עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DoctorBurp,

ברשותי RADEON 8500 LE מתוצרת Gigabyte במשך השנה האחרונה הכרטיס היה על OC של 25Mhz לליבה ו 80Mhz לזיכרון. במשך כל זמן זה לא היו בעיות כלשהם בתצוגה, אולם הכל השתנה כאשר הרצתי את demo scene בו נתקלתי בת'רד הנל באתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=53670;start=0 לאחר הרצת התוכנית התצוגה השתבשה קשות, וכל תוכנת 3D שהורצה (כולל הבדיקות ב Dxdiag) תקעה את המחשב. גם לאחר הסרת הדריברים התצוגה הייתה משובשת. החלטתי להוציא את הכרטיס והתמונה למטה היא מה שראיתי. האם זו תוצאה של ה OC המושך? האם demo scene (או כל תוכנה אחרת לשם העקרון) יכול לגרום לנזק חומרתי שכזה? האם כדאי להמשיך ב OC? יש לציין שאחרי שהכרטיס הוצא, נוקה מאבק (לא....החו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by asnast,

חברה אני קיבלתי היום 14162 ב3dmark 2001 מה אתם אומרים על זה תפרזמו את התוצאות שלכם לשם השוואה הOC לכרטיס מסך נעשה לא ע"י תוכנה אלה ע"י עידכון הביום של הכרטיס

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zoloboy,

יש לי רדאון 9800 np ויש תאפשרות הזאות ב control panel השאלה מה זה v sync מה זה נותן לי והאם להשתמש באופציה הזאת ב control panel

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by HeDesXs,

יש לי Max Power 400w זה יתאים ל 8600GTS/GT?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני צריך את עזרתכם לגבי קניה של כרטיס מסך שיוכל לספק לי 100 FPS במשחק CS עכשיו התקציב שלי מוגבל ל600 שקל ואני לא יודע מה לקנות ... המפרט שלי: intel 4 2000 256 ddr לוח אם בעל תמיכה של AGP8 בבקשה צריך את עזרתכם antiHeRO.

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by slider,

לפני כשנה קניתי כרטיס Geforce2 MX400, או לפחות כך חשבתי.... אתמול הורדתי RivaTuner והסתבר לי שמהירות הליבה של הכרטיס שלי היא 175Mhz ומהירות הזכרונות היא 166 ... האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kalda01,

המארז הוא סילברסטון SG05 והלוח ASUS H81I-PLUS. ספק כלול במארז בחוזק 300W. המעבד G3250 ודיסק SSD עליו מותקן חלונות 8.1 המחשב משמש רק לצפייה בסרטים וסדרות באיכות HD. האם כרטיס LOW PROFILE כמו MSI GT720 עם 1GB זיכרון וקרור פסיבי יתאים למארז ולספק הכוח, והאם ישפר את איכות הווידאו יחסית לGPU המובנה במעבד של אינטל ?

8. Started by elior021,

היי יש לי כמה דגמים של כרטיסי מסך הראשון Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI עולה 1445 השני של inn3d GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1050 השלישי INNO3D GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E עולה 1180 הכרטיס מיועד להריץ משחקים כבדים אני עוד לא יודע לאיזה מסך הוא יתחבר אבל זה יהיה מסך 24 אינץ עם רזולוציה די גבוהה. מבחינת מחיר בין 1445 ל1080 או 1180 זה די משמעותי אני מאוד רוצה לדעת מה אני מפסיד ומה אני מרוויח ובכלל מה השוני בכל כרטיס (הלוח תומך גם SLI וגם CF ככה שהחברה לא ממש משמעותי ) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי את הgigabyte gtx 460 oc הרגיל וקיבלתי היום את הgigabyte gtx soc יעני הגרסא היפה החדשה בקיצור לא משנה מה אני עושה הsli לא עובד לי וגם זה לא מראה לא בgpuz ולא במנהל התקנים של Nvidia אפשרות שקשורה לsli בכלל... בביצועים הבנתי טוב מאוד שהsli פושט לא עובד וגם קיבלתי איזה ריסט ומסך כחול מישום מה קיצור לא מבין מה הולך פה עזרה בבקשה נ.ב ניסיתי להתקין דרייברים למחוק להחליף כל דבר אפשרי לא מצליח לחשוב על פתרון למה זה לא עובד יכול להיות שהם לא מתאימים ביחד?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nizans,

שלום לפני שנה היה לי כרטיס מסך 8800GTX של אסוס. יום אחד פשוט חזרתי הביתה והוא לא עבד היה NO SIGNAL במסך. הלכתי לחנות והם אמרו לי שהלך הכרטיס וצריך להחליף. היום חיברתי את הכרטיס הישן וכשחיברתי את המסך דרך S-video שיש בכרטיס הוא עבד! הבעיה שרואים באיכות גרועה בגלל החיבור. יש דרך להחליף/לתקן/פתרון אחר ליציאת DVI? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Paci,

שלום , שבוע שעבר אחרי שהכרטיס כנראה נשרף או משהו החליפו לי את הכרטיס ל EVGA GeForce 450 GTS. מאז שהתקינו לי אותו אני חווה קריסות בסגנון של עצירה של כמה שניות ואז מסך שחור ואחרי כמה שניות מגיע לדסקטופ עם הודעה בצד שכותבת ש "מנהל התצוגה של NVIDIA WINDOWS KERNEL קרס וביצע שחזור בהצלחה." זה קורה לפעמים סתם ככה באמצע גלישה באינטרנט אבל לרוב זה קורה במשחקים כבדים כמו Battlefield 3. וזה לא עקבי , כלומר לפעמים אני מצליח לשחק איזה שעה במשחק ויש פעמים שזה נתקע בין כמה שניות לכמה דקות. עשיתי כמעט כל דבר אפשרי , מחקתי דרייברים (DRIVER SWEEPER) והתקנתי מחדש , גם גרסאות ישנות, השתמשתי בתוכנות BENCHMARK ששם הקריסה התרחשה לפעמים אבל שוב , לא באופן עקבי. דבר נוסף ששמעתי שיכול לגרום זה ה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by TerMiT_BoY,

איזה מהכרטיסים יותר טוב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11135 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 כי ההפרש במחירים הוא מאוד משעותי כאן זה בשביל מחשב חדש לגיימינג תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by IMAGUY1X,

היי אני הייתי ב KSP בכדי לקנות את הככרטיס מסך - GTX460 הם אמרו לי שכל המפרט שלי גרוע .. הינא המפרט : INTEL CORE 2 DUO E7500 g31tm-p35 SS 500 WATT 2 GB הם אמרו ששידרוג הזה לא יהיה טוב מכיוון שהלוח אם מאוד ישן ואני ילך להם כל שוע כי יהיו ביות עם זה עכשיו אני לא יודע מה לעשות ... לוח אם משפיע ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מתכוון לפרמט את המחשב הישן שלי ולהתקין עליו Windows 7. יש לי 2 אפשרויות להרכבת כרטיס מסך. הראשון הוא Nvidia 7900 GS בנפח 256MB השני הוא ATI Radeon HD 3650 אני לא זוכר כרגע את הנפח (נדמה לי 512MB). המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה עם AutoCad 2010 ו Google Sketchup [סטודנטית לאדריכלות]. איזה כרטיס מסך עדיף להתקין מבחינצ כוח עיבוד (בעיקר לאוטוקד וסקצ'אפ)??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי (4850HD) לכרטיס טוב יותר שיריץ משחקים חדשים אך לא כבדים במיוחד על הגדרות גבוהות. בעיקר אני מכוון למשחק GW2 לרזולוציית FHD. התקציב כמו שאמרתי הוא אזור ה 500-700 שקל לא יותר. לא משחק הרבה משחקים אחרים ולא משחקים כבדים מדי, אבל מה שאנ יכבר כן משחק אני רוצה להנות כמו שצריך. הלוח אם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) ספק הכח הוא: SeaSonic 500W לא זוכר בדיוק את המספר של הדגם.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by AlterEgo,

השאלה הקודמת ששאלתי בפורום לא קשורה לפה ... אני שואל כרגע בשביל חבר . מה עדיף לי לקנות (אין בעיית תקציב) ati radeon x850pro 256mb - 269$ Diamond Radeon X800XL 256MB - 294$ eVGA GeForce 6800 GS CO 256mb - 245$ יש לי מחשב p4 2.6 עם 3x512 ראם ... ddr400 ... כרגע אני עם כרטיס nvidia geforce 5200fx ו....הוא לא סוחב תודה מראש ???

