כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
המעבד - i5-2500k וקירור Noctua NH-D14 הזיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz CL7 לוח אם - ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 ספק כוח - Corsair AX 750W Gold מסך - Samsung S24A350H - 1920X1080 אני מתלבט בין שני מערכי כרטיסי מסך: הראשון הוא - GTX560 SOCSLI Gigabyte GV-N560SO-1GI-950 השני הוא - HD6950 CF השאלה שלי היא איזה מערך טוב יותר? ואיזה דגם עדיף לי לקנות מאותו מערך (במידה וזה HD6950 אז אני צריך גם דגם שאני יוכל לפתוח אותו ל-6970)
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
האם תהיה לי בעיה של צוואר בקבוק ? ומה זה הצוואר בקבוק בין מה למה ? בתדרים שהם עובדים ? במהירות ? במה זה ישפיעה ? עם מעבד Q6700 3000 עם OC קטן 6GB זיכרון כרטיס 6950 2G ספיר דרישות ספק החל מ 500W ספק כח ENEMARX 500W LIBERTY
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים: מעבד Q9550 4GB זיכרון RAM ספק סיסוניק 500W מסך DELL U2312hm וכרטיס מסך 9800GT 1) אני ארצה לשחק בהרחבה של סטארקראפט 2 כשתצא. איך היא תרוץ על המערכת הזו? כמו המשחק המקורי? האם שידרוג של כרטיס מסך ב300 ש"ח יעזור? אם לא אז אולי אפשר למתוח את התקציב עד 500 ש"ח? 2) כשיצא מקס פיין 3 בטח גם ארצה לשחק. האם שידרוג כרטיס מסך בתקציב יעזור? או שלא תהיה ברירה לקנות מחשב חדש? תודה! איתי
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
במשחק פיפא ובמשחק פרו השחקנים מהבהבים לי, עידכנתי את הכרטיס מסך מהעידכון האחרון שיש באתר של ATI אבל זה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 300 השימושים העיקריים מהכרטיס משחקים , חיבור הכרטיס לטלוזיה HD חנות: אייבורי מפרט המחשב: מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx מסך: מסך מחשב Philips דגם 202E2SB גודל ''20 ניגודיות 1:500,000 DCR זמן תגובה 5ms גודל מסך Wideו"20 Size רזולוציה Resolution 1,600 x 900 גודל נקודה Pixel Pitch 0.277 x 0.277mm בהירות Brightness 250cd/m² ניגודיות Contrast Ratio 1:500,000 DCR זמן תגובה Response Time 5ms חיבור Connectors D-Sub, DVI ראיתי כמה כרטיסים ... תמליצו לי מה כדאי: Gigabyte AMD Radeon HD 6450 1024MB DDR3 כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6450 1024MB GV-R645OC-1GI 270 ₪₪ Sapphire AMD Ra…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הקטע הבא מועתק מפרסום שלי בפורום אחר. אשמח לקבל קצת יותר מידע (שם לא כ"כ עזרו לי). הבנתי שהמעבד שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. משהו יכול להסיבר לי איך אפשר לדעת שזה המצב? מה הם הדברים שאני צריך לשים לב אליהם? בכל מקרה, אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה, גם עם מחיר הכרטיס משמעותית יותר זול מה-700$ שאני יכול להקציב. תקציב: הכרטיס יקנה בחו"ל. אז תקציב של עד 700$ חריגה מקסימלית: אין חריגה מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): זה כרטיס בעיקר לגיימינג. משחקים כמו COD MW2, WOW וכו' האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא מעוניין לבצע OC חנות: אני אקנה בחו"ל בwww.amazon.com מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 6700 2.66…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אני מחפש עבורי כרטיס מסך חדש, היות והGTS250 512MB שהיה לי תקוע אי שם באחד סניפי פנדה (נשלח להחלפה כי היה תקול ופשטו רגל ולכן הכרטיס תקוע אצלהם ואינני יכול להתנהל מול היבואן). כרגע אני עובד עם הHD3850 256MB GDDR3, שבסך הכול עושה את העבודה שלו בסדר אבל הוא די חלש עבור הדרישות שלי. בעקרון המערכת שלי: AMD PHENOM II X4 810 2.6@3.2GHZ GIGABYTE MA770T-UD3P OCZ 4GB RAM DDR III 1600MHZ CM HAF 922 WD 1TB + 640GB + SAMSUNG 320GB PC COOLING & POWER 500W, לא בטוח שזה שם החברה המדויק אך אני זוכר שהיא חברת בת של סיסוניק או משהו... בכל מקרה, אני בסך הכול מחפש כרטיס נחמד שיריץ משחקים בצורה סבירה, לא מבקש ממנו להריץ לי עכשיו את המשחקים החדשים על אולטרא HIGH עם AA במקסימום ועל רזולו…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לשום לכולם, ברצוני לברר האם מעבד מסוג G620 מסדרת PENTIUM של INTEL יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מסדרת 4850/4870/4890. כרטיסים אלו זולים כיום ומוצאים בשפע למכירה בלוחות יד 2. עלה לי רעיון לשדרג את מפרט הנוחכי שלי אך חשש מיצירת צוואר בקבוק מונע ממני לעשות כך. המפרט הקיים: Intel Pentium G620 Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 Corsair Value 4GB DDR3-1333 Int. Intel HD Graphics 2000 Seasonic 430W S12 II 30A@12V אוברקלוק למעבד אי אפשר לעשות בגלל המכפלה הסגורה. הספק הוא סביר (איכות - לפי ביקורות נחשב טוב) אך ההספק הוא 430W. השאלה האם הספק יחזיק כרטיס 4870/4890 והאם יש טעם בכלל לשדרג למשהו כזה אם יווצר צוואר בקבוק שלא ינצל את הכרטיס. תודה מראש לכול המגיב ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם Nvidia Physx יכול לעבוד על כרטיס AMD RADEON 6950HD ? תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים. הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו. כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה. לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה). רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Heya אני שוקל לשדרג את כ.המסך שלי אבל לשמור על מפרט המחשב הקיים.. האם GTX 560Ti יתאים למפרט Q6600, 4GB RAM, ספק TT 550W, לוח GB P35-DS3L? או שאולי כבר כדאי לשדרג את השילוש הקדוש?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/gp/product/B004FPYL9C/ כל כך מתפתה לקחת אחד... חייב לצאת מהבית ולהתרחק מהמחשב
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה6950 ואולי גם לפתוח אותו ל6970 אבל ראיתי שממש עוד מעט יוצאת הסדרה החדשה ה7000 שאמור לתת ביצועים יותר טובים וצורך פחות חשמל. רציתי לדעת אם שווה לי (גם מבחינת מחיר) לחכות עד שיצאו הכרטיסים החדשים או לקנות עכשיו את ה6950 ואם לחכות יש איזה כרטיס שמומלץ לי לקנות רק בשביל לשחק פרו ופיפא בביצועים גבוהים ועל רזולוציה 1920X1080 כי כרגע יש לי 8400GS תודה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך הכי טוב והכי משתלם ביחס למחיר לטווח הרחוק. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. כמו שציינתי בנושא, יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD4850 עם מאוורר ZALMAN VF830 שהגיעו ביחד (כלומר ככה קיבלתי את הכרטיס מסך- לא קניתי את המאוורר בנפרד או משהו כזה.. מצורפת תמונה). המאוורר יחסית רועש ואני חושב שהוא מסתובב על 100% עוצמה כל הזמן.. לחיבור של המאוורר יש 2 פינים כלומר אי אפשר לשלוט על המהירות שלו.. מה האפשרויות שיש לי כדי להפחית את עוצמת הרעש? הבנתי שיש מכשיר שנקרא FANMATE2 שיכול לשלוט על המהירות (מעין "מגשר" בין ה 2 פינים ל 3 פינים) אך אני לא רוצה כל היום לשלוט ידנית על המהירות ולעקוב אחרי הטמפרטורות וכל הזמן בהתאם להגביר או להוריד את עוצמת המאוורר.. האם יש אפשרות לקנות קירור חיצוני, להסיר את המאוורר הקיים ולשמור עדיין על טמפרטורה תקינה? (הטמפ' כיום במנוחה …
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי 6990 שקניתי , ורציתי לדעת אם ניסו כבר בכרטיסים עם שני המעבדים איזשהו SLI/CROSSFIRE והאם יש בעיות בגלל כמות המעבדים ? או שזה בדיוק כמו כרטיסים עם מעבד אחד ?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב ובפורום מפרטים לא ממש הצלחתי להסתדר אז נראה אם מפה תצמח הישועה. בגדול רוב העבודה תהיה על תוכנות עריכה- Avid, Premiere, After Effects, ואני מתחיל לחשוב שאולי גם בעתיד אני אתחיל גם לערוך בתל מימד, למרות שאני יודע שכנראה זה יעלה מאוד את המחיר של כרטיס המסך. אני לא מבין כלום בחומרה, וכשנכנסתי לאתרים של חברות שמוכרות מארזים מוכנים לעריכה לא היו שם כרטיסי מסך בכלל- גם במארזים היותר יקרים. התקציב שלי לכל המחשב (לא כולל ציוד היקפי) הוא בסביבות ה8000 ש"ח, כך שאני מעריך שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000 שקל בכרטיס מסך. אשמח לכל הצעה ורעיון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מברר את הנושא בשביל חבר, שיש לו כרטיס של ATI 5870 ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לעשות SLI/CROSSFIRE אך אינו מצליח למצוא באף חנות את אותו הדגם שיש לו , הוא רוצה לדעת אם הוא יכול לעשות CROSSFIRE/SLI עם כרטיס גרפי אחר ואם כן עם איזה מומלץ? אה והאם בכלל שווה לו לעשות מערך של שני כרטיסים במקביל או עדיף בכלל לכל היותר לשדרג בעתיד לכרטיס אחר יותר טוב במקום הישן?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא 946GZ/PL-87X2 מעבד:INTEL CORE 2 DUE E6300 זכרון:DDR2 4096 MBYTES אני יודע שהמחשב עלוב אבל זה זמני אני רק צריך כרטיס מסך כי שלי נשרף(geforse 9800 gt) אני קונה חדש במרץ נ.ב עדיין מוכרים Geforse 9800 gt?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הי, מפרט: AMD Athlon II X3 450 3.2 Ghz - על ליבה רביעית פתוחה D: Gigabyte GAMA 78LMT US2H 4GB DDR3 Antec EarthWatts 500 Dell U2311H (23" FHD הכרטיס מסך הנוכחי הוא ATI Radeon HD 3850 256MB שכפי שאתם וודאי צופים מתקשה להוות כרטיס מינימאלי להרבה משחקים היום. התקציב הוא 600-750 ש"ח. איזה כרטיס לדעתכם מתאים? והאם כדאי להסתפק בכרטיסים קצת "ישנים" כדוגמת 4870 ולקנות יד שניה במחיר טוב? יש לי איזה העדפה סמויה ל ATI (לא AMD, בשבילי תמיד ישארו ATI!) למרות שאני לא מתלהב מבעיות החום בכרטיס 4XXX וגם לא יודע עד כמה הפיזיקס הזה משמעותי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך תומך 3D (כנראה את הATI 6450 או 6670 או 6770) כרטיסי מסך אלו דורשים ספק חזק ולעיתים חיבור 6PIN לכרטיס מסך עצמו הבעיה אצלי שהמארז שלי הוא של AC (יש לי את הדגם הישן של זה - http://www.arctic.ac/en/p/cooling/pc-case/80/silentium-t-eco-80.html?c=2184) עם ספק כח הזה - ספק כח זה הינו חלש לסחוב כרטיס ובמארז הנוכחי שלי ניתן רק לשדרג לספק כח מתאים וחזק יותר (יש רק אופציה אחת) - המחיר של ספק זה + משלוח הינו 60$ אני מתלבט אם לרכוש אותו (אינני בטוח אם יש לו בכלל את הCONNECTOR לכרטיס מסך) או שאולי שווה לי להשקיע במארז חדש + ספק? אם להשקיע בחדש - אשמח גם להמלצות שקטות במיוחד(!) כי המחשב דולק רוב הזמן
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אל תסמנו את 4 כי גיפורס יותר זול מרדאון אלה כי הוא שווה את המחיר שלו לשנת 2011
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-