כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני הבנתי משמועות שGTX 980TI עומד לצאת בסוף חודש מאי. אבל מכיוון שאלו רק שמועות, אני לא רוצה לחכות לסוף חודש מאי ובסוף לגלות שהכרטיס יצא בספטמבר. אם הייתי גר בארה"ב או באירופה, יכולתי לקנות כרטיס GTX 980 מחברת EVGA ולפי האחריות "Step up" שלהם -> כאשר הTI יוצא הייתי מחזיר את הכרטיס, מוסיף עוד קצת כסף ומקבל את גרסת הTI. יש חנות בארץ שמקבלת את שיטת Step Up של EVGA? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה 19 אינץ' נחמד עד 2000 שקל. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט ברזולוציה הכי גדולה שהוא יכול להציע לי. איזה מסכים נחמדים יש בטווח מחירים שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהתחשב בתהליך הזה, האם כדאי לי לשקול ברצינות אפשרות של קניית 9500 רגיל?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר 1625 כולל דמי משלוח, ולא איכפת לי מיציאת DVI (שאין בו). יש לו אחריות 3 שנים ל-7 פיקסלים. כדאי לי לקנות? אני צריך אותו בעיקר לאינטרנט ואופיס, אבל גם למשחקים ברגע שאקנה מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אומרים ש-NV חתמה על הסכמים עם EA Electronics, שאומר שמשחקי EA לא יפעלו טוב ע"י כרטיסי ATi... האם ההבדלים יהיו ממש גדולים?? לדוגמא: FIFA 2004 ירוץ יותר טוב על GF4 MX440 מאשר על Radeon 9500 Pro ?!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, עברתי על אשכולות קודמים של התקופה האחרונה והגעתי למסקנה שככל הנראה זה הכרטיס מסך שאני צריך, לפי המלצות המומחים הנכבדים כאן. יש לי אסוס M2A-VM HDMI עם AMD 5200 הנמצאים במדיה סנטר שמחובר לסמסונג LA32R81B, ואני מעוניין לשחק במשחקים מPES08 ועד לAC וCOD4. המקסימום שאני יכול לקבל עבור כ600+- ש"ח. האם זאת הבחירה הנכונה? אשמח לתשובה, תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש יתרון לרכישת כרטיס מסך בחו"ל (איביי למשל)?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב htpc ורציתי לדעת איזה לוח עדיף לקחת עם הצ'יפסט של אינטל או המקביל של nvidia השימוש הוא ניגון hd בלבד.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
טוב , יש לי אותו קרוב לשבוע ובכלליות אני דיי מאוכזב ממנו . דבר ראשון המסך הזה בעל הגיאומטריה הגרוע ביותר שראיתי , ה Proview DX 997n היה כבר בעל גיאוטמריה טובה בכמה וכמה . ואפילו שאחרי איזה שעה שאני מנסה לכוון כך שהקצוות יהיו ישרים והתמונה לא מעוות מידי , אחרי שהמוניטור לא בשימוש הרבה זמן , (כלומר התקרר ) הכל מעוות שוב , כנראה הטמפרטורה משפיעה על התמונה קשות , ולא , ההגדרות זהות לכך שהיו בפעם שעברה זאת לא בעיה זיכרון פרמטרים . עכשיו , התמונה במרכז היא תמיד דיי חדה ובעלת פוקוס , אך בצידיי התמונה הכל יוצא מתוך פוקוס ואפילו דיי קשה לקרוא טקס ! יש את אופציית Convergence שאני מכוון וזה משפר בחלק מהמסך אך מעוות חלק אחר , וכך אין פוקוס בכל התמונה אלה רק בחלקה . גם בדיקות Conve…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים , יש לי כרטיס מסך FX5600 של NVIDIA והגיע הזמן לעלות רמה . וכן אני זקוק לדעתכם המלומדת . איזה כרטיס מסך נותן את הביצועים הטובים ביותר (למשחקים כמובן) (ובמיוחד ל world of warcraft) במחיר של עד 700/800 ש"ח . כאשר 1000 ש"ח זה המקסימים ורק אם יש במאת משהו שנותן תמורה משמעותית מאילו שבעלות הנמוכה יותר . תודה מראש על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS Radeon HD 5770 1024MB EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 או ASUS GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E מה נראה לכם יותר סוס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי כרטיס מסך חדש - HD5450. הארגון שלי הוא כזה: מסך מחשב LCD 19" ברזולוצית 1440x900, ובנוסף, טלויזית LCD 26" של פיילוט, "HD Ready", מחוברת בכבל HDMI. עד היום הייתי על מצב Extend ז"א הארכת שולחן העבודה על 2 המסכים. המצב הזה ממש מעצבן ואני רוצה לעבור לשכפול שולחן העבודה על 2 המסכים. כשאני מפעיל (דרך ההגדרות של Windows 7) את המצב הזה, נוצרים לי שוליים שחורים בטלויזיה. עשיתי חיפושים נרחבים וכל מה שהצליח לאנשים זה להפעיל את Underscan/Overscan. הבעיה היא שאי אפשר להפעיל את המצב הזה בלי שאני קודם כל מאפשר GPU Scaling לצג 26", וכשאני מאפשר את המצב הזה הרזולוציה שלי במסך המחשב יורדת ל-1280x720 והכל נראה ממש רע. אם אני מאפשר GPU Scaling גם לצג של ה 19" זה עדיין …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה SAPHIRE READON 9100 של 128 מגה DDR. אני קונה אותו ב 520 שקל. שווה לקנות אותו? יש לי עכשיו GEFORCE 2 עם 64 מגה וזה זבל. יש כרטיס טוב יותר הטווח הזה של מחירים? הוא יהיה טוב גם למשחקים החדשים שיצאו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש מתלבט לגבי רכישת 6600GT לאחר קריאת האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.html מסתבר שהרבה אנשים נתקלו בבעיות התחממות,גרפיקה מעוותת ועוד. כמו כן מסתבר שאחוז הכרטיסים התקולים הוא גבוה. אני די חושש שלקנות כרטיס כזה - זה הימור לא פשוט. מה אתם אומרים? האם גם לכם (בעלי ה-6600GT) היו צרות מסוג זה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מעבד: (I3-540, 3066MHZ (23X133 זיכרון: 4G לוח אם: ASUS P7H55- MLX - 2 PCI, 1 PCI-E X4 , 1 PCI-E X16 כרטיס מסך נוכחי: GT430 מארז: מארז של HUNTKEY H-102 ספק כוח: http://i50.tinypic.com/spklxt.jpg
-
- 38 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT..
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי מחפד כרטיס מסך לא יקר (בסביבות 200) עם כניסות mini displayport
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש למחשב . ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6 2 גיגה זיכרון ddr וכרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5600 256 MB איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי? שאלתי אותכם את השאלה הזאת כי פחדתי להסתמך על ההמלצות שלכם בנוגע לכרטיסי מסך , מכיוון שהמחשב שלי ישן ואולי יהיה צוואר בקבוק עם כרטיסים לא מתאימים. יקיר.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני התקנתי stalker התקנתי הכל טוב ויפה ומשחק על הגדרות הכי נמוכות בקיצור יש לי מריחות ממש אבל ממש מריחות הכל כל מה שלמעלה נימרך . השאלה שלי היא : האם זה בגלל הכרטיס ? האם זה בגלל המסך ? samsung 931b או שיש לי בעיה במשחק ?
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי את xfx 6600gt 128mb agp ויש את הביוס הזה http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/filecatid,930/parent,category/ מה שיש לי כרגע זה הביוס הראשון ששוחרר ב2004 האם הביוס ממאי 2005 יכול לשפר ביצועים או משהו?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך באפיק AGP 8 . חשבתי על ה ?Radeon X1600 PRO 256MB עולה 730 ש"ח ב KSP . יש עוד המלצות , שיפורים ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם הוא משפר FPS או מוריד?