עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש רק כתבות על המחבר עם ציפוי זהב של כרטיס מסך גיגבייט . כמו כאן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov Gold plated HDMI Gold plated, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by amit_R,

המחשב הוא כבר ישן אפשר לומר כרטיס מסך 9800GTX המעבד Q6600 2 גיגה ראם הINTEL DG965WH ספק כח מודולרי של ANTEC 600 או 650 וואט לא זוכר אפשר לומר שאני כבר לא משחק כל כך משחקים הסיבה המרכזית שאני רוצה להחליף אותו היא בגלל שיציאה אחת שלו נדפקה וכל פעם להחליף בין הכבל של המסך מחשב לטלויזיה לא זורם לי בכלל חח (הכרטיס יעבור כנראה למחשב בסלון) לתכלס אני כבר לא מעודכן לגבי כל השינויים שקרו בעולם המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך סביר ברמה של ה9800GTX טיפה יותר לא יזיק עד 600 שקל לא נראה לי צריך יותר מזה ושיוכל להעביר קול דרך הHDMI (בזה אפשר אבל אין בלוח אם תחיבור לכבל SPDIF המיוחד) אם יש קובמינציה אחרת בלי כבל שהכרטיס עצמו יקבל בצורה כל שהיא אחרת את הקול..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by svidlak,

יש לי 6950 HD של SAPPHIRE והוא נראה ככה http://www.easycom.com.ua/data/news/1101130153/img/01_sapphire_radeon_hd_6950.JPG בזמן האחרון הוא התחיל להתחמם אצלי בצורה דראסטית כשאני משחק במשחקי מחשב (THE WITCHER 2 הוא מגיע לי עד 78 מעלות) וזה יוצר לי הרבה רעש. השאלה שלי היא אם אני אקנה לו מאווררים האם הם באמת יעזרו לו? פשוט לפי דעתי המאווררירם לא כלכך יעזרו לו בגלל העיצוב האטום שלו ----- עריכה---- רק עכשיו שמתי לב שפרסמתי בפורום הלא נכון. תעבירו בבקשה את האשכול לפורום אוברקלוקינג וקירור, תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שלום, מתלבט בין שני כרטיסים, המחיר שלהם בערך אותו הדבר, אודה לכם אם תעזרו לי.. השימושים הם משחקים בסיסים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  5. Started by Offset,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nVidia Geforce 9500GT ו4GB זיכרון DDR2 עם מסך 20 ומשהו אינץ' LCD בחיבור DVI. עם מעבד INTEL CORE 2 DUE 2.9GHZ. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי עד 500 שקלים, אני מעוניין לקבל שיפור הכי טוב שאפשר בכסף שברשותי ואם כדאי להוסיף נגיד עוד כמה שקלים ויהיו הבדל רציני מאוד אז גם אפשר. הנה תמונה של הספק שלי: http://up353.s i z.co.il/up2/f4ultmdmm5qj.jpg להוריד רווחים ^ נ"ב- זה לנייח. והלוח אם שלי זה Gigabyte G31M-S2L עריכה: וזה הציון שלי http://3dmark.com/3dm06/16605674;jsessionid=1gydbukvml0muz2gniekoaf4r ב3DMARK תודה רבה מראש, עודד

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. כאשר המצלמה זזה בסרט לדוגמא ממש יש קרטוע מאין קוים כאילה אלכסונים ...התמונה לא זזה חלק ...מי שמכיר VSINC OFF במשחקים יבין יישר על מה אני מדבר ...כי כאשר שמים VCSINC ON זה נעלם והתמונה בתזוזה חלקה לגמרי .... בעבר הדרך היחידה שמצאתי להמנע מהקירטועים האילה בסרטים זה להתקין CATALIST מגרסא מסויימת וישנה ותמיד עבד יופי אבל לא יכול יותר מכיוון שמשחקים דורשים דרייבר חדש יותר קורא בכל נגן BSPLAYER ...של ווינדוס ....וכו' ... איך פותרים את זה !!? תודה . נ.ב הגיוני שאני היחידי עם "בעיה" זו ? הרי חצי מהעולם עם כרטיסיי ATI ודרייבר CATALIST

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  7. השאלה בכותרת, אם אפשר הסבר איך ומה. אם אי אפשר, אז איזו תוכנה תהייה עדיפה (מפרט בצד). אם זה קשור לתוכנה תעבירו (לא כל כך הבנתי לאיפה זה יתאים).

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Radeon HD 7950 now $399 Radeon HD 7970 now $479 משחקים כלולים: DiRT Showdown + Nexuiz, + Deus Ex: Human Revolution with The Missing Link DLC. http://www.pcper.com/news/General-Tech/AMD-Three-Free-promotion-HD-7900-Price-drop-and-free-games כנראה שזאת התשובה לחידוש המלאים השבוע של ה 680GTX שהיה חסר מאז ההשקה שלו

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  9. Started by lion101,

מבקש המלצות לכרטיס: SAPPHIRE TOXIC HD 6870 1GB GDDR5 OVERCLOCKED http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-toxic-6870-1gb-gddr5-overclocked-p-12801?cPath=67 אשמח לדעת כייצד מגיב ב BF3 ומשחקים אחרים, האם מרעיש במצבי קיצון? טמפ' מקס' ובכלל האם כדאי (בסכום של כ-1000 ש"ח). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המתיישן שלי במשהו שמתאים קצת יותר לזמננו. השימושים הם להחזיק שני מסכים בFHD (אחד של טלוויזיה), סרטים, משחקים קלילים אבל דרוש FPS גבוה. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס הכי טוב שבאמת יהיה יעיל עם מעבד כמו שלי. חובה חיבור HDMI ושקט בעדיפות גבוהה. הספק מספיק חזק (520W סיסוניק) והמעבד הואAMD Athlon 64*2 Dual core processor 4200+ 2.2Ghz. לא מתוכנן OC אז לקחת את זה בחשבון. אין לי בעיה עם משומש ואני גם מחפש בלוח אז אם תוכלו להכווין אותי מה הכי ישתלם אני אשמח. תודה מראש לעוזרים! זאב.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הנה המפרט , הוא קצת ישן לכן פתחתי נושא חדש. מעבד AMD athlon 64 X2 6000+ לוח אם Asus M2A-VM HDMI ספק corsiar 430 התקציב הוא בסביבות ה600 ש"ח תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by קלוקיי,

שלום, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך מחדש ואני לא רואה אותו. לא בסרגל הכלים ולא במאפיינים של שולחן העבודה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by alone66,

1. AMD Radeon HD 6570 2GB2.Nvidia GeForce GT420 1GBומה משמעות המספרים 6570 , 420 האם יש טבלה של כרטיסי מסך וההקבלות שלהם לחברה המתחרה : לגומא GT420 הוא כמו Redon hd xx תודה מראש

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by yossi555555,

שלום חברה מחר אני מתכנן לקנות כרטיס מסך סוף סוף התקציב 800 ש"ח מישהו מכיר אופציה יותר טובה או שזה המלך הבלתי מהורהר בסכום הזה ? כדאי להשקיע עוד 100-150 ש"ח ולקנות משהוא אחר ? בקיצור אשמח לשמוע הצעות תודה! זה למפרט הזה ntel® Core™ i3-2120 Processor (3M Cache, 3.30 GHz) FOXCONN H67 M-S V2.0 ATI Radeon™ HD 4300 4GB RAM DDR3 SAMSUNG 500GB CM 690 II Advanced SeaSonic M12II 620 Bronze 620W Arctic freezer 13

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  15. שלום לכולם! אני חדש לגמרי במערכת הפורומים פה אך הייתי קורא שקט באתר משך זמן. ולעניין - גם אני הגעתי ליום בו המחשב מתחיל להתעייף מעט, כמובן שהסיבות יכולות להיות רבות, אך רציתי לדעת מה צוואר הבקבוק במפרט שלי... החשד שלי הוא לכיוון כרטיס המסך, כפי שמראה ידידנו המשונה מווינדוס 7. למעשה השימוש העיקרי יהיה הכל - כאשר משחקים באופן דיי מפתיע בתחתית הרשימה בחשיבות, עיקר השימוש יהיה תלת מימד, עריכת וידאו, עריכת תמונות וכו', יצוין שבגדול המחשב עומד יפה בדרישות כי למרות שהתחומים דיי בומבסטיים הפרויקטים שאני עושה אינם גדולים בהיקפם. כמו כן יתכן ואחבר עוד מסך בהמשך, אם זה קשור בכלל או יכול להוות בעיה. הווינדוס 7, מעבד Q6600, 6 GB RAM - כרטיס נוכחי 8600 GT. בכל מקרה, מה דעתכם? האם הבעיה…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by SEangel,

האם מעבדי הCUDA מסייעים למעבד גם כשהמסך מחובר דרך חיבורי האון בורד (או יותר נכון, און צ'יפ)?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  17. היה לי את הכרטיס כמעט 3 שנים, הוא התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ועכשיו הוא מת סופית. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לעוד שנה-שנה וחצי לפחות (עד שהיה לי כסף ואקנה מחשב חדש) ושיריץ את משחקים על הגדרות סבירות. זה המפרט שלי כרגע: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 תודה מראש!!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by t-mac1,

שלום... יש לי את המפרט הבא: מחשב נייח של דל GX280 זיכרון בנפח 2 גיגה מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz דיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה כ.מסך 6600GT 120MB אני רוצה לשים גג 500 שקל על כרטיס שיפעיל לי משחקים כמו פיפא, פרו, קול אוף דיוטי ומשחקים ברמות הללו.. כמו כן שהמחשב יריץ HD בצורה חלקה או אפילו חיבור המחשב למסך גדול (32 אינץ') יש לכם כרטים מסויים להמליץ לי.? תודה רבה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by tomer84,

יש לי nividia gt420 ושאני משחק במשחקים פשוטים(כמו bf bc2)הוא מגיע למעל 70 מעלות מישהו יודע מה לעשות ודרך אגב המחשב שלי חצי שנה אצלי וניקיתי אותו פעם אחת

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אני עם מחשב DC7900 של HP. מעבד Dual Core E5300 2.6GHz 8GB Ram לוח אם: Hp 3031h ספק: Hp DPS-240MB-3 תקציב לכרטיס הוא 500-600 בלי חריגה. הבנתי שהכי מומלץ הוא: ATI Radeon HD 6850 (לפני זה חשבתי על HD 6770 אבל מגלישה באתר הבנתי שפחות מומלץ). **עריכה** מה עם TX460 2GB GDDR5 ? הוא רק 9 שקל יקר יותר...**עריכה**באתר של AMD רשום שצריך ספק של 500W אז הבנתי ששלי לא יספיק. אני ממש לא יכול להוציא עוד על זה, אז איזה ספק הכי זול אני יוכל להביא שיתאים למערכת שלי? והאם באמת זה הכרטיס הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  21. שלום , חיברתי את 2 הכרטיסים הנ"ל בCFX במצב IDLE נמצאים על 49 מעלות, במאמץ מלא 80. יש לציין שכשהיה כרטיס אחד הטמפ' המקסימלית במאמץ היתה 68 מעלות. אני עם מארז Fractal R3 האם הטמפרטורה תקינה, איך ניתן לרדת בכמה מעלות?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by Jack Wilshere,

שלום, ברשותי כרטיס מסך Radeon HD 5750 וספק כוח chieftec green angel 500w. הכרטיס מסך הזה עושה לי בעיות כבר כמעט שנתיים (מאז שקניתי את המחשב) ובמשחקים "כבדים" בעלי גרפיקה טובה הוא יכול לקפוא ומציג לי מסך שחור ומאלץ אותי לעשות ריסט למחשב ורק אז אולי הוא יעבוד טוב במשחק ויחזיק שעה במקום רבע שעה. חיפשתי באינטרנט אודות הבעיה שלי ומצאתי שהבעיה היא בכרטיס לכן אני מעוניין להחליף אותו. שמעתי על RADEON 6850 שהוא טוב אבל השאלה שלי אם אני אצטרך גם להחליף ספק כוח בשביל כרטיס חזק נוסף (דוגמת ה 6850). תקציב בשביל כרטיס מסך עד נגיד 700 שקל, ואם יש צורך בספק אז עד 250-300 שקל. תודה.

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט איזה כרטיס מסך לבחור! קניית המחשב מתבצעת בTMS. המחשב מיועד לגיימינג כבד כמו BF3! אלה שלושת הכרטיסים: 1.HD6950- http://www.tms.co.il/product/10197 2.HD7850- http://www.tms.co.il/product/11316 3.GTX570- http://www.tms.co.il/product/9255 קודם כל אני לא חושב שאני הולך לעשות OC! אם אני אבחר בכרטיס מסך הראשון אז אני אפתח אותו ל HD6970, הבנתי שHD6950 הוא אותו כרטיס כמו HD6970 רק עם תדרים נמוכים יותר ושידרים לא פועלים שאפשר לפתוח אותם. אז אם אני אקח אותו אז אני אפתח אותו ואעלה תדרים לשל HD6970 ואהיה לי את אותו כרטיס, ולא יהיה התחממות יתר. הבנתי גם שHD7850 יש לו יתרונות על GTX570 למשל בשיטת יצור מתקדמת יותר, מהיר יותר, זול יותר, אבל ראי…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל מתכוון להשאר עם המסך שלי לפחות לשנה הקרובה. רציתי לדעת האם המסך מדגם DELL 2007WFP שיש לי מתאים ויעבוד עם הכרטיס של GIGABYTE מדגם: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by tamir950,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 600 ש"ח למשחקים. המפרט שלו הוא: core i3 2120 intel DH61WW 4 GB zeus ps 520gw (אני מניח שזה 520W תקנו אותי אם אני טועה) המסך שלו הוא 22' אני מניח שהוא רוצה לשחק על 1680X1050 הסתכלתי בtomshardware בכרטיסים המומלצים לחודש אפריל ובנוסף במפרטים המומלצים פה באתר והגעתי ל2 כרטיסים שנראים לי טובים(קראתי שהם מתאימים ל1920X1080) אז תגידו לי (המומחים) מה דעתכם ומה לבחור. הכרטיסים: http://www.tms.co.il/product/10682 http://www.tms.co.il/product/11308 קראתי גם על ה6850 אבל הוא חורג מה600 ש"ח.. תודה.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.