כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
כ"כ הרבה אפשרויות, אני לא יודע מה עדיף לי: Gigabyte GTX 560 Ti OC 1GB יד שניה, אחריות לעוד 2.75 שנים מ-KSP, ב-750 ש"ח. Sapphire ATI 6950 2GB חדש מ-TMS ב-1270 ש"ח, עם Dual Bios, נפתח ל-6970. ובנוסף הולכות לצאת בסוף חודש הבא סדרות כרטיסים חדשות. ובכלל כרגע יש לי מעבד E8400 עם מסך 1280X1024, אבל מתישהו בהמשך אשדרג למעבד חזק יותר ולמסך 1920X1200. לו ל-560Ti היה 2GB, הייתי הולך עליו גם אם היה עולה עוד 100 ש"ח. אני לא רוצה להפסיד טקסטורות High-Res. מה דעתכם ? האם בראיה של שנתיים, קדימה, בטוח שעדיף ה-6950 הנ"ל ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו הלכתי לאיזה חנות והציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה 570 N560GTX-Ti-M2D1GD5 ואני לא יודע אם הוא טוב הייתי רוצה לדעת אם הוא שווה קניה דרך אגב המחיר הוא 1300 שקל ו זה נכון שכרטיסי מסך אם Overclock חיים פחות מכאלה בלי תודה למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס על i5 שעובד 24/7 כעת, כרטיס מסך onboard על לוח של גיגהבייט. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך dedicated למשחקים בעיקר ( חושב על 560ti ) שאלה, מהן ההשלכות מבחינת צריכת חשמל? בכמה אחוזים תגדל צריכת חשמל של כל המערכת ביממה? האם אפשר להגדיר מערכת באופן שבו כרטיס מסך dedicated מופעל רק בהפעלת משחקים בדומה ל macbook-pro תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עובד על 40% גם כשהכרטיס בטמפ' 30 מעלות בלבד. האם ואיך אפשר להוריד את הערך המינימלי של ה RPM למאווררים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר הרבה מריחות, הגיע סוף סוף הרגע לשדרג את הכרטיס מסך. אין לי כבר גם ברירה האמת, הכרטיס הנוכחי קורס יותר ויותר וזה מפריע לי לתפקוד המחשב. בכל מקרה, אם זה רלוונטי אז אפרסם את המפרט שלי קודם: מעבד Intel Q9550 זיכרון 8GB ram ספק כוח קרוסייר 500W לוח אם EP43 של ג'יגה בייט (יציאת PCI Express X 16 אחת) כרטיס מסך נוכחי HD4870. כפי שציינתי בכותרת, אני מתלבט בין מספר כרטיסים, שהם בסך הכל עד תקציב של 2000 ש"ח. השימושים שלי הם גיימינג (BF3 לדוגמא), תכנות (לא רלוונטי במיוחד לכרטיס מסך אבל נציין בכ"ז), עריכת סרטים, סרטים HD ובקרוב 3D. לכרטיס מחוברים נכון לעכשיו שני מסכים, אני לא יודע איך לבדוק את הרזולוציה הכללית שהם יוצרים אז אגיד לחוד מה כל אחד נותן. מסך אחד 1440X900 (זה המסך המשנ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב להריץ את שלל המשחקים החדשים והכבדים בתעשייה.. אני מוכן להשקיע עד 1500 שקלים, בתודה מראש. המפרט הנוכחי שלי: Asrock P55 Extreme 4 Intel Core i5 650 3.20GHz Kingston 8GB DDR3 PC3-10700 - x2 Dual-Channel 4GB NVIDIA Geforce 210 ENERMAX Noisetaker II EG425P-VE 420W ATX12V SLI Ready Active PFC Intel X25-M 80GB SSD 4TB - 2x HITACHI Deskstar 7K2000 2TB
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב קיים, וזקוק להמלצות. מפרט: מעבד: i5-760 זכרון: Kingston DDR3 4GB ספק: HEC-500VN-2DX רזולוציה: 1280x1024 כרגע (מתוכנן מעבר ל1920x1080 עוד 3-4 חודשים) HDD אחד בלבד, ירוק, של WD אמנם אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם ב BF3, Fifa 12 (בעיקר בטלפילד...) יש לי כרגע GTS 450 ואני רוצה לקנות משהו חזק יותר בטווח המחירים 600-700 ש"ח. מתלבט בין: GTX 460 1GB ATI 6850 ATI 6870 דגשים: 1. אני לא מתכוון להחליף שום רכיב אחר בשביל הכרטיס (כמו ספק, מעבד, מארז וכד') 2. לא מתוכנן שדרוג מחשב קרוב, כך שאני צריך כרטיס שיספיק לשנתיים הקרובות. 3. לא מתוכנן OC לכרטיס, לפחות לא באופק (וגם לא SLI - הלוח לא תומך). 4. המארז שלי הוא 6k31 של Compucase - ממש …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. בהמלצתכם רכשתי כ.מסך של sapphire 6950 2gb dual fan צריך להגיע אליי שבוע הבא. 1. איך אני יודע אם הגירסה הזו זה DUAL BIOS? האם כל הגירסות של sapphire 6950 2gb dual fan הם DUAL BIOS? באתר לא ראיתי יותר מידי דגמים. 2. במידה וזה כן dual bios,האם שימוש בכפתור + צריבת FRIMWARE פוגמת באחריות (זה בכלל נקרא אובר קלוק?) והאם זה מקצר את חיי הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל 6970 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE U2311H למחשב מחובר המסך הנ"ל ובנוסף בכבל HDMI מחוברת הטלוויזיה גם . לאחרונה אחי הקטן החליף מסך מחשב, וחשבתי לקחת את המסך 19' שלו ולחבר אותו כמסך נוסף למחשב שלי. לצערי אחרי ניסיונות רבים וכושלים אני לא מצליח למסך לפעול. כשאני עושה DETECT בהגדרות מסך הוא מזהה שמסך נוסף חובר אבל הוא לא מזהה אותו בדיוק, וכשאני מכריח אותו ומנסה לעבור אליו הוא נשאר כבוי ... אשמח אם למישהו יש רעיונות או עצות בנושא, והאם בכלל זה אפשרי לחבר מסך שלישי עם הכרטיס מסך שלי (למרות שכמובן ישנו חיבור פיזי נוסף בו)
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012 לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למשחקים בעיקר ובנוסף קצת לפוטושופ וסרטים. בעיקרון המערכת שלי מיושנת וברור לי שקצת קשה למצוא כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו Skyrim עם המפרט שיש לי אבל אשמח אם תוכלו לעזור. התקציב הוא עד כ600 ש"ח וזה המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Intel Bearlake P31 DDR2 2048 (1024MBx2) ספק HEC - 400 AR - TF - 400 W וכרטיס המסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6800 GS 256MBלמקרה שזה רלוונטי (למיטב הבנתי זה אומר שאפיק התקשורת הוא PCIe זה נכון?) תגידו לי אם החמצתי משהו שיאפשר לכם לתת המלצה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, יש לי את הכרטיס GTX570 רציתי לבדוק את הכרטיס. ואחרי מספק שניות הבדיקה נגמרה. השגיאה מופיעה למעלה במלבן האפור. מה הבעיה? תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12541 כי הבנתי שלא כל 6950 אפשר לפתוח אפשרי?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב I5 עם 4 ג' זכרון ואני עובד עם WIN7 בתוכנת עריכה פינאקל סטודיו 15.הסרטים שאני עורך הם עם מוזיקה ואפקטים מתישהסרט מתחיל להיות עמוס התגובות מאוד איטיות. לא השקעתי בכרטיס מסך . מעונין לקנות כרטיס מסך שישפר לי את הביצועים והמהירות אבל לא להגזים גם במחיר . מבקש לדעת איזה כרטיס מסך לקנות מה ממומלץ על מה לשים דגש (אני מבין שצריך עם זכרון 1 ג') אשמח לשמוע על המלצות ודגמים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב core2dou עם כרטיס מסך 9600GT. מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי 32 ביט. התחלתי להשתמש במחשב לאחרונה, ופתאום אני נדהם לראות שכמה סרטי HD שיש לי, מנוגנים עם LAG גדול, ממש כאילו slow motion. העניין הוא, שבמחשב הישן שלי, amd 64 3000 עם כרטיס hd3650, הקבצים האלה מנוגנים כמו שצריך. כיצד זה ייתכן שמערכת ישנה עם כרטיס מסך חלש מאד תנגן את זה ללא בעיות, בעוד שמערכת יחסית חזקה לא יכולה? זה מוביל אותי לחשוב שיש אולי בעיה כלשהי...