כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שהמסך ברזןלותיה הכי גבוהה 1280X1024 אני רואה מעולה שאני מוריד את הרזולוציה ליותר קטנה אני מתחיל לראות את האותיות בשחור יותר ןמגעילות כאלה למה זה קורה ? המסך עצמו גדול ןממש יפה שיחקתי בו DOOM 3 והכול בסדר במסך לא כמו שאמרו לי שאני לא יוכל לשחק מישחקים עלך LCD כנראה ש ה 12MS עושה את שלו ! תודה לעוזרים השמח לקבל תשובה מאנשים שיש להם LCD ומבינים בעניין הזה קניתי אותו מבאג ! זה המסך http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 למה הבעיה הזאת קוראת לי ? אני רואה את האותיות ברזולוציה קטנה כאילו מרחו את האוטיות למה ? ברזולוציה הכי גבוהה זה לא קורה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אף פעם לא שמתי לב לעניין אבל היום בהסתכלות ראיתי שהכרטיס בצד האחורי שלו באמת נוטה למטה בזווית ניסיתי לדחוף אותו למעלה ידנית עד לנקודה שהוא היה ישר ובאמת היה יותר מידי טווח תנועה לא משהו שהרגשתי איתו טוב פשפשתי בקופסאות חומרה ומצאתי כבל כזה מהסוג שאפשר לכווצץ והוא גם היה ארוך במיוחד פשוט משכתי אותו מהכרטיס לחלק עליון במארז וזה עשה את הטריק הכרטיס עכשיו מאוזן ונזק אפשרי ללוח אם נמנע
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהביצועים של ה-SLI גבוהים יותר, אך האם זה שווה את זה? אם כן איזה יצרן? המסך שלי הוא SyncMaster 2253bw המעבד יהיה i7 930. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB הכרטיס הזה נחשב לחזק או לפחות חזק יותר מגירסאת ה-GT ? אנא עזרו לי תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחותי התקלקל המסך והיא רוצה להחליף ל19 חדש אכשיו השאלה לאיזה מסך 19 הייתם ממליצים ב1500 שקל ובטח לאלה שחושבים שזה תקציב נמוך תגידו לי בבקשה את ההבדלים בין מסך זול למסך יקר ואולי זה בסוף ישכנע את אחותי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס שלי עובד על AGP x2 אולם לאח שלי יש אותו כרטיס(הלכנו לקנות ביחד) ואצלו זה AGP x4 הלוח שלי תומך בx4 וגם בביוס אני רואה זה על x4... מה הבעיה לעזאזל?! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא לדוגמא כל שנה\שנה וחצי מחליף לmed-end עדכני.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כפי שהבנתם מהכותרת אני מחפש כרטיס מסך AGP X8 שירץ לי כמה שיותר משחקים על הגדרות פחות או יותר הכי טובות! אני מתכנן לקנות בעתיד מחשב שיתמוך בVISTA אבל לבנתיים אני צריך כרטיס מסך אז בבקשה תעזרו לי כי חרשתי את אינטרנט בהשואות של כרטסי מסך ולא כול כך הסתדרתי!. הסוכם שאני מוכן לבזבז - עד 1000 *תודה לעוזרים וסליחה על זה שכולם פותחים נושאים כאלה *עריכה* וחיפשתי באשכולות אחרים וזה לא עוזר לי כול כך
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני בשלבי רכישת מחשב בזיגזג.. (אתלון 3000 64 ביט.. ) ובהתחלה הם הציעו לי את ה 6800le אבל כשבאתי לקנות הכרטיס נגמר להם והם מציעים לי 6600gt שהם טוענים שהוא יותר יקר .. אבל הם מציעים לי באותו מחיר.. הם הראו לי מבחני ביצועים וניסו להוכיח לי שהכרטיסים כמעט זהים אולי אפילו ה 6600gt יותר טוב.. האם הוא באמת יותר טוב..?..
