עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע מ ksp בלבד כרטיס גרפי שיריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אבקש המלצות לכרטיס גרפי עד סכום של 1,000 ש״ח. כמו כן, אבקש המלצה לספק כוח שיהיה מותאם לכרטיס. בתודה דביר

2. בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gal,

היי אנשים תגידו לי למה כרטיס מסך ATI 64M DDR+TV עולה רק 400 ש"ח מה הוא לא טוב או מה העניין וסליחה על הבורות אבל האם זה מצריך זכרון פנימי DDR למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כיצד נראה אחד מכרטיסי ה-Turing התחרותיים ביותר בישראל? לקחנו לסיבוב את ה-RTX 2080 GamingPro OC מבית היצרנית Palit בכדי לגלות את התשובה לכתבה

5. Started by bronco,

אני רוצה לחבר את המחשב דרך יציאת HDMI למסך פלזמה האם כל כרטיס מסך עם יציאת HDMI מוציאים גם אודי דרך יציאת הHDMI ? ידוע לי שישנם כרטיסי מסך של ATI אשר יודעים להוציא גם אודיו דרך יציאת DVI על אייזה דגמים מדובר איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב לצפייה בסרטים בפורמט FHD

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם עוד כמה שעות ההורים שלי נוסעים לחו"ל ואני משום מה לא מצליח למצוא קטלוג מלא של מוצרי הדיוטי פרי אז אני ישמח אם תמליצו לי על דגמים מסויימים שאתם יודעים שיש בדיוטי פרי וסביבות מחיר אם אני לא טועה הם עובדים עם LG וMAG אז חשבתי על הLCD של LG אז בקיצר איך הוא ומה צריך להיות סביבת המחיר שלו זה דיי דחוף בתודה מראש גיא

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. 60 FPS זה מושלם מבחינתי, אפילו על 30 משחק בכיף רוצה לקנות 3 מסכים, מתלבט לגבי הרזולוציה ואיזה כרטיס אצטרך עבורם. 3 FHD אפשר עד 24 אינטש כי ב27 אינטש תהיה רזולוציה קטנה מידי אם לעשות 3 1440P צריך כבר כרטיס יקר מידי ? ואיזה כרטיס יספיק לי עבור 3 FHD? אוליי 27" FHD לא כזה נורא ?

8. Started by tomerra,

מה אתם אומרים עליו - הוא ממש זול ב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 אני הבנתי שאפשר להגיע איתו ב OC ל 2900 xt האם כדאי לקנות או שיש איזה קאץ'?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. האם הכרטיס הזה Extreme N7800GT DUAL/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0 תומך SLI? ומה זה אומר 2DHTV

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ב-AMD סוף כל סוף חשפו לנו את כרטיס ה-Vega הראשון בעולם - אך הוא לא זה שיהיה מיועד לגיימרים ולמשחקים, לצערנו לכתבה

11. Started by KF,

היי, יש לי כרטיס מסך די ישן HD5850.. לאחרונה התקנתי דרייבר חדש ולמעשה הוא שינמך לי את האפשרויות OC של הכרטיס ב msi afterburner. מה שמצחיק הוא שהתקנתי דרייבר בלבד ללא CCC אך בכל זאת הכרטיס מוגבל ב-msi afterburner ל 775/1125MHZ. ניסיתי לעשות מחיקה ידנית דרך הוספה והסרה ל driver only.. בוצע בהצלחה אך ללא הועיל.. התדר נשאר קבוע ולא ניתן לשנותו.. איך אני חוזר לדרייבר הקודם ? במיוחד כשאני לא יודע איזו גירסה הוא היה בכלל,או יותר נכון איך אני פותח את ההגבלה של הOC בחזרה ? תודה.

12. Started by super4life1,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס חדש הישן hd5850 נשרף מעבד:amd phenom 2 945 ספק כח:chieftec 550w ראם:4g לוח אם : gigabyte ga-ma770-ud3 אני יודע שעדיף לקנות מחשב אבל אין תקציב. המחשב בעיקר למשחקים כמו rust,cs go,overwatch תקציב כ 500 שקל תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה זה הדטונטור מה הוא נותן מה הוא עושה ואיזה אני צריך ל G-force ti4200 128MB by asus

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shar00750,

איך אני מבטל את OPEN CL שלא יופיע ב-GPUZ ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני חושב הגיע הזמן לחדש מחשב הישן שלי משנת 2005,בייחוד שיוצא עכשיו BF4. איזה כרטיס מסך כדי לי לקחת?הבנתי שתי דברים: 1.BF4 עבר אופטימזיציה לAMD 2.בשביל שהמשחק יפעל בשיא גדולתו,אצטרך 3 ג'יגה זכרון לפחות. עכשיו זה נראה דיי ברור,שאני צריך לקחת כרטיס מבוסס AMD,אבל. יש לי כרגע,HD 4650 כרטיס שיצא כמה שנים אחרי ה6600GT,יצא לי קצת לשחק משחקים ישנים כמו BF2,מלא ארטיפקטים,הפילטרים על הפנים. הדרייברים,גם על הפנים,להגדיר את המסך טלוויזיה צריך להיות מהנדס אלקטרוניקה. אז מה אתם אומרים? לקנות כרטיס של nvidia מהדור הזה?או לחכות לדור הבא של AMD שעומד להיכנס? התקציב שלי למחשב עומד על 6000 שקל.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.techpowerup.com/215001/some-amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-via-software.html לא הבנתי מה צריך לעשות ? איך זה תורם ? האם מתאים ל-290 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-with-software.html http://www.overclock.net/t/1567179/activation-of-cores-in-hawaii-tonga-and-fiji-unlockability-tester-ver-1-6-and-atomtool

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by elixvx,

אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. צריך הסבר קצר ועזרה.... יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית ואני לפני קניית מחשב חדש.... אני אהיה מעוניין לערוך את הסרטים מהמצלמה הדיגטילית במחשב, כמובן לא סרטים באורך מלא אלא קטעים נבחרים של כמה דקות... (אך הייתי רוצה שתהיה האפשרות לערוך סרטים מלאים, גם אם המהירות לשם כך לא תהיה גבוהה. רק שתהיה האופציה.) ובכן, מה אתם ממליצים? אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... משהו חובבני שיעשה את העבודה... האם אני צריך לבדוק במצלמה שלי מה היא דורשת לחיבור? האם כרטיס מסך טוב הוא כמו כרטיס עריכת וידיאו פשוט? מה הקשר ביניהם? האם אני צריך כרטיס עריכה בנוסף לכרטיס מסך? ומה חשיבות מהירות המעבד במחשב כזה? האם P4 1.6 מספיק? האם חייב RdRam או שגם SDRAM יכול להספיק.... אודה לכם אם תציינו גם את שמות החומרה שא…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by hardgore1,

הי, יצא עכשיו המשחק Elite: Dangerous ואני צריך לשדרג את הכרטיס מסך אני רואה.. דרישות המשחק: https://www.elitedangerous.com/about/playyourway המפרט שלי: intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz. bus 333 MHz (msi G41M-P33 Combo (MS-7592 (ram 4 GB (2x2GB) ddr2 400 MHz (dual Geforce 8400 GS win 8.1 pro 64 bit מחפש את הכרטיס המינימלי, רק להרצת המשחק הזה, ועם זאת, שיעבוד חלק. אני לא גיימר, אז אין לי בעיה עם ציוד פשוט. מה מומלץ? איך אלה הראשונים? יענו על הדרישה? http://www.tms.co.il/cat/50 תודה

20. Started by Cilay,

טוב תודה לאל הצלחתי לחסוך 550 דולר , עכשיו ראיתי שיצא ב NEWEGG.COM 2900XT 1GB ... השאלה איזה כרטיס עדיף בהסתכלות לטווח ארוך , מי יחזיק הכי הרבה ו"ישרוד" ? כבר הזמנתי 8800GTS וביטלתי כי הבנתי שעוד שנה שנה וחצי הוא יהיה ממש חלש .. אז ככה שדודה שלי מגיע ב1.8 לארץ והיא תביא איתה את הכרטיס , מה שנותר לי הוא רק לבחור . אגב , המפרט יהיה Q6600 GB P35C 2GB G.SKILL CORSAIR 520HX NZXT HUSH

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. התקנתי עדכון לכרטיס מסך (210) דרך nvidia אחרי ההתקנה עשיתי restart ואז שהמחשב נדלק שוב היה לי שחור בקצוות המסך וגם ירדה לי הרזולוצייה מfhd ל 1208*1024 וגם שאני נכנס למנהל ההתקנים המחשב מזהה את הכרטיס מסך אך כותב שישי בעיה אין לי משוג מה לעשות תודה גדולה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בידי יש ראידון ספייר 9700 פרו הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינהם האם ההבדל ענק עצום ... אני קניתי את הכרטיס שלי בה 2200 אני רוצה לדעת האם ראידון 9800 עוקף אותו בהכל זה נכון שראידון 9800 עקף אותו בה 50 אחוז בה AA FF

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by david2k,

זה אולי הנושא ה50 שאני פותח על הבעיה הזו ואני לא בא בטענות לאף אחד רק מעוניין לדעת למה זה ככה רק אצלי בקיצור שתי שאלות. 1. set physx configuration בדריבר של נווידיה אמור להיות על GTX570 / CPU / AUTO SELECT [RECOMMENDED? 2. זאת השאלה שאני לא מצליח למצוא תשובה ברגע שאני שם 120HZ בשולחן עובדה + במשחק הטמפרטורת עולות ל60 במצב IDLE ועם אני משחק על 100 HZ גם בשולחן וגם במשחק הטמפרטורת רגילות אבל במשחק לפעמיים אני רואה קווים כאלה בתמונה כאילו זה נראה כמו סריקה כזאת במסך ואז מסתתדר מה עושים? i7 2600 h67a-ud3h-b3 rev 1.1 gigabyte gtx570 corasir 750tx v2 antec 902 מוכן להשקיע כסף לקירור לכרטיס שיש בארץ / מוכן גם לקחת תמחשב לבדיקה עם צריך. ועוד דבר לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה בדריב…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by holy_man,

קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים