עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OoDoRoO,

האם כרטיס מסך geforce gtx530 עם מעבד intel i5 עם 7 ליבות הוא טוב? תודה רבה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, האם כרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan יעבוד חלק על ספק Hiper 530W? ואם לא, מה אתם ממליצים למעצב גרפי (AI, PS, ID, max, AE)? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by reuven61,

זה כך כך מבלבל כי יש Dvi-D ויש Dvi-I ועוד כמה סוגים. ויש גם זכר ונקבה וכדומה. אשמח להמלצה או אפילו ללינק ישיר. יש לי מסך של lg עם כניסות של VGA ו DVI. וקניתי עכשיו כרטיס 6450 1gig עם תמיכה בכל היציאות. עריכה: Dvi d של דאול באמת יראה לי שיפור?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  4. ATI SAPPHIRE HD6850 2G GDDR5 t-איך הכרטיס הזה??? (ולמה הוא יותר יקר מסידרה של ה 7??)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. כותרת

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by kobibo,

יש לי עכשיו את ה Radeon 2900HD (כור חשמל מצויין) אני רוצה להחליף אותו בכרטיס שיצורך מעט מאוד חשמל שניתן יהיה להמשיך לשחק איתו במשחקים בצורה מכובדת בתקציב של עד 250 ש"ח גג אם יש בפחות ועלות תועלת זהה אז עדיף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by dudu26,

המחשב אינו משמש לגיימינג, רק לפוטושופ החדשה ושאר תוכנות גרפיקה 2D. חשבתי על: TwinTech GeForce GTX560 1GB GDDR5 256Bit ב- 900 ש"ח. אני צריך את התמיכה של nvidia לפוטושופ אך אין בעיה לבחור כרטיס אחר שיתאים. מה דעתכם? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. כרגע אני עם מסך בעל רזלוציה 1920 על 1200. ללא בעיה. Intel Sandy Bridge G530 2.4Ghz השאלה שלי היא האם המעבד (בעל הכרטיס גרפי המובנה) יצליח להתמודד בצורה דומה (או מכובדת) עם מסך בעל רזלוציה של 2560 על 1600? [מדובר על ה Dell 3007] תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by GMTK,

שלום רציתי לדעת למה זה קורה לי? אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך פיתאום הגרפיקה ירודה משהיתה וזה עשה כאילו זה עידכן את הכרטיס מסך ובעצם לא עידכן שום דבר ועדיין נישאר על הגירסה 13 במקום 14. מישהוא יכול לענות לי על זה? תודה מראש גל. המפרט נימצא בצד ימין כרגיל.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by AmitDanan,

ראיתי שיש בנעוץ לינקים לשלושת תוכנות ה 3DMARK האם גירסת "הבייסיק" החינמית מספיקה או שכדי להוריד את "גירסת הפרו" ? עוד שאלה ראיתי שיש 3dmark06, 3dmarkventeg ו 3dmark11 איזה תוכנה בודקת איזה DX? 3dmark 11 מין הסתם בודקת את DX11, אני יודע שהכרטיס שלי תומך בDX10 איזה גירסה עלי להוריד?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  11. היי חברים, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה בנשוא, תאימות בין לוח PCI-E גרסה 2.0 לכרטיס מסך שדורש PCI-E גרסה 3.0 כמו כן במידה ומתאים , עד כמה זה יוריד בביצועי הכרטיס ? אני שוקל להחליף את הHD4870 OC שלי ב Gigabyte HD7850 Windforce , מה אומרים ? כדאי ? (שאר המפרט שלי מופיע בחתימה למטה) תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה. לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש. תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W *** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק…

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. שלום חברים אני חושב לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי- HD4850. אני מאוד מרוצה ממנו כבר 4 שנים, אבל מאוד מאכזב אותי שאפשר לשחק ב the witcher 2 רק בהגדרות הנמוכות ביותר(!). לכן חשבתי לעלות לכיוון של HD5850 או HD6850, ראיתי שה6850 עולה פחות, אז אני יותר בכיוון שלו. השאלה היא כזאת- האם אני אצטרך לשדרג עוד חלקים מהמערכת שלי? (מפרט בצד) האם הספק שלי יחזיק? כמו כן, אני מעוניין בכרטיס מסך שהוא אוברקלוקר טוב, מכיוון שעם ה4850 לא כל כך הצלחתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. זה קרה לי כבר כמה פעמים מאז שהחלפתי כרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר הזה החדש המחשב במצב עם מסך כבוי ואני מזיז את העכבר לצאת ממנו ..לקוקח כמה שניות..הוא נידלק ואז הווינדוס רושם לי שדרייבר AMD הפסיק לעבוד והוא שוחזר בהצלחה למה זה קורה?? איך אני יכול לסדר את זה? (זה באגים של הדרייבר או משהו אחר?)

