כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך הסבר קצר ועזרה.... יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית ואני לפני קניית מחשב חדש.... אני אהיה מעוניין לערוך את הסרטים מהמצלמה הדיגטילית במחשב, כמובן לא סרטים באורך מלא אלא קטעים נבחרים של כמה דקות... (אך הייתי רוצה שתהיה האפשרות לערוך סרטים מלאים, גם אם המהירות לשם כך לא תהיה גבוהה. רק שתהיה האופציה.) ובכן, מה אתם ממליצים? אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... משהו חובבני שיעשה את העבודה... האם אני צריך לבדוק במצלמה שלי מה היא דורשת לחיבור? האם כרטיס מסך טוב הוא כמו כרטיס עריכת וידיאו פשוט? מה הקשר ביניהם? האם אני צריך כרטיס עריכה בנוסף לכרטיס מסך? ומה חשיבות מהירות המעבד במחשב כזה? האם P4 1.6 מספיק? האם חייב RdRam או שגם SDRAM יכול להספיק.... אודה לכם אם תציינו גם את שמות החומרה שא…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pcgameshardware.de/Geforce-GTX-960-Grafikkarte-259742/Tests/4-GB-Test-Vorteile-Benchmarks-1154370/ תתעלמו מהגרמנית ושימו לב לבנצ'מארקים. הבדל משמעותי למשחקים הזקוקים ליותר VRAM כמו shadow of mordor וכו'. מעניין אותי איך הוא עומד מול GTX770 4GB כשהוא לוקח כחצי מהחשמל הדרוש ל-GTX770.. וגם יוצר פחות חום ורעש.. ובהבדל לא גדול במחיר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ערב טוב אני רוצה לקנות כ.מסך למחשב שלי ראיתי כ.מסך RX VEGA 64 ב 1996 שקל ( של ג'יגהבייט) האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ? או שעדיף משהו אחר? המסך שיש לי כרגע הוא SAMSUNG C24FG73FQM 144Hz FreeSync ספק Seasonic 650w 8700k
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה למדידה, אבל לא רק ברגע נתון, אלא תוכנה שגם תתן לי ממוצע וגרף לאורך כל המשחק
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני ממתכוון להריץ 4 כרטיסי מסך 1080TI בשרת, 100 אחוז עבודה כמה אני צריך? לפי ה Nvidia-smi (רץ על לינוקס) אני רואה שהוא צורך 250-280W הבעיה שהוא קופא וברגע ששיש רק שתי כרטיסי מסך אז הוא עובד חלק ניראה לי שיש בעיה להתמודד עם 4 ( החלפתי מעבדים, RAM, והרדיסק - רק לצורך הבדיקה) האם אני צריך לפחות 1200W ? רק בשביל הכרטיסי מסך ? שאלה נוספת הבנתי שNvidia לא תומכת בדביאן האם זה נכון ? כלומר רק RPM ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין 9800PRO ל9700PRO? :s05: אם אפשר איזה דף נתונים או משו... של שני הכרטיסים.. אבל מלבד זאת רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינה פרקטית, מבחינת ביצועים... מה אופי ההבדלים, ומה גודל, האם זה משמעותי?! ומה ההבדל ביכולות ה OC? מי יותר מסוגל לOC? תודה רבה! =) :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצא גרסת ביוס לכרטיס שלי Gainward GeForce 4 Ti-4800 SE ואין לי שום מושג מה השתנה בגרסת הביוס החדשה,האם ישנה איזושהי change log לראות מה חדש בביוס החדש לפני שאני מוריד ומשתיל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
LOL מה זה אמור להיות? יש לי ati r9500 pro אי אפשר לתקן את הבאגים המוזרים האלה? (האיכות גרועה בגלל השתמונה היאJPG)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הייתי באיזו חנות מחשבים (דוד שלי רצה שאני יבוא איתו לקנות מחשב), ואמרתי למוכר שישים לו Msi Geforce 4 ti4200 128mb, המוכר אמר שהוא לא מביא את הכרטיסים האלו, רק את של: ASUS, INNO3D, NVIDIA. אמרתי לו, אבל נוידיה לא מייצרת את הכרטיסים רק את הצ'יפסט, הוא אמר לי שהיא גם מייצרת כרטיסים, אמרתי לו שזה לא יכול להיות, הוא אמר לי שכן ועם אתה רוצה אני יראה לך, הלכתי איתו למחסן ובאמת הייתה לו קופסא שרשום עלייה: NVIDIA GEFORCE 4 TI4200 128MB, והיה רשום בצד של הקופסא: DVI, TV/OUT, VIVO. ידעתם שהיא מייצרת גם את הכרטיסים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיתוף הפעולה של החברה האמריקאית עם הממהיר הנודע K|NGP|N ממשיך גם בעידן ה-Turing לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך HD5750 HIS מסך 23.