כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הנ''ל מאוד זול. וכמובן מאוד חזק - בעיה אחת, החברה איך היא? מה ההבדל בינה לבין Sapphire? כדאי לרכוש את הכרטיס של החברה הזאת? זה זול ב500 שקל.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ASUS הוציעה לוח שמקפיץ את השבב 7900GS צעד אחד קדימה... חיזקה אותו יותר מגרסת GT שאמורה להיות יותר חזקה. לא מדובר בסתם אוברקלוק אלא מבנה לוח אפקטיבי http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=27
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שהראדון 9500 אמור להתחרות ב4200 האם כדאי לחכות לו או כבר לקנות את ה4200 ? ומה המחיר וביצועים שלו ביחס ל4200 ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה לא משחה טרמיט (היא אמורה להיות לבנה לא?) ופה זה צהוב וחזק מאוד , על המעבד אין את הצהוב הזה רק על הקירור , אתם תבינו דרך התמונות ... תמונות : http://www.siz.co.il/up.php?file=3tjurymjome2.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=zxqgtyg25not.jpg תודה , עד אז אין לי כרטיס מסך ...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תסתכלו על המחשב הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=3553370 חוץ מהכרטיס מסך (שלו 9100/8500 ושלי 9200, אין להם פשוט את ה9200 במאגר) יש לי את אותו המחשב בדיוק (אפילו הלוח אם) ובכל זאת אני מקבל ביותר מ2000 נקודות פחות, למה אתם חושבים שזה קורה? מה עוצר אותו? תודה הלינק לשלי(אני חושב שזה הלינק לפחות..): http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=6670682
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני כשלושה שבועות מסך samsung 793DF. התמונה על המסך מרצדת קצת. שמים לב לזה במיוחד בקצוות המסך. איך אני בודק כמותית אם בכלל את מידת הריצוד? האם האחריות תקפה במצב כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 800 חריגה מקסימלית: עד 1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V / FORZA HORIZON 3 חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP \ IVORY או אחר באזור חדרה מפרט המחשב: מעבד: i5 -2500 3.3GHZ S1155 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA זיכרון ראם: Kingston 4GB DDR3 1333Mhs ספק כוח: SeaSonic SS-500ET Retail כרטיס מסך נוכחי: sapphire 7770 1gb ddr5 (הכרטיס מסך שהלך) מארז: ג'נרי איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? lg"20 רזולוציה 1920X1080 ( משדרג בקרוב ל - DELL "24 ) המחשב נקנה …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז ככה.. רכשתי לפני קצת יותר מחודש מסך SAMSUNG 959NF למסך הראשון היו כמה וכמה בעיות: טקסט לא חד, בעיית CONVERGENCE (במיוחד עם הצבע אדום), פיקסל שרוף ורעשים של חשמל סטטי שהמשיכו אפילו 15 דקות לאחר כיבוי המסך (רעש של טפטוף מים). בא אליי טכנאי של חיון (היבואן), הביא מסך - היו לו אותם בעיות CONVERGENCE אז אמרתי שאני לא רוצה מסך חדש כזה אז הוא ארז את המסך החדש וברח. אחרי חודש ואחרי צלצולים רבים לכל מיני נצגים בחברה (אנשי מכירות, אנשי שירות, מנהל אבטחת איכות - השירות בחיון הוא מזעזע!!! רק מנהל אבטחת האיכות עזר במידת מה) הביאו לי אחרי כמעט חודש (!!!) מסך חדש (שאני הייתי צריך לנסוע לנתניה בשביל לקחת אותו). הסתכלתי עליו והחלטתי לקחת את המסך בכל אופן. האיכות שלו הרבה יותר טובה…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או קיי אז אני כותב את המדריך הזה בגלל שביקשו ממני... אני אסביר לכם בדיוק איך לפתוח את ה 16 צינורות וכל העניין הזה של האובר קלוק. טוב אז דבר ראשון אתם צריכים לראות אם הכרטיס שלכם מסוגל לעשות את פתיחת הצינורות: אז בואו נבין למה אתם יכולים לעשות את זה קודם! הכרטיס המאוד ספציפי הזה של Sapphire X800GTO2 בא עם הציפ R480 שנימצא גם בX850XT ו X850XTPE ולכן בלי חסימת צינורות (ככה הוא בא מהחברה) הוא יכול להגיע ל 16 צינורות ואז רק נישאר האובר קלוק! או קיי בתמונה הזאת אתם יכולים לראות את הF שמסומן באדום. אם גם אצלכם זה ככה... אתם יכולים להמשיך איתי הלאה אם לא... חבל מאוד... אנחנו נפרדים ממכם עכשיו תהנו יש לכם כרטיס ממש לא רע בכל זאת. מכן אני לא לוקח אחריות על מש שהיה עם הכרט…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. נדפק לי המחשב לצערי בזמן הכי פחות מתאים. מעבר בין סדרת RTX 3xxx ל-RTX 4xxx כשכרטיסי מסך מהסדרה החדשה רק מגיעים, ולבינתיים רק בגרסה הכי מפלצתית - 4900 אני רוצה את התמיכה ל-DLSS 3.0 וכל הפיצ'רים העדכניים והבנתי שהם לא יהיו זמינים ב- RTX 3xxx אז מתלבט אם לקחת RTX 4900 ולמכור כליה. רציתי לדעת מה רמת צריכת החשמל של המפלצת הזאת לעומת מה שהיה לי RTX 2080ti האם חשבון החשמל שלי באמת יתנפח? אני לא רק עוסק בגיימינג כבד מאוד (4K על 60 FPS) אלא גם רואה סרטים וגולש באינטרנט וכו, האם בזמן idle צריכת החשמל תהיה גבוהה בהרבה לעומת RTX 2080ti בזמן גלישה באינטרנט או צפיה בסרטים וסדרות? או שהצריכת חשמל קופצת רק כשאני משחק במשחקים כבדים? …
-
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה..יש לי radeon 9800 pro 128 mb ולפני שבוע הוא נשרף (ונגמר האחריות ) התקציב שלי הוא 750-800 מקסימום ! ומצאתי כרטיס שנראה תותח אבל רציתי להתעייץ איתכם אם הוא שווה ואם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה נ.ב סתכלו על הזיכרון שלו 512 MB http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=422 נראה לי הוא שווה את המחיר אבל זה נראה לי קצת מוזר כי זה הסדרות החדשות של הרדאון והוא יחסית זול כי עוד יש לו 512 מ"ב !בטח יש בו משהו דפוק כי הכרטיס שלי שנשרף עדיין עולה איזה 1000 ש"ח וזה קצת מוזר לא..? אני כבר ממש אובד עצות ואני צריך עזרה דחוף! תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ספק של pcPower & cooling תודה, שאר המערכת מופיעה במפרט. הכרטיס יחליף את ה5870 הנוכחי, תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4850 ובעבר הצלחתי להוציא קול דרך הHDMI, כעת אני לא מצליח כי ההתקן נעלם לי מרשימת "התקני ההשמעה" בווינדוס 7. מישהו יודע איך להחזיר אותו? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר הבסיסי של ATI. אני משתמש בATT במקום CCC אם זה משנה. הינה תמונה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של עד 1000 שקלים כולל ספק כוח חדש(הספק כוח שלי ישן וכנראה לא יסחוב) המפרט שלי המחשב: [/url
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי.. תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס. http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml * יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים לא פתחתי דיון כבר הרבה זמן , מחשב אשר כרגע בבעלותי בצבע לבן עם אלמנטים שחורים. לצורך כך רכשתי כרטיס של ASUS 1070 OC DUAL חדש היחידי הלבן שמצאתי המפרט: מארז ENERMAX כולל חלון 3 מאווררים 120 מ"מ , סידור כאבלים אולטימטיבי ספק ENERMAX 500W לוח GIGABYTE M150 DDR4 זיכרון FURY 16GB DDR4 2133 בסטיק אחד SSD 120 ו HDD 1 TB מעבד I5 6500 רגיל קרור ALPINE 11 (לא עובר 40C במאמץ) היו לי בעבר שני כרטיסים של נוודיה 1070 G1 GIGABYTE ASUS STRIX OC שניהם לא עברו את ה 73 מעלות כאשר האסוס בקושי טרח להפעיל את המאווררים. הכרטיס הנוכחי DUAL, מגיע ל 80C עם BOOST מקורי מהמפעל ל 1962 MHZ …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אוקיי, יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בערך ( קנית אותו באפריל 2001 ), ועכשיו המשחקים מתחילים לקרטע.. המחשב שלי דיי דפוק, אני קורבן לעשיקה.. :'( אז הנה הנתונים. CPU: PIII 1000 Motherboard: Lucky Star 6VA693A Memory : 256 SDRAM Generic Video Card: G-Force 2 MX 200 עכשיו הבעיה שלי היא האם כדי לי להשקיע עכשיו ב G-Force 4 Ti 4200, או לחכות חצי שנה ולקנות כבר מחשב חדש.. תיכנסו ותבדקו את הנתונים של הלוח אם, כי לפי מה שכתוב שם ה AGP יכול לפעול מקסימום ב 1x, אז מה כדי לדעתכם ? :-X
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע אני משתמש עם הכרטיס המובנה בלוח אם(Intel® HD Graphics 4000). אני לא גיימר הארדקור, אז אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל אני כן אוהב לשחק לפעמים. אין לי סכום מוגדר מראש ממש אבל אני מחפש כרטיס מסך בהגדרתו בינוני לבין טוב מאוד. (עד 800 שקל בערך לא כולל חריגה אני מניח?), המפרט: מעבד - Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GHz, 3901 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3H זיכרון ראם - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - פעמיים, סהכ 8G ספק כוח - Silverstone Strider 400W כרטיס מסך - Intel® HD Graphics 4000 אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ס…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על זה, לא יהיה מגניב לקחת אחד כזה עכשו, לשים אותו על לוח שתומך בSLI, ונניח עוד חצי שנה עד שנה כשתרצה עוד ביצועים ומחר הכרטיס ירד, להוסיף עוד אחד. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 שח בעיקר למטרות גלישה באינטרנט. המליצו לי על gf4 mx 440 בטענה שאין ATI במחיר כזה שמתחרה לכרטיס הזה. מה שכן שראיתי ב ZAP כרטיסים מבוססי ATI בזול אני ממש לא מבין איך הולך כל העיניין עם הדגמים ב כרטיסים מבוססי ATI אז אם מישהו מוכן להסביר אני אשמח כמו כן אשמח להמלצות על כרטיס טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דפדפתי פה ושם באנטרנט ומצאתי שעדיין מוכרים את ה9800XT איך הוא לעומת הכרטיסים כגון ה6600GT וה6600 הרגיל? האם הוא עדיין כרטיס חזק? http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.palit.com.tw/en/products/vga_9800xt.html
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות, לפני כמה ימים שידרגתי את המחשב שלי למעבד Dual Core Duo 4500, לוח אם לא משהו של גיגהבייט(צ'יפסט G31(שמסיבה כלשהי הChipset Identifier של אינטל מזהה כG33), אני מחליף בימים הקרובים ב"ה, לא כ"כ ידעתי פשוט מה קניתי אז), 2 ג'יגה ראם DDR2, וPalit 8600GT 256Mb. היום סוף סוף התקנתי את הווינדוס מחדש(על הארד דיסק חדש דנדש של 160 ג'יגה), ולאחר מכן התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח ולאחר מכן את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס מסך מן האתר של nvidia(פורסוור 163.75 שבניסיון לפתור את הבעיה שאני מתאר בפיסקה הבאה הוחלפו ל163.71 מן האתר של Palit). וכמובן - בעיות. כל פעם שאני "מריץ" משהו "עתיר גראפיקה", כמו משחק מחשב, באנצ'מארק גרפי(כמו 3d mark) או אפילו פרסומות שונות באתרים שונים(למשל עכש…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-