כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני צריך את חוות דעת שלכם על כרטיס מסך זה: gigabyte gv-n550wf2-1gi אך כרטיס מסך זה? 1.שקט? 2. הוא טוב למשחקים? כמו BF3 או GTA 4? 3. הוא לעריכה? כמו AUTOCAD?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התלבטות בקניה של כרטיס. כרגע יש לי 6950 2GB פתוח ל 6970 ובנוסף כרטיס פיזיקה 460 1GB הדילמה שלי היא האם לקנות עוד 6950 ולעשות CF או למכור את ה 6950 ולקנות 7970 מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בתקציב של 400 שקל שיורכב על לוח אם מסוג GA-H55M-S2 המטרות הם משחקים בעיקר לדיאבלו 3, ותוכנות גרפיקה - פוטושופ, ילוסטריאטור וכו' יציאות גם hd וגם DVI תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. דגם הלוח אם: H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI. ויש לי בבית מחשב ישן שכבר לא בשימוש, אבל יש לו כרטיס מסך טוב: geforce 6600GT 512mg. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי להתקין את הכרטיס הישן על המחשב החדש? (לא אני אתקין, אני אתן את זה למעבדה בחנות) 2. לכרטיס הישן אין חיבור HDMI וללוח אם יש. האם הלוח אם יודע להשתמש בכרטיס מסך, גם כשמחברים את הכבל ל-HDMI, ולא לכרטיס? (מקווה שהבנתם את השאלה..) תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים, ME3 skyrim וכל המשחקים הטובים שיצאו בקרוב, וסרטי FHD, המפרט שלי: ספק כח: a.pfc 550w fan12 Ci-power cwt האם זה ספק כח גנרי שצריך להחליפו או שהוא בסדר? מעבד: i5 2500 3.3Ghz 6MB מסך: כרגע 1360*768, או 1600*1200. לוח אם (אם זה משנה): GA- Z68A- D3-B3 GIGABYTE אני מתלבט כרגע אם לקנות כ. מסך יד שנייה 1GB hd6870 ב-600 ש"ח והאם הוא יספיק על מנת לשחק את המשחקים שהוזכרו למעלה על הרזולוציות שהזכרתי בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים מלאים, או שהכרטיס הזה הוא יותר מדי חזק לרזולוציות שהזכרתי ועדיף כרטיס חדש וקצת פחות חזק כי הוא יספיק. אשמח לעזרה עצות ותשובות. תודה ויום טוב, מתן.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא NVIDIA GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המפרט הבא : Inno3D 9600GT 512M Intel Dual core E5200 2GB DDR2 Ram Thermalteck 450W בקיצור בזמן האחרון הכרטיס מסך עושה בעיות. אני צריך בבקשה המלצות לכרטיס מסך עד 450 ש"ח. אם יהיה ממש צורך אז אפשר לחרוג ב-50 ש"ח (יוצא 500 ש"ח ד"א) המטרות הן גלישה באינטרנט ומשחקי פעולה כלל משחקים חדשים. אני צריך את הכרטיס שיתן את מירב הביצועים בסכומים האלה... שימו לב שהמסך הוא מסך FHD... זאת אומרת שהרזולוציה היא 1920X1080 חובה שהכרטיס יהיה מ-KSP. אשמח לקבל הערות.... אני אקנה את הכרטיס מחר (25.04.2012)... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2 כרטיסים Sapphire HD 7870 GHZ OC Edition 2GB GDDR5 וSapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC ההבדל בינהם הוא 600 ש"ח והשאלה שלי אם כדאי להשקיע את ה600 ש"ח האלה או שאפשרי להשתמש ב7850 על הגדרות גבוהות בשנה וחצי הבאות ולאחר מכן לשדרג או שזה מחייב להשקיע את ה600 ש"ח האלה כדי באמת לנצל את המערכת כמו שצריך. זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪451 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי איזה בעייה מוזרה בנוסף לשלל הבעיות שאני חייב לפתור אותה מיידית ואין לי פיתרון זה תמיד קורה - כשאני מכבה את המסך ומדליק שוב, הקבצים שעל שולחן העבודה מסתדרים באופן שונה לדו' - המסך שלי ברזולוציית 1920X1080 פול HD עם שורה אחת של 11 קבצים בצד, כשאני מכבה ומדליק, נפער חור קבוע בין 5 קבצים למעלה לבין 5 קבצים למטה והקובץ ה-11 עובר לשורה חדשה יש לכם מושג מהי הסיבה לתופעה המוזרה הזאת? תודה וביי!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, כחלק מקניה של מחשב חדש אני תוהה לגבי כרטיס המסך, הכרטיס צריך לשמש למשחקים כמו CALL OF DUTY ואני רוצה להשקיע עד 1000 שקל (לא אתנגד לפחות) מה ששקלתי זה gigabyte gtx560 1G GDDR5 DX11 במחיר 1090 אין לי שום הבנה בכרטיסי מסך, הבחירה היתה שררותית, האם זה כרטיס מסך טוב או ללכת על משהו אחר? יחס מחיר תועלת...האם הוא כדאי או ששווה ללכת על משהו פשוט יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. נתחיל ונאמר שאין לי מושג במחשבים. יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD5970 2G DDR5 256BIT SAPPHIRE. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7. אני רוצה לקנות כבל שיחבר בין המחשב לטלוויזיה (זתומרת שאני אראה ואשמע את מה שיש על המחשב בטלוויזיה). בטלוויזיה יש לי חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת MINI DP. הבנתי שאני צריך לקנות מתאם MINI DP TO HDMI אבל אז שמעתי שהוא לא מעביר סאונד. אשמח אם תוכלו להביא לי לינק למוצר שאני צריך לקנות דרך איביי (כי הכי זול שם) שיעביר לי גם וידאו וגם סאונד. יש לציין שהמרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא 3.5 מטר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהשימוש העיקרי שלו הולך להיות לעבודות גרפיות בעיקר תלת מימד. אבל מאחר שכרטיסי ה QUADRO עולים כמו בית וממה שראיתי בביצועים(לא מדבר על עבודות גרפיות ספציפיות אלה ככלל)לא בשמים, אני שוקל לקנות כרטיס מסך מסדרת GeForce או Radeon. אני עוד לא עמוק בתוך העסק של עבודות תלת מימדיות ואין לי תוכניות לעשות סצינות של מיליוני פוליגונים. האם בכול זאת לקנות QUADRO הבנתי שכרטיסי NVIDIA בכללי עובדים יותר טוב עם תוכנות כמו AFTER EFFECT ובכלל תוכנות תלת אז הכיוון הכללי הוא לשם, האם זה נכון או שאפשר גם כרטיסי ATI? ואם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 שקל, אלא אם כן יש לכם משהו הרבה יותר טוב בלי לעבור את ה2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכבוד דיאבלו 3. האתר canyourunit אמר שהכרטיס מסך שלי בקושי עובר את הדרישות המינימליות, ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות.אלה הדרישות הרשמיות: [table][tr][td]NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better[/td][/tr][/table] והבנתי שהספק כוח שלי הוא ג'נרי, זה יהווה בעיה? האם יש צורך לשדרג גם אותו? תקציב: 600 שקל מפרט נוכחי: מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN ספק EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי הצעה לרכישת מחשב ניידת שכולל בתוכו את כרטיס המסך NV 13-GL DDR3 1G. מעולם לא נתקלתי בכרטיס מסך כזה... ורציתי לברר איך הוא? של איזו חברה הוא? (חיפשתי בפורומים ולא מצאתי) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאוד מוזרה כאשר אני נכנס למשחק כל משחק המחשב עושה ריסט ואז כותב לי את זה "power supply surges detected during the previous power on. asus anti-surge was triggered to protect system from unstable supply unit! press F1 to run setup" המפרט שלי: asus rampage IV extreme x79 i7-3930k שני כרטיסי מסך EVGA GTX 560 TI מערכת קירור מים ספק ספק corsair AX1200 עשיתי בדיקה כזאת ניתקתי כרטיס מסך אחד והכל עבד גם השני עובד כאשר אני מחבר את הSLI זה קורה האם יש למישהו פיתרון ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאמור, אני מתכנן להשקיע 8K על מחשב (בלי ציוד היקפי ומסך) ויש לי דילמה קשה בין כרטיס מסך אחד או זוג כרטיסים במערך CF? מה המומחים אומרים...?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי את כרטיס המסך הזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX5802DI1536MD5/ רציתי לדעת האם הוא יותר טוב מכרטיס המסך הזה ומה ההבדל ביניהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121429 ומה ההבדל בין הכרטיס GTX 580 שלי לבין כרטיסי GTX 580 של EVGA ועוד חברות? (האם שלי נחשב לטוב ביניהם). ודרך אגב קניתי אותו מחברת OEM. האם זה משפיע במשהו על הכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כאשר המצלמה זזה בסרט לדוגמא ממש יש קרטוע מאין קוים כאילה אלכסונים ...התמונה לא זזה חלק ...מי שמכיר VSINC OFF במשחקים יבין יישר על מה אני מדבר ...כי כאשר שמים VCSINC ON זה נעלם והתמונה בתזוזה חלקה לגמרי .... בעבר הדרך היחידה שמצאתי להמנע מהקירטועים האילה בסרטים זה להתקין CATALIST מגרסא מסויימת וישנה ותמיד עבד יופי אבל לא יכול יותר מכיוון שמשחקים דורשים דרייבר חדש יותר קורא בכל נגן BSPLAYER ...של ווינדוס ....וכו' ... איך פותרים את זה !!? תודה . נ.ב הגיוני שאני היחידי עם "בעיה" זו ? הרי חצי מהעולם עם כרטיסיי ATI ודרייבר CATALIST
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1) בלוחות האם החדשים יש תמיכה לPCIE 3 (דרך אגב, איזה צ'יפסטים?). השאלה היא אם אני יכול לחבר כרטיסי מסך של PCIE 2.0 בסלוטים של 3.0. פשוט שמעתי נראה לי שבמקום להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות X8, זה נותן להריץ שני כרטיסי מסך PCIE 2 בסלוטים של PCIE 3 במהירות של X16 כל אחד. האם זה נכון? 2) אפשר לחבר שני כרטיסי מסך שונים באותו מחשב בשביל אותה תצוגה? למשל לשחק משחק עם ארבעה מסכים שכל אחד ממשיך את השני? (אני יודע שאי אפשר SLI, אבל נגיד כל כרטיס מסך אחראי אל שני המסכים שמחוברים אליו..)
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי 4 שנים או יותר עם המחשב החטלתי שהגיע הזמן לשדרג המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: MSI X48C Platinum ספק כח: 650W (לא זוכר בידיוק מה הדגם אם זה כל כך חשוב) מעבד: intelQ9300 כרטיס מסך: HD4850 ללא שום קירור מיוחד זיכרון: 4GB DDR2 מסך: SAMSUNG T220 (לקחת בחשבון שבעתיד הקרוב אשדרג אותו למסך LED HD) התקציב שלי הוא בסביבות ה-800, המליצו לי על HD6850 עם אפשרות ל-CF בעתיד השאלה שלי אם זה יספיק לי לשנה הקרובה להריץ משחקים על גבוה ולא להתפשר על "NORMAL" או שעדיף להשקיע יותר ולקחת מעכשיו משהו חזק יותר ומה לגבי HD7770 שמעתי גם שהמחירים צריכים לרדת שווה לחכות?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם). הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה. האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך? תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום איך אני שאכך יש לי SLI מבחינת מערכת פיזית יש לי 2 כרטיסי מסך עם גשר SLI GTX 560TI EVGA איך אני יכול לראות את זה במערכת???
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך מדגם RADON 5800 הבנתי שיש אפשרות להביא כרטיס מסך מאותה הסדרה ולשלב אותו במחשב ? האם זה אפשרי? ואם כן מה ההספק שאני יקבל משני כרטיסי המסך?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-