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by salmonela,

הי, אני לא כל כך מעודכן לגבי כרטיסי מסך טובים היום. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים. התקציב הוא לפחות אלף שקל, יכול להיות גם יותר. מה הכרטיסים החמים נכון לזמן זה??

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע מ ksp בלבד כרטיס גרפי שיריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אבקש המלצות לכרטיס גרפי עד סכום של 1,000 ש״ח. כמו כן, אבקש המלצה לספק כוח שיהיה מותאם לכרטיס. בתודה דביר

19. Started by Amit BL,

היי, יש לי הזדמנות להביא מארה"ב ASUS GTX1080 ב630$. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס מסך הנ"ל של אסוס מוצלח? האם הביקורות עליו חיוביות? איך הוא בהשוואה לשאר הפירמות. 2.האם לקנות את הכרטיס עכשיו (הכרטיס מיועד למחשב חדש, אך יכול להיות שהמחשב החדש בין חודש לחצי שנה, תלוי במעבר לדירה החדשה)? האם המחירים שלו בארץ ירדו עד אז? האם באמת משתלם להשאיר את הכרטיס בצד במשך כמה חודשים? הייתם מוותרים על כל הבלאגן וקונים GTX1070 כשיגיע הזמן?

20. Started by AIDEN,

אני מתכנן לקנות כרטיס GTX1060 3G בקרוב וכול יום שעובר עוד דגמים נעלמים מהמדפים אני יודע שיש את כול הקטע עם המינרים עכשיו אבל זה לא ניראה לי הסיבה שהם מורידים את הדגמים לגמרי מהאתר שלהם הגיוני שאין להם במלאי אבל להוריד לגמרי את הדגם ולא לתת אפשרות אפילו להזמין ? מישהו יכול לעזור ???

21. דגם הביניים המלהיב של NVIDIA יהיה זמין בעיכוב של שבועיים מן המועד המתוכנן - על מנת לתת לשותפות השיווק עוד קצת זמן היערכות ובתקווה למנוע את האכזבות אשר ליוו את השקעות ה-RTX 3080 וה-RTX 3090לכתבה

22. Started by __MIKO__,

אני יודע שזו לא השוואה הוגנת כ"כ אבל בשביל המשתמש הלא כ"כ מקצועי, איזה הבדל יהיה בין שני הכרטיסים בהפעלה של משחק כמו דום3 למשל?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shaulch,

ברצוני לרכוש מסך LCD 15 טוב! על איזה מסך אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. השאלה בנושא, רק להוסיף (אם כבר) איזה כרטיס טלויזיה מומלץ מנסיונכם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by x-dude,

זהו אחרי 3-4 חודשים שיש לי את ה Gainward GeForce 4 TI-4600 750/XP הלך לי הכרטיס,ככה שאני בחלונות או רואה סרטים הכל בסדר אבל שאני מתחיל משחק,מין פיקסלים וכל מיניי צבעים משונים מופיעים,אני יוצע לשולחן העבודה וכל ה start menu וחלק מהייקונים מרוכים,לפעמים ריסטרט מתקן את הבעיה ולפעמים אני צריך לחבות את המחשב לאיזה דקה.. הוצאתי את הכרטיס והוא נראה בסדר,אז אמרתי יאללה בוא נהיה ממש בטוחים,הלחתי ופירמטתי את החלונות XP שלי,ועדיין אותה בעיה,ניסיתי עם הדרייברים שמגיעים עם ה XP וככה יום יום אני משתמש ב Detonator 41.09. מזל שיש לי עוד אחריות עליו,זוהי הפעם האחרונה שאני ממליץ למישהו לקנות Gainward או Geforce בכלל,יאללה Nvidia זה כבר פסה! :bash: :AR15: :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים