כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש כבר יומיים DIRECTX8.1 ולא מצאתי לא באתר של מיקרוזויפט ולא בגוגל פשוט איןן הסיבה שאני רוצה DIRECTX8.1 זה כי מתי שבאתי לשחק בפעם הראשונה בMOHPA זה אמר לי שאין לי כרטיס מסך מספיק טוב אבל הוא כתוב בכרטיסי המסך שנבדקו באותה הודעה ג'יפה 4 440 MX אז אני משער שזה בטח כי אין לי DIRECTX8.1 יש למישו לינק?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי בעוד חודש. הפרט היחיד שנשאר לסגור הוא עניין הכרטיס מסך. התקציב הוא בין 1000 ל-1400, את הכרטיס אני קונה באילת הכרטיס ישמש לגיימינג על הגדרות מקסימליות של משחקים מהשנים האחרונות (פחות מהשנה הנוכחית ויותר מ-2012 ודרומה) המסך כרגע הוא Benq 19 1400x900 ואולי בעתיד ישודרג למסך עם רזולוציה של 1680X1050. דוגמאות למשחקים שאני משחק (תלוי מאוד במבצעים של Steam): The Witcher 1&2, Oblivion, Total War Series, Metro. שאר המיפרט יהיה: I5 3470 8GB DDR 3 H77/B75 M-Board ההתלבטות כרגע היא בין שני הכרטיסים בכותרת, אבל תרגישו חופשי לציין אופציות שלא חשבתי עליהם. לא מצאתי הרבה חומר על שני הכרטיסים והשוואות ראש בראש שלהם חוץ מהאתר הזה ואי אפשר לדעת האם הפ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מ - BEHARDWARE. ניתן לראות שהמינימום כיום למשחקיות סבירה בכרטיסי LOW END זה 7300GT או 1300XT. סקירה יפה...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש כרטים גראפי בעל צ'יפסט של nVIDIA מדגם quadro fx1500. בחיפוש בזאפ אני רואה שיש יותר מיצרן אחד לכרטיס הנ"ל. יש את leadtek ויש את pny. מחיפוש ברשת אני מבין שגם nVIDIA בעצמם מייצרים את הכרטיס. אני רואה שרוב החנויות מחזיקות את leadtek. מה המשמעות שי היצרן במקרה הזה? בתודה מראש. אורי טל.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
50 שקל? אולי 100 במקרה הטוב? :-\
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס זול לסרטים לפי ניסיון וידע אישי אני בדכ יבחר בREADON אבל במקרה ואין אז לא ממש אכפת לי גם NVIDIA בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך זול לסרטים אבל שיש לו יציאת HDMI ושיש בה גם יציאת קול בהתחלה רציתי 5670 אבל יקר מדיי .. נכנסתי לאתר של SAPPHIRE ועל כל התמונות של הHDMI כתוב אודיו אז אני לא ממש יודע מה באמת תומך כמה שיותר זול יותר טוב ררק שיהיה סדרה די חדשה ואם אפשר מאתר KSP או אייבורי כי זה מה שיש לי בבאר שבע תודה על העזרה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ברשותי כ.מסך msi gf4 ti 4400 אשר תומך ב vivo והצלחתי להשתמש בשניהם IN ו OUT אבל ישנם כמה בעיות עם ה vidoe in .... אני רואה בשחור לבן אם הפרעות ובלי קול , אני משתמש עם התוכנות שציין amiram . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core Duo F7200 עבר OC ל3.2 DFI BloodIron P35 DDR2 2048MB (1024MBx2) 9800GT 512MB 400W ספק קניתי את המחשב לפני3 שנים לערך, לפני כחודשיים נשרף לי הכרטיס מסך ואני מעוניין בלקנות חלופי יותר טוב המשחקים שהוא צריך להריץ זה DODS, Battlefield 3 and 2, ושאר המשחקים כבר ישנים יותר וקלילים כמו QUAKE וUNREAL בבקשה זקוק לעזרה מכיוון שאין לי כבר מושג מה טוב ומה לא.. תודה מראש פתוח גם להמלצות לשיפורים אחרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא רושם לי שיש לי בעיה, ב- DIRECTX 8.1 (שצריך PIXEL SHADER 1.1 ומעלה) מה זה אומר?? יש לי windows XP וכרטיס מסך- G-FORCE 2 MX!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דרייורים לוודוו שלי לוינדוס XP חיפשתי באינטרנט ומצאתי 3 ושלושתם לא היו טובים הכרטיס הוא של חברת 3DFX בבקשה תעזרו לי אני נואש !!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/x1800xtbeatssliwith27800gtxs.shtml
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ASUS הוציעה לוח שמקפיץ את השבב 7900GS צעד אחד קדימה... חיזקה אותו יותר מגרסת GT שאמורה להיות יותר חזקה. לא מדובר בסתם אוברקלוק אלא מבנה לוח אפקטיבי http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=27
