עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה יותר טוב ati radeon8500le או msi geforce3 ti200 128mb

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הכרטיס : FlyVideo II הבעיה : הורדתי דריוורים חדשים ביותר לכרטיס (winXP), התקנתי את התוכנה שבאה איתם LifeView Studio הבעיה היא שברזולוציות הקטנות, מתחת ל 640x480 רואים את התמונה שהיא זזה ב Offset ככה שבעצם רואים משהו כמו 80 אחוז.. וזה גם ממש מגעיל ברזולוציות קטנות, לא משנה כמה אתה מגדיל Manualy. עכשיו, שמעבירים ל 640x480 רואים שתי תמונה אחת על השניה, שאחת ב Offset לשני שהיא במרכז. לפני כמה שבועות שהשתמשתי ב WinME הכל פעל טוב, כמובן, כי אז היתה לי תוכנה אחרת ל WinME הרבה יותר טובה ממה שיש עכשיו הבעיה שהיא לא עובדת על XP.. אז אם למישהו יש פתרון בבקשה שיעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by moonbone,

שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ועדיין מתלבט בעניין החברה ... למרות שלפי דברים שאמרו לי בזמן האחרון אני אהיה מאוד מצומצם מבחינת אפשרויות. אז ככה... שלחתי מכתב ל ATI והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את הכרטיס לשוק האירופיאי מכיוון שהשיטת שידור של הטלויזיה באירופה היא שונה מזו שבארה"ב אז רציתי לדעת אם אולי במקרה פה בישראל משתמשים בשיטת השידור של ארה"ב כי אני מאוד רוצה את הכרטיס של ATI אחרי שראיתי מה מגיע איתו (השלט הזה שהם מציעים נשמע ממש ממש מפתה...) מה שמביא אותי לשאלה הבאה... אתם חושבים שגם בכרטיס של הרקולס יהיה שלט דומה ? והאם בכלל כדאי לקחת כרטיס של הרקולס או שכמו בגירסת הרדאון (לא AIW) אין הבדלים בביצועים בין הכרטיסים של החברות השונות חוץ מבאפשרות ה OC שלהם? …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, אני מרכיב מחשב מכל מיני חלקים שזרוקים אצלי בבית... כרגע יש לי שני כרטסי מסך ואני לא יודע מי מהם כדאי לי לשים. יש לי: dfx Voodo 3 3000 64mb ו nVidia GeForce 2MX 32mb אין לי מושג מי מהם יותר טוב, יותר חזק או יותר עמיד.. תעזרו לי לבחור... בתודה ניר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by David_Beckham,

מה הבנצ'ים שלהם? ב3DMARK 2006 אם למישהו יש ? ... ומה המחירים ומי יותר משתלם ?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה יותר חשוב ? הנה דוגמא: 8800 GTS 640MB עם 2GB RAM או HD 2600XT עם 4GB RAM מה יריץ משחקים יותר טוב ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי במחשב את כרטיס המסך NVIDIA GeForce 7600 GS(זיכרון של 512MB וליבה של 400MHz), התחלתי ליראות סרט HD במסך עם 1920X1080 ובמהלך הצפייה בסרט היו הרבה תקיעות במצב שמידי פעם הסרט היה בהילוך איטי אז השאלה שלי עם זה היה בגלל הכרטיס מסך(מה שניראה לי נכון) או סיבה שונה. אני בטוח שזה לא קשור למסך הוא מחובר לממיר HD ומריץ סרטים וסדרות בלי בעיה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הפסקתי כבר לעקוב בענייני כרטיסי המסך כבר לפני שנה ויוצאים כל הזמן דגמים חדשים של שתי החברות ..... ה6600GT זה הכרטיס הכי פופולרי הבנתי השאלה שלי איזה כרטיס של ATI נותן תחלופה באותו מחיר ואותןם הביצועים ?? (בטוח ATI נתנה מענה ל 6600GT של NVIDIA....) פשוט אני לא עוקב כבר בתחום הזה הרבה זמן ??? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by oferman,

רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל. במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה. מה ניתן לעשות? איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שהמסך ברזןלותיה הכי גבוהה 1280X1024 אני רואה מעולה שאני מוריד את הרזולוציה ליותר קטנה אני מתחיל לראות את האותיות בשחור יותר ןמגעילות כאלה למה זה קורה ? המסך עצמו גדול ןממש יפה שיחקתי בו DOOM 3 והכול בסדר במסך לא כמו שאמרו לי שאני לא יוכל לשחק מישחקים עלך LCD כנראה ש ה 12MS עושה את שלו ! תודה לעוזרים השמח לקבל תשובה מאנשים שיש להם LCD ומבינים בעניין הזה קניתי אותו מבאג ! זה המסך http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 למה הבעיה הזאת קוראת לי ? אני רואה את האותיות ברזולוציה קטנה כאילו מרחו את האוטיות למה ? ברזולוציה הכי גבוהה זה לא קורה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by assi,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שישמש בעיקר למשחקי פרו אבולושן ואולי פיפא (אם הם יתקרבו לרמה של הפרו). אני מעוניין שהמשחק ירוץ הכי יפה שאפשר ואם אפשר שיהיה טוב גם לשנתיים שלוש הבאות של המשחק. יש לי מסך 22'' של סמסונג ( T220 ( 1680X1050 , ספק כח 550 זיכרון 2G ומעבד DualCore Intel Pentium E5200. אני גם חושב אולי לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32'' FULLHD שך LG. התקציב הוא עד 500, אבל אם חריגה קטנה תשפר באופן ניכר את הביצועים, אפשר לשקול זאת. אשמח "לשמוע" המלצות. תודה למגיבים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ag80,

שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כזה: מארז NZXT Tempest לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : GEIL 2GB *2 DDR2 CL4 ULTRA 800MHZ מעבד:6400 AMD Athlon X2 Dual-Core כרטיס מסך:9800GTX CLUB 3D 512MB מסך:LG 23" ספק: 550W CORSAIR SLI הרדיסק:320 GB WD SATA DVDRWLG*16 לאחר קריאת הכתבה בעיון על ביקורת GTS250 ,הבנתי שGTS250 הוא למעשה 9800GTX+ רק עם צריכת חשמל נמוכה יותר. כמו כן ברצוני לשאול כמה דברים: 1.האם כדאי לי בתג מחיר של 700 שח לצרך 512MB GTS250 במערך SLI ל 9800GTX 512 MB+ שלי ,ע"מ לקבל ביצועים קרובים ל GTX285 או אפילו יותר טובים.(GTX 285 עולה 2000 שח) 2. במידה ואצרף GTS250 1024MB ל9800GTX+ 512MB בSLI האם זה עדיף מבחינת ביצועים ,כמובן בתג מחיר של 740 שח לא תוספת רצינית בהשוואה ל 512MB…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כרגה חשבתי על LEADTEK WinFast PX8600 GT TDH 256MB PCI-E ב775 ש"ח

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. משום מה הכרטיס מסך שלי רץ על מהירות של AGP 4x , והכרטיס מסך וגם הלוח מסוגלים להגיע לx8. יש למישהו הסבר למה זה קורה? ואיך כמובן אפשר לשנות את זה למהירות 8?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלי למשהו חדש יש לי היום asus v6600 הייתי מאוד מרוצה כמעט כל המשחקים עובדים על רזולוצייה של 1024*768 אבל במשחקים החדשים אני לא עובר את ה800*600 ואני מאוד אוהב לשחר ברזולוציה גבוהה אז איזה כרטיס כדאי ראיתי את של asus v8170 מה אתם אומרים יעבוד לי טוב אני גיימר כבד!!! ראיתי גם את ti 4200 של כל מיני חברות ב 1100 שקל אני מעונין במשהו טוב והכי שווה מבחינה כספית ראיתי גם כרטיס מסך של gainward ti4400 ב 1600 שקל שווה??? אני לא יודע מה לבחור תעזרו לי או שבכלל כדי לי לחכות לשבבים החדשים של nvidia מה אתם אמרים??????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי מערכת קולנוע ביתית עם לייזר דיסק היא קיימת אצלי 6 שנים והיא עובד נפלא עד היום, הבעיה היא שהעסק הזה נפל בשוק ולכן לא מייצרים יותר סרטים לליזר (מי של א יודע מדובר על תקליט בגודל כמו של פעם 33" ובנוי מאותו חומר של CD רגיל. אני עד היום משתמש בא בעיקר לשמע של מוזיקה על דיסקים רגילים, השאלה, באיזה פורמט (סרטים )אני צריך לצרוב CD רגיל בכדיי שהעסק הזה יעבוד ? (אם בכלל) תודה רבה .

18. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מסך כמו שמצויין בחתימה, כיוונתי אותו בווינדוס שהוא יעבוד ב 1600X1200 ב 85HZ... הבעיה זה שאני נכנס למשחק ולא משנה איזה והוא מתאפס ל 60HZ... כאילו נישאר 1600X1200 אבל ההרצים יורדים ל 60 וזה ניראה רע ומכאיב בעיניים... מישהו יודע מה לעשות :s05:

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by mj23,

שבת שלום לכולם אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך אשמח לעזרה והצעות מפרט I7-875K לוח אם UD 7 GIGBYT 8 GIGA RAP ADATA מסך דיל אולטרה שארפ אני אשחק לרוב ברזלוציה הרגילה 1920-1200 שני הכרטיסם שאני מתלבט sapphire r9 280x 3g ddr5 vapor x oc MSI GTX770 Twin Frozr Gaming 4gb OC Edition אשמח לעזרה ופירוט הבחירה יש לי דגש על הקירור שיהיה מאוד קריר ושקט אחד מהתלבטויות תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by deelad,

רציתי לדעת מה התוכנה הכי פשוטה\מומלצת לצריבת ביוס דרך WINDOWS 7 ללא צורך ב DOS לכרטיס מסך של NVIDIA? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by LalA09,

איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rofben,

אני קונה מחשב לגרפיקה 2D ואני רוצה לקחת GTX460 (אך ורק בגלל ההאצה). האם זה שווה את זה או לא? ??? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by raanan1587,

נשרף לי הכרטיס מסך HD 4870 ואבא מפנק בכרטיס חדש.. בכל מיקרה המפרט שלי כזה: intel c2d E8500 לוח אם גיגבייט P45 4G זיכרון קרוסאייר ספק 450 קרוסאייר אפשר לחרוג טיפה ב50 שקל בערך... מבקש המלצות מרשת אייבורי מכיוון שהם היחידים שמקבלים צ'קים... תודה רבה=]!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים