עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eviljelly,

שלום, יש לי כרטיס HD6850 של Gigabyte ניסיתי לחבר אותו לשלושה מסכים, ולא הצלחתי להשתמש ביותר מ2 בכל רגע נתון, כל פעם שרציתי להשתמש בשלישי נאלצתי לוותר על אחד אחר, יש הצעות ? חיבורים : HDMI , DVI , DVI שכמסך אחד חובר עם מתאם DVI->VGA

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מתלבט בין 6850/6870/560ti ואיזה חברות טובות שמתי עין על asus אבל ראיתי שהכרטיסים שלהם יקרים מאוד האם הגוף קירור שלהם טוב ושווה את הקנייה? מה לגבי ג'יגבייט? אודה לכם על התשובות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by goldeye,

בצער רעב הHD 4850 שלי מת אחרי שהמאוור שלו התקלקל ונשרפו לו כמה נגדים. הייתי שמח להמלצה לכרטיס חלופי. הכרטיס הוא למשחקים תקציב - כמה שיותר זול. המערת שלי זה מעבד E8400 לוח אם של גיגהבייט - ga EP43 DS3l 4Gb ram g.skill הרזולוציה שאני משחק בה היא בעיקר 1920 על 1080 בנוסף - האם יש חנות ממולצת לקנות ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by anuekr,

שלום, אני מעוניין בעדכון כרטיס המסך (המאוד גרוע) שלי, ושמתי עין על ה-Sapphire 6870, אחרי כמה חודשים ראיתי ששחררו כרטיסים חדשים לשוק, ביניהם ה-7770, העניין הוא שראיתי הרבה בנצ'ים ואפשר לראות בבירור שה-6870 הרבה יותר חזק, אך העניין הוא שנראה שה-7770 מתחמם הרבה פחות, עושה הרבה פחות רעש ושבכלל בהרבה ביקורות המליצו דווקא עליו מכיוון שיש לו "יותר פוטנציאל" (מה שזה לא יהיה) כי הוא חדש בשוק וכו'... בקיצור, מה דעתכם? אני אישית משחק הרבה במחשב וצריך כרטיס טוב שיחזיק לי הרבה זמן, בעיקרון אני סגור על שני הכרטיסים האלה, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות באותו מחיר (800 ש"ח). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני משחק במשחקים כגון world of warcraft , dragon age 2 , diablo 3 משחקים מהסוג הזה ויש לי כרטיס מסך מאוד חלש ברמה שהמשחק רץ ממש לאט וסרטים מסוג בלוריי לא עובדים לי על המחשב. התקציב שלי הוא בין ה 200-400 ש"ח אם אפשר גם לפרט על מה כל תכונה אומרת מבחינת הביצועיים (זיכרון 1GB וכאלה ) כי אני לא כל כך מבין בזה תודה !!!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  6. Started by bennash,

אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. שלום יש לי במפרט שלי לוח אם מדגם asus p6t עכשיו אני יודע שאני יכול לשים כמה כרטיסי מסך ולעבוד עם המחשב. עכשיו השאלה שלי אם במידה ואני ירצה פעם לעבוד אם כרטיס אחד ופעם אם השני יש צורך בניתוק מהמארז או שאפשר להגדיר את זה ישירות מהמחשב כי אני מתכוון גם לערוך וידאו וגם לשחק במחשב . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. אהלן, המפרט: i5 760 Intel p55wb Hec-500vn-2dx מארז Compucase 6k31 מחובר לטלויזית סמסונג "32 - 1920x1080. כרגע יש לי Gts 450, השאלה שלי: 1. האם הספק מספיק כדי לתמוך ב6870 ובמעבד? 2. האם הכרטיס יכנס לי במארז מבחינת רוחב ועומק (ראיתי שעם אורך אין בעיה)? תודה

