עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avraham711,

שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על GTX 560 TI SLI ועל HD 6870 CF קודם כל רציתי לדעת עם ההבדל הוא גדול? ומה ההתרונות והחסרונות של כל אחד והאם כדאי להוסיף 800 שקל בשביל הGTX עוד דבר צריכה להיות בעיה כלשהי בSLI\CF? צריך 2 חוטים למסך או משהו כי חבר שלי אמר לי אם יש 2 כרטיסי צריך 2 חוטים למסך איך זה פועל כל הדבר הזה ? שאני מקבל את הSLI\CF יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות? איך אני מפעיל את המערך וכו..? האם במקרה הצורך, לבדיקה, אני יכול לכבות כרטיס מסך אחד או משהו כזה? שרק אחד יפעל? תסבירו לי באופן טוב כי אני לא מבין כל כך בכל הדברים האלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bakshi1,

אהלן, לאחרונה נשרף לי לי ה x1950pro... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שיהיה באותה רמה כמו ה x1950pro פחות או יותר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? מחיר בין 300-400 מפרט: amd 4400x2 3gb ram ddr2 667mhz לוח אם- gigabyte MA74GM-S2H ספק כוח- hec400w trt תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. ברשותי מחשב כבן שנתיים, החלטתי להפוך אותו לMEDIA CENTER. הכרטיס מסך שברשותי הינו MSI HD4670 1Giga, תומך בCROSSFIRE ובעל 2 יציאות של DVI בלבד. בלוח אם שלי יש יציאת HDMI. כאשר ניסיתי לחבר מהיציאת הHDMI של הלוח אם לטלויזיה אין אות, כנ"ל לגבי כלל יציאות התמונה מלוח האם (DVI, VGA). איך אני מסדר את זה באופן כזה, שהטלויזיה תהיה מחוברת דרך יציאת הHDMI מלוח האם, אך מי שיעבוד הפועל הוא הכ.מסך? עלי לציין שברשותי WINDOWS XP. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by smoke_man,

המליצו לי עד שני הדגמים הבאים 430gt 450gt של חברת גיינוורד, האם החברה מומלצת? תודה על התשובות

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by NotAvailable,

היי, אני מנסה לעזור לחבר לפתוח 6950 ל-6970. קראתי את המדריך וראיתי שצריך לקראת הסוף לשים את מד ה-PowerTune על +20%. אני מחפש את זה אצלי בדייבר (יש לי HD 6870 ו-12.1a Preview Driver) ואני לא מוצא שום דבר שקשור ל-"POWER" ב-OVERDRIVE. בחיפוש כתבתי POWER וזה לא מצא כלום. זה נורא מוזר לי כי אני זוכר שעם דרייברים קודמים הייתי יכול לבחור מתי המחשב יעבור למצב שינה ומתי המסך נכבה, מה טווח התדרים של המעבד וכו', עכשיו אני לא רואה את האפשרויות האלה, וקראו להם גם משהו עם POWER PROFILES אז אולי זה קשור... אני לא נגעתי בהגדרות ב-BIOS או בלוח הבקרה, אז אני לא מבין למה זה. זה בגלל שיש לי 6870 ולא 6950? לחבר שלי שהוא יתקין את הדרייבר צריך להיות לו POWER TUNE או שפשוט יש לזה שם אחר? עוד …

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  6. מפרט מחשב מעבד: AMD ll X4 965 3.4 ללא OC כרטיס מסך: Asus HD5850.1g לוח אם:GS-MA78MT-US2H זיכרון: 2x2 ללא צלעות קירור של Kingston ספק כוח:antec350 אז ככה זה הבעיה .. ניסתי לעשוות OC לכרטיס מסך עם התוכנה של MSI.. ואת הבדיקת מאמץ עםOCCT תכלאס זה פעם ראשונה.. אבל ראיתי קצת סירטונים וקראתי קצת וזה קיצר קיבלתי מושג או2 קראתי איך לעלות מתח גם .. קיצר התחלתי לעלות את הליבה קצת.. והזיכרון.. מאוור סמתי על 50 נישמע כמו שדה תעופה.. והעלתי מתח גם קצת.. כמובן שלא היתפערתי העלתי אתם ב15-20 הממ נגיד שהליבה הייתה על 700 העלתי ל1000..הזיכרון על 1000 שמתי 1500.. מתח היה על 1000 בערך שמתי 1200 משהו כזה ...משהו מוזר שעשיתי בדיקת מאמץ לכרטיס ה FSP הרגיל משהו כמו 186..עכשיו אחרי הOC בדקתי וי…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by evgeni1984,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6950 TOXIC ןיש לי ספק כוח Enermax MODU87+ 700W ורציתי לשאול אם הספק הזה יספיק לעוד כרטיס מסך מאותו דגם הכוונה לקרוספייר???????????????

