כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
HD2900XT טוב יותר מ8800GTS 640MB אך לא מ8800GTX וכמובן לא מ8800 ULTRA וXbitlabs מכריזים אותו על הכרטיס עם הביצועים/מחיר הטוב ביותר ב399$( 2000 + שקל פה) מי שקנה 8800GTS לא אמור להתאכזב, כי הוא קיבל כרטיס שקצת פחות טוב מ HD2900XT לא משו רציני (אפשר לסדר עם אוברקלוק ) http://xbitlabs.com/articles/video/d..._21.html#sect0
-
- 121 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב AMD64 3200 עם 1024 זכרון DDR2 וכ.מסך GFORCE6800GS עם 256 זכרון ו256 BIT בכל משחק בשאני עושה AUTO DETECT ל PREFORMENCE הוא מראה את הכל על LOW לדוגמה : בF.E.A.R FARCRY ועוד המשחקים עובדים טוב מאוד גם ב- VERY HIGH . השאלה היא למה המחשב מזזה את הכל ב LOW ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכם! פתחתי שבוע שעבר נושא, אבל השבוע יש התפתחות. יום ראשון הבא אני קונה את המעבד 3800*2 בסוקט 939. ואני משדרג גם כרטיס מסך. מצאתי ביד שניה 9800GT עם OC(לא מהמפעל) ב450 שקלים. ומצאתי ביד שניה 4850 עם OC(לא מהמפעל) ב500 שקלים. מה עדיף מבחינת ביצועים? והאם אני אראה הבדל בין השניים? בגלל המעבד הלא כ"כ חזק(שיעבור OC) אריאל
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב בKSP ועכשיו רק נודע לי שכרטיס מסך R9600pro של sapphire ב970שקל אין להם כבר במלאי. האיש שם לו איזה radeon 9600 256MB ב800שקל(והוא כמובן התלהב מה256MB) עכשיו אני לא יודע בידיוק מה יש להם במלאי אבל תסתכלו באתר שלהם ותתנו לי הצעות כי מחר בבוקר אני מתקשר על שם האמא ובוחר לו כרטיס מסך אחר... , איזה נבלות האנשים האלו!
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה9600XT שלי בכרטיס יד שניה חזק יותר ואני קצת נופל עם דירוג הדגמים השונים. הייתי רוצה לדעת מי מבין הכרטיסים האלו חזק יותר ובכמה ההפרש משמעותי: 6800GS 7600GS 7600GT נושא הת'רד שונה קצת..
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 עכשיו אני מבין שמדובר בלוח CS ולא SLI האם זה אומר שאכלתי אותה??????? מה עדיףכרגע יש לי כרטיס GTS 8800 של ASUS 640 MB ובהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל עכשיו הראו לי שזה בעצם לוח של CF ,מה האופציות שיש לפניי עם לוח כזה? לכרטיס אחד טוב ביותר שיש יחסית למחיר תקציב 700 דולר (קנייה בארה"ב). או שקיימת האפשרות זולה יותר פשוט להוסיף כרטיס דומה נוסף. תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
את ליבת GP100 האימתנית נקבל כנראה רק בשנה הבאה, אבל הכירו את אחותה הקטנה שתנסה לכבוש את עולם כרטיסי המסך בעוד חודשים ספורים כמיטב המסורת, מוצרי הדגל של דור כרטיסי מסך מסויים נדחים לשנה שניה של השקות מה שאומר שמוצרים המכונים "שוק הביניים" ו-"שוק הביצועים" יגיחו בקרוב בחנויות. את ההשקות הקרובות של NVIDIA תלווה הליבה הגרפית GP104 ונגזרותיה שישמשו כאחים הקטנים יותר. בכנס GTC שערכה NVIDIA לפני כמה ימים היא חשפה שני מוצרים, האחד הוא ה-Tesla P100 אשר מבוסס על הליבה הגרפית החזקה ביותר שלה כיום. המוצר השני הוא ה-PX, לוח מודפס שכולל שתי ליבות גרפיות מדור Pascal החדש ומטרתן היא חישובים הקשורים לסביבת הרכב וצורת נסיעתו כדי לקדם את עולם המכוניות החכמות. ההצצה הזא…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי היום מחשב HTPC עם כ.מסך 7600GT כאשר אני מחבר אותו דרך יציאת DVI למסך LCD שלי - אני לא מקבל סאונד כלל, אלא רק רעש סטטי. אני משער שזה בגלל שהכרטיס מסך אינו תומך בהעברת סאונד דרך HDMI. ולכן אני רוצה לבצע שדרוג לכרטיס מסך עיקרי שימוש הינם צפייה בתכני וידאו, ואינטרנט דרך המסך LCD 32". השיקול שלי הינו רכישת של כ.מסך ATI HD5450 - מבדיקה שלי עולה כ220 ש"ח .. שיקול נוסף הינו HD5670 עולה כ435 ש"ח. אשמח לעצות היות ואני לא רוצה לרדמת ברמת הכרטיס שיש לי היום ומצד שני חייב פתרון לבעיה שלי עם החיבור HDMI במסך פרט חשוב: יש לי לוח אם של MSI P965 NEO - מקווה שהכרטיסים שציינתי לשדרוג תואמים ?? המון תודה לעוזרים/ משיבים
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את ה6600GT בגלל שהמחיר ירד(ל1020), אבל אז שמתי לב שגם המחיר של ה6800LE הוא כמעט 1000 שקל וגם יש מצב לפתוח ל6800LE את הצינורות אז החלטתי ללכת עליו. (הכרטיסים של חברת XFX, מKSP) עכשיו כמה שאלות בקשר לזה: 1) האם מישהו ניסה והצליח לפתוח את הכרטיס של XFX מקיי אס פי ? 2) איך אני יכול לוודא שהכרטיס בר פתיחה ? (לפי קוד או מספר סריאלי על הכרטיס, מבלי לבדוק אותו עם התוכנה) 3) מה הסיכוי לפתוח את הכרטיס ל16 צינורות ? 4) אם אני לא אצליח לפתוח אותו, האם הוא יהיה נחות בהרבה מה6600GT, במהירות סטוק\OC לא רצחני ? 5) האם פתיחת צינורות (Softmod) פוגעת באחריות ? 6) האם יש חברה שעדיפה מבחינת הסיכוי לפתיחת הצינורות ? עריכה: 7) מישהו מכיר עוד חנות שהמחיר של שני הכ…
-
הRadeon® X1900 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 הRadeon X1800 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732 אני ירגיש את ההבדלים במשחקים ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נשמע הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בכל משחק שאני משחק הוא עובד כמה דקות ואז מופיעה הודעת שגיאה: VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. תענו בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת החברה פה אני קונה HD4770. בד"כ אני מכיר ואוהב מוצרי ASUS למיניהם, רק שלצערי (או שלא!) עוד לא מוכרים את הדגם שלהם בארץ, מה שהצלחתי למצוא זה רק GIGABYTE ו- SAPPHIRE שאין לי שום ניסיון איתם חוץ מזה ש- GB נשמעים לי מוכרים יותר! 1. מניסיונכם, מה עדיף ? 2. האם אפשר למצוא בארץ משהו אחר ? בכלל יהיה יתרון למשהו אחר ? ------------ -סופ"ש נעים- ------------
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לפני יומיים שיחקתי בGTA SA ופתאום המסך נהיה שחור והמחשב איתחל את עצמו. ככה זה חזר על עצמו מס' פעמים ואפילו במשחקים אחרים. ניסיתי קודם להתקין מחדש את המשחק אבל הבעיה חזרה וניסיתי להתקין מחדש את הדריברים וזה לא עוזר. מה גם שבאחת הפעמים היתה הודעה שאין מספיק חשמל לכרטיס וכו' אז כיביתי את המחשב וחיברתי בשנית את המולקס ואין שיפור. יש לציין שאין בעיות בכלל בשימוש רגיל במחשב אלה רק במשחקים... מה לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ?(ולשדר דברים שונים ?) יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני מרגיש שה 7900GT טיפה מקרתע ... וחוץ מזה אני לא רוצה להגיע ליציאה של GTA 4 עם כרטיס שכמובן יקרתע במשחק הזה. אני רוצה לשדרג אותו ... לאיזה כרטיס כדאי ? GT8800 512 ? או HD3870 ? או GT 9600 ? חשוב לציין שבין כול הכרטיסים הנ"ל הכי זול זה ה 9600 ... השאלה היא האם הוא ברמה של שני האחרים ? המחירים : 9600 ב 650 . HD3870 ב 780. 8800GT ב 884 . אני משחק על מסך 17 אינץ' . אז מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בכרטיס מסך שהוא יזהה לי את הS וידיאו שחיברתי חיברתי S וידיאו מהטלויזיה למחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי לאחרונה מקלדת חדשה למערכת שלי שמריצה ויסטה אולטימייט,עכשיו אני מעונין לדעת האם ישנו קיצור דרך על לוח המקשים שיכול להחליף לי בין 2 תצוגות ממש כמו במחשבים ניידים (בין צג מחשב ובין טלויזיה שמחובר כבר) ובמידה ולא האם ישנה תוכנה שיכולה לבצע זאת. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי למישהו ישנו רעיון שיוכל לעזור לי. תודה על העזרה עמנואל
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הולך לקנות לאחותי הקטנה מחשב ואחד הדברים שהיא אוהבת זה כמובן לשחק,חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9200 או FX 5200 איזה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אוקיי, המחשב החדש הגיע... רק משום מה, אחרי שהתקנתי תWIN התצוגה מטושטשת. זה די דומה למה שקורה כששמים LCD על refresh גבוה - רק שזו לא הבעיה פה. לאדע מה הבעיה כי ה"טשטוש" הזה מופיע רק כשהוינדוס עולה, והמסך שלי עבד בלי בעיה על המחשב הקודם. הורדתי את הדרייברים האחרונים והכל (158 נראה לי)... למישו יש מושג? עריכה: גיליתי משו מוזר חח - הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 אבל כשאני שם על אחת פחות, הטשטוש נעלם (אבל זה נראה מתוח). wtf is going on...
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
ה BENCH נעשה על מערכת כזו : מעבד ATHLON XP 1600+ לוח אם 7VTXE של גיגהבייט זיכרון של 384 (שני סטיקים) וכרטי מסך GF2 MX 440 והתתוצאה היתה 2841 מה עליי לשדרג או להוסיף או כל דבר אחר כדי לעלות בביצועים ןמה הם תוצאות טובות במבחן זה ? תמונה מצורפת!~!
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה. אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה. קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים. לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך). שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו …
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש. ואני מתלבט . ראיתי בביקורת באתר שה 4850 מציג תוצאות לא פחות טובות מה 9800 ועולה בערך 450 ש"ח פחות. ראיתי גם שאמור לצאת ה 4750 בקרוב והוא אמור להיות הרבה יותר טוב. השאלה אם ידוע מה המחיר שלו? תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-