כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים היום אני קונה GeForce GTX980 הלוח אם שלי הוא Sabertooth z77 אז יש לי 2 שאלות, האם הלוח אם שלי יתמוך בכרטיס מסך בלי בעיות? וכרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? MSI, EVGA, GYGABYTE, ASUS?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש NVIDIA מספיק חזק לשנים הבאות עבור ילד בן 11 הכרטיס ישודך למחשב חדש I5 + 8GB זיכרון חשוב לי לדעת איזה מעבד או סוג לקנות תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
O.K נראה לי שאני הולך עליו אבל לפני שאני קונה אותו יש שאלה 1.יש מישהו שיש לו(ולא שמע שמועות מבן של אח של השכנה) 8500LE וממליץ להתרחק מכרטיסים מבוססי RADEON? 2.לפי מה שמוצג באתר של GIGABYTE גרסת ה128MB יוצאת רק בגרסה הלא מוחלשת .זה מדויק?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס מסך GTX 760 התחיל להראות קווים לאורך המסך, הצבעים של הקווים משתנים כל פעם (לבן, ירוק, אדום) ניסיתי לעדכן דרייברים ולא עזר. ניסיתי לנקות את הכרטיס (במיוחד את החלק שמתחבר ללוח אם) ולא עזר. ניסיתי להחליף סלוט לכ. מסך בלוח אם ולא עזר. ניסיתי לחבר לOUTPUT בכרטיס ולא עזר. זה לא בעיה במסך עצמו, כי ניסיתי על 2 מסכים. זה לא בעיה בלוח אם כי החלפתי לכרטיס מסך המובנה ולא היה בעיה, החלפתי לכרטיס מסך אחר שהיה לי (GTS 450) ולא היה בעיה. מישהו יכול אולי לתת חוות דעת? יש אולי מעבדה בארץ (עדיף רשת מוכרת) שמתקנת כ. מסך? יש טעם להשקיע מאמץ בזה או שלקנות כ. מסך חדש? (מעדיף שזו תהיה אופציה אחרונה)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר כ"כ הרבה זמן בעולם החומרה וכרטיסי המסך עלת השאלה שכנראה לא מצאתי לה הסבר... מה כ"כ שונה אצל nVIDIA וATi? עזבו את הLOGO עזבו הכול... נטו מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יכול להיות שתיפול בידי ההזדמנות להחליף את ה 9800XT שלי בכרטיס מסוג 6600GT כנראה ללא תמורה. האם שווה לי בכלל לעשות את ההחלפה הזאת כי ההבדלים בין שני הכרטיסים האלה לא כל כך גדולים. מה דעתכם, הכרטיס 6600GT הוא מתוצרת גיגהבייט עם קירור פסיבי.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ברשותי Toshiba LCD TV 27WL55 כרגע היא מחוברת למחשב בחיבור VGA, אבל בחיבור הזה, הרזולוציה המקסימלית שהTV מקבלת היא 1024X768 ובגלל הרזלוצויה הזאת, התמונה בעצם נמתחת על המסך (כי זאת לא רזולוציה של מסך חרב.) חשבתי לחבר את הTV באמצעות S.Video וככה אני יוכל לראות ברזולוציה של 1280X720, כלומר מסך רחב, ללא מתיחות. אז האם יש הבדל כל כך משמעותי באיכות האות בין VGA ל S.Video למרות שאני אעלה את הרזולוציה? חשבתי לבדוק את זה לבד, אבל זה דורש ממני עכשיו להתחיל להעביר חוטים שוב דרך הקיר, אז אני רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה את זה. תודה מראש :xyxthumbs: Install
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. בשנים האחרונות הרבה ביקורות ובאנצ'מרקים מתייחסים לביצועים במשחקים ברזולוצית 4K. מה התועלת של גיימינג ברזולוציה כזאת על מסך סטנדרטי של 24 אינטש במרחק ישיבה רגילה (כלומר לא גיימינג על טלויזיה בסלון)? מה יתן לי גיימינג ב4K ש1080 לא יתן בתנאים האלו? זה פשוט נראה שהגענו לכוח עיבוד גראפי כל כך גבוה שב1080 מאוד קל (יחסית) לשחק כל משחק היום על הגדרות מקסימליות עם כרטיסים שהם לא הטופ של הטופ. ובגלל זה היה צורך לדחוף את דרישת הכח כלפי מעלה כדי להבדיל את הביצועים של הכרטיסים בדגמים הגבוהים לנמוכים בבנצ'מרקים. אבל ביום יום עבור הגיימר, זה לא נראה שיש מזה תועלת אמיתית.... אשמח לדעתכם המקצועית בעניין.