עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כאמור, אני מתכנן להשקיע 8K על מחשב (בלי ציוד היקפי ומסך) ויש לי דילמה קשה בין כרטיס מסך אחד או זוג כרטיסים במערך CF? מה המומחים אומרים...?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by ShmenTul,

לאחרונה קיבלתי הצעה לרכישת מחשב ניידת שכולל בתוכו את כרטיס המסך NV 13-GL DDR3 1G. מעולם לא נתקלתי בכרטיס מסך כזה... ורציתי לברר איך הוא? של איזו חברה הוא? (חיפשתי בפורומים ולא מצאתי) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני הולך לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2 כרטיסים Sapphire HD 7870 GHZ OC Edition 2GB GDDR5 וSapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC ההבדל בינהם הוא 600 ש"ח והשאלה שלי אם כדאי להשקיע את ה600 ש"ח האלה או שאפשרי להשתמש ב7850 על הגדרות גבוהות בשנה וחצי הבאות ולאחר מכן לשדרג או שזה מחייב להשקיע את ה600 ש"ח האלה כדי באמת לנצל את המערכת כמו שצריך. זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SUPER300,

שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. Started by nadavshefer,

שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק כל משחק המחשב עושה ריסט ואז כותב לי את זה "power supply surges detected during the previous power on. asus anti-surge was triggered to protect system from unstable supply unit! press F1 to run setup" המפרט שלי: asus rampage IV extreme x79 i7-3930k שני כרטיסי מסך EVGA GTX 560 TI מערכת קירור מים ספק ספק corsair AX1200 עשיתי בדיקה כזאת ניתקתי כרטיס מסך אחד והכל עבד גם השני עובד כאשר אני מחבר את הSLI זה קורה האם יש למישהו פיתרון ? תודה מראש

6. שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by Mpro,

שלום! יש לי כרטיס מסך מדגם RADON 5800 הבנתי שיש אפשרות להביא כרטיס מסך מאותה הסדרה ולשלב אותו במחשב ? האם זה אפשרי? ואם כן מה ההספק שאני יקבל משני כרטיסי המסך?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. שלום במפרט הלוח אם כתוב: [list type=decimal] [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot. [*]1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  9. Started by yakir dayan,

שלום לכולם... אחרי 4 שנים או יותר עם המחשב החטלתי שהגיע הזמן לשדרג המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: MSI X48C Platinum ספק כח: 650W (לא זוכר בידיוק מה הדגם אם זה כל כך חשוב) מעבד: intelQ9300 כרטיס מסך: HD4850 ללא שום קירור מיוחד זיכרון: 4GB DDR2 מסך: SAMSUNG T220 (לקחת בחשבון שבעתיד הקרוב אשדרג אותו למסך LED HD) התקציב שלי הוא בסביבות ה-800, המליצו לי על HD6850 עם אפשרות ל-CF בעתיד השאלה שלי אם זה יספיק לי לשנה הקרובה להריץ משחקים על גבוה ולא להתפשר על "NORMAL" או שעדיף להשקיע יותר ולקחת מעכשיו משהו חזק יותר ומה לגבי HD7770 שמעתי גם שהמחירים צריכים לרדת שווה לחכות?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  10. שלום, יש ברשותי מחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה בעל חיבור VGA יחיד בזמן האחרון המסך (מסך ישן ועבה) התחיל להביא הודעה של no signal שאני מדליק את המחשב קניתי מסך חדש בעל יציאת VGA והבעיה נשארה חשדתי שהבעיה במחשב לכן בדקתי על מסך טלויזיה (שכעת מחובר לממיר של HOT ועובד בוודאות) והבעיה אותה בעיה המסך מראה no signal מה שמוזר זה שכשלקחתי את המחשב לחבר בעל מסך DELL מדגם 2209WAf המחשב כן עבד והמסך כן קיבל signal מישהו יודע למה דבר כזה יכול לקרות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. שלום. אין לי הרבה ידע בנושא ואני אשמח לעזרה, כנראה שכרטיס המסך שהיה לי שבק חיים( 8800GT) האם עדיין קיים כיום תחליף אפשרי שבסופו של דבר גם ישתלם לי לרכוש אותו מבלי להתחיל לשדרג את שאר חלקי המחשב. אשמח לקבל רעיונות. אם יש צורך זה המפרט הקיים: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz 2048MB RAM Gigabyte P35-DS3L תודה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by nadavshefer,

שלום איך אני שאכך יש לי SLI מבחינת מערכת פיזית יש לי 2 כרטיסי מסך עם גשר SLI GTX 560TI EVGA איך אני יכול לראות את זה במערכת???

