עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי cf 5770 והם נותנים לי ביצועים מעולים למשל התוצאה של הgpu score ב3dmark vanatge היא 17000 ויש לי בעיקרון מקום לעוד כרטיס מסך בשביל פיזיקה להוסיף איזה gt 240 הקטע הוא שנידלקתי על הgtx470 ואני יודע שבביצועים ה5770 cf יותר טובים בכמעט הכל... ואפילו צורכים פחות חשמל אם אני לא טועה עכשיו כדאי לי למכור אותם ולקנות gtx 470 או לנסות להחליף או משהו? או להישאר עם הcf ולהוסיף עוד כרטיס לפיזיקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב אחרי שהתקנתי daemon tools pro ועשיתי ריסט הווינדוס פתאום לא עולה יותר הוא מגיע למסך כניסה איפה שמכניסים סיסמא ואז הוא נתקע לבערך 10 שניות ואז המסך מתעדכן ואז שוב נתקע ל10 שניות אחרי שמצליחים להכניס סיסמא המסך נהיה שחור ל10 שניות ואז מופיע לשניה העכבר ואז נהיה שחור שוב לפעמים המסך מאבד תצוגה(נורה ירוקה הופכת לכתומה) ניסיתי להיכנס בSAFE MODE ואז למחוק את הדרייברים של DS ואז למחוק את כל השאר במצב רגיל ואז להתקין מחדש דרייברים אחרים אבל הבעיה מופיעה שוב אפילו עם דרייברים ישנים יותר למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by stingeR-,

החלפתי אותו כמובן ל128BIT version! הכרטיס עובד כמו גבר!!! ה64BIT נתן לי 918נקודות ב3dmark03 הכרטיס הזה נותן 1410!!! זה שיפור עצום! בכלל... בכל המשחקים יש שיפור של לפחות 20FPS זה כל כך טוב !! האם התוצאה של ה3dmark טובה יחסית למפרט ? המפרט : AXP 2000+ (not overclocked ATM) 256mb 2700 spektek inno3d geforce fx 5200 128bit הוא גם בא עם היטסינק שדומה מאוד מאוד לבלו אורב של TT והוא נותן ביצואים נחמדים מאוד... 32מעלות אחרי 2 לופים של ה 3dmark נחמד הא?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by maorrrubin10,

כותרת אני רוצה שקט מאוד.. שמעתי שהוא רועש אבל אחרי מספר דק' הוא מפסיק לחפור...

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by avipeso1,

קניתי את הכרטיס HD4890 1GB, חיברתי למחשב, כולל 2 חיבורי 6 פינים מהספק ומשם הוא מחובר ל-LCD42 ע"י מתאם מ-DVI ל-HDMI. הורדתי דרייבר+catalyst מעודכנים, לאחר התקנה שלהם וביצוע ריסטרט הבעיה הבאה מתרחשת: יש תצוגה עד למסך הטעינה של ויסטה ומיד לאחר מכן, אין אות. כנראה יש איזה בעיה בזיהוי תצוגה או עם זיהוי HDMI, כי כשאני מחבר את המחשב ל-17" זה עובד. בנוסף, אם אני לא משנה רזולוציה ומשאיר על 640X480- יש תצוגה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by NuXeR,

היי, מחפש להחליף את ה-7970 CROSSFIRE שלי במשהו קצת יותר חזק ועדכני... אני משחק ברזולוציה 3440*1440 , שזה בעצם בין 1440p ל-4K. אוהב לשחק עם כל ההגדרות על הכי גבוה, להפעיל פילטרים וכו'. כל המחשב מקורר מים, ואני ארצה לחבר את הכרטיס (או הכרטיסים) החדש גם כן. רצוי גוף קירור של EK כדי שיתאים ל-Bridge שכבר יש לי שלהם. חשבתי על GTX 980 TI , שבעתיד אוכל להוסיף עוד אחד כזה. (או שכבר עכשיו?) עריכה: אפילו ספציפית על ה-Zotac Amp! Extreme או ה-Asus Strix OC. אשמח להמלצות, ואם יש לכם טענה שכרטיס X יותר טוב מכרטיס Y , תמיד עוזר לצרף קישור לביקורת או השוואה רלוונטיים תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. הכרטיס יהיה מומהר 900 לליבה ו1000 לזיכרון, יהיה לו גם אפשרות לVOLTAGE TWEAK אסוס מבטיחים שהקירור המיוחד שלהם יתן לפחות הבדלים של 10c ירידה בטמפ' הכרטיס לעומת גרסת הסטוק אני חייב לציין שאם באמת מה שהם אומרים יתגשם זה יהיה מדהים כי הכרטיס שלי בסטוק על 41c~ בIDLE הקירור יאפשר להכרטיסים להגיע ל1050 לליבה ו1150 בכיף לזיכרונות מה שאננד/XBITLABS/GURU3D לא הצליחו עדיין עם קירור סטוק

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  9. ניסיתי להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך הנ"ל וצריך לאמת שם משתמש וסיסמא לא נתקלתי בזה בחיים . אני צריך דרייבר לוינדוס 64 ביט הום פרימיום אם תוכלו לעזור לי אני נואש כברר!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by lmlm,

מקור: http://www.vr-zone.com/index.php?i=5044 אפשר לראות מעבר מהיר ל55 NM, וממשיך לR600 כבר חודש הראשון של תחילת השנה (שכולל הפעם UVD)

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים היה ליMSI GF8600GT 1GB DDR2 128Bit והוא נישרף לי אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס מסך חדש ויותר טוב אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך אמרו לי שאני יחפש כרטיס מסך עם 256Bit ושיהיה DDR3 ועוד אני לא זוכר אז אם יש לכם המלצה על איזה שהוא כרטיס מסך טוב!! ב 450 ש"ח אני ישמח מאוד תודה ושבת שלום.. אה ועוד משו... לא צריך שיהיה קירור טוב לכרטיס מסך בגלל שיש לי כבר קירור של Arctic turbo twin חדש! וחבל עליו.. תודה

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by finish,

לAGP הוא עולה 811 עכשיו מה אתם אומרים כן או לא?

• 16 תגובות
    • 923 צפיות
  13. אני עומד לקבל geforce 4 mx420 (בחינם) ואני צריך לדעת-האם הוא פועל ב1.5 וולט? (הכרטיס הוא של palit הג'נרית) תודה מראש, manbot.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  14. אהלן אני ממש כמה שניות לפני שאני קונה תכרטיס מסך מהסידרה 8800GTS. עכשיו רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הגירסאות האלו: XFX 8800GTS BFG 8800GTS OC2 אפשר לראות באנצ'ים? ומה החברה שיותר מוצלחת\מומלצת?

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  15. ה-NOD32 מוחק לי קובץ שהוא חושב שהוא וירוס והוא לא יש אפשרות לאשר את הקובץ בתוכנה?? בשביל שהיא לא תחשוב שהוא וירוס

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by amirxbox,

קצת ישן אבל אני צריך למכור מחשב ולשים בו אחד מהם, לכן אני צריך לדעת מה עדיף לי להשאיר.. ועוד שאלה האם ה 5900XT הוא כרטיס טוב?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם. רוצה לדעת מה הבדל בין כרטיס 8600GT ל-8600GTS?? האם כדי לי לקנות את 7600GT או אחד מן הכרטיסים הנ"ל?? ??? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Mercenary51,

יש לי כרגע את הדרייברים של CATALYST 6.6, האם שווה לעבור ל 6.8 (קראתי מאמר שאומר שהוא מוסיף כמה אחוזים בביצועים)?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות כרטיס גרפי של radeon 9800 pro-256 mb אז רציתי לדעת מהי החברה שמייצרת את הכרטיס הזה על הצורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by alon83438,

שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. http://www.gamespot.com/features/6173135/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot ככה גיימספוט קבעו. אני לא אומר עדיין שזה הבחינה היחידה שקובעת (הם בדקו ברזולוציה של 2000X1500 W T F). אני רק מודיע על הסוג-של ביקורת הזו. כמו כן רואים שבקומפני אוף הירוס הXT משתווה לGTX דווקא, אבל בכל מקרה, בכללי- יחס המחיר/ביצועים של הGTS הוא המלך.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Oprapc,

אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.

23. Started by YOAV28,

שלום יש לי כרטיס Leadtek 8800 ultra שבזמן מנוחה הוא תמיד על 70 ובזמן מאמץ הוא מגיע ל 90 ויותר המאורר עם 100 אחוז וזהו הקירור שמגיע איתו רציתי לדעת האם זה נורמלי או שמומלץ להחליף קירור מים או אויר תמליצו לי בבקשה על מה לעשות לגבי תקציב תציעו כול מה שעולה לכם בראש יואב

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  24. או עדיף משהו אחר אבל חשוב שהיה של סוני ועד תקציב 2000שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10248&PHPSESSID=7f1833de7593c191daeffb4009f9438c תודה לכל העוזריםםם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by royko7,

וכמה באמת צריך בכרטיס של 500-1500 שקל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.