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939 +Abit AV8-3rd Eye EVGA GeForce6800GT 256 MB Samsung DDR 512 MB PC3200 400 MHz X2 Maxtor Serial ATA 120 GB Chenbro Gaming Bomb II Antec True480 Mitsumi FDD 3,5 inch קיבלתי 4509 השאלה שלי אם זה טוב למחשב? אם לא כמה אני אמור לקבל
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, האם יש כדאיות כיום לקנות asus tuf 3090ti במצב שיש סידרה 4 כבר? תודה
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://tms.co.il/product/5732 כ-250 שקל הפרש לבין http://tms.co.il/product/5689 על מה ולמה ההפרש הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך HD4850CF ואני לא מצליח לשים את ההגדות בCRYSIS על VERY HIGH
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב חוסר מענה בשרשורים אחרים, אני חייב חוות דעת לפני שההזדמנות חומקת לי מהידיים. גרסאת הreference של הכרטיס דורשת קירור חיצוני נוסף? לעיתים נדירות אני רואה שממליצים על גרסא ללא קירור מתקדם של היצרנית.. ובנוסף, יש מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי הגרסאות? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=15582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18826&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי יש לי מחשב ישן, שאני משתמש בו בתור HTPC פנטיום 4 2.8GHZ 512 MB כרטיס מסך: אינטל 845G התקנתי עליו אובונטו, ואני משתמש בXBMC לנגן וידאו ומוזיקה. כל הודיאו שלי זה הכל מהורדות, אני לא משתמש בדיוידי, או בלו ריי קבצים רגילים הוא מנגן סבבה אבל קבצי MKV באיכות של 720P ממש מקרטעים המעבד מגיע ל100%, אין סינכרון בין אודיו לוידאו מה אני צריך לשדרג כדי לנגן 720P? (אני לא מעונין ב1080...הטלויזיה שלי בכל מקרה לא תומכת בזה) המעבד? הזיכרון? הכרטיס מסך? לפי האתר הזה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/choosingpc.aspx הבעיה היא בכרטיס מסך (המחשב שלי עומד כמעט בכל הדרישות של הOPTIMUM) מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול להשיג שינגן 720P בלי בעיה? …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות כרטיס GTX 470 לצורך פיתוח תוכנה שאני עובד עליה בעזרת CUDA (לא למשחקים), ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי ספק של 525W, המינימום ש NVIDIA דורשים הוא 550W, אבל הרצתי בדיקה של הקונפיגורציה שלי פה: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp וספק של 525W אמור להספיק. האם לסמוך על זה או לשדרג גם את הספק? 2. בהנחה שאני לא יכול לעשות OC בגלל מגבלות של הספק, האם זה משנה של איזה יצרן הכרטיס או פשוט לקנות את הכי זול? ראיתי כאן בפורום הודעות קוטלות על GAINWARD... 3. אני צריך כמה שיותר זכרון על הכרטיס, לכרטיס הזה יש 1.28 ג'יגה או משהו כזה. האם יש יצרן שמייצר אותו עם יותר זכרון? תודה, חגי.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד עם 980ti אחד עם 1060, שניהם עם windows 10. על המחשב עם ה980ti באופציה של הסינכרון אנכי יש לי רק אופציה להשתמש בהגדרות היישום, הפעל השבת ומהיר, במחשב עם ה1060 יש לי בנוסף ניתן להתאמה, וניתן להתאמה עם מחצית קצב הריענון... המחשב עם ה980ti מחובר למסך gsync, המחשב עם ה1060 צחובר למסך רגיל... רציתי להפעיל סינכרון אדפטיבי על ה980ti בגלל הgsync ושברתי את הראש למה אין לי את האופציה בלוח הבקרה... למה בעצם אין? תודה לעונים (שני המחשבים עדכניים לדרייבר האחרון של nividia 372.70)
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אף פעם לא שדרגתי את המחשב הנוכחי שלי עדיין וזה הולך להיות השדרוג הראשון שלו. אז ככה אני כבר הרבה זמן עובד על הכרטיס מסך המובנה שלי GF6100 והחלטתי לשדרג ולא מזמן צצה האופציה לקנות את ה-8800GT ישירות מהיבואן או כל כרטיס אחר. קראתי כמה ביקורות עליו ושמעתי הרבה דברי הלל עליו אבל אני לא כל כך עוסק בשוק של כרטיסי מסך אז החלטתי לבוא אל מי שכן ולשאול את השאלות הבאות: 1. לוח האם שלי הוא תומך PCI ורציתי לדעת האם הוא יתמוך ב-PCI 2? 2. האם מתוכננת בקרוב ירידת מחירים שצפויה להוריד את המחיר של הכרטיס הנ"ל? 3. האם יש כרטיס טוב יותר בשוק מבחינת יחס ביצועים\מחיר?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המליצו לי על גרסא מיוחדת של ה-7950: XFX PX7950GT PV-T71J-YHD9 XXX Extreme Silent Edition PCI-e 512MB DDR3 Retail Video Card במחיר 1,860 ש"ח. האם עדיף של ה-x1950xt שעולה בערך 1,600 ש"ח? שווה את ההשקעה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כרטיס המסך On-Board בלוחות הבאים תומכים ב- ב-FIFA ו- SIMS ? Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset ASROCK H67M-GE B3 H67 Chipset אם לא מה הכרטיס עלות תועלת הכי טוב שעלי לקחת בלי להתפרע ? אמור להתאים לילדים בגילאים 7-10 ל 3-4 השנים הקרובות
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, נכון להיום המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel i5-2500K CPU לוח אם: GIGABYTE P67X-UD3-B3 ספק: Thermaltake Toughpower 600w כרטיסי מסך: 6850HD (שתי גרסאות סטוק, אחד עם קירור סטוק והשני עם קירור כלשהו של Arctic Cooling שהחלפתי כי אחד מקירורי הסטוק מת) מארז: Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1 רזולוצית מסך: 1920x1080 הבעיה: חום. כרטיסי המסך (שניהם) מגיעים למאה מעלות בכל שימוש מאומץ, מהר מאוד. התופעה שאני רואה על המסך היא קרטועים, ובמידה ואני לא סוגר את האפליקציה המאמצת, כיבוי של המחשב. במידת האפשר, אני מעוניין לקבל תוספת ביצועים יחסית לכרטיסי המסך הקודמים, אך יש לשים דגש גדול על קירור שיהיה אפקטיבי יותר מהם, ובתקווה ימנע את הבעיות הנלוות. אני רו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core Duo F7200 עבר OC ל3.2 DFI BloodIron P35 DDR2 2048MB (1024MBx2) 9800GT 512MB 400W ספק קניתי את המחשב לפני3 שנים לערך, לפני כחודשיים נשרף לי הכרטיס מסך ואני מעוניין בלקנות חלופי יותר טוב המשחקים שהוא צריך להריץ זה DODS, Battlefield 3 and 2, ושאר המשחקים כבר ישנים יותר וקלילים כמו QUAKE וUNREAL בבקשה זקוק לעזרה מכיוון שאין לי כבר מושג מה טוב ומה לא.. תודה מראש פתוח גם להמלצות לשיפורים אחרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני צריך עזרה. יש שני כרטיסי מסך שברצוני לשאול לגביהם. מי מהשניים טוב יותר לביצועים ומשחקים ומה תמליצו לגביהם. 1. geforce MX 4000 2. Geforce4 MX 440+ AGP 8X תודה רבה על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-