כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד : intel 2.66Ghz לוח אם : intel desktop board d845gebv2/d845pesv עם חיבור agp 1X,2X,4X (1.5 v only( זכרון 1: 256MB ddr266 זכרון 2 : 256MB ddr333 ספק כוח : 350W כרטיס מסך : inno3D geforce 4 mx 440 128MB אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ובכל החנויות אמרו לי שagp4X לא ייתמוך בכרטיסים של agp8X כמו 7300gt שהמליצו לי פה אמרו לי שמה שיתאים זה רק radeon 9600 256MB 128bit שתומך ב-8X וב-4X או FX5200 או FX 5500 128MB 128bit אני רוצה לשאול מה דעתכם על מה שהם אמרו לי בקשר לכרטיסי המסך ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות.
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון אני מעוניין לקנות X800GTO (זול יותר)... השאלה שלי היא מה ההבדלים בין Leadtek FX6800GS PX6800GSTDH PCI-e 256MB Retail Video Card ל- Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card עד כמה ההבדלים משמעותיים? במיוחד כשמדובר במחשב שצריך להחזיק להרבה שנים (3-4)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+HD+Pro+Stick.htm אני צריך שהוא יתחבר למחשב נייד. ושאני דרך המחשב הנייד יוכל לראות טלוויזיה אנלוגית.. כן כמו פעם... מה שיש באוויר. האם לדעתכם, לפי הכתוב ולפי הסרטון שיש באתר הנל, הכרטיס יעשה את העבודה? בנוסף אני צריך שהכרטיס גם יקלוט שידורי FM... האם לדעתכם זה יעשה את העבודה? האם הכרטיס יעבוד פה בארץ? (בגלל כל הנושא של שיטות השידור, NTCS,PAL וכל האלו..) מה דעתכם על הכרטיס אני מקווה שזה הפורום המתאים..
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8 Quote : the 2900 XT gets major points for that. It handily outperforms its direct competition, the 8800 GTS (both 640MB and 320MB perform nearly identically).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/70240/ASUS_Released_Non-Reference_Radeon_HD_4870_with_Expanded_Power_Circuitry.html
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך רק בAGPX4. האם ההבדלים בין כרטיס מסך שעובד בAGPX4 לכרטיס מסך שעובד AGPX8 הם גדולים? האם כדאי לי להחליף ללוח אם מתאים?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה של BENCHMARK (כמו 3DMARK ) לHD 4870 הבעיה היא שאני לא מוצא תוכנה שתומכת בXP ותומכת בכרטיס שלי . מישהו יכול להביא לי לינק ? (וכן אני עשתי חיפוש באתר ולא מצאתי ...)
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ברצוני לחבר את כרטיס הג'יפה שלי לטלויזיה. יש ברשותי קבל s-video עם 4 פינים זכר משני הקצוות. כאשר בדקתי את יציאת ה- s-vidoe בכרטיס נוכחתי לגלות כי ישנם 7 מקומות לפינים! האם ניתן בכל זאת להשתמש בכבל זה (רק לתמונה)? אפילו אם מוותרים על פונקציות אחרות כי את הסאונד אני מוציא מהכרטיס קול. תודה חברה !
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אבקש להמלצה לכרטיס מסך לצרכי עבודה. תקציב קצת פחות מ 10K. תודה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אולי יש לכם מושג למה זה המסך די זקן
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, במפרט שביקשתי כאן לפני מספר שבועות ערכתי שינויים קלים והגעתי לנתונים יותר גבוההים בפחות או יותר אותו מחיר, עכשיו החברה של המחשב [חברה אמינה] נתנה לי אחריות לכל החיים כמעט על כל החלקים, אבל זה לא מה שחשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה... שהוא שינה לי את הלוח אם לדגם יותר חדש, אבל שתומך בכרטיסי מסך של ATI... השאלה שלי האם זה יותר טוב לי או פחות טוב לי? מהבחינות הבאות: 1. במידה וארצה לקנות כרטיס מסך טוב [למשחקים]? 2. במחירים? 3. במחירים לעומת הביצוע ? ועוד שאלה אחרונה... האם לוח אם שתומך בATI יכול להגביל אותי מבחינת כרטיסי מסך אחרים? ואם לא אז אשמח לדעת באיזה כרטיסי מסך נוספים אוכל להשתמש.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום אנשים ! מבקש את עזרתכם בעניין , אני עובד עם תוכנות revit 2009 ועם 3dmax בעלי מנועי רינדור v-ray ו mental-ray ואני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל , מכיר כאלו שעובדים עם הג'יפורס וטוענים לביצועים טובים ומצד שני כאלו שממליצים על הקוואדרו שתומך בדרייברים , שניסיתי להתעמק בביצועים של כל אחד ואחד גיליתי שזה לא קל בככל העסק הזה. מבקש את עזרת המומחים . http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_260_us.html http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_580_us.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העברתי לאחי את המערכת הישנה והשארתי לי את הספק עד שאקנה חדש המערכת הישנה היא dfi lanparty nf4 ultra d AMD 64 3200 BIG TYPOON X800GT כל המערכת כרגע ללא OC במשחק מסוים אני רואה הפרעות הספק הוא ג'נרי של 100 ש"ח 400W מה דעתכם? זה הספק או שהכרטיס תקול ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, עיקר השימושים יהיו תוכנות אופיס לביתי אך אני גם מתכוון מדי פעם לשחק במשחקים, לא הכי כבדים, וכן להתשמש מדי פעם לערוך סרטי וידאו שצולמו במצלמת FHD ביתית. האם אחד מהכרטיסים הללו יספיקו או שאצטרך לשדרג על מנת ליהנות מביצועים טובים יותר? Sapphire ATI RADEON 5750 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail עלות 480 ש"ח parkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail עלות 366 ש"ח Sapphire 6570 1GB GDDR3 DVI HDMI עלות 360 ש"ח כמו כן, מהו הספק המומלץ מבחינת הספק לכרטיסים אלו? תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בין שנתיים בערך, ולאחרונה התקלקל לו הכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם כל כרטיס מסך חדש יתאים למחשב ? ואם לא, איך ניתן לדעת איזה כרטיס יתאים ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עיצובים אישיים מבית שותפות השיווק של NVIDIA עבור דור ה-Ampere כבר החלו לדלוף אל הרשת - כנראה לקראת השקה במקביל לדגמי ה-Founders Edition של הענקית הירוקה עצמה לכתבה
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו נשבר לי אני לא יודע איך לשפר את המחשב זה המחשב שלי 3.0GHZ SIS661FX (אין לו את הבעיה עם 6XXX) 1GB RAM FX5200 - AGP טוב יש לי AGP אני לא יודע מה לעשות לשפר את המחשב החזרתי את ה-GS כי הלוח אם היה יקר אז תוכלו להמליץ לי התקציב בכותרת לא יותר מזה לא איכפת לי יד שניה העיקר עם אחריות
-
- 14 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לפני כמה ימים אני מדליק תמחשב ומה קרה? אני לא רואה תצבע האדום במקומו שחור ובמקום ירוק צהוב ... למה זה קרה? והבעיה היא לא במסך בדקתי..
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חזק מאוד בימים הקרובים, שאמור לספק אותי ללפחות 3-4 שנים של גיימינג כבד. מכיוון שאני לא מבין גדול בתחום הזה , רציתי לשאול פה איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום. שאני אומר משתלם אני מתכוון , שאם יש כרטיס ב-1000 ועוד כרטיס שהוא ב-1400 נניח, אבל ההפרש בביצועים הוא רק אחוזים בודדים אני ארצה ללכת על הזול יותר. אבל אם ההפרש שווה את זה, אז כדאי לי למשל להוסיף עוד 400. אני מקווה שהבנתם את הכיוון. מה אתם ממליצים בטווח הזה של בין 800-1400? המסך יהיה DELL 2311H 1920X1080 מעבד ככל הנראה I5 2400
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שלא תיכנסו בי על השאלה הזו,אבל באמת אחרי חיפושים לא מצאתי את התשובה. בלי קשר לכסף האם הכרטיס הGT8800 החדש טוב מכל הבחינות מכרטיס GTS8800 640 MB ASUS?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאלו מכם אשר רכשו את הגירסא הזו POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL. רציתי לשאול מה קיבלתם ביחד עם הכרטיס הנ"ל? משום שבאתר של IQPC רשום שהכרטיס בא עם: וחוץ ממתאם DVI ויציאה לטלויזיה לא קיבלתי כבל CF או מתאם HDMI... האם זה תקין ?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ATI שיחררה את העדכון החודשי שלה לסט הדרייברים של החברה. לפרטים ולהורדה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-