עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eranisra,

שלום, מתלבט איזה מהשניים לקנות http://www.tms.co.il/product/16420 https://www.wellcom.co.il/GTX-1060-6GT-OC?search=1060&category_id=0 איזה ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dvido,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לגרפיקאים, לעבודות תלת מימד. לא את ההכי יקר אבל משהו טוב. אשמח להמלצות. תודה מראש.

3. Started by nitayc1,

שלום, רציתי לשאול איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך? שיחקתי קצת במשחק Call Of Duty האחרון והמשחק לא זז בצורה הכי חלקה, יש קטעים שאין הרבה נתונים בתמונה אז זה זורם רגיל, אבל רוב הזמן התמונה לא זורמת בצורה חלקה ומקרטעת מעט. זה מוזר כי בדקתי והמחשב שלי עונה על דרישות המשחק והכרטיס מסך שלי אמור להיות חזק. אשמח לעזרה תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by assi,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שישמש בעיקר למשחקי פרו אבולושן ואולי פיפא (אם הם יתקרבו לרמה של הפרו). אני מעוניין שהמשחק ירוץ הכי יפה שאפשר ואם אפשר שיהיה טוב גם לשנתיים שלוש הבאות של המשחק. יש לי מסך 22'' של סמסונג ( T220 ( 1680X1050 , ספק כח 550 זיכרון 2G ומעבד DualCore Intel Pentium E5200. אני גם חושב אולי לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32'' FULLHD שך LG. התקציב הוא עד 500, אבל אם חריגה קטנה תשפר באופן ניכר את הביצועים, אפשר לשקול זאת. אשמח "לשמוע" המלצות. תודה למגיבים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by moshe88,

חבר שלי רכש מחשב נייד חדש בעל כרטיס gt330m עם 1g רציתי לדעת לאיזה כרטיס הוא מקביל ומה היכולות שלו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by lmlm,

כמו שזה נראה המחליף של 800GTO לא מאכזב ונותן לנו אפשרות להפוך אותו ל 1800XL כמו ש X800GTO הופך ל 800XTPE. 90% שיצליח עוד מידע ומקורות פה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95269 מה כדאי עכשיו 7600GT או 1800GTO? ;D

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by pxst17,

לחבר שלי יש GTX550 TI עם קירור של ASUS. בכמה הוא יוכל למכור אותו? בן שנתיים אני מניח.

9. Started by dominic16,

שלום יש לי 8800GT Q6600 ולום אם אם PCIE 1 השאלה אם אני יקנה אחד מהכרטיסים החדשים (7950/870 או מתחרה של NVIDIA לכשיצא) הרוחב פס המוגבל שי ל PCIE1 לא יגביל יותר מידי את הכרטיסים האלו וגם האם המעבד לא יעשה יותר מידי צוואר בקבוק לכרטיס המרפט המלא בצד

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כנראה שלא הייתי מובן בניסוח הראשון של השאלה שלי בהודעה הקודמת , אבל לפי הכותרת אפשר להבחין שהתעניינתי בחיבור כרטיס טלויזיה לכבל של יס בלבד ללא ממיר ואפשרות לראות את הערוצים הדיגיטליים שבשידור זה בלעדיו בעזרת תוכנת טלויזיה או שיטה אחרת שאני לא מכיר..ערב טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם קיים כרטיס מסך אשר מאפשר לחבר שני מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך תוצג תצוגה שונה (שני דפי אינטרנט שונים)? אם קיים, מה קורה אם יש שני מסכים בגדלים שונים 17 אינץ' ו 22 אינץ' תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. התקנתי היום את ה - sapphire HD6770 החדש שלי, וכשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המסך מציג מין מסך שחור עם פסים, לפעמים זה נעלם וחוזר למשחק ולפעמים אני צריך לעשות alt-tab כדי לחזור ל - windows ואז alt-tab כדי לחזור חזרה למשחק כדי שזה ישתחרר. ביצעתי גם הרצות של 3dmark-vantage, הרצתי 3 פעמים, פעמיים זה נתקע בבדיקה השניה של הכרטיס מסך (עם הצגת המסך השחור עם הפסים), ופעם אחת זה עבר. אשמח לרעיונות למה זה קורה (מקווה שזה לא הספק ). מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים, המהירות bus של החריץ pci-e מוגדרת ל - 100MHZ) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלה לקנות, אני רוצה את הכי טוב מבחינת ביצועים, ולא מבחינת מחיר. תודה רבה לכל המצביעים Install

