כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מישהו אולי יודע איזו גירסה של ה detonator נחשבת בעלת הביצועים הטובים ביותר ומאיפה מורידים אותה (windows xp)? באתר של nVidia מאפשרים להוריד ררק את הגירסה האחרונה. תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מהו הכרטיס המומלץ שיכול להקרין על מסך 40" HD ב720P ן1080? התקציב הוא 1200 ש"ח עדיף עם תמיכה גם 264. תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט אופיס וסרטים בלבד, ללא משחקים. האם אני ארגיש בהבדל בין המסכים? האם זה הבדל שווה את ה 700 ש"ח הפרש המחיר בינהם? אלה המסכים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24000 http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353&gsid=10-5
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הי הכלתתי לקנות כרטיס מסך חדש כי הישן (9600XT) כבר לא סוחב מפרט המחשב שלי הוא P-4 3.0 HT 775 לוח אם של GIGABYTE זיכרון 2*512 של GEIL 400MHZ והכרטיס הקיים הוא RADOEN 9600 XT של ABIT חשבתי על משהוא בסביבות ה 1400 שח מה אתם אומרים אל GEFORSE 6600GT של GIGABYTE ו אל GEFORSE 6800 של ASUS אני ארגיש את האבדל?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי מערך geforce 570gtx sli ואני שוקל להחליף ל 1.radeon r9 280x האם כדאי בכלל? ואם כן כמה שינוי אני ירגיש ואם הוא יהיה בכלל משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך מסוג GTX 1050 2G. כשאני משחק לדוגמא בפאר קרי 5 או בGTA 5 אני מעלה את כל האפשריות בגרפיקה לגבוהות ביותר, מה שיוצר מצב שהביצועים של המשחק מגיעים ליותר מ2G זיכרון שהכרטיס נותן. כלומר, אני מפעיל את ההגדרות ליותר ממה שנפח הזיכרון של הכרטיס מציע. האם במקרה כזה אני שוחק את הכרטיס? הורס אותו לטווח הארוך? אציין רק שהמשחקים, גם בניצול יתר של זיכרון הכרטיס, רצים חלק ולא נתקעים כלל. אם זה משנה, המעבד שלי הוא של אינטל I7 6700K 4.0GH פלוס זיכרונות של 16GB - 8*2. העליתי תמונה מהמשחק אם לא הסברתי את עצמי נכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 2 followers
-
-
מעולם לא התעכבתי על זה הרבה, אבל שמתי לב שיוצא לי לכבות ולהדליק את המסך המון פעמים ביום, האם כעיקרון זה מזיק או לא ? זה יותר טוב מהשארתו פתוח ?
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב ואני עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך בעקרון רציתי את ה-8600GT אבל אני כבר לא בטוח א אני משתמש בתוכנות גראפיקה ואוהב NEEDFORSPEED המליצו לי על 1950PRO מה אומרים? המחשב: ocz 2Gb DDR2 abit IP35-E chipset socket 775 intel core 2 due e6750 2.66Ghz 1333FSB 4mb box מארז ISOLO power supply Hec 400TRT תודה רבה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שיש לי הוא מחשב מדף של דל 390 מצ"ב קישור למפרט מלא: http://www.dell.com/downloads/global/products/precn/en/spec_precn_390_en.pdf המעבד שיש לי הוא qx6800 מישהו יודע מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול להתקין עליו שירוץ עם הספק הזה? (לגיימינג) בהנחה שאין הגבלה קריטית של כסף. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הייתי היום אצל חבר, אחרי שכיבינו את המחשב והדלקנו שוב, המסך פשוט לא הגיב ניסיתי להחליף חוטים אבל כלום- כאילו לא מקבל אספקת חשמל. ( "17" lg flatron 775 ) עכשיו זה לא קשור ביציאת כרטיס מסך - גם כי עם מסך אחר הכל רגיל וגם כי הוא גם לא אומר NO SIGNAL הוא פשוט לא נדלק ( בלי נורה, בלי כלום) הוא לא נשרף או לאודע מה, כי לא ראינו שום דבר מיוחד ( אין ריח, אין בום, אין כלום ) יש למשהו רעיונות? ???
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ATI באמת הריהמ את עצמה מאז היות החברה קטנה שלא ממש היוותה תחרות לNVIDIA... יש מצב שATI תהיה גדולה יורת מNVIDIA? http://www.ati.com/companyinfo/ir/2004/atiq404.pdf
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המליצו לי על גרסא מיוחדת של ה-7950: XFX PX7950GT PV-T71J-YHD9 XXX Extreme Silent Edition PCI-e 512MB DDR3 Retail Video Card במחיר 1,860 ש"ח. האם עדיף של ה-x1950xt שעולה בערך 1,600 ש"ח? שווה את ההשקעה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהכרטיס לא חזק ולא מיועד! אבל משחקים כמו FIFA09/10 או פרואבולשין ברמה סבירה הוא יריץ? תודה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים מסך מומלץ של VIEWSONIC דגם VP930B. מסך מאד יקר. בתחילה בדקתי את כל הפרמטרים הידועים כמו זמני תגובה פיקסלים מתים וכו' אבל בהמשך הבדיקות שמתי לב לתופעה שלדעתי לא מסוקרת כלל בכל הסקירות שאפשר למצוא באתרים שונים: שמתי לב שכאשר המחשב עובר לשמירת מסך ורובו אמור להיות שחור, השחור אינו שחור. אור הרקע של המסך מסתנן החוצה ככל שמביטים יותר מהצד. כשעובדים בלילה ומכבים את האור המסך במצב שחור מקרין אור כמו פנס. רק כאשר מביטים ישירות למסך מקבלים קצת שחור עם פינות מוארות. ההבדל בין רמת השחור של צג ה CRT שלי לזה של ה LCD היא דרמטית לטובת ה CRT. אני מניח שטכנולוגיית ה LCD עם כל הההתקדמות נמצאת עדיין בחיתוליה, אחרת אין לי הסבר לתופעה. למותר לציין שכבר פניתי לסוכן וביקשתי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התפרק לי קבל מהכ.מסך, אך הכ.מסך עדיין עובד . רציתי לדעת האם זה אמור להשפיע על הביצועים/עבודת הכרטיס :s05:. האם יש אפשרות לתקן את זה. כי אין לי אפשרות לאחזיר אותו. תודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems 2. Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems 3. Improves performance for the DirectX 10 and DirectX 10.1 version of Stalker Clear Sky on both single and CrossFireX configurations at higher resolutions 4. Brothers in Arms - Hells Highway no longer displays corruption on the 'Black Friday' level. VISTA 32\64 https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/hotfix/hotfix_vista32-64_8-551-1-71310.exe XP 32\64 https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/hotfix/hotfix_xp32-64_8-551-1-7131…
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא ממש גיימר אבל אני בכל זאת רוצה משהו שיוכל להחזיק משחקים עם גראפיקה לא כזאת מטורפת, והכי חשוב שיהיה קירור אקטיבי, משהו באיזור ה400 שקל. אני לא ממש מבין בקטע הזה של החיבורים אבל יש לי במחשב PCI-E אם צריך את זה לכרטיס מסך, תודה =)
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בקשה בכורתרת או אם אין השוואה אז ביקורת רק על X1650XT תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס חזק כמו 1900 או 7800 וכשיצא משחקים שתומכים ב DX10 אני עדיין אוכל לשחק בהם ברזולוציות גבוהות? אם לא אז באיזה רזולוציה? ואפקטים אני אוכל?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בקשר לכרטיסי מסך אני כבר מזמן לא מעודכן, אז בבקשה תמליצו לי על משהו בסביבות ה 500 שקל גג.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לפי הנאמר כאן בסרטון, זו בהחלט אפשרות ..... וגם, שינוי גישת הפינים במעבדי AMD. https://www.youtube.com/watch?v=rzl-QzX5jSI
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני יודע שזה כרטיס ישן רצח, זה מה שיש במחשב שקיבלתי מהעבודה... אני צריך דרייברים לכרטיס, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. בנוסף, אם תוכלו לתת לי קצת מידע על הכרטיס, כמו מה הוא יכול לעשות, למרות שאני מתאר לעצמי שזה ממש קצת אני אודה לכם מאוד.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-