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תסתכלו על המחשב הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=3553370 חוץ מהכרטיס מסך (שלו 9100/8500 ושלי 9200, אין להם פשוט את ה9200 במאגר) יש לי את אותו המחשב בדיוק (אפילו הלוח אם) ובכל זאת אני מקבל ביותר מ2000 נקודות פחות, למה אתם חושבים שזה קורה? מה עוצר אותו? תודה הלינק לשלי(אני חושב שזה הלינק לפחות..): http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=6670682
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לא הייתי בטוח אם לרשום פה או לא אני רוצה להזמין gtx 970 מאמזון ויש לי כמה שאלות לאלה שהזמינו 1 מה זה impport deposites 2 האם אני צריך לשלם מכס או עוד מסים כשזה מגע ארצה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כרגע סרטונים ברזולוציה גבוה מקרטעים לי ביוטיוב. מחפש כרטיס מסך, שקט יחסית ב-idle, שיוכל לסחוב סרטונים ברזולוציה 2560x1440 או סרטונים עם פריים רייט של 60. יש לי מעבד core2dou e6600, זכרון 6GB וספק 500 ואט של אנטק. הכרטיס הנוכחי הוא amd hd5450. התקציב עד 500, עדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אף פעם לא שדרגתי את המחשב הנוכחי שלי עדיין וזה הולך להיות השדרוג הראשון שלו. אז ככה אני כבר הרבה זמן עובד על הכרטיס מסך המובנה שלי GF6100 והחלטתי לשדרג ולא מזמן צצה האופציה לקנות את ה-8800GT ישירות מהיבואן או כל כרטיס אחר. קראתי כמה ביקורות עליו ושמעתי הרבה דברי הלל עליו אבל אני לא כל כך עוסק בשוק של כרטיסי מסך אז החלטתי לבוא אל מי שכן ולשאול את השאלות הבאות: 1. לוח האם שלי הוא תומך PCI ורציתי לדעת האם הוא יתמוך ב-PCI 2? 2. האם מתוכננת בקרוב ירידת מחירים שצפויה להוריד את המחיר של הכרטיס הנ"ל? 3. האם יש כרטיס טוב יותר בשוק מבחינת יחס ביצועים\מחיר?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. בשנים האחרונות הרבה ביקורות ובאנצ'מרקים מתייחסים לביצועים במשחקים ברזולוצית 4K. מה התועלת של גיימינג ברזולוציה כזאת על מסך סטנדרטי של 24 אינטש במרחק ישיבה רגילה (כלומר לא גיימינג על טלויזיה בסלון)? מה יתן לי גיימינג ב4K ש1080 לא יתן בתנאים האלו? זה פשוט נראה שהגענו לכוח עיבוד גראפי כל כך גבוה שב1080 מאוד קל (יחסית) לשחק כל משחק היום על הגדרות מקסימליות עם כרטיסים שהם לא הטופ של הטופ. ובגלל זה היה צורך לדחוף את דרישת הכח כלפי מעלה כדי להבדיל את הביצועים של הכרטיסים בדגמים הגבוהים לנמוכים בבנצ'מרקים. אבל ביום יום עבור הגיימר, זה לא נראה שיש מזה תועלת אמיתית.... אשמח לדעתכם המקצועית בעניין.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הכרטיס הנ''ל מאוד זול. וכמובן מאוד חזק - בעיה אחת, החברה איך היא? מה ההבדל בינה לבין Sapphire? כדאי לרכוש את הכרטיס של החברה הזאת? זה זול ב500 שקל.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 איך הוא? נחשב לכרטיס טוב? העלות שלו 400 שקל בערך... לאיזה כרטיס הוא מקביל בערך היום של nvidia ואיך הוא לעומת 4850 או ה9800?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין האם לקחת אחד 6970 ובעתיד אולי עוד אחד כזה(אני קונה 6950 שנפתח ל6970) או לקחת 2 כרטיסי 6850. המחיר יוצא יותר זול ב100 ש"ח ב6970 ככה שזה מגביר את ההתלבטות שלי.. אני מדבר על כרטיס אחד כזה: http://www.tms.co.il/product/10197 או על 2 כרטיסים כאלה: http://www.tms.co.il/product/8825 מה אתם אומרים? איפה יש השוואות ביצועים להם? והכרטיס הזה יכול להפתח ל6970?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי הוא כנ"ל : p3 1000 512 ram samsung asus cusl 2 leadtek ti4200 128mb winxp sp1 וכמה קשיחים שונים ,די וי די , וכל הפיצ"עפקס ... בכל אופן ... איך שהרכבתי את הכרטיס הייתי חייב לעשות לעצמי את הבדיקה ... (לפני זה היה לי כרטיס עלוב ביותר - gf2 32mb מהפשוטים ביותר - קיבלתי ציון של פחות מ 1000 שתבינו) בכל אופן ... אחרי הבדיקה וללא טוויקינג כלשהוא ...אוברקלוקינג לכרטיס\מעבד או כל דבר אחר ... קיבלתי ציון של קצת פחות מ6000 זה הגיוני ? זה בסדר ? אשמח לשמוע ציונים של מערכות דומות ...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני צריך עזרה. יש שני כרטיסי מסך שברצוני לשאול לגביהם. מי מהשניים טוב יותר לביצועים ומשחקים ומה תמליצו לגביהם. 1. geforce MX 4000 2. Geforce4 MX 440+ AGP 8X תודה רבה על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-