כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
במה תומך הכרטיס TV של הכרטיס הזה? האם אני יכול לחבר עליו כבל HDMI IN ממיר של לווין\HOT\YES ולראות ערוצים ב HD? האם הטיונר שלו הוא אנלוגי או דיגיטלי? והאם יש לו אפשרות לחבר ממיר לא HD בחיבור RCA (אדום צהוב ולבן) אשמח למידע בנושא..
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הכרטיס הכי מתאים לי מבחינת תקציב הוא HD6770 מה דעתכם עליו רציתי לשאול מה מידת ההתאמה למפרט שלי לפני שאני הולך להזמין אותו ואיזה ספק כוח הוא צריך כי אני מתכוון להחליף גם אותו אם פפשר המלצה על ספק אשמח תודה השימוש בעיקר לגיימינג FIRST SHOOTER ו RPG גם מירוצי מכוניות המפרט שלי מעבד INTEL E5800 לוח אם FOXCONN G4IMXE DDR3 כרטיס מסך כרגע HD 4350 מארז COOLERMSTER 690II ספק גנרי סיני פשוט ביותר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT 555M ולאחרונה התחלתי לשים לב שהמחשב מתחמם יותר כדי כשאני מפעיל דברים כבדים שדורשים שימוש רב בכרטיס מסך. אחרי שימוש של בערך חצי שעה במשחק באטמן יצאתי מהמשחק ונכנסתי לתוכנה שמראה לי על כמה מעלות המחשב נמצא והיה כתוב שהכרטיס מסך נמצא על 63 מעלות. רציתי לדעת כמה מעלות זה מצב טוב וכמה זה כבר מעבר לקו האדום? והייתי שמח לדעת אם יש איזה תוכנה שתוכל לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חברה. חבר שלי קנה את ה ge force gt 440 gddr5 ב380 ש''ח האם זה שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
מעניין אותי מהן המטרות לחיבור זה ,ואני משאר שלכל מטרה ישנם גם דרישות שונות מהכרטיס פשוט קונה מחשב חדש ורוצה ללמוד את הנושא
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין 2 הדגמים? hd 5870 Sapphire vapor x או hd 5870 gigabyte הגירסה עם ה 2מאווררים והצינורות נחושת
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שיש וכמובן מה שהכי כדאי גם כן בסביבות ה1600 ש"ח למחשב שלי הוא הולך לשמש בעיקר למשחקים גם לעריכת וידאו ואני עובד אם 2 מסכים אולי בקרוב 3 + אז רצוי שיהיה בו גם תמיכה ל2+ מסכים ו3D בעזרת כרטיס אחד אפשרי אבל לא מחייב בכלל אין לי אפשרות לSLI או CF לא פחות לא לטוב כי יש לי PCI-E אחד שעובד בX16 ואחד שעובד ב X4 והבנתי שאם אני יעשה CF\SLI אז ירדו הביצועים בכרטיס שמחובר בX16 תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם הליבה הגרפיות שצויינו לעיל ? האם מצליח לראות סרטי HD וגם ב1080P ? ומה ההבדל בין שני הגרסאות? משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הכרטיס ATI 4890HD והוא לא מספק אותי,אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי לפחות ל4 שנים הקרובות. זה המפרט שלי: amd 955 OC 3.6GHZ gigabyte 870A-USB3 silverstone 600W רשום על הקופסא 80 plus תודה חשבתי לקנות כרטיס מסך מהחדשים של ATI סדרת 7XXX,אין לי לחץ של זמן אז לא אכפת לי לחכות עד שיצאו,לפי ההדלפות הסידרה החדשה נראת כמו משהו שווה קנייה?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, כאשר משתמשים ב SLI 8x ישנו איבוד ביצועים של אחוזים בודדים מהכרטיסים, לא משהו משמעותי. ניקח לדוגמא SLI של GTX 560 ו - SLI של GTX 580 . בשני המקרים, לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל, הירידה בביצועים בשימוש ב SLI x8 היא כמה אחוזים בודדים. אבל אם הסיבה לאיבוד אותם אחוזים היא המהירות של העברת נתונים בין הכרטיסים ללוח אם שיורדת, אז איך המערך השני לא מוגבל הרבה יותר מהמערך הראשון? הרי המהירות של האפיק זהה בשני המצבים, והמערך השני אמור להעביר כמות גבוהה יותר של מידע מאשר המערך הראשון. אשמח להבהרה בעניין, אם לא הסברתי טוב אנסח יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, באחד המחשבים שברשותי הכרטיס מסך מת, והוא בחיבור AGP. מעיון בKSP/אייבורי הבנתי שכבר לא מוכרים כרטיסים בחיבור שכזה, ולכן פניתי ליד 2. מבין שני הכרטיסים הבאים, מה עדיף? והאם המחיר שלהם נשמע לכם סביר(אין לי שמץ כמה הם עלו בזמנו)? אגב, המחשב משמש בעיקר לסרטים ואולי משחקים מלפני 3-4 שנים על הגדרות בינונית ומטה. geforce fx 6600 256 mb ב100 ש"ח. geforce fx5500 256 mb ב170 ש"ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום,יש לי Sapphire 6950 HD 2G DDR5 ,ו שאני משחק Crysis 2 המשחק מקרטע לפעמים,ההגדרות מכוונות על הכי גבוהה . מחשב: Intel I5 2310 Gigabyte Z68p-DS3 DDR3 8Gigs G.Skill Sniper CorsairTX650 Watts ספק Antec Kuhler 920 H2o קירור מים הממ השאר לא הכי רלוונטי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש כרטיס מסך, לא יקר, שיאפשר עריכת ווידאו בייתית, צפייה בסרטים עד HD ותמיכה בשני מסכים. הבנתי שבתחום זה חייב לקנות NVIDIA וזה בסדר, אבל מה? בברכה ובתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלי. זה התחיל לפני כמה חודשים שכשהייתי הולך לישון ומשאיר את המחשב דלוק, כשהייתי קם המחשב היה תקוע על מסך לבן ורק ריסט היה מוציאו אותו מזה. עכשיו הבעיה החמירה , אני מצרף תמונות ממשחק שתבינו במה מדובר. אני בטוח כמעט ב100 אחוז שהכרטיס נדפק. אין בעיה של חימום לדעתי הטמפ' שלו היא 38 מעלות במנוחה לפי אווראסט. אני פשוט רוצה להיות בטוח ב100 אחוז שהבעיה היא בכרטיס לפני שאני הולך עם המחשב לKSP (כרטיס באחריות). אשמח לתשובה. תודה לכולם . [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי התלבטות רצינית: קיבלתי מפרט למחשב שאני די מרוצה ממנו - מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי המובנה שמגיע עם לוח האם: Intel HD Graphics 2000 הצרכים שלי הם לגרפיקה ל web + print (אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור) לא משחקים לא סרטים..... האם כרטיס מסך זה יספיק לדעתכם? המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה המפרט שלי i7 930 GIGABYTE X58A-UD3R 6 GB RAM כרטיס force3d ATI RADEON HD 5750 הייתי מבסוט מהביצועים עד ששיחקתי batman arkham city... ובכלל DX11 לא עף... אני רוצה להשתמש בcrossfire כדי להעלות את הביצועים של המשחקים. השאלה היא מה עדיף... בטבלה הזאת אפשר לראות שאפשר לעשות crossfire עם כמה דגמים: 5750 5770 6750 6770 השאלה שלי היא, מה עדיף? אני לא רוצה להוציא עכשיו 700 שח על כרטיס נוסף, מקסימום 300-400. ולא משנה לי להביא משומש. אשמח מאד לעזרתכם... יונתן
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מסך ישן, וחשבתי לחבר אותו למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא ה-560 ti, והחיבורים שלו הם HDMI ו-2 DVI digital (עם 4 פינים) (תקנו אותי אם אני טועה בקשר לפרטים של הכרטיס) איך אפשר, אם בכלל, לחבר אותו למסך ישן עם כניסת VGA בלבד? הבנתי שאי-אפשר לעשות זאת באמצעות מתאם, כי הפלט הוא דיגיטלי ו-VGA זה אנלוגי.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתמודד בכבוד (= הגדרות גבוהות יחסית, לא חייב הכל על מקסימום) עם משחקים כמו Crysis Warhead ודומיו. התקציב המשוער שלי הוא בסביבות ה-1,000 ש"ח. מפרט המערכת שלי כרגע הוא: מעבד: Core i3 530 2.93Ghz לוח אם: Foxconn H55-MX זיכרון: 2GB OCZ 533Mhz ספק: ככה"נ גנרי, 550W. תודה!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם עדיף כרטיס של NVIDIA לעיבוד תמונה בפוטושופ? האם ה-CUDA של NVIDIA שימושית למטרה זו יותר מכרטיס של AMD? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבל השאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI? זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעית האם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-