כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיב מחשב בימים אלו, מבוסס I5, שאמור לשמש בין גם בחלקו הנכבד למשחקים. רציתי לדעת איך הכרטיסים הללו והאם ההבדל ביניהם גדול, מהצצה חפוזה ביותר בבנצ'ים, נדמה והביצועים ביניהם די דומים או קרובים מאוד. מצאתי את ה 460 בגרסת ה 2GB ב- 400 שקלים, ואילו ה 6850 הזול היותר שמצאתי היה כ- 680 שקלים. מי מהם חדיש יותר? האם יש בחירה טובה יותר לכרטיס מסך עד 700 ש"ח? האם יש כרטיס טוב יותר באופן משמעותי ביותר אשר יהיה שווה תוספת של כ- 100-200 ש"ח? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לפעול לפי המדריך הבא: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=472941 אך משום מה זה עובד. (מסך DELL U2312HM עם חיבור DVI וכ.מסך HD4870) פעלתי בדיוק לפי המדריך, אך משום מה האופציה לרזו' החדשה לא מופיעה, למישהו יש רעיון למה וכיצד ניתן לפתור את זה? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדוס 7. התקנתי מחדש אתמול ומאז ההתקנה ati tray tools לא עובד. אני מחפש אלטרנטיבה אפשר לי לשלוט במהירות המאורר. תוכנה קטנה ופשוטה(לא כמו catalyst control). ניסיתי להתקין גם rivatuner אבל זה גם לא עבד... יש אלטרנטיבה אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר להריץ לי משחקים חדשים כמו the witcher 2, batman arkham city, mass effect 3 וכדומה. אני לא ממש יודע כמה צריך אבל אני אני רוצה להריץ משחקים בסגנון שלמעלה ברמה סבירה לא בהכרח בגריפיקה כי טובה שיש.. המפרט הנוכחי שלי: intel core i3-2100 cpu @ 3.1GHz RAM - 2GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce GT 520 אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אני אצטרך לקנות שיענ על הדרישות שלי ובאיזה סדר גודל של מחיר מדובר.. תודה מראש! אלון
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ספק Enermax 525W יחזיק כרטיס כזה ? ראיתי בזמן מאמץ הוא דורש ממש הרבה(בסקר החדש באתר gigabyte OC), מתי זה מצב מאמץ? בעבר הוא החזיק 7950X2 שני כרטיסים מחוברים ,ומעבד AMD 4200+ באתר של gigabyte רשום דרישה 550w אז נראה לי שזה בסדר, קצת חשש שהספק לא חדש בכלל אבל אני מאמין שיהיה טוב. דעות אנשים....?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
הורדתי 3DMark Vantage מהאתר האם זאת הגירסה החינמית?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, החלקים העיקריים במחשב שלי הם - Intel Core 2 Dou CPU E8400 3 GHZ 4 GB RAM Gigabyte X48-DS4 אשמח למסור עוד נתונים אם אתבקש. כרגע יש לי כרטיס 4850 עם בעיות, אשמח להמלצה לכרטיס שינצל היטב את יכולות המערכת (ולהיפך). אני משחק בכל סוגי המשחקים, וחשוב לי שיהיה לו קרור טוב ושיריץ בקלות משחקים ב 1680X1050. תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי! - הייתי מעוניין בהמלצה שלכם לשדרוג הכרטיס מסך שלי כרגע (HD4830) לאחד יותר מתקדם וחזק. - המפרט שלי מתואר בצד. - השימושים שלי בעיקר הם: * משחקים כמו DIABLO3. * צפייה בסרטים בEXTENDED MODE על מסך 32" ב1080P. * אני מעדיף כרטיס של ATI-AMD. - לגבי המשחקים מדובר על רזולוציה של 1280 * 1024. בעיקר חשובה לי ההמלצה שלכם כדי לא לקנות משהו שלא ינוצל כראוי עם המערכת שלי שדי התיישנה. אני מניח שתקציב מיותר לציין משום שגם ככה בטח לא תמליצו לי לקנות משהו יותר מידי חזק - שכאמור לא ינוצל. תודה מראש לכולם!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה כך כך מבלבל כי יש Dvi-D ויש Dvi-I ועוד כמה סוגים. ויש גם זכר ונקבה וכדומה. אשמח להמלצה או אפילו ללינק ישיר. יש לי מסך של lg עם כניסות של VGA ו DVI. וקניתי עכשיו כרטיס 6450 1gig עם תמיכה בכל היציאות. עריכה: Dvi d של דאול באמת יראה לי שיפור?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק כח חלש. לא מעוניין להחליפו כעת. יש לי כרטיס מסך 7600GS (שמשרת אותו נאמנה, תומך OC מכובד). הבנתי שללא OC בשיא הוא צורך 75WATT אני מחפש כרטיס עד 200 שח אולי 250 שח שיעבוד כראוי ושיהיה חזק יחסית. חיבור נדרש PCIE. אני יודע שבמחירים האלו, אין מצב למצוא משהו חזק, אבל אפשר גם ביד 2. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם כרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan יעבוד חלק על ספק Hiper 530W? ואם לא, מה אתם ממליצים למעצב גרפי (AI, PS, ID, max, AE)? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ATI SAPPHIRE HD6850 2G GDDR5 t-איך הכרטיס הזה??? (ולמה הוא יותר יקר מסידרה של ה 7??)
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לקנות בימים הקרובים מחשב: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray הגיע למלאי, יחידות 1 ₪1103 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪235 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset , יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3667 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3350 SAPPHIR…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך geforce gtx530 עם מעבד intel i5 עם 7 ליבות הוא טוב? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו את ה Radeon 2900HD (כור חשמל מצויין) אני רוצה להחליף אותו בכרטיס שיצורך מעט מאוד חשמל שניתן יהיה להמשיך לשחק איתו במשחקים בצורה מכובדת בתקציב של עד 250 ש"ח גג אם יש בפחות ועלות תועלת זהה אז עדיף. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום. כרגע אני עם מסך בעל רזלוציה 1920 על 1200. ללא בעיה. Intel Sandy Bridge G530 2.4Ghz השאלה שלי היא האם המעבד (בעל הכרטיס גרפי המובנה) יצליח להתמודד בצורה דומה (או מכובדת) עם מסך בעל רזלוציה של 2560 על 1600? [מדובר על ה Dell 3007] תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה זה קורה לי? אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך פיתאום הגרפיקה ירודה משהיתה וזה עשה כאילו זה עידכן את הכרטיס מסך ובעצם לא עידכן שום דבר ועדיין נישאר על הגירסה 13 במקום 14. מישהוא יכול לענות לי על זה? תודה מראש גל. המפרט נימצא בצד ימין כרגיל.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ראיתי שיש בנעוץ לינקים לשלושת תוכנות ה 3DMARK האם גירסת "הבייסיק" החינמית מספיקה או שכדי להוריד את "גירסת הפרו" ? עוד שאלה ראיתי שיש 3dmark06, 3dmarkventeg ו 3dmark11 איזה תוכנה בודקת איזה DX? 3dmark 11 מין הסתם בודקת את DX11, אני יודע שהכרטיס שלי תומך בDX10 איזה גירסה עלי להוריד?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה. לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש. תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W *** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים אני חושב לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי- HD4850. אני מאוד מרוצה ממנו כבר 4 שנים, אבל מאוד מאכזב אותי שאפשר לשחק ב the witcher 2 רק בהגדרות הנמוכות ביותר(!). לכן חשבתי לעלות לכיוון של HD5850 או HD6850, ראיתי שה6850 עולה פחות, אז אני יותר בכיוון שלו. השאלה היא כזאת- האם אני אצטרך לשדרג עוד חלקים מהמערכת שלי? (מפרט בצד) האם הספק שלי יחזיק? כמו כן, אני מעוניין בכרטיס מסך שהוא אוברקלוקר טוב, מכיוון שעם ה4850 לא כל כך הצלחתי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-