עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yvkr,

לאחרונה ארעו מס' מקרים בהם במהלך משחק כלשהו (כולל כאלו שעבדו היטב בעבר) המסך הוחשך (עדיין נשמעו קולות המשחק) וכעבור 10-20 שניות הופיעה כתובית בה נאמר שה-vpu recovery נאלץ לפעול עקב בעיות גרפיות כלשהן. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=5380 כנסו בבקשה ותגידו לי כמה Bit הוא. תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by phil,

שלום חברה. רציתי להתיעץ לגבי הזמנת מסך LCD- samsung 172x הדי חדיש מאמזון. המסך, לצערי, לא נמכר בארץ (לפי מירב ידיעתי, אשמח לשמוע אחרת), לכן הפתרון הוא להזמין מאמריקה באינטרנט. המחיר של המסך באמזון הוא בסביבות 560$, שזה כ-2,500 שח כיום. השאלה העיקרית שלי היא, האם אמזון אמינים (אני משאר שכן), האם הם עושים Shipping לישראל? (האם ידוע לכם על מישהו שהזמין מהם), וכמה בערך אמור לעלות המשלוח לארץ. תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by benib,

^^^ תודה

5. Started by moshe20,

שלום יש כרגע כרטיס מסך של גיגה ביט x1950 pro ואני רואה ממנו רק בעיות כל הזמן במשחקים לפעמים נתקע הVPM הבעיה נמאס לי ניסית הכל אבל עדיין יש איתו בעיות אז נשבר לי אני רוצה אנוידיה עכשיו יש לכם המלצות לכרטיס טוב במחיר סביר של 500-800 תלוי בהבדלים אני מרצים משחקי רשת בעיקר כמו 2מונס דאקרון וכו תודה מראש חברה

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by nisimm,

שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק? ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. נאמר לי כי במערך כרטיסים אשר בו-כרטיס אחד יושב על סלוט עם הX16 וכרטיס אחר היושב על X4,פוגעת בביצועים,מה הX16 X4 מסמלים והאם זה באמת נכון? אם זה נכון האם יש טעם בקניית לוח שתומך גם במערך אבל עם סלוט שכזה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by animal,

שלום לכולם אני קצת חדש באתר ויש לי שאלה חשובה מכיוון שאני הולך לקנות מחשב חדש אני מתלבט איזה כרטיס מסך יתאים לי אני גרפיקאי שעבד עד היום בעיקר עם פוטושופ וקורל ואני רוצה לעבור לתחום של האנימציה התלת מימדית ולכן אני קונה מחשב חדש אני לא כל כך מבין בחומרה ואני לא יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי ואני גם לא מבין מה ההבדל בין ה- GEFORCE ל- ATI כמו כן עלי להתחשב בתקציב שיש לי לכרטיס מסך שהוא בסביבות האלף ש"ח תודה

9. Started by zohar678,

יש ברשותי כרטיס מסך מובנה עם יציאה של DVI. כשאני צופה בקבצים של HIDM נראה לי שאני לא מקבל את חדות הצפיה שאני אמור לקבל בקבצים אלו. האם אני צריך ללחבר את המחשב שלי למסך עם כבל של HDMI (כלומר לקנות כרטיס מסך עם יציאה של HDMI) בכדי לקבל חדות צפיה או שמספיק לקנות מתאם DVI TO HDMI וכבל HDMI? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  10. הבנתי שאמורה להיות ירידה של 30 אחוז בביצועים(היום יש לי מסך 19"). האם עדיין אוכל להריץ משחקים ו"להנות" מהם בצורה חלקה? או שאצטרך להתפשר על האיכות בצורה משמעותית? תודה רבה! (המפרט בצד ימין)

11. Started by gal651,

שלום, רציתי לדעת האם כדאי להתקין beta drivers של amd - האם זה מומלץ או שאולי לא בגלל שזה beta ואולי זה לא יציב וכו.... עוד שאלה - האם צריך או כדאי להסיר את הדרייברים הישנים לפני התקנת החדשים או שלא צריך וזה לא משפיע בשום צורה שהיא? והאם ישנו תאריך יציאה לדרייבר המלא הבא? (לא beta) אשמח לעזרה (דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא gigabyte radeon hd 7970).

• 65 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by headg,

Samsung 913B VP191B VP930 VX912 LG L1981Q

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by dastox,

זה גם מופיע לעיתים רחוקות ב עוד משחקים intel dual core 2.3ghz 4gb ram shapire ati radeon 1950 pro (מחשב חדש)

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by ronik56,

אני יכול לקנות RX 580 4GB יד ראשונה מאמזון ב-890-95 שח, כולל מיסים, משלוח ו-3 שנות אחריות, זה 300 ש"ח פחות מבארץ ושווה למחיר של 570 4GB חדש בארץ. אבל אני ממש מתלבט כמה שווים ה-4GB הנוספים בגירסת ה-8, שתעלה לי יותר; מבחינתי המחיר המקסימלי הוא 850 ש"ח, חיכיתי כבר חצי שנה עם כרטיס מובנה בשביל זה, ככה שעוד 50-100 בשביל 8 ג'יגה אני לא אשלם וזה מתוך עיקרון (גם אם ילדותי ומטופש) שאני לא אקנה כרטיס שנה וחצי אחרי ההשקה במחירים שהם גבוהים ממחירי השקה. הקונצזוס הוא שאפשר לצפות לעוד עליה בצריכת ה-VRAM בקרוב ולכן ה-8 ג'יגה כן יעזרו, אבל אני ממש מסופק לגבי המקרה שלי- *אני משחק ב-1080p וזה לא הולך להשתנות, בטח לא ב-5 השנים הקרובות. *אני לא יכול לנצל מעל 60FPS ובפועל גם …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by psycho killer,

קניתי כרטיס מסך חדש 7300GT ואני רואה בסרטונים את הסרטון בצבע אדום הבעיה בכרטיס מסך ?? איך אפשר לסדר את זה? תודה לעונים

16. Started by Gigiben,

אני מתכנן בחודש הקרוב לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם לחכות עוד 3-4 חודשים בשביל הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של amd? השיקולים שלי: למה כן:1)amd וdice התקרבו מאוד וזה אומר שהכרטיסים של amd כנראה יקבלו תמיכה יותר טובה לbattlfield 4, משחק שאני מתכנן לשחק בו בעיקר. 2)כרגע התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1300-1400 שקל ואני מתכנן לקנות gtx760 ואני רוצה high end ולא medium end (ואני מקווה שבסדרה החדשה יהיה כרטיס high end במחיר הזה..) 3)עם הזמן המחיר של המעבדים ורכיבים אחרים במחשב ייזלו אז זה ייתן לי יותר תקציב לכרטיס מסך (זה קשור יותר ללמה לחכות בכללי) למה לא לחכות: 1)יש לי מחשב כבר 4 שנים שנקנה בערך באלף שקל )e5400 2.7ghz 2gbram geforce 210...) (ונמאס כבר לחכות ) 2)אולי לא יהיה…

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  17. לא משנה NVIDIA או ATI ואם אתם יודעים מה המחיר? אני מעדיף להזמין כרטיס מארה"ב דרך EBAY תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by moshirez,

.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. מתיי יגיעו הכרטיסים של הDX10.1 ואיזה מהם יהיה חזק מ8800GTX או לפחות בכח שלו? אני מעוניין לקנות כרטיס מאוד מאוד חזק בתקציב של 2400-3000 שקל + הכסף שאני יקבל משניי הכרטיסים או לפחות מאחד מהם. הCROSSFIRE הזה מרגיז ולא שווה את הכסף וגם ככה יש לי סלוט אחד של X4 ואחד X16. תודה מראש לכולכם

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by Gilo2005,

תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. Started by eyal00,

הגיע לי היום המחשב שהזמנתי מKSP עם הGTO2. הכרטיס נראה בדיוק כמו בתמונה הזאת http://www.noacomp.co.il/uploadimages/365766.JPG אבל מאחורי הכרטיס רשום במדבקה קטנה לבנה X800GTO בלי ה-2. זה GTO2 או GTO רגיל?

• 83 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. יש לי כבר את הGTX275 בערך חצי שנה, והיום קניתי את הDuOrb. עכשיו השאלה היא כזאת, הקירור הסטוק עם אפשר להגיד שקל קצת יותר מי הDuOrb והDuOrb מקפל את החלק האחורי של הכרטיס בערך 3 ס"מ כלפי מטה, מה שיוצר סוג של קיפול בכל הכרטיס. עכשיו מה ניתן לעשות ? בתחלס הקירור הזה לא מתאים לכרטיס, אני פשוט חיזקתי את הקירור עם 2 ברגים במקום 4 באלכסון, זה ממש לא קשור לקיפול כי הכל מוחזק טוב מאוד, הסברתי את זה שעם נגיע לשאלה קשורה לזה אינה מה עשיתי כדי שהכל יעבוד, יש שיפור רציני מאוד בביצועים ובשקט אבל הקיפול הזה לא ניראה לי טוב בעין, מה אתם חושבים על זה ? אולי למישהו קרה מקרה דומה אפילו עם כרטיס ישן ויכול לעזור ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום אני רוצה לדעת מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך, אני מתכוון בקשר לאחריות אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך, אני אלך לחברה ממנה קניתי את הכרטיס. האם שם החברה קשור לזמן בו אני אקבל את הכרטיס מתוקן? (האם קיימת מעבדה בישראל או אולי צריך לשלוח את הכרטיס לחול למשל) תודה על התגובות עוד משהו בקשר לפתרון כרטיסי מסך... כידוע או לא כידוע לאנשים, קיימים לוחות אם המוכנים לפתרון CrossFire, SLi וגם לוחות עם 3 חריצי PCI-E X לכרטיסי מסך, לתמיכה עתידית בכרטיס מסך + כרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה (או לשני כרטיסי מסך ב SLi, וכרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה) אני תוהה מה יהיה בעתיד, האם כרטיס מסך (או שני כרטיסי מסך) + כרטיס נוסף המוקדש לפיזיקה, יהיה סטנדרטי לגיימרים? או האם פתרון זה יכשל, והמע…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by shaharhr1,

מעוניין לקנות כרטיס מסך זול שיקנה באילת עם חיבר hd השימוש העיקרי הוא לצפיה בסרטים ולמשחקים{לא חובה משחקים} מפרט : amd atelon 2 ghz \ 5 ram asus m2npv-vm

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני עוד מעט קונה מחשב חדש... בנתיים במחשב שאני עובד איתו עכשיו יש לי LG F900B את המסך הזה אני אעביר למחשב החדש... עכשיו אני צריך עצה בקשר לקניית מסך חדש למחשב הזה... בעיקרון המסך ישמש לעבודות והוא יהיה דלוק משהו כמו 8 שעות ביום... מה אתם מציעים? יש לי תקציב של 800 שקל אבל אם יש משהו ששווה לעלות עליו ת'מחיר אז תציאו תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.