עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dark_Phantom,

גלשתי היום קצת באתר של אננד ומצאתי כתבת preview מפתיעה/מוזרה לצ'יפ הבא של חברת Trident (שדי נעלמה עם כל התפתחות התלת מימד) הלא הוא XP4 לפי המידע שמה הוא אמור להציג 80 אחוז מג'י 4600 או להיות שווה ערך לג'י 4200(שכולם טוענים שהוא 20 אחוז חלש מ4600) יש לו ארבעה צינרות עיבוד באיזה טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת רק 30 מיליון טרנזיסטורים תמיה בdirectx8.1 ועוד כל מני דברים נחמדים משהכי הפתיע זה תג המחיר שלו- מתחת ל100 דולר אמריקנים האם זו תרמית או פתרון מצוין לשוק הנמוך?

2. אז ככה היה אצלי מסך מחשב ישן כזה ולא היה לי מה לעשות איתו אז החלטתי לנסות לחבר אותו למחשב שלי, וואלה הצליח.. והמסך עובד והכול סבבה עשיתי DUALVIEW והוא עובד בסדר גמור רק כמה דברים שטיפה מציקים לי כמו: למה אין לי שורת START במסך השני? למה לפעמים כשאני מעברים אייקונים מהמסך הראשון לשני ואני פותח אותם הם נפתחים לראשון עדיין? תודה.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מנסה להתקין דרייברים מהאתר של ATI לכרטיס מסך, X1900XT-X והתחילת ההתקנה המחשב רושם לי, NOT FOUND ATI CARD או משהו בסגנון... ניסיתי גם CCC וגם את הרגיל רעיונות ? היה לי לפני זה 7800GTX והורדתי את הדרייברים שלו ב הוספה/הסרה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NeWorld123,

Memory Interface:384 BitOutput Interface Type:VGA,DVI Products Status:StockBrand Name:OEMDirectX:DirectX 11Interface Type:PCI ExpressCooler Type:FanChipset Manufacturer:NVIDIA Memory Clock(Mhz):1400mhz Core Clock(Mhz):650mhzVideo Memory Type:D DR3GPU Model:gk104 Video Memory Capacity:≥2048MB Model Number:GTX680 Power Source:384 Bit

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קניתי מחשב עם הכרטיס מסך הנ"ל. בנוסף ליציאה של ה- VGA וחיבור DVI ישנה יציאה מעוגלת נוספת (לא S-VIDEO ) עפ פינים וקיבלתי כבל המתחבר ליציאה זו, מצידו השני של הכבל מתאם לחיבור אנלוגי וליציאת S-VIDEO . האם מדובר בסוג של TV-OUT ? או שניתן להשתמש ביציאה זו כ- TV-IN ? תודה

6. הכבל של הציאה לטלויזיה קצר מידי, מה עושים? יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by avivlevy,

יש לי כרטיס 5200FX ורציתי לחבר את המחשב לפלזה. יש לי את החיבר המתאים והכל... אבל אני לא יודע איך מפעילים שיראו במסך? (אם בכלל) יש לי דריברים 8.....(הכי חדשים )

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  8. שלום לכלום אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך למחשב HTPC שאני בונה הכרטיס חייב להיות PCI ( לא Express) ולכלול אפשרות להקרנה על הטלויזיה התקציב עד 200 ש"ח הכי חשובה לי איכות התמונה וצפייה בסרטים באופן חלק תודה מראש

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by kobibo,

לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!? ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת. לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה). מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by חן מ,

אהלן הלך לי המחשב,ואני אקנה אחד חדש עם מעבד i7,ולוח אם וזיכרון בהתאם. ברשותי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1680*1050. מה הכרטיס המומלץ לרזולוציה הזו?אח שלי אמר לי לא ללכת על ati... אז מה?gtx570?אולי כן ati ואז 6970? המחשב ישמש בעיקר למשחקים... תודה!

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by Chen_K,

שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

מזה זה בידיוק שני כרטיסים ,ליבה כפולה מזה ???? http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={59D3E8A3-663B-4E5B-9E7C-367764971662} זה מישם אם זה יעזור תודה D:

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by Fabian,

יש לי מסך "LCD TFT 17 ורק רציתי לשאול אם מסכי LCD טובים יותר מבחינת קרינה ורמת הצגה. אחרת, למה הם עולים יותר? חבר שלי אמר לי שהמסכים לא כ"כ טובים למשחקים, מכיוון שתדרי הריענון שלהם נמוכים, אבל יש למסך שלי תדר של 75HZ שזה יותר גבוה מהמסך הקודם שלי, שלו היה 60HZ. חוץ מזה, שהמסך תומך עד רזולוציה של 1024X768 ומסכים אחרים מגיעים עד 1200X1600. הכרטיס מסך שלי די מיושן, אז אם אני אחליף אותו, יהיה לי יותר אפשרויות לרזולוציה או שזה תלוי במסך ולא בכרטיס?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחר אני קונה את הכרטיס ! יש לי כמה שאלות מקווה שתכלו לענות ! 1.אני יודע שיש כבל שאמור לחבר מהספק לכרטיס איך הוא נראה והאם אני מקבל אותו או משהו שצריך להוסיף עוד משהו !? 2.אני יודע שצריך ספק כוח דיי טוב ! עכשיו יש לי את הספק הזה HEC400TRT האם הוא באמת יוכל להחזיק את המחשב עם הכרטיס מסך !!? או שיהיה לו צוואר בקבוק !?! (למרות שאני מעדיף בגלל שאני יוכל לחסוך עוד קצת כסף ולהביא משהו בסט!) 3.על איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !? תודה לכולם על העזרה פה ! ותגידו לי להתחדש !

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by adfx166,

היי אנשים, יש לי כרטיס מסך של nvidia - 7950gt(יצרן: inn03d) והטמפרטורה של הכרטיס לפי everst מראה בין 42-44 מעלות במצב רגיל. ברצוני לדעת האם זאת הטמפרטורה שאמורה להיות במצב נורמלי?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by babalas,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4877 אני צריך כרטיס חזק, הכי חזק שיש... אבל יש מגבלה אחת.... המקום במארז, יש לי מארז HTPC ויש לי מקום לכרטיס 24ס"מ וזה מעולה אבל בגלל החשמל מאחורה של הכרטיסים כמו HD3850 ו8800GT הם לא ייכנסו.... זה מבאס מאוד אבל אני חייב למצוא כרטיס אחר! אז ככה - יש לי E2140 שזה לא מעבד חזק במיוחד אבל הוא בOC של 3.04GHZ ו2GB זיכרון לוח P35 ג'יגה בייט והרד דיסק 500 אולי אני משדרג גם אותו... אז רציתי לדעת איזה כרטיס ייתן לי HD PLAYBACK חלק (כלומר כרטיס חדש) ללא שימוש במעבד כמעט ואני רוצה גם DX10 כי אני לא יודע מתי אני יחליף שוב כרטיס זה יכול להיות עוד שנה וגם עוד שלוש... אז אני רוצה DX10 שיהיה לו לפחות... תוכלו לראות בקישור הנ"ל שהמחיר של הכרטיס הזה הוא 670 וז…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. אתמול רכשתי את ה-Gigabyte RTX3060 Ti Gaming OC Pro rev 3.0 ביד 2 בכל הכנות לא ידעתי למה לצפות ביקורות ביוטיוב ושל יודעי דבר די דיברו בעד עצמם וציינו שאכן מדובר בדגם טוב שעבר לא פחות מ-3 שידרוגים על מנת לסגור את כל הפינות האפשריות: גודל פיזי. שינוי במופסטים. שינוי בקר מאווררים. די הופתעתי שקיבלתי את הקופסה - גדולה מאוד ונראית כמו קופסה של כרטיס מסדרה גבוהה יותר. כמו כן, גם הכרטיס מגיע עם קירור מאוד גדול ביחס לתפוקת החום שלו ועל זה אדבר בהמשך. כשפותחים את הקופסה קיים רק את הכרטיס בלי שומדבר נוסף, כמו שאומרים straight to business הכרטיס מגיע בצבע שחור אפור עם בקפלייט אפור מטאלי עם כיתוב GEFORCE RTX, הבקפלייט צמוד לגב הכרטיס מה …

18. Started by domuzy,

יש לי SIS 315 שהכל עבד טוב ויפה עם הטלוויזיה וראיתי הכל בלי בעיה, עד שהתקנתי את הSP2 החדש. האם יש קשר? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by moshe1x,

איזה כרטיס יותר כדי לקנות: http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3172 או http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3079

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  20. http://techreport.com/articles.x/21516

21. Started by nim901,

שלום, בעזרת השם אני קונה כרטיס מסך ומארז חדש ביום שישי (נקווה שבאמת אני אקנה) ואני לא יודע על איזה כרטיס מסך ללכת (צריך אחד עם יציאת TV OUT), התקציב שלי הוא באיזור ה 1000עד 1100 גג. אני מעדיף כרטיסים שנמצאים בחנות comp4u כי זה נמצא בכפר סבא ובמקרה של בעיה אני יכול להגיע לשם (לעומת חנויות אחרות) או מחנות אחרת באיזור המרכז, תודה

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  22. אני רוצה להשוות את שני אלו לשם קנייה(כנראה ייצא לפועל) Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB AGP Bulk vs Leadtek WinFast GeForce 6800XT 128MB AGP מי יותר טוב ובכמה? האם ההפרש של ה100 שקלים באמת משתלם במקרה הזה לטובת ה6800? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  23. אני יודע שיש ל-ATI תוכנה שנקראת ATITOOL . מה המקבילה של NVIDEA ?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. היי התחלתי להיסתכל על המסך שלי (LG L1511S) וגיליתי שהוא תומך רק ב60HZ, וניזכרתי שזה דופק ת'עייניים האם זה נכון???, וחיפשתי מידע באתר של היצרן (LG) ואין שם שום זכר למסך שלי, הגיוני? תודה מראש INSTALL

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by david4815,

LCD ו- CRT מחוברים לאותו כרטיס מסך , האם ישנה תוכנה, או דרך שונה שבכל מסך תהיה אפשרות לראות משהו אחר ? אני משתמש ב- XP-P ובכרטיס מסך GEF ORCE FX 5200 NVIDIA למצב שבשניהם אני רואה אותו דבר הגעתי אך אני רוצה מסכים שונים תודה דוד

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.