עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by swisaman,

צפויה ירידת מחירים עקב יציאת סדרת 7XXX?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. אהלן חברה יש לי כרטיס מסך hd4870 אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMI עכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMI הבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיף השאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI? חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by OvOnoob,

שלום לכולם אני יודע שהנושא כבר נידון בעבר אך לא הצלחתי להסיק תשובה חד משמעית ואשמח לקבל עכשיו. ברשותי מחשב עם מעבד פנום 2 945 C3. שני כוננים קשיחים, צורב והכל במארז סטנדרטי. ספק הכח שברשותי הוא hec win+ 550w (שהוא לא מהמובחרים שיש אבל עושה את העבודה) ורציתי לשאול האם הספק הזה יוכל "לסחוב" תצורה של 2 HD6950 בCF?? ראיתי דעות חלוקות בנושא ובנוסף בדקתי במחשבון וואטים אינטרנטי ועל פיו 550W אמור להספיק אז למי להאמין???. בנוסף כשאומרים לא יסחוב מה הכוונה?? המחשב לא ידלק? או שנקבל ביצועים פחותים?? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by gabi12345,

אהלן יש ברשותי מחשב e6600 3.1 ghz asus p5g41t-m lx ספק כוח של fsp 500 וואט בעל 2 מסילות 12 וולט 4 gb ddr3 1333mhz וכמו כן כרטיס מסך hd4870 כרטיס מסך די חזק אך כבר עבר זמנו. הייתי רוצה לשדרג אותו. במחיר סביר. זאת אומרת עד 600 שקלים. שיריץ משחקים על איכות סבירה גבוהה גם אפשרות. הכרטיס שיש לי כרגע מריץ את כול החדשים ועל איכות יחסית סבירה אך הוא עשה את שלו כבר. אשמח לתשובות ויעוץ אין בעייה גם של אוברקלוקינג אם אפשר לכרטיס או כול מיני שיפצורים. אין לי בעייה להתנסות אם זה. תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  5. היי. ככתוב בהודעה, החבר ישחק רק בזה. תקציב-עד 400 שקל, אם לדעתכם אפשר בפחות , אז זה יכול לעזור. יחובר לספק איכותי 380W של אנטק\סיסוניק. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  6. האם אני יכול להתקין כרטיס SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE על המחשב שלי במפרט הנוכחי ללא צורך בהחלפת ספק בינתיים ? נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM ספק גנרי 500W פשוט מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by schiwe,

שלום לכל חברי הפורום ראשית זה האשכול הראשון שאני פותח אז בבקשה אם זה לא המקום הנכון אל תכעסו עלי בבקשה (אני בחור רגיש). לאחר המון חיפושים ברשת (גם ב HWZONE) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש את הכרטיס: "GTX 560 ti" אבל אני ממש לא מבין גדול אז מאוד יכול להיות שזה לא הכרטיס בשבילי ואם כן אז של איזו חברה כדי לי Gigabye, Asus, Sparkle? בכל אופן אילו הם הצרכים שלי: - כרטיס בעל טמפרטורות נמוכות - שקט במיוחד - שיעבוד עם המשחקים החדשים לעוד 3 שנים - רזולוציית מסך של 1080p * חשוב לציין שאני לא גיימר כבד תודה ושבוע טוב!

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by חובב,

יש ברשותי את שני הכרטיסים ואני חשבתי להחליף בניהם המחשב מיועד לעבודה משרדית. מעבד 3000 64 AMD לוח GIGABYTE לא זוכר דגם זיכרון 2 GIGA RAM DDR1 האם זה ישנה משהו?הולך להיות מותקן WIN 7 32 האם זה ישפר את העבודה עם המשק הגרפי של הווינדוס? סרטים בהבחנה גבוהה א?אולי ישפר את השימוש בדפדפן? אולי זה ישמש למשחקים קלים ביותר(אני בספק) . תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. אולי תוכלו לעזזור לי הכרטיס שלי GV-RX16P256D-RH של GIGABYTE. RADEON 1600X PRO מצרף קישור למוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2154#sp לאיזה לוח הוא מתאים כתוב שם PCI-E אבל הלוח אם בו השתמשתי במשך שנה היה Intel® 945G chipset, Intel® Pentium® D processor with Dual Core architecture, Intel® Pentium® 4 processor with 800MHz front side bus and Hyper-Threading and up to 2MB L2 cache or Celeron D® processor with 533MHz and 256K L2 cache האם יכול להיות שהשתמשתי בכרטיס שלא מתאים ללוח ? או שהחברה טעתה ורשמה בטעות PCI-E ? במקום PCI מצטער הנושא ממש לא ברור לי !

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by feffer,

אוקי קניתי כרטיס מסך חדש לאחר שהכרטיס מסך שלי התקלקל, קניתי Sapphire 5670, כשהתקנתי אותו המאורר שלו הסתובב אבל משום מה המסך אמר שלא התבצע חיבור של הכבל אל המחשב וגם לא שמעתי את הצפצוף שהמחשב עושה שהוא עולה, ניסיתי לחבר את המסך לכרטיס מסך המובנה כאשר ה5670 מחובר אל המחשב וקרה אותו דבר, כשהוצאתי אותו המחשב עלה והכרטיס מסך המובנה עבד. לאחר מכן בדקתי את 5670 על מחשב אחר שיש לי וגיליתי שהוא עובד והבעיה היא לא בו, ניסיתי כרטיס מסך אחר שיש לי על המחשב Geforce 8600 וגיליתי שגם הוא עושה את אותה הבעיה, מה הבעיה במחשב ? מה אפשר לעשות ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by CobraBoy,

צהריים טובים לכלום אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי כבר כול כך התבלבתי וגלשתי לכרטיסי מסך לא ריאלים (כמו למשל HD 5970 חח) שהחלטתי שאני בא לפה ומבקש את עזרתכם אז ככה המפרט שלי הוא כזה : מעבד : ‎Core i5 760, 2.8GHz לוח אם : P8H61-M LE זיכרון : 2x4GB G.Skill NT Dual Channel כרגע יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD 6570 1GB DDR3 כמובן שאני עומד להעיף אותו ספק כוח : ZU-400W מארז : Elite 310 Blue ATX Case דיסקים קשיחים : 1 . Caviar Blue 1TB 7200RPM 2 . HITACHI Deskstar 320GB 7200 RPM בנוסף לזה יש לי את התצלום של המחשב כדי שתוכלו להגיד לי אם כרטיס מסך והספק יתאימו למארז : Uploaded with ImageShack.us אני מחפש כרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ את …

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by doronsolomon,

שלום בהמלצות שקיבלתי על מפרט מחשב הציעו לי פעמיים כרטיס מסך עם 2 גיגה זיכרון: כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! כמות: 1 - מחיר: ₪1150 או: HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1156 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 ופעם אחת המליצו לי על שני כרטיסי מסך כל אחד עם 1 גיגה Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 2 הייתי שמח להבין את היתרונות והחסרונות בין האפשרויות האם עדיף כרטיס מסך אחד או שניים? במה הביצועים יותר טובים? תודה רבה דורון

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by spike_staff,

שלום חברה'! יש לי כרטיס מסך GTX 470 עם קירור של GELID. הקירור היה מגיע עם מתאם חשמל למאוורר כך שאפשר לחבר אותו לבקר מאווררים במקום ישירות לכרטיס ולשלוט במהירות. אתמול איכשהו הצלחתי להרוס את הקבל ועכשיו אני סובל מרעש של הקירור הזה שמסתובב כל הזמן ב 100%. יש מצב להשיג מתאם כזה חדש בארץ? (אשמח גם לדעת איך נקרה מתאם כזה אולי לא מצאתי כי לא חיפשתי את מה שצריך)

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by kfirbep,

אני צריך השוואה די מפורטת במה כל אחד לוקח וגם בכללי מי יותר מהיר ויותר טוב לגיימינג. תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  15. שלום אני הולך לקנות את הטלויזיה הזאת http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LK450.jsp 32LK450 של LG והייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך (512MB radeon 4850) בכרטיס יותר שקט ויותר מתקדם המעבד זה E8400

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום, קניתי את ה- Sapphire 6950 2GB ואני מעוניין לפתוח אותו ל- 6970. http://tms.co.il/product/10197 יש מדריך מומלץ או איזה דגשים מיוחדים בנוסף למה שרשום במדריך של techpowerup ? http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Magiclog,

היי , יש לי חבר שזה המפרט שלו: דגם מעבד: קור 2 דו אינטל E7,500 לוח אם: אינטל G-31 זכרון: 4GB 2X2GB DDR2 800 דיסק: 250 SATA2 כרטיס מסך: NVIDIA 7050 (PCIX) כרטיס קול: 701 H-D כרטיס רשת: 1GB + אלחוטי לא כל כך הצלחתי להוציא ממנו את הדגמים של הכרטיס מסך\זכרונות וכו... לפי מה שאני יודע,הכרטיס מסך הנוכחי שלו הוא מובנה. העניין הוא שהוא רוצה לשחק במשחק כמו Skyrim - על דרישות סבירות,שיציג כמו שצריך התקציב שלו זה בסביבות ה500 ש"ח. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by yossi555555,

כדאי לקנות כרטיבס ישן מול כרטיס חדש לדוגמא GTS8800 עולה משהו בסביבות 350 ש"ח שום כרטיס חדש לא תואם את הנתונים שלו ולא את הביקורות שהוא קיבל הגישה נכונה? תקנו אותי אם אני טועה תסבירו לי אני חדש בתחום מיועד לשידרוג המחשב שלי נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM שאלה נוספת אם כרטיס מסך תומך ב DIRECTX 10 זה אומר שמשחקים של 11 לא יעבדו עליו ? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by שאול1,

