עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שלושת המסכים הבאים: 1. LG 17" T710BH 0.25 71Hz 1280x1024 Flatron ez 2. PROVIEW 17 MZ-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Samsung Black Silver Dyna Flat (30-70Khz) 3. MAG 17" CRT 786PFs FLAT, Silver-Black, D.P.-0.25 (0.21H), 1600x1200, 30-86kHz, TCO-99 איזה מסך הכי כדאי לי לקנות מבחינת איכות תמונה, רזולוציות, קצבי רענון, אמינות החברה, ואחריות. תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין את המסך 17 RX-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Black Silver Flat VIEWPOINT שהוא גם אפשרות לקנייה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

למרות כל סיפורי האימה ששמעתי ממכם, הייתי אתמול בחנות, ושיחקתי מדל אוף הונור על המסך, וזה נראה בסדר גמור. הוא עולה 2700 ש"ח. עדיין לא שווה לקנות? ויש לו גם רמקלוים בצד. זה דחוף, אבא שלי מצא את "ה"עיסקה-24 תשלומים בלי ריבית ועוד ב600 ש"ח פחות מהאייזו

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by gmppaz,

שלום, לכולנו בבית יש מסכי LCD ולהוריי ולאחותי יש מסך LG ולי יש MAG... אמרו לי שLG בהרבה יותר טובים למשחקים ואני רוצה לדעת אם זה נכון ??? אני יודע שאתם תאמרו שאני אנסה לבד אבל אין לי כוח לחבר פה, לנתק שם וכל הבאלגן... ואני גם רוצה את זה בהוכחה בנתונים מאשר הראייה שלי, כי יכול להיות שמסך אחד פחות טוב למשחקי רשת אבל הוא טוב יותר לדברים אחרים וכאלה תודה רבה למי שיענה לפי בקשתי

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  4. אני עומד לרכוש מסך דק ומתלבט בין שני דגמים עם נתונים טכניים שווים לכאורה: הראשון מבית LG, דגם L1932TQ. הוא מציע את אותם נתונים כמו השני למעט צבע כסוף ויחס ניגודיות גבוה ביותר של 1:1400. השני מבית Samsung, דגם 960BF. הוא מציע את אותם נתונים כמו הראשון למעט צבע לבן וגמישות עד לקיפולו (השטטחות). אשמח לעצות, חוות דעת והמלצות... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש מסך מחשב "LCD 17 ומחפש מאמר או חוות דעת מקצועית על הדגמים שבכותרת (8 מילי שנייה)?!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by ccc,

יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by s_man,

אני מתכוון להזמין השבוע מחשב עם אחד המסכים הנ"ל. ההבדל ביניהם הוא שלדגם ה-B ישנה כניסת DVI, וההפרש במחיר הוא 300 ש"ח (1800 מול 2100). האם לדעתכם כניסת ה-DVI שווה את ההפרש הזה במחיר?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by SixKiller,

אני רוצה לקנות מסך 17 איכותי... אלו הפרטים על כל מסך LG1730S: גודל נקודה: 0.264H בהירות: 250cd/m2 יחס ניגודיות: 1:550 רזולוציה מקסימאלית: 12801024 x זמן תגובה מקסימאלי: 12ms זווית צפייה: 176 Samsung 710N: רזולוציה: 1024x1280 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי בהירות: 300 cd/m ניגודיות 1:600 זמן תגובה: 12ms זווית ראיה: 160/160 הסמסונג יותר יקר ב90 שקל.. לא הבדל גדול.. שאלה שלי.. מה יותר איכותי..?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yair71,

קשה לי להחליט מה לקנות חשוב לי מהירות ולמשחקים ובמיוחד לסרטים ווידאו

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by cupra,

Fixed in this driver: * 3DMark2001: A black screen is no longer displayed when launching 3DMark2001 after launching Aquamark3 when the CATALYST CONTROL CENTER is installed * Pacific Fighters: Playing the game after playing any track for a short period of time and having the landscape detail set to perfect no longer results in the clouds becoming blocking when flying * Sail Simulator 4: Attempting to play the game under Windows XP with an ATI RADEON 9800 XT installed no longer results in the operating system failing to respond and rebooting * SolidWorks 2004: Display corruption is no longer noticed when setting the AA to 6X and AF to 16X * Splinter…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, עדיין לא מצאתי חנות שמוכרת אותו, אבל יש כבר יבואן שמוכר אותו, והוא עולה בכמה שקלים יותר זול מה-3850 של 256MB. חיפשתי ב-GOOGLE וחוץ מהכרזה של NVIDIA על הכרטיס לא מצאתי שום דבר. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37581 OMG זהו,הפעם זה רשמי,חזרנו לתקופת הVoodoo

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by CoBrA-MaN,

אנשים, הורדתי את UT2k3 (אכן משחק מהנה ומדהים בגרפיקה שלו). יש לי 256DDRAM AMD 1800+ and ofcourse, Geforce 4 Ti4200 {XP Pro} ועדיין, מסיבה מוזרה ובלתי מוסברת אני מקבל FPS נמוך מאוד (בהשוואה לאנשים אחרים :-[ ) => 30 בממוצע. כאשר, לאנשים אחרים בעלי מפרט דומה או פחות טוב מקבלים יותר (60 +) אם מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות או יכול לעזור, אני אשמח מאוד :) אגב, חשבתי.. אולי זה המסך (משנת 1998 לערך). תגובות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by WarMachine,

אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by r1plet,

שלום, היום במקרה שמתי לב שכשאני משחק במולטי בCOD:WAW (בעיקר כאן שמתי לב לתופעה, בCOD4 וMW2 לא בדקתי את העניין כי אין נפילות FPS מתחת ל60 בכלל) הFPS מדי פעם נופל קצת מתחת ל60, דבר זניח אבל קצת מוזר כשמדובר בCOD:WORLD AT WAR, כ. המסך שלי עם OC לרמה של GTX285 אוכל אותו בלי מלח, הGPU USAGE תוך כדי משחק עומד תמיד בסביבות ה50 אחוז, עם זאת הCPU USAGE כל הזמן בסביבות ה80-90% ולפעמים קופץ לזמן קצר גם ל100%. דבר זה נראה לי לא הגיוני, במיוחד כשמדובר ב1680*1050 וCOD:WAW. מחקתי את כל הדרייברים עם DRIVER SWEEPER כמו שצריך והתקנתי 197.45 מאחר והדרייברים החדשים יותר משום מה גורמים אצלי לSTUTTERING בMW2. בכל אופן, הCPU USAGE עדיין בשמיים בלי סיבה כשהGPU יושב ומתפנן לו, בעוד שמדובר בהגדרו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nec_000,

מרשים ושנון ביותר החוקר/סוקר הזה - לא ראיתי כזה ניתוח אינטיליגנטי מסוקר יוטיוב כבר הרבה מאד זמן. צפו עד הסוף, לא לעצור באמצע:

18. Started by diamante,

בעיה מוזרה שידרגתי היום ל gtx460 sli והביצועים ממש גרועים. דרייבר אחרון הכל מוגדר. פשות לא מבין מה הבעיה. ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/16/ati-nvidia-lucidlogix החברה LUCID הישראלית מפתחת מנוע אשר יגרום לכרטיסים של ATI לעבוד עם כרטיסים של NVIDIA נשמע מבטיח.. לעמוד הראשי מייד ;D http://www.lucidlogix.com

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  20. יאללה כבר !! אין לי סבלנות !!! למי יש מכונת זמן ? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3646 http://reviews.cnet.com/2300-8902_7-10001593-1.html?s=0&o=10001593&tag=mncol;page הסבר קצרצר ביותר : טכנולוגיית HYDRA של חברת LucidLogix , מאפשרת שימוש בכרטיסי מסך שונים של חברות שונות על לוח יחיד. הטכנולגייה יודעת לזהות מה כוח העיבוד של כל כרטיס מסך ומבצעת חלוקת עבודה יעילה כך שכל כרטיס מסך מקבל הוראות ביצוע לפי יכולת ולא באופן שרירותי ובנוסף, הטכנולוגייה יודעת לזהות במה כל כרטיס מתמחה ולבצע חלוקת עבודה בהתאם. הטכנולוגייה מותאמת לישומיי DIRECTX וגם ל OPENGL. הסבר יותר רחב אפשר למצוא כאן : http://www.lucidlogix.com/

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי מישהו פה משתמש ב- virtu MVP? התקנתי מחשב חדש עם core i7 3770k ולוח אם asus p8z77-v-deluxe - שניהם תומכים בטכנולוגיה של lucid. אני מאמין שהכרטיס הגרפי גם תומך. בכל אופן, ה- virtu mvp מאד לא יציבה. מתרסקת המון פעמים. נגיד כשמשנים בה הגדרות, פתאום אני מקבל הודעת שגיאה והיא מתרסקת. אני משחק BF3 ולפעמים המשחק עף החוצה. רציתי לדעת אם מישהו חווה עם התוכנה הזאת בעיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Zoltrix,

היי השאלה בעצם כתובה בכותרת לפי מה שהצלחתי למצוא הלוחות עם הציפסט של ה 780G [בפרט הדגם של GigaBtye שרשמתי למעלה] עובדים עם HD34XX בקונסטצליית HybridCrossF האם מישהו יודע אם הם עובדים עם HD36XX באותה תצורה, או את הרשימה המלאה של דגמי כרטיסי המסך איתם ה Chipset עובד ב Hybrid CrossFire. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. Started by Gal&Gal,

שמתי לב שבMAC החדש זה שנראה כמו צילינדר, יש 2 כרטיסי מסך של AMD לא בטוח איזה אבל רק עם 3 ג'יגה כל אחד.( אם מוסיפים אז אפשר גם 6 )ולפי מה שהבנתי זה לא מספיק ל4K , אבל הם טוענים שזה מספיק לשרשור 3 מסכי 4K.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  24. Started by bd,

יש לי mag770t הוא טוב או שאני יצטרף לקנות מסך חדש? :s05: יש לי אותו כבר כמעט 5 שנים יש הבדל במסכים כל כך שאני ירגיש?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by freerider,

אהלן ח'ברה אני יודע שיש סטיקי, פשוט מחר על הבוקר אני קונה מחשב ואין לי זמן לעשות חיפושים ובדיקות, סליחה. שני המסכים באותו מחיר, ואני מוגבל רק להם (KSP), איזה מסך לקנות ??? רזולוציות גבוהות וכו' לא רלוונטי, מיועד לעבוד ב-1024 על 768 ולהריץ אופיס ואנטרנט כל היום. תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.