עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lee.,

לא בטוח שהכותרת מעבירה נכון את כוונתי. קניתי HD4870 יד2. בעיקר כתחליף לכרטיס מסך המובנה, אבל גם כדי ללמוד קצת על חישובים איתו. הדרייברים האחרונים הותקנו לבד (Win8-64) והתקנתי AMD-APP-SDK. הורדתי GPU-Z שטוענת שאין לכרטיס openCL ו-GPU-CAP-VIWER שטוענת שיש לי openCL רק למעבד (קובץ מצורף). הורדתי guiminer של ביטקוין וגם הוא מזהה רק את המעבד. אציין שהמחשב מחובר לכרטיס המסך ולא למובנה. איך אני יכוללגרום לתוכנה לזהות את הכרטיס? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by motogt,

אם אני משחק(או סתם עובד במחשב), וכיבתי את המסך או יותר נכון הכנסתי אותו למצב "סטנד-ביי" האם הכרטיס מסך ממשיך להתאמץ באותה מידה כפי שהתאמץ לפני שהמסך הוחשך?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  3. היי לכולם אני בונה בימים האחרונים מפרט למחשב חדש שאותו אני רוצה לרכוש בעוד כחודשיים שלושה והגעתי לשורה התחתונה ( המעניינת ביותר ) כרטיס המסך הגעתי לשני מעומדים סופים שהם : [h=4]RADEON R9 280X[/h]http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXO [h=4]Geforce GTX770[/h]http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=%20N770-Lightning&cart=1394291215262197605〈=heb התקציב שלי הוא בסיביות ה2250 ש"ח (יש אפשרות לחרוג ב300 200 ש"ח) הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם =] נ.ב פתוח להצעות על כרטיסים אחרים !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by natan805,

8800gtx640gb או hd4770512mb והאם באוברקלוק אפשר לעקוף עם hd4770 את hd4850 ?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  5. אני יודע שהנושא נטחן בעבר ובהווה אבל לא כל ההמלצות זהות ותמיד עדיף לשאול... המפרט שלי הוא 2GB זיכרון, Q6600, ספק TR2-550 של THERMALTAKE, לוח אם GA-P35-DS3(גרסה 2) של GIGABYTE, מארז ThermalTake Bach VX, ומסך 226BW של SAMSUNG. בהתחלה חשבתי על ה-4870 כי בגדול אני מוכן להשקיע אבל ראיתי שמה שכן בטוח זה שהדעות כאן נגד הכרטיס הזה ל-22" ובנוסף לספק שלי רק 70% יעילות אז אני לא יודע אם יעמוד בזה. כאן מתחילה ההתלבטות, בגדול הכי חשוב לי זה ביצועים ושקט. אני מחפש כרטיס עם קירור מצויין ושקט. ראיתי שמציעים כאן את 4850 בכמה גרסאות או את ה-9800GTX אני חושב אבל מה עדיף לי? דרך אגב, בגדול הכרטיס לא מיועד ל-OC בהתחלה אבל ברגע שהוא יאבד קצת כוח אחרי חצי שנה או שנה (בתקווה לא פחות) אני כן אעש…

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  6. איזה אחד מבין שניהם עדיף? אשמח לדעת גם איזה פיטצ'רים ואיזה דברים כלולים בבנדל של כל אחד מהכרטיסים ולא רק "זה יותר מהיר, לזה יש איכות תמונה יותר טובה" תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by d.c.n,

שלום, יש לי כרטיס מסך HD 6970 רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים בתלת מימד...? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ZUMARA1,

קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. Started by x-man,

רציתי לדעת אם יש כרטיס מסך :gforce4 mx 128 mb

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by Y-T-M,

שלום חברים! אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש וחשבתי על הGTX660 של GIGABYTE כרגע יש לי 8800GT OC2 המפרט שלי הוא : Q6600 DDR 2 800 6GB ספק כוח 550 W של טרמלטק. השאלה אם שווה לי לקנות?אני ירגיש שיפור בביצועים? או שאני יגיע לצוואר בקבוק.? מתכנן למשחקים כמו BF4 COD תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DakloN,

שלום.. בהגדרות שלי אני רואה שהוא משתמש אצלי ב pci express x8 הלוח שלי הוא זה : ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 הוא לא אמור להשתמש ב X16??? אם כן איך משנים? דרך אגב.. אני משתמש בפונקציית הSLI אצלי.. אך רק בסלוט אחד.. (יש לי כרטיס כפול ליבה)...

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by tal_p,

חיפשתי בפורום ובעוד כמה מקומות על איך להפעיל CROSSFIRE ב9.12 ולא מצאתי... הכרטיסי מסך הם HD5770 ו HD4850.. הקטע הוא שהCCC מזהה שניים אבל אחד מהם מוגדר DISABLE ואין לי אפשרות להפעיל אותו, או אפשרות לCROSSFIRE בכלל... הלוח תומך בHYBRID CROSFIRE

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. במידה ומישהו חיפש לשדרג וחיכה לירידה נראה שהמחיר בTMS ירד משמעותית בשבוע האחרון לחלק מהדגמים. 3060 ב2700 3070TI ב4600 עדיין לא מחירים ממש ממש מטורפים, אבל זה כבר תחרותי ביחס לעולם.

14. Started by yoss100,

שלום חברים מחפש כרטיס מסך לא יקר לצפייה בסרטים 4K אני עם לוח אסוס P7P55D וכרטיס מסך ATI 5800HD . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by ban26,

1. אז ככה אני מחפש כרטיס טלווזיה שיראו בו הכי טוב שאפשר . וגם שיהיה אפשר לקלוט שידורים חופשים כי ראיתי באתר כתבה על כרטיס טלוזיה שקלטו בו רק אם ממיר. המחיר לו מהווה בעיה .( עכשיו עוד בעיה מכיוןן שיש לי מסך LCD אם 12 MS והרזולוציה שלהם הוא גבוה יחסית למה שמשדרים אז כנראה שיראו בו גם ככה גרוע) 2. עכשיו הבנתי שיש כרטסים שאפשר להקליט איתם את מה שרואים .השאלה האם הכרטסים ההאלה יותר איכותים לגבי הצפיה או שהמחיר שלהם יקר יותר בגללהאופציה שאפשר להקליט איתם וככל שהקלטה באיכות גבוהה יותר המחיר יקר יותר? 3. האם אני יוכל לראות שידוריםבאיכות של HD במחשב ואם כן איזה חמורה צריך לזה: האם זה קשור לכרטיס מסך או כרטיס טלווזיה או לוח אם או למסךהמחשב.? תודה לכל העוזרים. נ.ב איכות הצפיה חשו…

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ושתיהיה של חברה מצוינת עם קירור טוב ושלוש שנים אחריות או שנתיים.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by EasyPooper,

כותרת ???

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by BreezeNET,

האם הוא שווה את ההפרש במחיר(עוד 50 ש"ח) לעומת 6200TC . אני קונה ב- 373 ש"ח של leadtek .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Bug2000,

אם כן עזירו לי לעשות זאת .... אם לא אז לא . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. שלום. קניתי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 6200 TurboCache מידע שקיבלתי בתעודת משלוח: nvidia pci express x16 pcx6200tc 256mb 128bit+tv+dvi אכזבה גדולה , דיברתי עם איש שירות והוא לא ידע להגיד לי אם הכרטיס שלי תומך ב-vivo או לא , קיבלתי עם המחשב ספרון של כרטיסי מסך בכללי ולא לכרטיס מסך שלי ,חיפשתי מידע באתר nvidia ולא מצאתי ,אולי לא חיפשתי טוב קטונתי מהאנשים פה שמבינים בחומרה . 1.צריך עזרה לדעת האם הכרטיס שלי תומך ב-vivo ? 2.מאיפה אני קונה כבל vivo ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שם המשחק: Battlefield 3 הבעיה: יש לי בעיה מוזרה במשחק Battlefield 3 אני נכנס למשחק ומשחק והכל פועל טוב ויפה ברזולוציה של full hd אבל.. אחרי כמה זמן שאני משחק אז המשחק פשוט נתקע ולא מגיב ואני נאלץ לעשות ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהמשחק.. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N55SF חדש ויחסית חזק.. זה המפרט: Intel® Core™ i7 2670QM Processor Windows® 7 Ultimate 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM 8GB זיכרון DDR3 לא שניתי כלום בהגדרות של המשחק המחשב קבע אותם לבד.. הבנתי שיש מצב שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואז המשחק נתקע יכול להיות שזה נכון? המחשב נקנה לפני כשבוע ולפי מה שאני יודע הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש וגם לא מתקרב לזה אבל הוא אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.. לפעמים אני נכנס למ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. עם המלחם שיש לי אבל לשווא הוא מסרב לצאת, אני שם את המלחם על החוט ומנסה למשוך אבל הברזל לא יוצא במה אני טועה ? (יש לציין שזאת פעם ראשונה שאני מנסה לתקן קבל )

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשחזר מצב דומה למצב שלי ולדווח על הממצאים: סביבה: - Ati R9 290 TRIx (sapphire -2/3 מסכים -EYEFINITY DISABLED (ככה שהמסכים עצמאיים) -windows 7 with Aero enabled, ובפרט "transparent glass" enabled. -גסראת דרייבר לא משנה (קורה בכל הגרסאות) בעיה: 1 - כשאני לוקח חלון במצב "משוחזר" (ז"א, לא maximized) ומזיז אותו בין המסכים הלוך ושוב (מבלי לשחרר אותו עם העכבר) האנימציות של Windows נהיות איטיות מאד, הדבר תקף גם להזזות בתוך המסך אבל מורגש הרבה יותר ברגע שחוצים את גבול המסך הראשון אל האחר. 2- בפוטושופ (למשל, הדבר קורה בתוכנות אחרות כגון תפריטים של משחקים) כשאני בוחר בכלי הText או הSelection ומנסה להשתמש בהם (לסמן חלק ממה שיש על המסך בפוטושופ או לבחור איפה …

24. Started by crazydiamond,

איזה מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce FX 5200 128 MB 64 bit geforce 4 mx440 64 MB 128 bit ddr אני יודע על ההבדלים בתמיכה ב DX שונים ה 4 תומך ב 7 וה FX תומך ב 8.1 ועל הנייר הוא גם תומך ב 9 אבל מבחינת ביצועים במשחקים פשוטים יחסית שאני משחק בהם (nba 2005 וכו') האם יהיה הבדל ואני ארגיש ביתרון של אחד על השני? ב 3dmark 2001 se יש מבחנים שה gf4 לא יכול לבצע וה FX כן מבצע.

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by bd,

Graphics Blaster Exxtreme. באתר של קרייאיטיב אני לא מצליח להוריד אולי למישהו יש את זה?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.