עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. "ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by אוריפ,

האם שמתם לב שבתמונות שצורפו לכתבה על הריאלטו של ATI מופיע על האריזה של 2 הכרטיסים שהם תומכים בDX9C! זה לא הגיוני... או שכן?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kobi_af,

לא הבנתי באיזה כרטיס הוא אמור להתחרות..? הוא יהיה יותר טוב מ x800gt ? ומה זה אומר הגירסה החלשה תשתווה למי?והחזקה? תודה או שזה פשוט תרגילון :-\

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Mr.positive,

טוב חברה אני חייב את התשובה מה עדיף: -CF 6850 כל אחד 680 שקל מKSP או 2GB 6950 ב1400 שקל מRSM שיפותח ל6970 ויספיק לעכשיו ובעתיד שירד המחיר יתוסף לו עוד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. התלבטתי הרבה וקראתי הרבה סקירות וראיתי הרבה סרטים ביוטיוב ובסוף החלטתי שללא ספק הHD4850 יותר טוב ויותר משתלם מ9800GT גם מבחינת ביצועים וגם בסך הכל 100 שקל יותר ומקבלים ביצועים קרובים ואולי אפילו יותר טובים משל ה9800GTX עכשיו 2 שאלות יש לי לוח אם P5N32 SLI DELUXE והוא תומך בSLI של NVIDIA האם תיהיה בעיה להתקין את הHD4850 (של ATI) ? הוא לא יתמוך בו משום מה? זה שזה לא יתמוך בCROSSFIRE זה לא מענין אותי ושאלה שניה זה נורא שאין לכרטיס מעבד פיסיקה כמו ב9800GT או בשמו PhsyX

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by jonjon22,

באופן כללי, איך נחשבת חברת evga מבחינת רמת המוצרים שלה, איכותם ואמינותם ? ובאופן ספציפי, איך כרטיס המסך הזה https://ksp.co.il/?uin=21209 לעומת שני אלה https://ksp.co.il/?uin=19836 http://ksp.co.il/?uin=19233 תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by orengore2,

היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך גם ספק כמובן אני יכול להקצות 1000/1100 ש"ח גג לשניהם יחד. המפרט שלי רשום בצד. לא צריך כרטיס אוברקיל כמובן כרטיס מסך עם יציאת S-VIDEO ולא HDMI אם יש גם וגם אז סבבה תודה חנויות - מרכז ושאוכל לקנות את שני הפריטים יחד (לא אייבורי וKSP כמובן) נ.ב: חשבתי על 4850 או 9800GTX+ אבל אני רואה שהמחירים שלהם לא יורדים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן חברה יש לי כרטיס מסך hd4870 אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMI עכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMI הבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיף השאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI? חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 3emi,

אף פעם לא שמתי לב לעניין אבל היום בהסתכלות ראיתי שהכרטיס בצד האחורי שלו באמת נוטה למטה בזווית ניסיתי לדחוף אותו למעלה ידנית עד לנקודה שהוא היה ישר ובאמת היה יותר מידי טווח תנועה לא משהו שהרגשתי איתו טוב פשפשתי בקופסאות חומרה ומצאתי כבל כזה מהסוג שאפשר לכווצץ והוא גם היה ארוך במיוחד פשוט משכתי אותו מהכרטיס לחלק עליון במארז וזה עשה את הטריק הכרטיס עכשיו מאוזן ונזק אפשרי ללוח אם נמנע

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ShahafH,

שלום חברים! ברשותי HD4870 512MB שרכשתי מלפני כמה שנים ובזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי צרות.. שמתי לב שהמאוורר שלו מחליט בעצמו על כמה לעבוד (100%) למרות שאני מגדיר שהוא יהיה 50... גם המחשב שלי נכבה לגמרי כשאני מריץ COD:MW3 על הגדרות גבוהות למרות שבעבר הרצתי על אותם הגדרות והכל היה בסדר.. הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה זה 101 מעלות וזה מעל ומעבר למרות שעשיתי נקיון יסודי. נראה לכם שהכרטיס שלי מתחיל להידפק?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

אתמול הייתי על המחשב, כאשר פתאום המסך היבהב ולמאית השנייה ראיתי משהו שנקרא כמו BSOD(לא ראיתי אחד כבר שנים) והמחשב כיבה את עצמו. הדלקה מחדש - כל המאווררים עובדים(כולל של הכרטיס מסך) אבל אין תצוגה באף אחד מהמסכים. הוצאתי את הכרטיס מסך - Radeon HD 5750 וחיברתי מחדש, לא עזר. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם, וכן כרטיס מסך חלופי ישן (Geforce 8600GT) - עם שניהם יש תצוגה - עם המקורי, יוק. המאוורר של ה5750 עובד כאשר הוא מחובר, אין ריח שרוף, הקבלים והצ'יפים נראים בסדר. הדבר היחיד ה"חשוד" הוא מעין כתם שחור קטן באמצע החיבור PCI-E של הכרטיס - זה קצת נראה כמו טוש שחור ונדמה לי שאני זוכר שהוא היה שם כאשר רכשתי אותו, אבל אני לא בטוח בזה בכלל. מצורפת תמונה של הכתם המדובר, מוקף בעיגול אדום. …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Dank Memes,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי. ברשותי מחשב dell xps 8700 Processor Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor RAM 12 GB Video Card NVIDIA Geforce GTX 645 Operating System Microsoft Windows 7 professional 64-bit BIOS Version Dell Inc. A11 איזה כרטיס ממולץ עד 1000 שקל. תודה בכל מקרה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gafirmo,

תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kokoki,

שלום, רציתי לדעת אם ההבדל בין הכרטיסים הבאים הוא גדול, או שגם הפחות יותר, עדיין חזק וטוב? 1)Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC 2)Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable והאם העובדה שהראשון עבר OC והשני לא תשפיעה באיזושהי צורה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, ה-EVGA GTX 460SE הוותיק שלי החזיר את נשמתו לNVIDIA. אני מחפש לקנות כרטיס חדש. אני משחק משחקים בסגנון FALLOUT 4 ,FAR CRY אבל ממש לא מחפש לשחק על ההגדרות הכי גבוהות, כל עוד המשחק יעבוד חלק אני מבסוט. כרגע יש לי i5 עם 8 גיגה ram. לוח אם של אינטל blh6710h, מסך 23" ברזולוציה 1920*1080 חיפשתי כל מיני כרטיסים אבל אני רואה שבטווח המחירים הזה כל הכרטיסים הם 128bit ואני זוכר מהתקופה שהייתי מבין בתחום ש128 זה נמוך. זה נכון? יש עדיפות לNVIDIA אבל אם תמורת אותו כסף יש משהו שווה של AMD, אני לא פוסל. עדיף KSP או אייבורי, יש לי סניפים קרובים. אני מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש! עידן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dennmv,

לאחר עברת דירה וחיבור מחשב במקום חדש אני נתקלתי בבעיה מוזרה, בהדלקת מחשב התחיל להראות לי פסים ירוק-אדום לרוחב המסך עוד לפני שמערכת הפעלה עלתה. ניסיתי לעדכן דרייברים, להוציא ולהכניס כרטיס, המאוורר עובד ובנוסף לכל שיחתי עם זיכרונות. את הטמפרטורה לא הצלחתי לבדוק המחשב קורס ונותן מסך כחול ורסטרט. לאחר כמה זמן של נסיונות להבין מה הולך לי עם המחשב החלפתי את הכרטיס שלי ב nVidea 9600 לצורך הבדיקה והכל נראה תקין. האם ניתן עוד איכשהו לבדוק\לעשות עם כ.מסך שלי חוץ מלהחליף אותו? אם להחליף אז במה ? השימושים הם עבודה משרדית+משחקים. קצת גמיש בתקציב. מחשב שלי: לוח אם :Asus P5Q מעבד: Intel DualCore E8400 זכרונות : 4GB ספק כוח :650W HEC Zephyr תודה רבה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. חברת Crytek מציגה דמו שמציג יכולות Raytracing שרצות ללא צורך בכרטיס מבוסס RTX (כן, גם על כרטיסי AMD). הדמו שמוצג רץ על כרטיס VEGA 56 בלבד (!) ולא על מאיץ גרפי מפלצתי במאות רבות של דולרים. היכולת תשולב במנוע הבא של החברה - CRYENGINE 5: https://wccftech.com/cryengine-noir-demo-runs-raytracing-amd-nvidia-gpus-non-rtx-graphics-cards/amp/

19. Started by lmlm,

8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OzNetzer,

שלום יש לי את הכרטיס מסךRadon 280X Vapor - X וחשבתי להוסיף עוד אחד מה דעתכם? חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11221-00-40Gu הספק מספיק חזק וגם במארז נראה לי שיש מקום :NZXT Phantom 820 White (זה full tower) ספק: Seasonic P-860 80+ השימוש רק משחקים מחשב. מפרט מחשב מלא: ______ציוד היקפי:___________________________________________________________ חומרה: _מסך: Dell UltraSharp U2410 LCD_______________ מעבד: Intel i4770 לוח אם: MSI Z87 G45 GAMING ____מקלדת: Logitech 710_______________________מארז: NZXT Phantom 820 White ספק: Seasonic P-860 80+ ___עכבר: Razer DeathAdder 2013______________________________זכרונות: Corsair Vengean…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yan666,

שבוע טוב לכולם. האם יש פה מישהו שהתנסה עם המתאמים האלה? ממה שראיתי והמלצות של אנשים המתאמים של המותגים היקרים עובדים לא רע לדוגמה : https://www.amazon.com/StarTech-com-External-Monitor-Adapter-USB32VGAPRO/dp/B00HNX1GDW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1506801098&sr=8-1&keywords=startech+USB32VGAPRO או http://www.ebay.com/itm/Plugable-USB-3-0-to-VGA-DVI-HDMI-DisplayLink-Graphics-Adapter-UGA-3000-/252242807862?epid=2254485512&hash=item3abad7cc36:g:5pYAAOSwx~JWFCrx ממה שראיתי הם גם תומכים בכמה מסכים בו זמנית. מישהו התנסה עם המתאמים היותר פשוטים\ זולים? מקווה בכלל שהשאלה היא בפורום המתאים.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Nemesis,

כרטיסי המיד ריינג' בד"כ אמורים להציג את יחס הביצועים לכסף הטוב ביותר. הכרטיסים מציגים אותו יחס עלות לביצועים כמו ה- GTX970. http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_960_Super_JetStream/29.html

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by esaly,

שלום! מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת.. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס אם הם מרוצים ועל איזה הגדרות הם מריצים משחקים... הכרטיס באפיק PCI-E תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by israelnba,

חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by tsx,

אוקיי אז נגיד שכבר החלטתי מה אני רוצה לקנות השאלה הבאמת קשה (לפחות לי) של איזה יצרן? הכוונה היא להישאר בטווח המחירים הראלי לכרטיס הזה אך להתפשר כמה פחות על איכות לגבי שאר מפרט המחשב אני מתכוון לקנות את זה ביחד עם מעבד Core 2 Duo 6300 או 6400 ולוח אם מתאים SLI כמובן או של ASUS או GIGABYTE תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.