כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
ל- AMD (סדרה 5/6) יש את Eyefinity שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך כרטיס מסך בודד (בדגמים מסוימים אפילו 6 מסכים) .. סדרה 6 קיבלה תלת מימד, אך לא בטוח שזה נתמך ב- Eyefinity (אולי בדגמים מסוימים).. בכל מקרה, האפשרויות כאן מגוונות: קבוצות של מסכים (למשל שניים כשטח אחד ושלישי כשטח אחר), רזולוציות לא אחידות... ל- nVidia (סדרה 4/5) יש את 2D-Surround שמסוגלת להריץ 3 מסכים דרך מערך של 2 כרטיסי מסך (בדגמים מסוימים צריך אף 3 כרטיסים), אבל גם בתלת מימד (בשמו 3D-Vision) ואז במקום 2D-Surround קוראים לזה 3D-Vision-Surround.. והאפשרויות כאן מוגבלות למדי.. # איך זה שכרטיס הדגל של nVidia לא יכול להתחרות בכרטיסים שלא הכי חזקים של AMD (מבחינה זו כמובן) ? הרי שמבחינת יכולות הכרטיסים של שתי החברות (…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסתיים האירוע הראשון מסוגו בעולם, NVISION 08 - visual computing mega-event. חצי תערוכה חצי כנס של כל מה שקשור לגרפיקה ותצוגה ממוחשבת, ממכשירי GPS, עד מסכי מולטיטאץ' דרך כל המשחקים החדשים, הטכנולוגיות הבאות ועוד המון. http://www.nvision2008.com/ באתר הרשמי אפשר למצוא המון מידע וסרטונים על מה שהיה שם, כמו כן קצת מידע על האירוע עצמו. המון חומר מעניין. http://www.hothardware.com/Articles/NVISION-08-Video-Highlights/ סרטון של 24 דקות של הHighlights מההרצאות שם (רוב הדברים קצת "נקטעים" באמצע, כי זה רק לקט, אבל בהחלט משאיר טעם של עוד). וגם סקירות של הימים של התערוכה, בלינקים למטה, ועוד מלא מידע ותמונות. גם מאוד מעניין. נראה שהיה שם די מעניין.. אולי בשנה הב…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני משחק במחשב עם ויסטה ו8800 באמריקן ארמי ומדי פעם המסך נהיה שחור והמשחק נתקע ואחרי כמה שניות משתחרר.כשאני חוזר לוינדוס אני מקבל הודעה שהייתה שגיאה במנהל ההתקן של הכרטיס מסך עם הקובץ NVLDDMKM.מיותר לציין שניסיתי את כל הדרייברים שקיימים.מישהוא יודע מה הפתרון לבעייה?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה עדיף? האם ה285 יהיה יעיל בפרימיאר?איפה הוא נמצא לעומת הFX ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת מקצועית על הכרטיס שרשמתי בכותרת (במחשב שלי חיבור של AGP*8)... קירור, רעש, ספק, ביצועים...וכו'. ובכלל, האם עדיף כרטיס זה או כרטיס Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk ? עלות הכרטיס זהה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מחר אני אמור לרכוש מחשב חדש הציעו לי בחנות את ה MSI NX6800GS מה דעתכם על הכרטיס? כמה הוא אמור לעלות? הציעו לי אותו כחלק מחבילה שלמה... מה החלופות במחירם מעט יותר זולים? תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מדבר על האם הוא יספיק... לא האם הוא יוכל לעשות גם 4870 ב-CF של שלוש.... השאלה האם הוא יחזיק?... תודה רבה לכל העונים!! [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 15:39:04 לא משנה... החלטי ללכת על Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איך זה אני משתמש ב RAGE3D ואין לי אפשרות לעלות את ה מהירות המעבד והזיכרון ל 600 MHZ ו 500MHZ? מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מאןוררים למארז שלי מ- EBAY והם צריכים להגיע החודש. שהם יגיעו במארז יהיה ממש מאוורר מצויין (גם עכשיו יש) ויהיה גם מאוורר מול הכרטיס מסך. בנוסף יש לי ספק של סיסוניק 500W איכותי. אני כרגע מנצל בסביבות ה-60 אחוז מהספק. חשבתי למה לא לעשות OC לכרטיס מסך שלי! יש לי גם מעבד פנום 2 965 שזו גרסת OC מי שמכיר אבל אני לא רוצה לעשות לו כרגע OC עם המאוורר BOX. בקיצור נתקלתי בסיקור הבא: http://www.fudzilla.com/reviews/item/21971-sapphire-hd-6850-reviewed/21971-sapphire-hd-6850-reviewed?start=9 הוא מדבר על 22 אחוז שיפור ב- OC שזה ממש הרבה! אני שואל עם איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את ה- OC? האם ניתן ליקפוץ ישר קרוב למה שהגיעו אליו בסיקור הזה? אני חדש ב- OC ואין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אני מתלבט בין הכרטס הזה של PALIT: http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT.html לבין הכטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1627&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מה עדיף בהנחה שאני מעוניין רק בכרטיס ולא בבנדל מסביב, וכמו כן הכרטיס של PALIT זול ב-150 ש"ח... שמתי לב שהקירור של ASUS נראה יותר איכותי וכמו כן אני לא יודע כמה אחריות יש על כל אחד מהכרטיסים... חשוב לציין שאני מעוניין ב- OC לכרטיס
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה קורה עם NVIDIA וסדרת הG80? נראה לי שהם הולכים לגנוב את ההצגה
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא משחק פה oblivion על גרפיקה מקסימלית אם כרטיס מסך geforce 8800 gts 640mb והכל הולך חלק??...
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני משחק באובליביון עם 7900GT ובעיית הHDR והAA די מעצבנת. יש לזה פתרון אופטימלי עם הכרטיס הזה?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי!!! לפני שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי : AMD 3200 + 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Gigabyte 6600GT 128 512 DDR400 X2 עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה מומלץ להרים את המהירות ובמה זה כרוך.. תמליצו לי על אמצעי קירור טוב בבקשה :> פתיחת צינורות ? מה זה...
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקחת את ה HD5850 החדש שלי כמה צעדים קדימה צרבתי BIOS פתוח של ASUS ולאט לאט הרמתי את התדרים עד שהגעתי ל 950/1250 | זכרונות/ליבה מתח 1.250 בדיקת מאמץ 100% הראתה שהכרטיס ב 100% יושב על 80 מעלות, מאוורר 80%. כמובן ששום משחק לא מאמץ ככה את הכרטיס. לא נראו ארטיפקטים או כל בעיה אחרת. מה דעתכם ? הרעש התחיל להפריע לי בטמפ' הזו, כמובן שבזמן משחק עם אוזניות אני לא שומע את זה :> 3DMark Vantage ~17000 עריכה: ב Bad Company 2 הכרטיס לא עבר את ה 70 מעלות.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום היום קניתי ספק כוח חדש corsair GS 800W וכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 6950 Dirt 3 Edition יש לו 2 ביוסים אז מתי שפותחים תביוס השני הכרטיס מסך מקבל 1536 shaders שהוא בא עם 1408 shaders בלי לעשות פלאש בלי כלום!!! רק להזיז תצפציץ והוא בא עם 1536 ככה הוא נראה וזה הכרטיס מסך שלי לאחר אובר קלוק לא עובר ת50 מעלות!!! אחרי ששחקתי יום שלם בבטמן על ההגדרות הכי גבהות והנה סרטון הדברים ומתחים בול כמו של 6970 אני לא רואה תאבדל בכלל כי קניתי אותו היום והיה לי לפני זה HD5770 אני אשמח לקבל כל חוות דעת אם לעלות מתח להוריד מתח כל דבר תודה רבה ומקווה שעזרתי כאלה שרוצים לעשות OC ל6970 מי שיש לי 6950 או מי שוכל לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב כי לי הוא ע…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
על כמה לדעכתם הכי כדאי מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך אפשרי לשים את האוברקלוק ב MSI AFTERBURNER ??? מבחינת ה core clock ו memory clock תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס מסך, אבל מה ההבדל בין אוברקלוקינג לטוויקינג?
-
יש לי QUADRO 700XGL, ורציתי לעשות לו OC. כיום לא ניתן לעשות לו את זה באמצעות הדרייבר וגם לא באמצעות RIVA TUNER האם ידוע למישהו האם וכיצד ניתן לעשות דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לאחרונה את ה 3d prophet 9800 pro 128mb והוא שמע שיש דרך להגיע איתו לביצועים של xt, רציתי לדעת אם יש מדריך לאיך לעשות את זה או אם בכלל צריך מדריך לזה, ואם כן איפה אפשר למצוא את זה, אשמח לקבל עזרה ממכם
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תראו יש לי 7300GT ,הכרטיס מצויין אבל רצתי לדעת בכמה ישפר אותו OC ?כי ראיתי באתר אחר שהוא מצויין לOC
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-