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by omerpld,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כרגע ATI REDAON 4850 ואני כבר שנתיים איתו. אני צריך משהו שהוא לא יותר מ450~500 שקל אני לא בטוח אבל נראה לי שהספק כוח שלי הוא 360W תודה!

14. Started by avivshaia,

מעוניין בעזרה לקניית כרטיס מסך לצורך PES 2012. תקציב - עד 300 ש"ח. ספק של 400W שבא מובנה עם המארז. לוח -אם GIGABYTE GA-G31M-S2L תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by TheCrow34,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכבוד דיאבלו 3. האתר canyourunit אמר שהכרטיס מסך שלי בקושי עובר את הדרישות המינימליות, ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות.אלה הדרישות הרשמיות: [table][tr][td]NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better[/td][/tr][/table] והבנתי שהספק כוח שלי הוא ג'נרי, זה יהווה בעיה? האם יש צורך לשדרג גם אותו? תקציב: 600 שקל מפרט נוכחי: מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN ספק EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  16. הבנתי שכנראה הגיע הזמן להחליף את המחשב ואני כבר אתאמץ עוד קצת ואחליף את הכרטיס מסך. מיועד לגיימינג. המחשב כנראה ייקנה מחנות של KSP בגלל הקרבה לבית שלי וחוסר ניידות מצדי. המפרט שנקנה עימו : Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E' 5.1CH' 1000/100/10, DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 343 Micro ATX Case chieftec A-135 550W 14cm Fan Active PFC 80+ (Retail ההתלבטות שלי היא בעיקר בין 2 הכרטיסים האלה: EVGA GeForce GTX 550 Ti Superclocked http://www.evga.com/pr…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shahar0592,

אני לא יודע איזה גירסה אני צריך או איזה כרטיס. כל מה שאני יודע זה שקיבלתי לידי מחשב ישן (מאוד) בעל מעבד 1600MHZ P4 ולוח asm58 mozart-2 ו-512 MB RAM . אם למשהו יש משהו להציע אני פה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by mapisto,

היי, יצא לי לקרוא כמה דיונים בפורומים בחו"ל על היעילות של CrossFire עם מסכים בודדים של 60Hz ורציתי לברר את זה. אם יש לי מסך (Dell U2312H) שפועל על 60Hz.. שילוב של שני כרטיסי 6850 לדוגמה יתן לי FPS של 120 (תקנו אותי אם אני טועה). אם המסך שלי יכול מקסימום להגיע ל60Hz, מה עוזרת לי האופציה של CF ? למה פשוט לא לקנות כרטיס אחד?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zoyaniv,

6950 או 560TI?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by tzr84,

שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל: TWINTECH NVIDIA® GeForce™ 9800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 XXT OC EDITION http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 ערכתי לו בדיקת מאמץ ב-OCCT והוא עשה ב10 דקות עבודה ממוצע של 105 מעלות צלזיוס. האם זה תקין? המאווררים עובדים על סטנדרט כלומר לא שיניתי את ההגדרות יצרן שלהם ולא מזמן ניקיתי אותו מאבק. האם יש סכנה לכרטיס? האם פוגע בביצועים? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. חשוב לי שלפחות יהיה אותו הדבר ולא פחות טוב. אני שואל מפני שנתנו לי המלצה בפורום מחשבים ניידים, למחשב נייד עם הכרטיס הזה. אני עובד כיום עם פרמייר 6(כן, התוכנה הישנה שיצאה ב- 2001) וכרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. התוכנה עובדת טוב עם כרטיס המסך הזה. המחשב שהמליצו לי עליו, הוא DELL Latitude E5520 וכרטיס המסך שלו, כמו שכבתי כבר, הוא Intel HD Graphics 3000. האם פרמייר 6 תעבוד לי יופי עם כרטיס המסך הזה? תודה רבה :-)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן חברים אני עוד כמה ימים רוכש את הכרטיס 680 ובIVORY ו KSP אין במלאי ואני לקוח דיי קבוע שלהם.. אז בררתי בTMS ויש שם במלאי אבל פעם ראשונה שאני קונה מהם מה אתם חושבים על החנות?

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. המחיר של hd6770 כיום נע סביב 560 ש"ח. האם הוא מהווה תמורה טובה למחיר זה או שכדאי לקנות משהו אחר בסכום זה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by hold11,

לאור הורדת המחירים http://hwzone.co.il/tech/news/137924 אני ישמח לראות חנות אחת שמוכרת ב- 400$ גם בעוד חודש המחיר לא יגיע לשם עפ"י יבואן

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.