שלום, יש לי לוח אם: Intel DH55PJ PCIE2 4GB DDR3 ואני מעוניין להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הבאים: GTX 5XX (צרפתי קובץ טבלת השוואה). המחשב ישמש למשחקים כבדים עם כל הפילטרים , לא יבוצע OC. איזה מהכרטיסים הבאים כדאי להתקין, ללא קשר למחיר אלא רק לביצועים מיטבים. איזה ספק זול (עם 2 חיבורי 6 פינים לטובת המאווררים) מומלץ להתקין? באיזה מחיר אוכל למצוא והיכן? תודה רבה שאול [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by _DavidB,

אממ שבת שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי כנראה סיים את עבודותו , זה היה ati 4850 1gb הריץ לי את את כל המשחקים על הכי גבוהה . ראיתי עכשיו את הכרטיסים החדשים של ati גרסאות 5000 6000 עכשיו ראיתי שהם זולים מאוד גם בערך 200-500 שקל משהוא כזה אני מחפש כרטיס מסך יותר חזק מה4850 אבל גם זול בסביבות ה200-500 שקל אתם יכולים להמליץ לי למה אני לא עדכני בנוגע לביצועים של כל הכרטיסים החדשים . שבת שלום לכולם

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  21. היי, המשחק בד"כ זז חלק, אבל לפעמים נתקע בצורה מרגיזה כשהמשחק מתקדם לכיון השער, כלומר כל עוד המשחק מתנהל במרכז המגרש, אין לאגים. עדכנתי דרייבר לפני שבועיים וזה המפרט שלי: Core i5 760 Intel P55WB Kingston 4GB x1333 Gigabyte GTS 450 1GB DDR5 Hec 500W אני משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר - האם זה יותר מדי עבור הGTS 450 ברזולוציה הנ"ל...?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי לכולם ותודה מראש, ברשותי יש מחשב עם כרטיס מסך nvidia gts450 בעל יציאת mini hdmi , ניסיתי לחבר את המחשב לצג הטלוויזיה מסוג lg , אך משום מה כרטיס המסך שלי לא מזהה כלל את מסך הטלוויזיה, ז" אני רואה את המסך הראשי של המחשב אבל לא את המסך הנוסף. בדקתי את ההגדרות במסך טלויזיה עצמה אבל נאדה כלום. אני חייב לציין שעם כרטיס מסך הקודם 9800 GT בעל חיבור רגיל HDMI לא היתה לי בכלל בעיה. מה עושים? למישהו יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שלום לכולם! ברשותי מחשב שמתחיל להעלות אבק, אך לפני קניה של מחשב חדש אני רוצה לתת לו פוש אחרון כי הוא עדיין יכול לסחוב עוד איזה שנה לדעתי. המפרט של המחשב- לוח אם- gigbyte g31mx-s2 intel core 2 quad q6600 2.4hz 4gb DDR2(לא זוכר על איזה מהירות) 400gb HDD gerforce 9800GT מטרת המחשב היא משחקים וסרטי HD בעיקר, המחשב מחובר דרך HDMI לטלוויזיה 42 אינטצ' ובו זמנית דרך DVI למסך 22 אינטצ'. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, אם אפשרות של חריגה קטנה(לכל היותר 500 ש"ח). הכי טוב אם יהיה לו זוג חיבורי HDMI כי גם את המסך אני הולך להחליף. תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by alex28,

שלום חברים מישהו רוצה למכור לי את כרטיס מסך 6770 של ‏Sapphire ב450 ש"ח 1. כרטיס שווה את מחיר? 2. אך כרטיס עצמו הוא טוב? הוא יריץ את משחקים חדשים באיכות טוב?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  25. לא מזמן קניתי מחשב עם המפרט הבא : מעבד : ‎Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB לוח אם : ASUS P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333 זיכרון : G.SKILL 2x4GB G.Skill NT Dual Channel ספק כוח : ZUMAX דגם ZU-400W 12 הנה המפרט שלו באתר היצרן מארז : CoolerMaster עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך מספקי חזק כדי להריץ את המשחק BATTLEFIELD 3 על כול ההגדרות הכי גבוהות עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 זה מה שהמסך שלי תומך ומעבר לרזולוציה הזו אני לא משתמש , התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1200 ש"ח אבל אני רוצה שהוא יענה על הצורך הזה של לשחק במשחק הזה ב MULTIPLAYER עם מקסימום שחקנים (64) על ההגדרות הגבוהות ביותר עם FPS בממוצע לפחות מעל 40 אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור בכרטיס …

דיונים חדשים בפורומים