כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
צריך הסבר קצר ועזרה.... יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית ואני לפני קניית מחשב חדש.... אני אהיה מעוניין לערוך את הסרטים מהמצלמה הדיגטילית במחשב, כמובן לא סרטים באורך מלא אלא קטעים נבחרים של כמה דקות... (אך הייתי רוצה שתהיה האפשרות לערוך סרטים מלאים, גם אם המהירות לשם כך לא תהיה גבוהה. רק שתהיה האופציה.) ובכן, מה אתם ממליצים? אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... משהו חובבני שיעשה את העבודה... האם אני צריך לבדוק במצלמה שלי מה היא דורשת לחיבור? האם כרטיס מסך טוב הוא כמו כרטיס עריכת וידיאו פשוט? מה הקשר ביניהם? האם אני צריך כרטיס עריכה בנוסף לכרטיס מסך? ומה חשיבות מהירות המעבד במחשב כזה? האם P4 1.6 מספיק? האם חייב RdRam או שגם SDRAM יכול להספיק.... אודה לכם אם תציינו גם את שמות החומרה שא…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, ליפני שאני קונה כרטיס. מצאתי 2 כרטיסים באותו מחיר, ואני לא יודע מה יותר טוב מהשני או שהם אותו דבר: כרטיס 1 - Geforce GTS250 של החברה Innovision עם קירור FREEZER DHT ,ו 512MB DDR3 PCI-E כרטיס 2 - 9800GTX+ "כרטיס מומהר 775/2300 MHZ" וקירור ARCTIC COOLING TWIN TURBO ,ו512MB DDR3 PCI-E מפרט אם צריך: מעבד: E7400 לוח אם: Msi Chipset G31 /MS 7528 .ראם: 2 גיגה. ספק: 450W (לא גנרי) אז איזה מהם עדיף בישבילי לקחת? אני חושב שה GTS250 דורש פחות כח מהספק ויש לו טיפה יותר תמיכה בכל מיני דברים..(תקנו אותי) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי ראדון 8500 le והדרברים החדשים .. ושאני מעביר את sof2 לפעול ברזולוציה של 1024, המסך פשוט מתחיל להיות עגול ומחואר.. הכל בא מהקצב רענון.. איך פותרים את זה? האם יש פיקס או משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו היום הייתי בKSP וסתם דיברתי איתו על המפרט שלי.. הוא אמר שיש בעייה עם ה6800 MSI ושהוא תקוע בנמל וכדי לי לקחת של XFX ושאין שום הבדל בביצועים וXFX עולה 100 שקל פחות זה היה קצת חשוב אבל מילא.. במהלך השיחה הוא דיבר בטלפון עם איזה אחד ואז הוא אמר לי שלא משנה גם אם אני רוצה של MSI אני לא יכול כי התגלתה בעייה בחלק מהכרטיסים של MSI ומחזירים את הכרטיסים ליצרן זה דיי היה מוזר ולא מציאותי אולי סתם התקמבן עלי או משהו.. אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש הבדל באמת קריטי ואפילו אם קטן ואתם יכולים לפרט אני אשמח בין XFX לMSI ועוד משהו אני חיפשתי איזה משחקים באים בבאנדל של XFX ולא מצאתי כל כך אם מישהו יכול לעזור אני אשמח =) תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי המפרט הבא i3 2100 8GB RAM HD7850 1GB הביעה היא שקניתי את המשחק GTA V, והתגלה לי שאני לא יכול להעביר ל-FHD בגלל שיש לו 1GB VRAM. פשוט נדהמתי כי בשאר המשחקים אני משחק מעולה. מה עושים? חובה כרטיס חדש? חשבתי אולי בקרוב לשדרג מעבד אבל עכשיו אני צריך לשדרג כרטיס גם? ממש מצער אני לא מוכן לשחק ברזולוצייה כ"כ נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מידול תלת מימדי בתוכנת Cimatron e (למי שמכיר)... מפרט המחשב: פנטיום D ב-2.66 גיגהרץ _אני חושב מסוג 775). זיכרון DDR2 504mb. לוח אם Intel Grant County 2 כולל כרטיס מסך מובנה מסוג אינטל 82945G אקספרס. * אין לי מושג איזה חריץ הרחבה גרפי יש לו, א זה מחשב שחבר שלי קנה (ברוב טיפשותו לדעתי) מהאינטרנט מוואלה שופ.. בינתיים תוכנת Cimatron (מידול 3D) עובדת בסדר גמור (אמנם איטית אבל..) והטענה היחידה היא הזמן שלוקח למחשב לבצע חישובים למשל הגדרת אורך למלבן מסויים מתבצעת כמעו מייד אך התצוגה על המסך של אורך המלבן לוקחת כמה שניות (זהו זאת הטענה היחידה), חבר שלי טוען שבמחשב שיש לו בעבודה הכל עובד מהר.. בכל מקרה יש לו כרטיס מסך מובנה שלפי דעתי ממש לא מתאים לו למה שהוא צריך . תקציב נורמלי בס…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7950gx2 oc של XFX עם 1gb זכרון (כרטיס מסך כפול) בכמה לפי דעתכם אני יכול למכור אותו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך? שיחקתי קצת במשחק Call Of Duty האחרון והמשחק לא זז בצורה הכי חלקה, יש קטעים שאין הרבה נתונים בתמונה אז זה זורם רגיל, אבל רוב הזמן התמונה לא זורמת בצורה חלקה ומקרטעת מעט. זה מוזר כי בדקתי והמחשב שלי עונה על דרישות המשחק והכרטיס מסך שלי אמור להיות חזק. אשמח לעזרה תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: p55-us3l 4gb i5 750 hec 550 PC 5750 1GB WIN7 64 אז ככה: בעיות כאלה: 1.חץ בגדול ענק! 2. FLASH PLAYER זורק מסך שחור ונתקע 3.בסרטי HD(ולא רק) אותו סיפור! במשחקים עד עכשיו לא נתקע! דרייבים חדשים הותקנו בהצלחה! מבקש עזרתכם! תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי ובין היתר אני קונה GF 6800GT עכשיו השאלה שלי... יש הבדל עקרונית בין ALBATRON ו LEADTEK? כי הבנתי שהALBATRON זה כרטיס פופולרי וגם הציעו לי אותו בפורום של מפרטים אבל יש ל LEADTEK שמתי לב קירור עצבני ביותר, זה עוזר? לא צריך? אני כנראה יעשה OC מתישהו...אולי אתם ממליצים בכלל על כרטיס מחברה אחרת? חוץ מזה, אני רוצה לקנות LCD אין ממש בעיה של תקציב כאילו כל עוד זה בנורמלי ואני ממש אין לי מושג במסכי LCD קראתי על TOMSHARDWARE והבנתי שהחדש של BenQ הוא מעולה למשחקים(BenQ's FP71e+), אני רוצה 17 אינץ'...יש לכם המלצות? כי הבנתי שיש בעיות עם מסכי LCD ומשחקים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שיש לי(Geforse2 mx 200) בכרטיס מסך יותר חדש, בתקציב עד 400 שקל ובחנויות אמינות שניתן להזמין דרך אינטרנט ושיהיה מותאם לדגם של לוח אם שלי שתומך עד AGPX4 . המחשב שברשותי הוא:פנטיום 4 1.6 עם לוח אם:ecs p4IBAS chipset i845, כמו כן שמעתי טענות שדגמים של לוח אם כמו שלי עושים בעיות עם כרטיסים יותר חדישים ממה שיש לי(בזמן התקנת הדרייבר) האם יש שחר לטענות? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין 9800PRO ל9700PRO? :s05: אם אפשר איזה דף נתונים או משו... של שני הכרטיסים.. אבל מלבד זאת רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינה פרקטית, מבחינת ביצועים... מה אופי ההבדלים, ומה גודל, האם זה משמעותי?! ומה ההבדל ביכולות ה OC? מי יותר מסוגל לOC? תודה רבה! =) :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4911 של LEADTEK עם הבנדל העשיר שלהם (יש להם את הכרטיס בחנות גם). וזה ב ZIGZAG בדרך כלל יש חנויות יותר זולות מהם כניראה שהכרטיס הזה כן יהיה שווה את המחיר שלו
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראדון שלי עובד חלק יש לי RADEON 8500 RETAIL 64 MEG FROM CANADA לא יאומן אחרי חצי שנה סוף סוף עובד חלק שיחקתי GTA3 ברמת גרפיקה הגבוהה ביותר למשך 15 שעה ושום תקיעה. רץ חלק כמו מלך!!!! :jump: :jump:
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
LOL מה זה אמור להיות? יש לי ati r9500 pro אי אפשר לתקן את הבאגים המוזרים האלה? (האיכות גרועה בגלל השתמונה היאJPG)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,בדקתי אם אני יכול להריץ את המשחק בטלפילד 3 והבעיה היחידה אצלי זה הVertex Shader + Pixel Shader.יש לי כרטיס מסך Nvidia 7800GTXהכל בסדר חוץ ממה שכתבתי, יש דרך כלשהיא להעלות אותם? חשוב לציין שהכל חוץ מזה בסדר. לי יש Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 צריך: Vertex Shader 4.0 Pixel Shader 4.0
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כמה שעות ההורים שלי נוסעים לחו"ל ואני משום מה לא מצליח למצוא קטלוג מלא של מוצרי הדיוטי פרי אז אני ישמח אם תמליצו לי על דגמים מסויימים שאתם יודעים שיש בדיוטי פרי וסביבות מחיר אם אני לא טועה הם עובדים עם LG וMAG אז חשבתי על הLCD של LG אז בקיצר איך הוא ומה צריך להיות סביבת המחיר שלו זה דיי דחוף בתודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי את 3DMARK 2001SE תחת הגדרות 1024x768 בלי AA,AF אבל עם compressed textures... יצא לי 8500...האם אני אמור לצפות ליותר מהמחשב שלי? יש לי דרייברים הכי חדשים מVIA, וdetonator 43.... האם שווה לי לעשות אוברקלוקינג? האם אני ארגיש בהבדל? (כרטיס מסך - ראה במפרט) אם כן שווה אז על אילו תוכנות אתם ממליצים ? בתודה מראש, MB
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הספק הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3887&CatCode=409 המארז הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 הכרטיס מסך הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3696&CatCode=400 אני רוצה להתקין אותם במחשב שלי : Q6600 מעבד לוח g31 (לא יודע בטוח)כולל pcle2 מסך 1680X1050 עם יש אמלצות אחרות רק אבל רק ! מאייבורי! כי יש לי אחריות שם
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הבנתי באיזה כרטיס הוא אמור להתחרות..? הוא יהיה יותר טוב מ x800gt ? ומה זה אומר הגירסה החלשה תשתווה למי?והחזקה? תודה או שזה פשוט תרגילון :-\
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/215001/some-amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-via-software.html לא הבנתי מה צריך לעשות ? איך זה תורם ? האם מתאים ל-290 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-with-software.html http://www.overclock.net/t/1567179/activation-of-cores-in-hawaii-tonga-and-fiji-unlockability-tester-ver-1-6-and-atomtool
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התלבטתי הרבה וקראתי הרבה סקירות וראיתי הרבה סרטים ביוטיוב ובסוף החלטתי שללא ספק הHD4850 יותר טוב ויותר משתלם מ9800GT גם מבחינת ביצועים וגם בסך הכל 100 שקל יותר ומקבלים ביצועים קרובים ואולי אפילו יותר טובים משל ה9800GTX עכשיו 2 שאלות יש לי לוח אם P5N32 SLI DELUXE והוא תומך בSLI של NVIDIA האם תיהיה בעיה להתקין את הHD4850 (של ATI) ? הוא לא יתמוך בו משום מה? זה שזה לא יתמוך בCROSSFIRE זה לא מענין אותי ושאלה שניה זה נורא שאין לכרטיס מעבד פיסיקה כמו ב9800GT או בשמו PhsyX
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך גם ספק כמובן אני יכול להקצות 1000/1100 ש"ח גג לשניהם יחד. המפרט שלי רשום בצד. לא צריך כרטיס אוברקיל כמובן כרטיס מסך עם יציאת S-VIDEO ולא HDMI אם יש גם וגם אז סבבה תודה חנויות - מרכז ושאוכל לקנות את שני הפריטים יחד (לא אייבורי וKSP כמובן) נ.ב: חשבתי על 4850 או 9800GTX+ אבל אני רואה שהמחירים שלהם לא יורדים
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים תגידו לי למה כרטיס מסך ATI 64M DDR+TV עולה רק 400 ש"ח מה הוא לא טוב או מה העניין וסליחה על הבורות אבל האם זה מצריך זכרון פנימי DDR למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש, ויש תקציב עד ל-970. רק קיים אצלי חשש שיהיה צוואר בקבוק אם אקנה 970, בגלל המעבד. מפרט: AMD Sapphire 6870 I5 2500 ASUS P8h67-m pro 8 GB RAM KINGSTON האם צריך להחליף מעבד? או שלא אמורה להיות בעיה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-