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by swed21,

תשמעו אני דיי רוצה כרטיס מסך חדש ! אחרי שנתיים שאני עם ה6600GT אני עובר השבוע ל8800GT האם הוא באמת שווה את הכסף (לא חסר לי יש תקציב עד 1500 שקל איך השגתי קומבינה) אני יודע שעשו לOC והכל בגלל זה אני מאוד אוהב את גיגה בייט ! חוסכת הרבה זמן והרבה בעיות ! כמה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב בשוק בסוכומים האלה עד 2000 שקל ! אז אני רוצה לקנות אותו תתנו לי חוות דעת בבקשה ! ועוד שאלה באמת המאורר שיש עליו הוא לא כזה טוב שיכול למנוע ממני את התפוקה המריבת שלו !? ואל איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by pantera,

האם למחשב בעל מעבד i3-6100 3.70 Hz בעל 8 ג'יגה זכרון וכרגע כרטיס מסך R9 380 ניתן לשדרג את הכרטיס מסך ל 1070 או 1060 או שהמעבד יגביל פה? כמו כן אני לא יודע איזה ספק יש במחשב רק שהוא מספיק ל 380. (אם זה קריטי אני אלך לבדוק, המחשב לא לידי) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tal,

אני קונה טלויזיה בקרוב, ואני חייב לדעת מה הבדל בין התדירויות האלה מה זה מייצג ? האם השינוי הוא משמעותי האם הוא אפקטיבי בכלל. למה ההבדל במחיר הוא פי 3 ???? האם ההבדל נראה לעין או שזה סתם משהו שפועל מאחורי הקלעים ואפשר גם בלעדיו עד כמה שאני יודע PAL זה 24Hrz ו NTSC זה 30Hrz האם יש קשר ?????? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Void,

מאז שיש לי תמחשב(4 חודשים) אין לי טמפרטורה בכרטיס מסך!(מעצבן חבלז!!!) XFX GEFORCE 6600 128BIT 128MB DDR האם יש מישהו שיכול להגיד לי בודאות שאין לי חיישן טמפרטורה? ואם יש לי איך אני מתפעל אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קניתי מחשב חדש INTEL PENTIUM 4 - 1800 MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850 ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200) 512 RDRAM PC800 כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500 בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tal1987,

שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by HeDesXs,

יש לי Max Power 400w זה יתאים ל 8600GTS/GT?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך באיזור התקציב הזה.. איזה מהשלושה יהיה הקניה הכדאית ביותר? CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1000 ש"ח GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם הכרטיס הזה הוא TI4200? TI4600? איך הוא?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by OzNetzer,

שלום יש לי את הכרטיס מסךRadon 280X Vapor - X וחשבתי להוסיף עוד אחד מה דעתכם? חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11221-00-40Gu הספק מספיק חזק וגם במארז נראה לי שיש מקום :NZXT Phantom 820 White (זה full tower) ספק: Seasonic P-860 80+ השימוש רק משחקים מחשב. מפרט מחשב מלא: ______ציוד היקפי:___________________________________________________________ חומרה: _מסך: Dell UltraSharp U2410 LCD_______________ מעבד: Intel i4770 לוח אם: MSI Z87 G45 GAMING ____מקלדת: Logitech 710_______________________מארז: NZXT Phantom 820 White ספק: Seasonic P-860 80+ ___עכבר: Razer DeathAdder 2013______________________________זכרונות: Corsair Vengean…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by FireFlash,

בקשר לכרטיס מסך של PALIT שנימכר בזול... 6800GS מה מהירות הליבה ומהמהירות הזיכרונות..... פשוט הפרטים האלו לא מופיעים אפילו באתר של PALIT ואם יש פרטים נוספים שכדאי לדעת אנא ספרו.... אני מעונין לקנות את הכרטיס ורצה לדעת פרטים עליו

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים