כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מבחינת ביצועים אנחנו יודעים מי השולט פה, השאלה מבחינת O/C, אם מי אני אגיע יותר רחוק ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8800GTS ואני מתלבט בין החברות. רציתי לשאול האם יש איזה ביקורות שונות בין החברות וגם מישהו יודע איזה בנדל בה עם כל כרטיס? האם כדאי לשלם 200 שקל יותר על EVG מ-LEADTEK\GIGABYTE וכו'? אני צריך לבצע את ההזמנה כבר מחר בבוקר אז אשמח אם תוכלו לספק לי כמה שיותר מידע. בנוסף אני רוכש בחנות מסויימת ומקבל מחיר ספק ולכן אני לא יכול לדוגמא לרכוש בחנות שנראת לכם יותר זולה והפרשים קטנים בין החברות השונות. תודה רבה ובכבוד רב, אני מודה לכם מכל הלב בשם כל צוות העובדים וההנהלה.... מתנות לחגים נשלח כבר בדואר. חג שמח.
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי איפשהו שVISTA בעקרון פועל רק עם DX10 אבל הוא יאפשר תמיכה תוכנתית שתעשה אמולציה ל DX9 ואז כרטיסים יפעלו עליה , כמובן בביצועים נמוכים יותר... פיכס! מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מהם יד שנייה ב800-900 שקל.. אבל מה שאני מפחד זה שהם יהרסו לי אחרי כמה זמן בגלל שחיקה... אז אולי עדיף 793DF חדש ב710 שקל מה אתם ממליצים ? Tnx
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מסך חדש יחסית של ViewSonic מדגם VG712s. הוא נותן 12ms, ניגודיות של 1:500 ובהירות 300. מוכרים אותו בכל מני חנויות ברשת ב-2900~ שקל. אבל, אני לא מצליח למצוא עליו בכלל ביקורות ברשת. מישהו כאן משתמש במסך כזה? מכירים מישהו שמשתמש? למישהו יש מסך אחר של ViewSonic ורוצה לספר איך המסכים שלהם? הבנתי שהם נחשבים מאד טובים, אבל אני לא מוצא ביקורות למסף המסויים הזה, וחשובות לי ביקורות של משתמשים לפני שאני קונה. האתר האירופאי של ViewSonic
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס אני מעדיף DX9 כי רוב הכרטיסים מסדרת תומכי DX10 במחירים תקציבים הם דיי חלשים . כרגע יש לי 7600GT ואני לא מרוצה ממנו ,חשבתי להחליף לX1950PRO ..אבל מצד שני יש את הX1800XT שיותר חזק .ואולי להוסיף עוד קצת לX1950XT256MB קיצר אני חייב לשפר את הביצועים של המחשב .. והחנות חייבת להיות מ IQPC התקציב גג עד 1200 והשאלה אם יהיה הבדל ..גדול בין ה7600GT לX1950PRO תודה לכל המומחים
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכל משחק זה ככה.המפרט שלי בצד. אני בכלל חושב שההגדרות הכרטיס מסך שלי תכלס לא עובדים כי אני עושה על איכות וזה ממש טיפה משנה לי במשחק ובכלל לא מוסיף כלום. וגם המשחק פיפא 07 הסרטונים מקרטים לי.והמשחק Reservoir Dogs לא זז לי חלק.וגם המשחק F.E.A.R לא זז הכי הכי חלק שאני ראיתי כאן אנשים עם הכרטיס 7600GT שהמשחק זז להם חלק חלק. החליפו לי לוח אם וזכרונות.אני רק שואל אולי זה הספק? [הספק שלי ברור שמספיק אבל אולי יש לו בעיה?] עכשיו הFPS במשחק Reservoir Dogs עומד על 25 23 . ובמשחק F.E.A.R עומד על 40 ופתאום יורד ל20 25 זה משחק כזה למעלה למטה. ובפיפא במהלך המשחק זה עומד על 110 ומתי שיש סרטונים כמו שאני מבקיע גול אז זה יורד ל2 1 FPS. חח בכלל במשחק הזה פיפא צריך לטוס לי. אז אולי אתם יודעי…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהרבה משחקים אני רואה את האופציה לבחור בין הפילטרים באפשרויות של הכרטיס מסך! מה ההבדל בינהם ומה המטרה שלהם? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב100 עד 200 שקל גג.... אם מישהו יכול למצוא לי לינק איפה אפשר להשיג דבר כזה, אני יודה לו מאוד בתודה מראש. קובי.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיוק לפני קניה ואני צריך המלצה, לא מעניין אותי ביצועי משחקים - אך ורק ביצועי ניגון תכני HD, לפי מה שהבנתי - ב9600 פתרו סוף סוף את הבעיה שהייתה מורידה את ה-AERO בזמן ניגון סרט HD וגם הבנתי שיש לו יכולת לקודד בו זמנית לשני מסכים. בנוסף ה-9600 יודע לבצע שינוי בקונטרסט בכל פריים (כלומר, Dynamic) מה שייתן תמונה יותר טובה במסכים עם בעיות ניגודיות כמו LCD. לגבי ה-3870 לא מצאתי נתונים עדיין, משהו יודע מה ייתן איכות תמונה יותר טובה? העניין דחוף אשמח לתשובתכם,
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5732 כ-250 שקל הפרש לבין http://tms.co.il/product/5689 על מה ולמה ההפרש הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין ופותח עוד זוית נוספת על התחום, שלא תמיד אנו ערים לה: כמו מדוע עד עתה נוידיאה עדיין מייצרת את המאיצים הגראפיים שלה בליטוגרפיה מיושנת יחסית של 12nm בעוד ש- AMD כבר שנה רוכבת על 7nm. מדובר במצב כזה בו AMD (ועוד כמה חברות בתעשיית השבבים כמו אפל למשל), קנו את כל הקצאת היצור הזמינה ב- 7nm אצל TSMC, מצב שהוביל לכך שלא נותרה הקצאה זמינה לנוידיאה בסבב הנוכחי. אז איך נוידיאה מטפלת בסיטואציה ? תחילה היא מחפשת חלופות אצל יצרני שבבים נוספים, כמו למשל אצל סמסונג. וסוגרת מולה חוזה להקצאה על 7nm שככל הנראה שם ייוצר הדור מאיצים הבא שלה - זה שיושק על פי ההדלפות הטריות כבר בחודש מאי הנוכחי. אבל, אחרי שהיא חטפה את המכה הזו, שאין לה הקצא…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מהמפרט שיש לי כרגע: I5 3570K @4.2 GHZ GIGABYTE Z77X-UD3H 8GB DDR3 1600MHZ CORSAIR VENGEANCE SeaSonic S12II 620 BRONZE 620W AND SAPPHIRE HD 6850 שאני רוצה להחליף.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כרטיס מסך מבוסס Nvidia GT610 טוב יותר מהליבה הגרפית שעל מעבדי Haswell ? אני עובד על הרכבת מפרט למחשב חדש, ומתבלט האם אני זקוק בכלל לכרטיס מסך. המשחק הכי "כבד" שאני חושב שאשחק הוא פיפ"א. במסגרת עבודה אני עתיד לייצר גרפים באיכות גבוהה, אבל ממש לא נראה לי שלליבה הגרפית של אינטל תהיה בעיה עם זה. בואי נניח לצורך ההשוואה, שהמערכת תכלול זיכרון RAM של לפחות 8GB. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון קורת לי תופעה של קריעת מסך לא משנה מה אני עושה,יש לי 760GTX שבקרוב ישודרג,כל משחק שאני משחק יש קריעת מסך למרות שיש VSYNC מופעל ,ומן הסתם שגם ביצעתי את המדריך המפורסם באתר למניעת קריעת מסך,עם D3Doverrider. ממה יכולה להגרם הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה .היה לי כרטיס geforce 6800gt 256mb עד לפני שבוע שהוא התקלקל , והחברה אמרה שיקח לה חודש למצוא לי חדש, אז היא אמרה לי או שאני יקח בנתיים כרטיס חלש יותר ויחכה חודש עד שה6800gt החדש יגיע. או שהיא תשים לי כרטיס קבוע חדש מבין המבחר הבא: geforce7600gtz ino7900gt(לא של msi ) או בכלל לא קשור אבל msi ati 1950 pro אם מישהו יכול להציע לי מה כדאי לעשות, ויודע אם אחד מהכרטיסים למעלה הוא הכי טוב(כולל יותר טוב מהgeforce6800gt שהיה לי), אז שיכתוב בבקשה. דרך אגב מה הZ הזה מסמל בכרטיס הראשון?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דילמה די קשה. האם כדאי לי לקחת 4890 עכשויו ולא לשדרג יותר את הכרטיס או לקחת לבנתיים ואז בעתיד להוסיף עוד כרטיס של 4870? יענו עוד שנה ככה למה יש למי מסך 24". 2 כרטיסי 4870 בcf יציגו תוצאות טובות יותר בבאנצים מאשר 4890 אחד לא?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה ספק צריך בשביל מערך SLI כזה מיניממום?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים (לא משנה איזה) ה-FPS שלי פשוט עומד על 60FPS. היום ראיתי אשכול בפורום כרטיסי מסך ומישהו אמר למישהו שכשה-V-Sync "מופעל" ב-LCD ה-FPS עוד על 60FPS. איך מכבים את זה? (פירסמתי את זה פה בגלל שהבנתי שזה קשור למסכי ה-LCD)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדיון המלא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=145284 רציתי להאיר את עינכם בזה ,כאשר בקופסאות של HD2900XT רשום תמיכה ב UVD אבל בפועל אין לו, ופה זה הטייה שיווקית ואפשר לתבוע אותם ]: למשל: מה דעתכם?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2143675,00.asp השיפורים באיכות תמונה לא מאוד מורגשים. השיפור המורגש העיקרי הוא התאורה במשחק. כל הכרטיסים עלובים תחת DX10, בקושי ניתן לשחק ב-1680x1050 בלי פילטרים. ה- 2900XT פשוט מעורר רחמים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי קניתי אותו עם כרטיס מסך GF7300GT silent, זאת אומרת בלי מאוורר, אלא עם גוף קירור. הכרטיס כבר נשרף פעם אחת, ואחרי החלפה הוא נשרף עוד פעם. אחרי בדיקה שהקירור במחשב עובד, וכל המאווררים בסדר, החלטתי להחליף את הכרטיס. יש לי עד 900 שקל, לא צריך כרטיס חזק ומדהים, אלא כרטיס רגיל שמסוגל להפעיל משחקים באופן סביר, ושלא צורך יותר מדי חשמל. על מה אתם ממליצים? אגב, הלוח אם שלי הוא Asus P5LD2 SE מעבד P4 541 ג'יגה זיכרון ספק כוח של HEC, 400W
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-