עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שנים לא כתבתי כאן, טוב לחזור לשוק. אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך חדש (רזולוצייה 1900X1200) וקראתי פה כמה וכמה פוסטים לגבי ההשוואות של HD5870 מול HD6950 מבחינת ביצועים פר שקל. אז קודם כל, יש מבצע של KSP ליום ראשון הקרוב (2.6.11): GigabyteHD6950 במקום 1460 ש"ח ב-1290 ש"ח! זה קצת מגדיל את הביצועים פר שקל, לא? בנוסף, המשפחה שלי טסה לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות משם ציוד חומרה (דרך אתר newegg). באתר יש את הכרטיסים במחירים האלה: HD5870 - 220$ HD6950 - 250$ איזה עלויות (חוץ ממשלוח) אני צריך לקחת בחשבון? אני יודע שהמחירים בארה"ב הם בלי מס קנייה, כמה אצטרך להוסיף בערך? ושאלת השאלות: האם כדאי לי לקנות בארה"ב ולחסוך 200-300 ש"ח או לקנות בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. : אני חייב לברר עם יושב מולי מסך תקין. קיבלתי מסך MITSUBISHI DIAMONDPRO 930 SB - (מצטער שאני מפרסם פעם שנייה בנושא) בעיות: טקסט לא חד ולא CRISP - כאשר לבן על גבי שחור רואים בבירור גם אדום וכחול מסביב לאותיות. כיווונון לא עוזר. בעיית חדות קרוב לפינות המסך בחלק התחתון עד כדי טשטוש שטחים של צבע אחיד נראים בבירור כמורכבים מריבועים קטנים. :'( (אינו שטוח - לא איכפת לי - מצויין פה רק כאמצעי זיהוי למי שיש ברשותו מסך כזה) אציין כי תמונות נראות יפה מאוד והצבעים שהמסך מראה טובים מאוד. (אחרת הייתי מחזיר מייד) אני מנסה להבין אם זה פשוט מה שיש למסך הזה לתת - במקרה זה אנסה להחליף לדגם אחר של חברה אחרת - או האם יש ברשותי מסך לא תקי…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by super4life1,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס חדש הישן hd5850 נשרף מעבד:amd phenom 2 945 ספק כח:chieftec 550w ראם:4g לוח אם : gigabyte ga-ma770-ud3 אני יודע שעדיף לקנות מחשב אבל אין תקציב. המחשב בעיקר למשחקים כמו rust,cs go,overwatch תקציב כ 500 שקל תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה דעתכם? הקטע האירוני זה שהם גובים כסף היצרניות המסכים עבור השימוש בטכנולוגיה הזו, מה שמייקר את המסכים הללו: https://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2018/10/23/nvidias-most-diehard-gamers-are-seeing-serious-performance-problems/amp/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by aka_katz,

LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB הכרטיס הזה נחשב לחזק או לפחות חזק יותר מגירסאת ה-GT ? אנא עזרו לי תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מה יותר חשוב ? הנה דוגמא: 8800 GTS 640MB עם 2GB RAM או HD 2600XT עם 4GB RAM מה יריץ משחקים יותר טוב ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by esoreanu,

שלום לכולם, רציתי לקבל המלצה היכן לרכוש את הכרטיס הנ"ל ושל איזה חברה... ראיתי שהמחירים נאים בין 2600 ל- 2200 כאשר החברות משתנות. האם יש חברות שאתם ממליצים להימנע ממוצרים שלהם?? ובכל מקרה האם יש איזה חברה ממולצת הנותנת יחס טוב של איכות ואמינות למחיר?? בתודה מראש!! נ.ב. האם יש בעיה לרכוש כרטיס מסך בחו"ל? האם זה מספיק כדאי כלכלית ביחס לחוסר באמינות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=4983 http://www.pcgameshardware.de/?article_id=601352 אני מוצא את זה מאוד משעשע בהתחשב בזה שLOST PLANET יצא במתכונתו ל360 לפני כמעט שנה, אותו 360 שמונע ע"י כרטיס של ATI.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.cowcotland.com/news/32937/gc-2012-nous-avons-vu-la-hd-7970-x2-alias-hd-7990.html http://www.hardwarezone.com.sg/tech-news-hands-powercolors-insane-custom-radeon-hd-7990-computex-2012 3 מאווררים. 3 חיבורי מתח של 8 פין. תופס 3 חריצה הרחבה. טרי טרי מ-Computex 2012 בגרמניה. * יכול להיות שאני טועה. לא לצלוב אותי אם זה המצב.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Idanp,

עם מצגת חדשה. http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/X1900LaunchAnalysis/1 ובואו לא נשכח שה7800GTX 512MB נירצח ע''י הX1800XT כשמפעילים Super AA. http://firingsquad.com/hardware/ati_super_aa_vs_nvidia_sli_aa/page6.asp גדול.חחחחח.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by holy_man,

קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by חן מ,

שלום חיברתי היום את ה8800GT שלי מהמחשב לטלוויזיה,במטרה לראות האם יש שיפור מה8500GT.ה8500GT עשה קיטועים בצורה מטורפת.לעומת זאת ה88GT נכנס לזירה,וכבר בעליית הפירסומות זה נראה מדהים,אחר כך נכנסתי למשחק שהיה במקרה זה טרמינייטור ופשוט ראו הכל חלק ובצורה מ-ד-ה-י-מ-ה,אני חייב לציין. הרזולוציה כמובן הכי גבוהה שיש,וכך גם ההגדרות,הכל על HIGH כי זה המקסימום שאפשר במשחק זה כנראה אז מה?הכרטיס הזה מפלצת ביצועים למרות שהוא ישן כבר?חוץ מיזה,נכנסתי למאפייני כרטיס אצלי במחשב,רשום שהמהירות שעון שלו 450MHZ...זה הגיוני?ואיך בכל זאת מהירות כזאת מפיקה כאלה ביצועים רצחניים? והכי קטע שאבא שלי לא האמין שיש הבדלים כאלה מטורפים בין הכרטיסי מסך,הוא חשב שאם הוא ישים את ה8500 עם מעבד חזק הכל יפתר ונראה…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by furyanaor,

תהיתי אם בכלל פתוחה בפניי האפשרות לשדרג את הכרטיס שלי. כרגע יש לי 760 והשתמשתי במיליון מתאמים כדי להגיע ל6+8 כמו שהוא דורש שם וכבר לא נשאר לי אפילו חיבור מולקס אחד פנוי בגללו.. הכרטיס לצערי לא מספיק טוב בשבילי וחשבתי על אופציה של שדרוג אבל כנראה שלא אעשה זאת אם זה דורש החלפת ספק. אז הספק שלי הוא FSP 500W בעל יציאת 6פין אחת בודדת בלבד! זו התמונה שלו: המערכת היא I5 4460 סטיק של 8GRAM עם כוננים RW+-DVD אחסון HDD 7200RPM WD BLUE 500G + SSD 256G מארז עם מאוורר למארז 120MM LED וקירור מעבד 11Rev2 של ארקטיק על פי מחשבון ספק 'אקסטרים' עם הכרטיס הנוכחי (760) יוצא שהספק המומלץ הוא 460W ועם 970 יוצא 454W כלומר פחות. האם אפשר להסיר דאגה מליבי או שזה יהיה מעשה לא אחראי ? ? ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by bora8,

היי ערב טוב אני רוצה לקנות כ.מסך למחשב שלי ראיתי כ.מסך RX VEGA 64 ב 1996 שקל ( של ג'יגהבייט) האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ? או שעדיף משהו אחר? המסך שיש לי כרגע הוא SAMSUNG C24FG73FQM 144Hz FreeSync ספק Seasonic 650w 8700k

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. כשרק גיליתי שיש טוויק בלעדי של היצרנית(אסוס)של הכרטיס מסך הופיע שהoc דלוק ולא הבנתי למה.. אבל לא הוגדר בכמה. פשוט אפשר רק להדליק ולכבות.. זה בטוח? וזה אומר שפשוט ההמהרה נהייתה אוטומטית לפי הצורך?(אני משתמש בלפטופ של אסוס ובו יש gtx 870m) תודה מראש לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by wraithLord,

אני מנסה להשלים ידע בחומרה של 5 שנים אחרונות. לא מצאתי שום דיון שמתמקד ביתרונות/חסרונות של SLI/קרוספייר לעומת כרטיס אחד. מבחינת מחיר וביצועים. מתי עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולקנות שניים של 600 לעומת אחד של 1000, בתחום השוק הבינוני/בינוני גבוה בלבד. או אם יש מאמר מפורט בקשר לזה אני גם אשמח. פעם אחרונה שהייתי מעודכן בחומרה היה בתקופת CORE 2, אז אני כן -לא מבין כלום-. תודה מראש :)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. איך אני יודע מהי הרזולוציה הטבעית של המסך(LCD).קראתי את הסטיקים ואני לא ראיתי תשובה/הסבר מה זה. האם לאחר הגדרת והבנת הרזולוציה הטבעית יש הבדל לטקסט,גרפיקה,ומשחק? ומה הקשר של התשובה בבקשה לכרטיס מסך? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by pergola,

לא חשוב לי אם הוא לא מספיק חזק .. הוא משתלם ביחס ביצועים מחיר..?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי היום כרטיס מסך שקט של HIS - 3450 . לפי הויסטה הוא מקבל ציון מאוד נמוך - 3.7. היום הייתי אצל חבר שיש לו מחשב בן שנה וחצי עם כרטיס מסך יש יותר - המחשב שלו עם ציון 5. החלטתי להחליף כרטיס למשהו יותר מתקדם. המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ב HD ורגיל וקצת משחקים (פרו אבולושן וכדומה. מידי פעם גם לעריכת וידאו. מה מומלץ? יש מבצע עכשיו בנועה על 4650 - ב 460 בעך - האם כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך באיזור התקציב הזה.. איזה מהשלושה יהיה הקניה הכדאית ביותר? CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1000 ש"ח GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yosda-boy,

שלום,בדקתי אם אני יכול להריץ את המשחק בטלפילד 3 והבעיה היחידה אצלי זה הVertex Shader + Pixel Shader.יש לי כרטיס מסך Nvidia 7800GTXהכל בסדר חוץ ממה שכתבתי, יש דרך כלשהיא להעלות אותם? חשוב לציין שהכל חוץ מזה בסדר. לי יש Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 צריך: Vertex Shader 4.0 Pixel Shader 4.0

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. המחשב לא משמש למשחקים רק לסרטים בHDMI אחד לכיוון טלויזיה FHD ועם הHDMI השני לתיכנות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים