עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ddkk,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 6200 פרמטתי את המחשב והכל פועל מצוין מלבד העובדה שאחרי שאני מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך, ומפעיל את המחשב מחדש כל הצבעים משתבשים והופכים לאיכות גרועה שמונעת ממני לראות את המסך באופן ברור. כשאני מסיר את הדרייברים הכל בסדר, אבל איכות הצפייה בסרטים גרועה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Night,

איך הכרטיס הזה? יש לו DVI? כמה הוא עולה בערך? הוא מריץ משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by SeReGa,

מה שווה הכרטיס הזה? איזה רמה של משחקים הוא יריץ ? ולכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by JoeBlack,

שלום חברים. אני חדש בתחום אז אשמח לקבל את עזרתכם. יש לי Pentium 4 מלפני 3 שנים עם כרטיס Geforce II ואני רוצה לשדרג ולקנות כרטיס Nvidia Geforce 6600 עם חיבור AGP 8 א. האם יש לי צורך לבדוק את ספק הכח של המחשב ?? מה הדרישות של הכרטיס? ב. האם גוף הקירור של הכרטיס מספק או צריך לקנות גוף קירור נוסף? ג. האם מאוורר הכרטיס עושה רעש רציני או סביר כמו מאוורר המחשב? ד. האם יש הבדל בין Nvidia Geforce 6600 ובין Geforce FX6600 או Geforce PFX6600 או Geforce 6600LTכמו שמפרסמות החנויות ברשת? ה. האם יש הבדל רציני בין גרסת 128MB ו - 256MB לביצועי הכרטיס? תודה מראש על העזרה...

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by stavcas,

טוב אמא שלי הציעה לי להעביר את הכרטיס שלה: NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB PCI-E x16 עכשיו השאלה שלי האם אוכל להריץ קרייסיס בינתיים אפילו על Low?? ואם מישהו יודע גם על כמה FPS??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by DJackir,

איזה עדיף לביצועים הטובים ביותר למשחקים ? צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. NVIDIA GeForce 6600Le הכרטיס הזה טוב למשחקים כבדים?!?!?!?!? אם לא.. תמליצו לי על כרטיס זול וטוב למשחקים כבדים..

• 15 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by R.R,

האם הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by uuzar,

שלום לכולם יש לי NVIDIA GeForce 7600 GS עם 512 MB ויסטה נותן לו ציון של 4.1 בגרפיקה וגם בגרפיקת משחק 1. האם ניתן לשפר את הציון וכיצד? מדוע הוא נמוך לכרטיס יחסית טוב עם 512 MB ? 2. האם ניתן לעשות OC והעם ניתן לעלות ע"י כך את הציון של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by Sex$Booster2007,

היי לכל אותם האנשים שיש ברשותם כרטיס מסך GEFORCE 7600GT אני רוצה לדעת על אילו הגדרות אתם מריצים את CNC3 DEMO מה רמת הפילטרים רזולוצייה ובאילו דרייברים אתם משתמשים תודה.

11. Started by Sex$Booster2007,

היי רציתי לדעת מהם הטמפרטורות לעומס המומלצות לכרטיס? הוא מגיע לי מקסימום ל 73 טמפ תחת OC של 780\620 וראיתי שלרוב הכרטיס מגיע לאיזור ה66-72 לרוב האנשים אז רציתי לדעת האם זה מסוכן או זה בסדר, תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. שלםו לכולם, אני מניח שהתשובה לשאלה שתשאל היא לא, אך בכול זאת אשמח לדעת זאת בוודאות. הלוח אם שאני מחזיק בו הוא Gigabyte K8NF9 והמעבד הוא AMD 64bit 3000+ 939. עכשיו, אני לא רואה צורך להחליף את לוח האם ואת המעבד הקיים (בינתיים) אבל רואה צורך דחוף בהחלפת הכרטיס מסך: Nvidia Geforce 6600GT VIVO לאחד מסדרת ה8. לכן, בהנחה שהתשובה היא לא.. אפשר להכניס כרטיסים של 8800GTS\GTX ללוח האם שמצוין לעיל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bhaim6,

הכרטיס הנ"ל במחשב נייד חדש (T7100 ו 1GB זכרון ),יצליח להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה או שחבל על הכסף? ??? תודה , חיים

14. Started by JOKER-666,

זה כרטיס חזק למשחקים ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by JaIgor,

טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות הוא: NVIDIA GeForce 8600 עכשיו התכוונתי לקנות את הGT וראיתי באתר הזה: http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=9&ParentID=0 שיש את GTS עם 256 מגה וOC2 במחיר יותר קטן מהGT. דבר ראשון:איך זה אפשרי 2. מזתומרת OC2? 3. האם שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  16. שלום רב ופורים שמח . אני לקראת שדרוג כרטיס המסך שלי . התקציב העומד על הפרק הוא עד 500 ש"ח . לאחר בדיקה נראה כי דגם זה נותן את התמורה הרבה ביותר עבור הכסף , האם כך הדבר ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe - WinFast PX8600 GT TDH-DDR3 - leadtech האם זה הדגם הטוב ביותר של ה 8600 עד מחיר של 500 ש"ח ? האם LEADTECH הינה חברה טובה ואמינה (אני לא מכיר אותה) ? האם הכרטיס תומך ב DIRECTX 10 ? האם צריך משהוא מיוחד בכדי לתמוך ב DDR3 או שכל מחשב חדיש תומך בו ? תודה רבה על העזרה . [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 10:49:37 מישהו יכול לעזור בבקשה......

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אני צריכה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי-מחשב בין 3 שנים שאלו פרטיו intel [R pentium [R 4CPU 3.20 GH2 3.2GH2 1GB RAM pci express x 16 לוח אם : avlon 915 av עיקר השימוש שלי היא בתוכנות תלת מימד [ 3DMAX,maya ,xsi] לא משתמשת בו למשחקים. המליצו לי על 2 כרטיסים בתקציב לי: Nvidia Geforce 8800 או Nvidia Quadro 570 איזה כרטיס מבין השניים עדיף? האם הם מתאימים לעבודה במחשב שלי במידה ואני גם אגדיל זיכרון ראם ל-2 גיגה האם יציאת כרטיסים חדשים בקרוב אמורה להוזיל את אלו? בברכה ותודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by roeibar77,

ההבדלים בניהם שווה 450 שקל הבדל במחיר? לקנית לפטופ למטרת משחקים אלו: Fortnite Overwatch League of legends Maple story

19. Started by roshi,

האם בעזרת הכרטיס NVIDIA GeForce 9600GT של ASUS יראו כמו שצריך מבחינת HD בטלוויזית LCD של טושיבה 42 אינץ HD READY? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Details aren't quite hard and fast, but this is NVIDIA's top-of-the-line to-be, so it's never too early to start nerding out. [H]ard|OCP says the best way to think of the GeForce 9800 GX2 is a 8800 that's been shrunk down to 65nm and SLI'd onto a "single" card. The card is supposed to be at least 30% faster than a 8800 Ultra, and will apparently support Quad SLI. So, now for the really nerdy part: * 1GB frame buffer * Two PCBs * Two 65nm GPUs * 256 Stream Processors That's the way [H]ard|OCP tells it, and who are we to argue? מקור

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  21. היי חבר'ה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על : nVidia GeForce 9800GTX שמעתי שהוא כרטיס חזק. אני לא מבין בכרטיסי מסך אז רציתי לדעת בכלל מה ההבדל בין PCI-E או AGP מה ההבדל בינהם ואיך אני יודע מה מתאים למחשב שלי ? האם הכרטיס שאני רוצה לקנות כרגע - nVidia GeForce 9800GTX מתאים למערכת הבאה : Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 GB of Ram תודה רבה נ.ב חיפשתי באשכול FAQ לגבי השאלות ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Yaniv_sosner,

קניתי היום את הכרטיס מסך הנל ב 550ש''ח היה שווה..? קודם כל תוצאת ה 3DMARK06 עכשיו התמונות של הכרטיס מסך :בלגאן _____________________________________________

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by etamarraz,

נכנסתי דרךC:\NVIDIA\DisplayDriver\382.53\Win8_Win7_64\International\GFExperienceזאת ההודעה שאני מקבלhttps://i.imgur.com/9WG1Qjk.pngעזרה בבקשה!

24. Started by T_pants,

שלום! הציעו לי: Gainward FX PowerPack! Pro/680 TV/DVI 256MB שכוללת את ה: GeForce FX 5200 GPU 256MB 128Bit - AGP 8X עוד מידע ניתן למצוא באתר היצרן: http://www.gainward.com/html/product/vga/fx/5200/680tvdvi.htm השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתן לי ביצועים טובים למשחקים של ימנו... כרגע אני עובד עם הGF4 440MX 64MB...ברור שה5200 יתן ביצועים טובים יותר... אבל אולי כדאי לי לקנות את ה Radeon 9600PRO המעולה שהמחירים שלו בהחלט נוחים בזמן האחרון... חשוב לציין שהמחיר על ה5200 הוא 400 שקלים.. אז מה אתם אומרים?.. תודה מראש על התגובות

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by leshets,

היי, יש לי היום כרטיס מסך מבוסס על מעבד RADEON 9000 של חברה לא מוכרת (לא זכור לי השם המדויק) ויש לי אפשרות לקנות כרטיס מבוסס FX 5200 של אסוס ב 150ש"ח. שאלותיי הן: האם ההשקעה משתלמת לדעתכם? האם קיים הבדל בין שני הכרטיסים מבחינת יכולות גראפיות (במשחקים)? תודה מראש לכל המשיבים. קישור לאתר הייצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=271&l1=2&l2=7&l3=9

• 9 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.