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by dovik,

האם מישהו יכול להסביר לי מה פרוש של אותיות ומספרים על כרטיסי המסך? בפרט,מה מסמנות אותיות TI בכרטיסי מסך GTX 560 Ti ו- GTX 550 Ti ? ומה ההבדל בין כרטיס GTX 560 Ti לכרטיס GTX 560 ללא Ti ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש למשחקים ומחפש המלצות לכ. מסך בסביבות האלף ש"ח. זה לא חייב להיות כרטיס אחד, תצורות SLI או Crossfire לא מפחידות אותי. אם יש משהו קצת יותר יקר אבל שווה, זה גם זורם. תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  11. מה עדיף לרכוש? ומה הפערים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by iyossi,

שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Nvfreak,

Hello guys i just wanted to know how much time well it take for the isreali shops to provide the gtx680 that is going to be out in the 22nd and from were should i buy it Thank you.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by ToyMan,

מישהו יכול יותר להסביר לי על זה? בגלל שיש לי CF של HD6870 ואני לא מבין מה ה Applcation Profiles עושה בלשונית Gaming בדרייבר אני רואה את זה אבל אני לא יכול לבחור בפרופיל. יש לי בלוח הבקרה 2 Application Profiles אחד בגרסא חדשה יותר ואחת בישנה יותר אין לי מושג למה זה לא מוחק תקודמת אני לא יודע איך הדבר הזה עובד. יש לי גם אפשרות "לבחור Application Profile" אבל שאני מנסה לבחור זה רק נותן לי את האפשרות New Application Profile מישהו יכול להסביר לי על זה? בבקשה תסתכלו על התמונות כדי להבין יותר על מה אני מדבר ומה אני צריך לעשות!: http://www.***.co.il/my/zzzxjztimitj.png http://www.***.co.il/my/jnmwmiijmxa4.png http://www.***.co.il/my/omliit3mxyjy.png במקום הכוכביות תכתבו siz!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Green Apes 02,

מצד אחד יש לי את ה Sapphire ATI Radeon HD 5970 מצד שני יש לי את ה Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked שניהם עולים 1350 ש"ח פחות או יותר מ TMS או בכלל לחכות להתפתחות עם הכרטיסים החדשים ? לא יודע מה לעשות מיועד למשחקים גם הכי כבדים, מיועד לשחק על ULTRA ב FHD עם פילטרים , בקיצור - רוצח ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך הקיים 7800GTX כבר מספר לא קצר של שנים (מפרט מלא בחתימה) בקרוב הולך לצאת DIABLO 3 שרק לכבודו אני רוצה לשדרג - ויש לי שלושה חודשים לערך לחשוב ולשים קצת כסף בצד לכרטיס מסך חדש. אז הגיע הזמן לעשות את השדרוג שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים חדשים, אין לי בעיה לחכות חודש או חודשיים אם הם יהיו בתקציב שהקצבתי לעצמי. רציתי לדעת האם בתקציב של 700 - 800 ש"ח אני יכול למצוא כרטיס טוב מזה? והאם הספק כוח יגביל אותי? סה"כ הוא אמור להיות 600W (לא ג'אנרי! של חברת OCZ) אבל הוא יחסית נחשב לדגם ישן. האם הוא יחזיק מעמד והאם יש לו את החיבור הדרוש לספק כוח? בנוגע לצוור בקבוק יהיה טיפשי לשאול כי המעבד סה"כ מעולה (אפשר לתקן אותי...) ושאלה אחרונה איך חשובה: כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by OferS16,

שלום, אני משתמש בכרטיס מסך HD 6870 והוא די והותר לכל משחק שאני רוצה ברזולוציה שלי , עכשיו שמתי לב שהכרטיס מביא לי בהגדרות שלי (medium-high adjusted , no filters) באזור ה90-110 FPS אך מכיוון שהעין שלי בכלל לא רגישה אני מבין שאין לי צורך בזה ואני מעדיף לנעול איכשהוא תFPS ככה שאני לא יקבל יותר מ50-60 וככה תמיד יהיה לי תמונה חלקה וגם אני יוכל להוריד תמהירות של המאוורר בלי שיתחמם יותר מידי, אז רציתי לשאול האם יש אפשרות כזאת בתוכנה CATALYST או שיש תוכנה אשר נותנת לי לנעול את הFPS. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  19. האם יש כרטיס מסך שיודע לבצע clone בין שתי מסכים ברזולוציה שונה? (או כל פתרון אחר, מפצל וכו') האחד הוא מסך אבחון דיאגנוסטי של 3MP ברזולוציה של 1536X2048 והשני היא טלויזית LED 46 עם חיבור VGA שניהם יציגו תמונה ב-portrait תודה