המשחקים לא זורמים בכלל בדקתי FPS בין 25 32 על רזולוציה נמוכה ממש מאוכזב מהכרטיס הזה.מבקש המלצה לכרטיס חזק יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, מה המצב? אני רוצה לקנות למחשב שלי כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיריץ משחקים בסיסיים כמו Settlers, GTA, FIFA, NFS ועוד. הסתכלתי באתרים וזה מה שמצאתי: Asus 7300GS 256MB 395NIS Gigabyte 7300GS 256MB 345NIS sapphire X1050 256MB 305NIS sapphire X1300XT 256MB,405NIS Sapphire ATI Radeon X300Se 128Mb 260NIS Leadtek GeForce 7100GS 256MB 310NIS אולי אחד אחר? הוא ירוץ על מחשב AMD Athlon 3400+ עם ג'יגה של זיכרון. תודה רבה
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ליאור מתתיהו המוכר בשם dj-ElectriC חגג אתמול את יום הולדתו ה-19 בחור כארז,מנהל מצוין וחבר טוב שתורם כולכך הרבה לאחד הפורומים הכי עסוקים בZONE,ומגיעה לו המון הערכה על עבודתו בפורום ואת כול האיחולים שקיימים : שיהיה לך המון במזלטוב,שהשנה תתברך עליך בשפע סקירות,כרטיסי מסך למיניהם רק אושר,עושר,שמחה,בריאות שבכול דרך שתלך תדע רק טוב. לא שכחנו 19 שמנמנים!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהישן לא יוצא. הפין שאמור לשחחר את הנעילה פשוט נעול במקום. יוצא שנדפקתי עם מחשב שאי אפשר להוציא לו כרטיס מסך, ועם כרטיס מסך חדש. עכשיו אני גם אפחד להכניס כרטיס מסך חדש כי לך תדע מה קרה עם החריץ שעליו יושב הכרטיס הנוכחי. מה עושים? יש טעם לקחת את המחשב ביחד עם הכרטיס החדש ושהם ישברו את הראש? הבעיה גם שבחנות לא עונים לטלפון עכשיו. (למרות שזאת שעת עבודה שלהם כרגע עד 19:00).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו מזה שיידרים ואיך זה מצטייר על המסך למי שיש תמונה שיעלה.. כי ראיתי שכרטיסי ATI לוקחים ב הלף לייף2 את NVIDIA בגלל שיידרים...רק בגלל זה הם לוקחים או שיש עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי עד כמה משתלם כל אחד ומה ההבדל בתוצאות במשחקים ??? תודה למי שעוזר!!!
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם והרי סיפור: המחשב של אחי הקטן מרעיש כטרקטור.. לאחר שבדקתי ולא היה לי מושג מה הבעיה, נאלצתי לקחת אותו למעבדה ושם אמרו שהרעש נובע מהכרטיס מסך (יותר נכון - מהשבתת חייו, החלקית או המלאה, של מאורר הכ. מסך).. הם אמרו שהם יכולים למכור לנו מאורר חדש, אבל כלכלית כבר יותר משתלם לקנות כ. מסך חדש. כאדם שאוהב את hwzone, אמרתי להם במעבדה - לא, אני לא אקנה כרטיס מסך לפי המלצותיכם! ופניתי לפה, אליכם, על מנת לקבל המלצה לכ. מסך חדש. פרטים על המחשב (מאוורסט, בכל זאת מחשב של אח שלי ואין לי מושג מה הולך שם): לוח אם gigabyte GA-945P-S3 מעבד: e6300 זכרונות: 2gb כנראה DDR2-667 כ. מסך נוכחי: radeon X1950 Pro 256mb ספק (נאלצתי לפתוח את המארז - יש אפשרות לבדוק את הספק לפי אוורסט? סתם סקרן…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, ליפני שאני קונה כרטיס. מצאתי 2 כרטיסים באותו מחיר, ואני לא יודע מה יותר טוב מהשני או שהם אותו דבר: כרטיס 1 - Geforce GTS250 של החברה Innovision עם קירור FREEZER DHT ,ו 512MB DDR3 PCI-E כרטיס 2 - 9800GTX+ "כרטיס מומהר 775/2300 MHZ" וקירור ARCTIC COOLING TWIN TURBO ,ו512MB DDR3 PCI-E מפרט אם צריך: מעבד: E7400 לוח אם: Msi Chipset G31 /MS 7528 .ראם: 2 גיגה. ספק: 450W (לא גנרי) אז איזה מהם עדיף בישבילי לקחת? אני חושב שה GTS250 דורש פחות כח מהספק ויש לו טיפה יותר תמיכה בכל מיני דברים..(תקנו אותי) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-