר (ככלל). אם כן - מכיוון שמדובר כאן באמת ברזלוציה גבוהה, האם דרוש כרטיס מסך חזק? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיכננתי לקנות כרטיס מסך 8800GTS 640M של leadtek ממש עכשיו, כי מצאתי אותו במחיר של 2004 ש"ח בskypc אבל לצערי, קצת לפני שבאתי לבצע את הרכישה הוא אזל מהמלאי וכבר לא מופיע באתר. כשחיפשתי באתרים אחרים לא מצאתי אף כרטיס מקביל באותו מחיר, והמחיר הכי זול לכרטיס 640M הוא בסביבות ה2100 ש"ח. זה משנה את התמונה, כי התלבטתי אם לקנות כרטיס 320M או 640M ועכשיו ההפרש קפץ בעוד איזה 100 ש"ח וה640M הפך לפחות משתלם. מה שכן, ראיתי שבTMS מוכרים את הכרטיס Sparkle calibre עם אוברקלוק מובנה בגירסת ה640M באותו מחיר כמו הכרטיס הרגיל (בגירסת ה320M יש הפרש רציני בין הכרטיס הרגיל לזה עם הOC) וזה יוצא 2118 ש"ח (פלוס משלוח): http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3480 זה נראה עדיף על כל כרטיס 640M…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום התקנתי HD5850 נוסף של GIGABYTE ןנשמע מטורף נראה לי שהמאוורר כל הזמן ב 100% יש דרך לשנות את המהירות ?? כל התוכנות שניסיתי שלטו רק על הHD850 הראשון של ספיר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=967 אם יש לכם הצעות אחרות לגבי כרטיסי מסך מ2 האתרים האלה בכייף אני ישמע (:
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה אתם מרוצים מרמת הידע ומהעזרה הנתנת בפורום? נא לא להפוך סקר זה לסקר ספאם תודה =]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש שיריץ את-call of duty modern warfare 2 יש לי: 1GB DDR2 e2160 1.8 ghz המטרה=> כרטיס מסך זול+שיריץ את המשחק. אני בטוח שהספק הוא דיי ג'נרי. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
NVIDIA עורכת את כנס GTC הטכנולוגי שלה ומציגה בגאווה את הליבה הגרפית המורכבת והעשירה ביותר שראינו עד כה עם כרטיסי מסך חדשיםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם! אני קונה ביום ראשון כרטיס מסך חדש הכרטיס מיועד: - בעיקר לצפייה בטלויזיה (דרך כרטיס טלויזיה) - לסרטי 1080p (ברזולוציה 1920X1200) - למשחקים (לא הכי חדשים..) המפרט שלי: מעבד- AMD 5000 לוח אם- Gigabyte ma69gm-s2h זכרון- 2Gb OCZ מערכת הפעלה- ויסטה מסך- 22' 1920X1200 ספק- HEC 300W התקציב- עד 250 ש"ח הכרטיסים שעד עכשיו ראיתי (בזאפ): Geforce 8400gs 512mb ATI hd3450 512mb Geforce 9400gt 512mb ATI hd3450 1Gb ATI hd4350 512mb האם יש למישהו המלצה על כרטיס לצרכים אלו בתקציב זה.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי ויש לו ביצועים מדהימים (היה לי Gf3) הם טובים TRIPLEX? (רק כדי לדעת)?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות למסכי LCD בגודל 15 ו- 17 אינצ' (חיפשתי בפורום אך לא מצאתי...). תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-