• 51 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g מפרט המחשב שלי : I5 2400 3.1 ghz זיכרון 8g לוח אם h61 ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי )

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. חלק אומרים פה שאין הבדל בין הכרטסים מבחינת תצוגה וצבעים וזה תלויי במסך זה לא נכון היה לי כרטיס HD4870כפול ליבה שהייה על בהירות 1/3יותר מהברירת מיחדל ועכשוו יש לי XFX HD 7970 והתמונה הרבה הרבה יותר בהירה ובוהקת שלה היה ניתן לראות כלום באינטרנט זה ממש מפריע לעניים ואז הורדתי1/3 מהברירת מחדל ועכשוו זה יותר נורמלי גם הצבעים הרבה הרבה יותר משופרים ויפים מאוד גם אכות הטקס שופרה הרבה יותר שהמסך דל שלי לא חדש דגם Dell 2408WFP :-) עכשוו יש לי מסך חדש משופר כמה שיפרו את עוצמת התצוגה לפחות פי שתיים אפלו יותר מדהים

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by _DavidB,

פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים Battlefield 3 בעיקר ועוד כמה משחקים בינוניים . מפרט המחשב: מעבד: i5 750 לוח אם:h57m-usb 3 כרטיס מסך נוכחי: נשרף ה 4850 , בנתיים יש 9600gt ספק כוח: tt 500w גודל המסכים: 22 asus (רזולוציית 1050X1680) ואולי אני יחבר את המחשב גם לפלזמה 32" הערות נוספות: שיריץ באטלפילד 3 על אולטרה , ואני פתוח להצעות של יד שנייה גם .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיציג בצורה טובה, משחקים חדשים עטירי גפריקה. לדוגמא MaxPayne 3 כשיצא או FarCry 3 כשיצא. האם אפשר למצוא, בסביבות ה 1000 ש"ח, כרטיס כזה? מההבנה המוגבלת שלי, חשבתי על דגם ‎GV-N560OC-1GI‎. אבל אני גם תוהה, אם הפרש הביצועים בינו לבין ‎‎GV-N550D5-1GI‎ או GV-N550WF2-1GI‎, מהווה הצדקה להפרש העלות. דבר נוסף ואחרון, אני לא מבין למה ‎‎GV-N550D5-1GI‎ קצת יקר יותר מ GV-N550WF2-1GI‎, כשדווקא השני עם נתוני תדרים יותר גבוהים. תודה.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by gilboag,

אם לא שמתם לב (במקרה נתקלתי בזה הרגע) - אפשר כבר להזמין GTX 670 (לא נראה לי שיש במלאי - לפני השחרור הרשמי) במחיר די זהה ל 7970 -( שזה מעט יותר ממה שקיוויתי. :'( .) http://www.tms.co.il/product/11437

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by hold11,

http://www.gadgetneeds.net/gigabyte-radeon-hd-7950-gv-r795wf3-3gd-video-card/ האם מריחים את 670 ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה כדאי לי לקנות? אני רוצה לשחק משחקים כגון דיאבלו 3! ודה וויצ'ר 1+2..איזה כרטיס מסך עדיף לי..300-400 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. V-Sync האם יש הבדל בין האלמנט הנ"ל ב- AMD או NVIDIA ? בכרטיס 670 או 7950 זה עובד אותו דבר ? http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-670/features

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי את הכרטיס הזה Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 וכשסיימתי את ההתקנה של ספלינטרסל עם קראק והכל הוא רושם לי ERROR : כרטיס לא נתמך - (באנגלית כמובן ) ואז : האם אתה בטוח שברצונך להמשיך : כן או לא - אני לוחץ כן הוא רושם ERROR CODE 2 ונסגר ... עדכנתי את הדרייברים מהאתר וזה גם לא עזר ... מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. Started by kovar,

אני יורד לאילת בקרוב וראיתי באתר של KSP שהם מוכרים את ה GTX680 של ZOTAC ב 2319 שקל איך החברה הזאת? והאם שווה להשקיע עוד 100 שקל לכרטיס של GIGABYTE? או שבכלל לקנות 7970 ב 2311? אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד!!

• 4 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים