עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי חבר עם מחשב ישן שקיבל מסך LED(עם FULL HD כמובן) והוא רוצה לראות באמצעות המחשב סרטים בHD. זה המפרט של המחשב: 1) Pentium 4 2.8 GHZ 2)איזשהו כרטיס מסך ישן של אינטל 3) 750 מגה של RAM - DDR1 עד כמה שזכור לי 3) אלו פרטי הלוח אם: mother board-lite-on tech model 0884h chipset intel i845ge soundbridge intel 828010b(FCH4 הרעיון היה לקנות כרטיס מסך חדש וזול שבנוי לHD, הבעייה שאני לא יודע אם המעבד והלוח אם יוכלו לעמוד בזה. תודה, ZBBZ ד"א - מקווה שזה הפורום המתאים, זה נראה לי הכי הגיוני ליצור פה את הנושא.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by liiight,

ברשותי מסך LCD אשר אני מחבר אותו עם חיבור DVI. לאחורנה הוא התקלקל לי, ועד שהוא חזר מתיקון השתמשי במסך CRT פשוט (עם חיבור D-SUB כמובן). כאשר המסך הדק חזר מהתיקון, חיברתי אותו שוב בDVI, ואז שמתי לב שהטמפ' של המעבד ושל החיישן של לוח האם, עלו בין 3 ל-4 מעלות. האם יציאת DVI מעמיסה על המעבד יותר מיציאת D-SUB?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by gal atedgi,

דריבר לכרטיס מסך geforce 8400 gs רצוי בעברית ולא חייב את הכי חדש בגלל שהורדתי אותו והוא עושה לי בעיות ולא נותן לי להעביר מהמחשב לטלוזיה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by imac,

זה עוד חברת קבר? כי שמתי לב שהכטיסים שלהם זולים בצורה משמעותית...

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by lipa,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13137&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by t-mac1,

שלום המפרט שלי הוא כזה... amd 64 3700 gigabyte k8n sli 1 גיגה זיכרון DDR ספק 400 (לא נראה לי של חברה כלשהי)... המחשב שלי מתאים? **הכרטיס שיש לי עכשיו הוא 6600GT , כדאיי לי אוליי להביא מחשב חדש? (יש לי כרגע איזה 2000 שקל...)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yonigrin,

שלום לכולם, הנה המפרט שלי i7 930 GIGABYTE X58A-UD3R 6 GB RAM כרטיס force3d ATI RADEON HD 5750 הייתי מבסוט מהביצועים עד ששיחקתי batman arkham city... ובכלל DX11 לא עף... אני רוצה להשתמש בcrossfire כדי להעלות את הביצועים של המשחקים. השאלה היא מה עדיף... בטבלה הזאת אפשר לראות שאפשר לעשות crossfire עם כמה דגמים: 5750 5770 6750 6770 השאלה שלי היא, מה עדיף? אני לא רוצה להוציא עכשיו 700 שח על כרטיס נוסף, מקסימום 300-400. ולא משנה לי להביא משומש. אשמח מאד לעזרתכם... יונתן

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by DJ Clue,

שמעתי שהכרטיס הזה Sapphire Radeon 9800 SE 128MB 256bit DDR TV-Out DVI AGPx8 אם עושים לו אוברקלוק ופותחים לו את צינורות העיבוד הוא מגיע ועובר את ה 9800pro האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by oren,

קיים דבר כזה? פשוט לא מצאתי אז כבר חשבתי לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב, בתקווה שהרזולוציה תהיה טובה ולא יהרסו לי העיניים... אם קיים דבר כזה, איפה ניתן לרכוש בארץ? ולגבי טלוויזיה LCD, האיכות אותה איכות כמו מסך מחשב LCD?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by ZoreK_ZetiM,

אז ככה....יש לי לוח אם ECS P4VXASD2....ישן.... קניתי את ה-Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP אמרו לי שאני צריך ספק כח אחר...קניתי את ה-HEC 475VD-T 2 fan התקנתי את הספק....הכל טוב התקנתי את הכרטיס מסך...וזה לא עובד (הכרטיס עובד...המאוורר זז).המסך כאילו לא מקבל אות... יכול להיות שהלוח אם שלי ישן מידי???

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by UchihaItachi,

יש לי דרייבר של ה512 MB זיגרון עכשיו החליפו לי ל1024 זה אותו דרייבר או אחר?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Nirbj,

האם כרטיס מסך יכול להגביל מעבד או ההיפך ? לדוגמא : ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? עם כרטיס מסך ?8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E? תודה לכל מי שיענה.

• 17 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by kobipk,

שלום לכולם לצערי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו דגם Dleadetek winfast px8800 gts 640 gddr3 הכרטיס מסך הזה עלה לי הרבה כסף אני רוצה המלצה לכרטיס מסך יותר טוב ממנו ויותר תווח המחיא נע בין 1000 ל2300 ש"ח מפרט המחשב שלי מעבד: intel Quad 6600 קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS STRIKER II EXTREME זכרונות: OCZ TRIPLE CHANNEL {3x2} 6GB 1600MHZ CL7 ספק כוח: Enermax PRO82+ 625Watt Retai מסך: SAMSUNG LCD 931BW 19 מארז: Zalman GT1000 תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  14. אהלן, לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש, אני מאוד מרוצה ממנו אבל כשהרכבתי אותו לא התחשבתי יותר מדי במשחקי מחשב (ולא ברזולוציה גבוהה - לאחרונה גם קניתי מסך חדש), אני עכשיו עומד להשתחרר מהצבא וסוף-כל-סוף יש לי זמן פנוי, לצערי או לשמחתי נפלתי שוב לסם ואני קצת מתבאס להריץ את המשחקים על LOW. המחשב שלי כרגע: Intel core i5-3470 16gb ram GeForce 560 GTX h77ma-g43 מסך 27אינצ' וצופה ברזולוציה של 1920*1080 (לא בטוח עד כמה זה רלוונטי) שיחקתי ב-Shadow of mordor והוא רץ די טוב, עכשיו הורדתי את Assasions creed unity , אני מריץ אותו על low והוא די מקרטע, בעיקר אני בונה כרגע על Dragon Age החדש שיוצא מחר. (כשהנמכתי את הרזולוציה בה אני משתמש המשחק יחסית עובד נורמלי אבל נראה חרא) מה דעת…

15. שלום לכולם. חיכיתי לכרטיס הזה הרבה זמן, שהוא מיד הזמנתי אותו. אבל עכשיו, לאחר שיש לי אותו כ 4 ימים, אני בהחלט יכול להגיד שאני לא אוהב אותו, למה? כי הוא מריץ לי משחקים מאוד לאט, ולפעמים אני בכלל שוכח שהחלפתי את הGeForce 2mx שלי. ניסיתי את שלושת המשחקים התלת המימדיים האהובים עליי על הכרטיס, ומה ראיתי? 1) Dungeon Siege עובד לאט, עובד ב20 FPS שזה בדיוק כמו שהGF2 הריץ אותו. 2) Neverwinter Nights גם עובד לא משהו, וגם במסכי טעינה ובסרטים, התמונה נראית כמו פאזל מקוביות שכל החלקים החליפו את מקומם, ובכלל, שיוצאים מהאקדמיה, (מי ששיחק יודע על מה אני מקשקש) ומטיילים בעיר, הכל זז מאוד לא חלק. 3) GTA 3, עובד חלק, אבל לפעמים נתקע. עדיין מאכזב. ניסיתי את כל הדרייוורים האפשריים, אני משחק …

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by SMSM,

בהנחה שיש את הכסף ( ולי יש ... , אבל לא רוצה לזרוק סתם ! ), מה הייתם קונים - 9500PRO ומשתמשים ב RIVATUNER החדש, או 9700 לא PRO ?!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gggilad13,

קיים כרטיס 6800 (רגיל) עם VIVO? :s05:

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by Or ei,

אני לא מצליח להפעיל את הראדון היום קניתי כבל של 21 P לSV אני מנסה לשחק עם הגדרות ולא רואים כלום זה על PAL-B הערוץ מכוון על AV ראיתי בדריבר שיש מצב של שכפול מסך (שזה מה שאני רוצה) מופעל ויחיד אז על המסך זה בשכפול ובטלוויוזה זה על יחיד זה צריך להיות גם בטלוויזיה על השכפול ? אם כן ,איך ? כי לא הצלחתי ללחוץ עליו שיעבור האם יש איזה תוכנה מתאימה לTV-OUT של ATI ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

זמן המשחק שלי התקצר פלאים בזמן האחרון, אני לא משחק במחשחקים כבדים ממש, אבל בערך פעמיים בשנה אני קונה משחקים כבדים בגרפיקה. יש לי athlon T-bird 1.4 ו 256MB crucial DDR CAS2.5 אם זה חשוב בכלל. בעקבות העובדה ש3dmark03 ומשחקים מאוד חדשים לא יעבדו על הhercules prophet 4500 kyro2 שלי, אולי כדאי לי לשדרג לאיזה Geforce 4 mx פשוט הא? לא יודע, אבל אין לי יותר מדי כסף, ואני שונא לבזבז על כרטיסי מסך שנשארים טובים רק שנה :-X

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  20. אממ, הכותרת בעצם אומרת הכל. אני רוצה כרטיס מסך חזק חזק למשחקים כבדים כמה שיותר שיסחוב כמה שרק אפשר, לבינתיים בלי OC. אבל ייתכן OC בעתיד למקרה ואזדקק, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון.. ומה לגבי PCI-EXPRESS 2.0? האם בתקציב הזה יש משהו שתומך בזה? או שזה חדש מידי ויקר כרגע? פשוט אני לא מעודכן כרגע בכלל עקב הטירונות... אחרי שאני אסיים אותה אני כבר בחצרים ואז כנראה אביא את המחשב איתי.. איזה כרטיסים נמצאים בתקציב שלי שיענו על מה שאני צריך? אני יודע כרגע על 2 כרטיסים מסך חזקים בטווח המחיר שלי שהם: ATI HD3870 GeForce 8800GT אבל בנוסף הייתי רוצה לשאול עוד משהו - ידוע לי שבכמה כרטיסי מסך קודמים של ATI היו בעיות עם הפילטרים. הבעיה הזאת עדיין נמשכת או שהיא נפתרה וכבר אין את הבעיות האלה…

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  21. איזה כרטיס מסך עדיף 9800Pro עם 256Bit או 6600 רגיל? (נא לא להציע 6600GT!)

• 10 תגובות
    • 626 צפיות
  22. חברים עזרה דחופה! מתקשרים אלי אומרים לי אין את הכרטיס מסך שאני רוצה במלאי מהר... תגיד לי למה להחליף SHAPPIRE X1950 PRO PCI-E GECUBE 1950 PRO PCI-E ? GeCube - GC-HV195PGA3-D3 ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI+ +S-Video/ HDTV-out +A/V port ,Core Frequency 575MHz,HDTVcable. Slim Fan Cooler Sapphire - SX195P256 ATI RADEON X1950PRO 256 mb Retail Dual DVI - PCIe

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by taavor,

המפרט שלי e7500 2.93 G41 2GB ספק ג'נרי יש מצב אני מחליף בנתיים יש לי 550 ASUS AX מהמחשב הישן... תודה אנשים... אה שכחתי זה בשביל משחקים הרבה וסרטים טיפה עד 600 ש"ח תודה מסך 17" CRT כנראה בקרוב 24 LCD

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by hanan13,

היי. אני שוקל לקנות gtx 560 ti, קראתי בפוסט שאמורה להיות ירידת מחירים עקב שחרור מוצרים חדשים לקראת מרץ אפריל... האם הדבר נכון והאם הוא ישפיע על המחירים של הדגמים הישנים? אני לא לחוץ על השדרוג אז האם שווה לחכות או לא ומה להערכתכם תהייה הירידה במחיר פלוס מינוס? תודה חנן

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  25. היה הרבה הייפ בקשר לשפת תיכנות העילית הזאת ואני אישית מאוד מחכה למשחק כאלו. מתי אתם חושבים שניראה אותם???. יאיר.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.