8. היי, מקווה שזה המקום הנכון, נראה לי הכי הגיוני. בכל אופן, נתקלתי בבעיה מאוד מתסכלת (לא קרה בעבר) כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של הכ.מסך הנ"ל. אופן ההתקנה זהה לכל הפעמים שעדכנתי את הדרייבר: מבצע Uninstall רגיל דרך הוינדוס > המחשב מאתחל > עולה ב Safe Mode > מוחק את כל השאר בעזרת Driver Sweeper > מתקין את הדרייבר החדש לאחר איתחול. אך הפעם שניסיתי להתקין, ההתקנה התחילה כרגיל ובסוף קיבלתי הודעה: installation complete warnings occurred during installation http://imageshack.us/photo/my-images/812/errorff.jpg בפועל לא הותקן הדרייבר, ולא הופיעה שום הודעה לגבי איזושהיא בעיה ב Log. בהתחלה ניסיתי דרך ה Downloder של האתר של AMD שעושה Detect ומוריד את הגירסה העדכנית. …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by david2405,

היום עומדים אצלי שני HD6970 ב CF אני שוקל להוסיף עוד אחד למערכת אני ועני לוצה לקבל חוות דעת העם זה שווה את ההשקעה כי למען האמת אין לי כרגע תקציב להחליף לשני HD6990 ו/או HD7970 אשמח לתגובות. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by shahar0592,

אני בדיוק מצאתי 4670 נוסף זהה לזה שיש במחשב הישן שלי ואני רוצה לחברם (יש תמיכה לכל השואלים). הבעיה שאני חייל ואין לי שקל לכן אני צריך את עזרתכם בהשגת כבל CFX כי אני באמת הפחתי עולם...

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by leahd3,

שלום המחשב שלי: amd 720 be 4 giga ddr2 enermax 525 pro ud4p gigabyte אני מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה4850 שלי. חשבתי על 6950 או 6850X2 מה דעתכם כי המחיר יוצא אותו דבר(הפרש של שקלים)?? אשמח לתשובה חד משמעית. אני משחק פול hd תודה מראש לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום, עד כמה שאני הבנתי, 7950 עדיין לא יצא בכלל... איך הגיוני שהוא כבר נמכר בארץ ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8941

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yanivnn,

שלום יש לי GTX 560 TI ובGPUZ לא מופיע שיש לי PHYSX....האם זה אומר שיש בעיה בכרטיס או שזה פשוט לא מופעל? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים כרטיס בינוני לחלוטין - HD 6850, אבל עלו לי ספקות בקשר לתיזמון, ושאולי כדאי לחכות לדור החדש. רציתי לשאול אם סידרה 7 (כרטיסים בינוניים), אמורים להציג ביצועים או טכנולוגיות חדשות שאמורות לגרום לי לחכות עם הרכישה? תודה

15. Started by yanivnn,

שלום ברשותי את הכרטיס הנ"ל.. נכנסתי לאתר שלהם ואני וראיתי שיש להם עדכון לביוס אבל הם אומרים שם שזה רק לדגמים או סדרות מסויימות אם אני מבין נכון... איך אני מברר את שלי?...תודה... http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/#download

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שאלה כרגע תקציב ל 6850 אין לי אבל סמתי לב שיש כמה כרטיסי מסך מדגמים ישנים למשל GEFORCE 9600 לינק http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=615&pid=13419 במחירים של 400 500 ש"ח כדאי לא כדאי? הבנתי דרך קריאה באינטרנט שהכרטיס הזה בזמנו היה המילה האחרונה תעזרו לי אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בעצם בקנית כרטיס ישן לחדש ולמה זה שווה עוד 400 ש"ח המפרט שלי בפרופיל שאלה נוספת יש הבדל בין 4GB RAM ל6GB במשחקים ברזולוציה גבוהה? כרגע אני עם 4 תודה !

17. Started by ziv0798,

בעיקר לעבודה שוטפת, אבל גם למשחקים קלים. מעדיף לרכוש בivory אם כי זה לא בהכרח. מערכת: ספק כוח 450W מעבד E8400 לוח אם gigabyte P43. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by avishi,

היי , יש לי לוח מסוג MSI 2A78H , אני צריך לדעת איזה סוג SLOT יש לי לכרטיס מסך. והמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by papkin,

של GIGABAYTE GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#sp

21. Started by t_eliran,

שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים

22. Started by fenix5545,

אני צריך כרטיס מסך למחשב בעיקר למשחקים וגם עריכה גרפית הוא צריך לתמוך ב2+ מסכים תמיכה ב3D לא חייב ממש לא חייב. המחשב שלי: ENRMAX 550W z68a-d3-b3 6GB ram אם צריך עוד משו מבחינת חומרה תגידו ואני ארשום

23. בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by aka_katz,

אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?

25. Started by Zippy,

קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.