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יודע מהי הרזולוציה הטבעית של המסך(LCD).קראתי את הסטיקים ואני לא ראיתי תשובה/הסבר מה זה. האם לאחר הגדרת והבנת הרזולוציה הטבעית יש הבדל לטקסט,גרפיקה,ומשחק? ומה הקשר של התשובה בבקשה לכרטיס מסך? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://cimg2.163.com/catchpic/C/C0/C0A2320197ED6AB33C481573880FFFDA.jpg http://www.sdbear.com/2/lib/200603/15/087/5.jpg http://techreport.com/etc/2006q1/ces/nv-quad-sli2.jpg http://gear.ign.com/articles/695/695532p1.html מישהו יודע כמה צריך לעלות חיה שכזאת? ה DELL XPS 600 בא עם המפלצת הגראפית הזאת! (טוב בטח מחשב ב10K$ חסר לו שלא יבוא עם הכי טוב שיש!!) סה"כ 2GB של זכרון גראפי! חחחח פשוט לא נתפס!! ושימו לב שזה לא סתם 4 כרטיסי 79GTX זרוקים על אותו לוח אם זה 2 כרטיסים כפולי קומה שכל כרטיס מכיל 2 כרטיסי 79GTX משהו מטורף לגמרי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היכונו לקבל את מחליפו של ה-GeForce GTX 750 Ti, שאמור להציע לנו את כל הטוב שבארכיטקטורת ה-Maxwell 2.0 בעבור פחות מ-150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/כרטיס-ה-geforce-gtx-950-יושק-ב-17-באוגוסט/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI מובנית ולא עם מתאם ומצאתי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire HD 4850 512MB Vapor-X GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E. האם זה כרטיס חזק ושקט? אם לא אז תתנו לי כרטיס מסך אחר בתקציב של 800 ש''ח מKSP וזה שאר המפרט: מעבד: AMD Phenom X3 8650 2.3GHz L2 1.5Mb L3 2Mb AM2 Box לוח אם: ASUS M4A78 Pro AMD 780G+SB700 AM2+ זיכרון: OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK כרטיס מסך: 8500GT ספק כוח: Enermax Liberty 500W זה מחשב שאמור להריץ על LCD 37 אינץ' FULL HD.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה בכרטיס מסך 2070 - צריך להוריד מהירות זכרונות ב- 700MHZ שמחשב יעבוד - למה זה קורה ? איזה בעיה בכרטיס מסך ? מהירות זיכרות DDR4 - 4600MHZ הזכרונות והמחשב עובדים רק ב 3800MHZ עם כרטיס מסך 2070 שמורידים כרטיס מסך 2070 מהמחשב ועוברים לכרטיס מסך 770 במעבד הזכרונות חוזרים למצב תקין 4600MHZ איזה זה בעיה זה מצביע בכרטיס מסך ? מעבד 12900K
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
תהיתי אם בכלל פתוחה בפניי האפשרות לשדרג את הכרטיס שלי. כרגע יש לי 760 והשתמשתי במיליון מתאמים כדי להגיע ל6+8 כמו שהוא דורש שם וכבר לא נשאר לי אפילו חיבור מולקס אחד פנוי בגללו.. הכרטיס לצערי לא מספיק טוב בשבילי וחשבתי על אופציה של שדרוג אבל כנראה שלא אעשה זאת אם זה דורש החלפת ספק. אז הספק שלי הוא FSP 500W בעל יציאת 6פין אחת בודדת בלבד! זו התמונה שלו: המערכת היא I5 4460 סטיק של 8GRAM עם כוננים RW+-DVD אחסון HDD 7200RPM WD BLUE 500G + SSD 256G מארז עם מאוורר למארז 120MM LED וקירור מעבד 11Rev2 של ארקטיק על פי מחשבון ספק 'אקסטרים' עם הכרטיס הנוכחי (760) יוצא שהספק המומלץ הוא 460W ועם 970 יוצא 454W כלומר פחות. האם אפשר להסיר דאגה מליבי או שזה יהיה מעשה לא אחראי ? ? ה…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרי גם ככה בכל המשחקים שאני משחק בהם עם ה-9600 פרו,אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות אז במה 9800 יהיה עכשיו טוב יותר,אבל עכשיו ולא בעוד כמה זמן שיצאו משחקים אחרים? איך אני יכול להרגיש את זה ובמה זה מתבטא?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. אנוכי מתלבט האם קנייה של כרטיס ATi Radeon 9500Pro תיהיה כדאית למחשב כמו שלי. אנא, העיפו את מבטתכם אל המפרט שלי. המחשב שלי די חלש אפשר להגיד, לכן אני מאוד מתלבט אם שווה לי לרכוש את הכרטיס. מבחינת תקציב אין בעיה. אם דעתכם שלילית בנושא אנא נמקו איזה כרטיס יהיה מתאים יותר למחשב שלי. נ.ב לא מתוכנן שידרוג של המחשב בקרוב.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שמוציא 4 יציאות לארבעה מסכים אשר יפעלו במקביל כשולחן עבודה מורחב (ולא שיכפול) עדיף יציאות DVI בתקציב השואף להכי נמוך שאפשר כמובן בלי להתפשר על אמינות ואיכות סבירה הכרטיס ישמש לא למשחקים ועריכה אלא רק לצפייה בו זמנית ב4 מסכים (לאדם שמעוניין לעקוב אחרי הבורסה בזמן אמת) זכור לי שהיו לATI בסדרה 2000 ו3000 דגמים זולים יחסית שעשו זאת ואני לא מוצא אשמח לקבל עזרה ויעוץ בכל מה שקשור לנושא בתודה מראש MARANTZ
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הערוץ הבא ידוע בתור ערוץ שאומר ישירות מה שהוא חושב, לא התחשבות ביצרנים או מותגים, מה שמאפשר לו להיות כנה עד כאב. והפעם הערוץ לקח את הנושא של סטגנציה וחמדנות בתחום המאיצים הגרפיים ומראה לנו איך מדור לדור המחירים עולים, השיפור בביצועים פר דולר יורד, עד למצב בו שוק כרטיסי הביניים (200$ ומטה) נעלם לחלוטין כיום. לדעתי מרתק:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-