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  20. בס"ד שלום יש לי כרטיס מגה בייט 512 geforce 8600 gt אני רוצה להחליף לכרטיס יותר טוב לא בהרבה יותר טוב אבל יש כמה מגבלות , המעבד שלי , או עוד כמה דברים שאני לא מבין בהם...(כל מיני חפירות שחבר שלי חפר לי).. אז ככה , זה המעבד : intel core 2 duo E7200 2.53 GHZ 4.00 GB RAM אם צריך לפרט עוד משו תגידו לי ואני יפרט (גם תסבירו לי איך להגיע למידע הז וכ'ו)... אני לא רוצה לשלם יותר מ300 שקל.. שמעתי למשל על ה 8800 gts ?? 9500?? תודה לכל מי שעוזר... ואגב אל תציעו לי מהכרטיסים החדשים כי המחירים שלהם מטורפים בשבילי..

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by GMTK,

שלום לכולם הגיע לי המחשב סוף סוף. ועכשיו השאלה שלי איך אני בודק FPS במשחקים? איך בודקים ב3DMARK את הביצועים? כאילו האם צריך להוריד תתוכנה ומאיפה ואיך משתמשים בה? ואיך לכוון תכרטיס לביצועים טובים?,למשחקים וליצור עוד משתמש לסרטים הבנתי שאפשר ליצור יוזרים בכרטיס מסך. כאילו 1 שיהיה לביצועים של סרטים והשני למשחקים. למה אני ממש לא מבין בATI. ואיך מורידים עידכונים לכרטיס מסך? יש בתוכנה של הכרטיס אפשרות UPDET ועשיתי וזה עידכן האם זה מעדכן באמת? ובהתחלה ה3D לא עבד לי ואז פתאום הוא החליט שבא לו לעבוד אבל הוא מורח לי תתרגום ואת כל המסך. האם אפשר לשנות את זה? שיעבוד טוב המחשב מחובר לטלוויזיה 3D 42 אינץ? ואני משחק על הרזולציה הכי גבוהה בבטלפיד מאדאף ואר והוא רץ לי ואני לא מרגיש תקיעות…

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by dominic16,

שלום יש לי 8800GT Q6600 ולום אם אם PCIE 1 השאלה אם אני יקנה אחד מהכרטיסים החדשים (7950/870 או מתחרה של NVIDIA לכשיצא) הרוחב פס המוגבל שי ל PCIE1 לא יגביל יותר מידי את הכרטיסים האלו וגם האם המעבד לא יעשה יותר מידי צוואר בקבוק לכרטיס המרפט המלא בצד

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בוקר אור קניתי לפני חצי שנה לוח אם חדש של אינטל עם מעבד I5 - 2300 יש על המעבד כרטיס גרפי ולכן המשחק NBA 2012 הותקן והאחיין שלי משחק ונהנה אך המשחקים FIFA 2012 וPES2012 לא נטענים . איזה כרטיס מומלץ בבקשה למשחקים אלו ? וכמה צפוי לעלות ? המסך כרגע 19 אינץ רגיל ועוד פרטים יירשמו במידה וצריך (רק תכוונו אותי בבקשה ) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Iv0ry,

הי, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול לשים במערכת שלי בלי שהספק יקרוס, ובלי שיווצר צוואר בקבוק? E8400 ספק וואט 460 coolermaster gig ram mushkin 4 p35 motherboard gigabyte המטרה זה משחקים כמה שיותר כבדים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ב-Catalyst Overdrive יש לי אפשרות לעלות את ה-GPU CLOCK ל840 ואת ה-memory clock ל1325. האם זה בטוח ולא מסוכן לכרטיס אם אני יעלה אותם?? הכרטיס מסך האגב הוא hd 6950 DUAL FAN sapphire שלא יכול להפתח ל6970. תודה לכל מי שיגיב.

• 9 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.