פסלתי את האפשרות של בעיית codec, מכיוון שמדובר בקבצי WMV, ובשני המחשבים מותקן מדיה פלייר 11. ההבדל היחיד בין המערכות הוא כרטיס המסך...אציין שמותקנים אצלי הדרייברים האחרונים, ושכל ההגדרות בפאנל של נבידיה מכוונות לuse video player settings. למישהו יש ר…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי : m-bord= ASUS p5kpl-cm יש לו PCI 16x express שאלה בקשר ל pci 16X express רוב כרטיס המסך החדשים דורשים pci 16x 2.0 express האם כרטיס (לדוגמא "GeForce GTX 550 Ti 1GB" ) יעבוד על הלוח הזה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אנשים, בזמן האחרון יותר ויותר נראה שהכרטיס שלי מתקרב לסוף חייו (לצערי). הטמפ. שלו ב-IDLE היא כ-80 מעלות ו-100 בSKYRIM המחשב נתקע יותר ויותר בזמן משחק - כשאני מצליח לראות הודעת שגיאה זה מהכרטיס מסך - כבר לא רק כשהטמפ. ב-100. בסופ"ש פתאום הוא הפסיק לראות כרטיס (GPU) אחד - למרות שאחרי הקצר של אתמול הוא חזר. בקיצר - מה שבטוח, צריך למצוא מחליף. בתור חסיד של NVIDIA, ראיתי שכנראה ה-GTX580 זו האופציה שאלך בה. השאלה על איזה. אני כנראה לא אעשה OC ו-SLI בזמן הקרוב אם בכלל. חשבתי על הפנטום של Gainward עם ה-3GB קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=16302 או ה-DCII של ASUS - קישור:http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7658 או אפ…
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום. אני עובד עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT, על לוח אם Asus P5NSLI. ברצוני לשמוע Audio של המחשב, דרך הרמקולים של הטלויזיה. חיברתי לכטיס המסך את הפלאג השחור של שני פינים וכן ללוח את הפלאג השחור עם שלושת הפינים. מבחינת כיוון החיבור, חיברתי על פי ההסבר, שקיבלתי עם כרטיס המסך. העניין שלמרות החיבור, עדיין איני שומע ברמקולים של הטלויזהי. בכבל SPDIF הפנימי שחיברתי, יש גם פלאג לבן עבה, שאין בחוברת אזכור לגביו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הHD4850 שיש לי כרגע די מקרטע וחשבתי להחליפו המטרה כמובן היא משחקים, בMAX הגדרות ברזולוציה הנ"ל. המערכת שלי די עדכנית(מפרט) רק חסר לי כרטיס מסך סביר להשלים אותו האם הHD6850 יספיק? או שכדאי לשהשקיע עוד קצת ולקחת משהו יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לכרטיס מסך שיתן לי את התמורה הכי טובה ל500 ש"ח. אני לא משחק במשחקים כבדים מאוד, אבל רצוי שיהייה 1GB זיכרון. המטרה- להריץ את SC2 בהגדרות בינוניות+ המערכת כנראה תכלול את הפריטים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td]לוח אם ASRock 970 Extreme3 [/td] [/tr][/table][/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td][table] [tr] [td]מעבד AMD AMD FX-4100 Box [/td] [/tr][/table][/td] [td][/td] [td][/td][/tr][/table] תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1073&pid=1190&psn=&lid=1&leg=0 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html אז מה אתם חושבים? מי עדיף? (השימוש - משחקים)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-