עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by evman007,

אני פשוט לא ממש מבין במסכים בכלל רציתי בהתחלה לקנות 17 אבל ראיתי ש19 לא עולה הרבה ההתלבטות שלי היא בין מסך מאג שטוח לבין מסך של lg ראיתי במבצע באתר http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3118728 מה אתם ממליצים לי אבל שלא יהיה ממש יקר!

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום קניתי באפריל השנה את הכרטיס מסך 9800GTX הוא הריץ לי תקריסיס הישן על 30+ FPS עם HIGH ובמתקדם על הכי גבוהה. התחלתי לשחק בקרסיס החדש בהתחלה לא היו תקיעות ועכשיו כל הזמן יש לי תקיעות ! למה זה מה אני עושה ? והכרטיס מסך לא נמצא בOC !

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by helo,

זה הספק,אשמח אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lybmann,

אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל! ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות ל…

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  5. תראו Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon X850 Pro (R480) GPU Code Name R480 PCI Device 1002 / 5D4F Transistors 160 million Process Technology 0.13u Bus Type PCI Express x16 Memory Size 256 MB GPU Clock 398 MHz (original: 400 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 12 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 6 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 4776 MPixel/s Texel Fillrate 4776 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type GDDR3 Bus Width 256-bit Real Clock 493 MHz (DDR) (original: 490 MHz) Effective Clock 986 MHz Bandwidth 30.8 GB/s Memory Timings CAS Latency (CL) 7T RAS To CAS Delay (tRCD) 7T RAS Prec…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by clip,

אני שם במחשב שהזמנתי GTX 570 איזה מותג נחשב טוב / אמין יותר מ 2 הדגמים הנ"ל או היתם ממליצים על מותג אחר או אולי זה בכלל לא משנה תודה . PNY GTX570 1280MB GAINWARD GTX570

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אני פשוט רוצה להוכיח לחבר שלי שהמשחק לא ירוץ לו אלא עם כן הוא ישחק על ההגדרות הכי נמוכות..

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by ymdv,

מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שח חוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GS כלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערך והשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשב מה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות? אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימוש האם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  9. לצרכי גרפיקה (תוכנות אדובי) ותלת (מאיה ואפטר) יש לי מעבד i7 4770 לוח הGA-H87-D3H של ג'יגהבייט ו 16GB זיכרון (הפרו של קינגסטון) נ.ב. הסביבה שמה בצבעי כחול שחור ויש לי חלון... אם תמצאו גם משהו יפה ומתאים בנוסף לאיכות המעולה שלו אוסיף על זה איזה 100 ש"ח הסתכלתי על Gigabyte AMD Radeon R9 270X OC 2GB ועל Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB רק אציין למי שלא ברור (מהמעבד שלי והלוח)שאיני מאנשי האוברקלוק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אחרי השיגעון של 6600GT ו-6600 רגיל החברה מוציאה כרטיס חזק יותר!! בדמות 6800GT http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1512489 זה כמובן 3DMARK 05 תראו איזה תוצאה לא רעה בכלל 10K במהירות סטוק וכמובן הלינק לתמונות ולבדיקות מצטער זה ברוסית אבל זה מה שיש כרגע :-\ http://3dnews.ru/video/gigabyte_3d1_68gt/ תהנו

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by super4life,

יש כבר במלאי באיזשהי חנות?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by PSben,

שלום, מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל? לינק לאתר היצרן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=216&lineid=1&act=1 מחירו בארץ כ-2200 ש"ח. בתשובותיכם התייחסו בבקשה: 1. לכרטיסי 7800gt אחרים. 2. ליחס עלות/תועלת ביחס למחירו. יש לכרטיס אפשרות חיבור video in, האם יש למישהו את הכרטיס וניסה לחבר video? מה סוג החיבור? איך איכות התצוגה? האם ה-features של myvivo שווים? (כמו pause על סרט, PIP וכן הלאה) האם אתם מכירים כרטיס אחר שנותן video in features כאלה? תודה, PSben

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כלומר כאשר אני דוגם וידאו מבחוץ למשל ממכשיר וידאו vcr ישן אל המחשב אני רוצה שהקבצים שיומרו למחשב יהיו בפורמט divx איזה כרטיסי טלויזיה\וידאו עושים את העבודה? אני לא מצליח למצוא קידוד כזה מהכרטיסים תמליצו לי על משהו גג 400 שקל. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  14. Started by RadeonXt,

אהלן, ברשותי 9600SE , של PowerColor. האם לאומגה יש דריברים אשר יקפיצו את ביצועיו?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by adizarko,

מה הרזולוציה שנחשבת הכי טובה למשחקים? (השאלה באה על מנת לבדוק כרטיס מסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by atomic rooster,

היי. לוח- Asus M5A87 מעבד- AMD QUAD Core זכרון- 4 GB RAM כיום יש לי Geforce 9600GT שהחליט לסיים את חייו. מחפש המלצה לכרטיס שיתן את התמורה הגבוהה ביותר לעלות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by rulo,

אני מעונין לקנות כרטיס מסך שיוכל להתאים למשחקים כמו: Assassins Creed: Odyssey Red Dead Redemption 2 Cyberpunk 2077 התקציב עד 1.000 אפשר גם יד שניה או מחו"ל המפרט שלי הוא: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 קירור DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 ראם Gigabyte GA-B250M-DS3H לוח אם WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כונן קשיח Intel® Optane™ Memory Series 32GB M.2 80mm Antec GX200 Case מארז FSP Hyper S 500W Active PFC 85+ ספק כוח Dell S2216H מסך אני מתכון לשחק בהגדרות בינוני- גבוה 1080 אשמח לה…

18. איך אתם קובעים שג'יגהביט יותר טוב מספיר? ובכלל מה הקטע של החברות שכמה חברות מייצרות כרטיס אחד? הרי זה אותו כרטיס לא?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by ilaysk,

מי מהם יותר טוב? תענו מהר (הG71 היתבטל? )

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי ה Ge Force 440MX שלי לא תומך ב Pixel Shader אני לא רוצה משהו רציני - משהו בסביבות ה 600 700 שקל העיקר שיתמוך ב Pixel Shader או איך שאומרים וגם אם אפשר בדרך גם ב directx 9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9600256&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by nir2711,

שלום לכולם מה עדיף ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E או ‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ זה המפרט של 6850 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406 או זה המפרט של 460 יש 2 דגמים http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by charly0,

חברים יקרים בצער רב הנני כותב שורות אלו... המסך הובא לאחרונה מחול ועבד נפלא....כתוצאה מנפילת חשמל פתאומית השתבש בו משהו שבאופן ברור מזוהה כבעיה במסך ולא בכרטיס מסך (המסך מפגין את ריצוד רציני גם במצב ה SELF TEST. אני מבקש את עזרתכים במציאת נותן שרות למסכים אלו בתשלום כמובן (למרות שהמסך לא נקנה בארץ)....המסך עצמו דנדש לאללה. אני דיי נואש... ??? בכל אופן כל עזרה או הצעה בעיניין תתקבל בהערכה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. יש לי מחשב Amd athlon xp 2600 1.9GHz 512 ראם, וכרטיס מסך רדאון 9200... על הפנים, אני יודע... עכשיו, יש לי איזה 1200 - 1400 שקל... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ולעלות לראם של ג'יגה... מה הכרטיס מסך הכי טוב ( שיהיה רלוונטי הכי הרבה זמן) אני יכול לקנות בתקציב הזה (כשלוקחים בחשבון גם את שידרוג הראם)? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by kman888,

הי, אני מחפש כרטיס מסך GTX1050 שעולה כ 600 שח שאני בודק באתרים שונים יש את הגרסה בקישור המצורף שעולה 300 שח בלבד אבל היציאות נראות מוזרות. יש לו יציאת VGA שלא נראה לי כבר קיימת בכרטיסים. ראיתי את הכרטיס הנ"ל בהרבה אתרים. מישהו התנסה איתו ? שווה משהו? תודה https://www.joom.com/en/products/5f1297ce95966501063c3949

25. אז ככה, לאחי הקטן יש מחשב לא חדש במיוחד, מעבד 2.93 מגה הרץ, ג'יגה זיכרון פנימי ומספיק מקום פנוי. הבעיה היא שהכרטיס מסך מאוד חלש - 5200FX - ויש צורך בלשדרג אותו - מה שמהווה מכשול זה הלוח אם שלא תומך בתקן PCI -E ולכן יש צורך בכרטיס מסך שומך AGP-8X. הדילמה היא האם באמת ניתן למצוא כרטיס מסך איכותי ומשתלם שתומך בתקן הישן, מה שהמטרה היא כן להריץ בצורה בינונית ומעלה משחקים חדשים כמו GTA IV שייצא בעתיד ועוד, אך לא באיכות הגבוהה ביותר. האם אצטרך להוסיף זיכרון? האם שווה לרכוש כרטיס מסך כזה על מנת שאחי הקטן יוכל "לסחוב" עוד שנתיים עם המחשב הזה, או שאין מנוס מלשדרג לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך? הבעיה היא תקציבית, שכן התקציב עומד על 800 ש"ח לכרטיס מסך בלבד - ואם אין מנוס מהוספת זיכ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.