עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SUPER300,

שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA. אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות.. אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tzach_n,

יש לי בעיה קטנה עם התוכנה הזו, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by raul53,

הכרטיס הנ"ל עושה רעש של שואב אבק במאמץ, ככה זה אמור להיות? ואם אפשר לסדר את זה? (זה מחשב חדש) קניתי את הכרטיס מפה http://www.tms.co.il/product/11419 הכרטיס מסך שהורכב לי לא דומה למה שתמונה ^ אין את המכסה האדום שחור הזה, רק מאורר כזה ורשום עליו MSI ככה זה אמור להיות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום יש לי בעיה מתמשכת שבסופה הכרטיס מסך שלי ATI REDAON HD 4350 הגיע ל100 מעלות בלי שימוש...מה שהיה זה שהמחשב היה נכבה בזמן הרצת משחקים כמו FIFA12 לאחר בדיקה גיליתי שהוא מתחמם יתר על המידה , החלפתי משחה טרמית ,שיניתי מהירות מאוורר וזה באמת עזר לתקופה קצרה. לאחר התקנת MAXPAYNE3 וכניסה אליו המחשב שוב נכבה לאחר בדיקת מעלות ראיתי שבעת ההפעלה ובלי שימוש הן עומדות על 100+ כמובן שזה לא הגיוני החלטתי להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד בנתיים עם המובנה בלוח אם... המפרט שלי : ה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 4 ג'יגה זיכרון INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ כרטיס מסך מובנה על הלוחח אם : NVIDIA GEFORCE 7100/NVIDIA NFORCE 630i אני מחפש משהו לא מטורף, משהו שיסחוב לי משחקים כמו פ…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by almog889,

שלום לכם. רציתי לדעת האם המפרט הזה יריץ את המשחק BattleField 3 ברשת, והאם הכרטיס מסך הוא יחסית חלש למשחק הזה. מעבד: amd athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2-800 2GB X2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק: ENERMAX LIBERTY 400W מה אתם אומרים על המפרט הזה האם יספיק לי? האם בהחלפת כרטיס מסך זה ייעזור ולאיזה כרטיס וכו'.. בתודה אלמוג

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שבת שלום לכולם, קניתי מחשב i5 3570k, 4gb RAM וספק Seasonic 380W. בנתיים עבדתי עליו עם הכרטיס הגרפי שבא עם המעבד (וגיליתי שהוא גונב זכרון מהRAM). ואני מעוניין לקנות כרטיס גרפי טוב יותר. התקציב הוא עד 1300, והרזולוציית משחקים שאני רוצה היא 1920X1200 (בנתיים אני משחק על פחות כי הכרטיס לא סוחב). 1) האם אתם חושבים שהספק שלי חזק מספיק בשביל להחזיק כרטיס חזק? קראתי בפורום שההספק שרשום על הכרטיסים כולל מרווח בטיחות לספקים לא איכותיים. כמה גדול המרווח הזה באמת? 2) איזה כרטיס הייתם ממליצים למפרט הנ"ל? חשוב לי לעשות השקעה טובה שלא תשקע אחרי שנה אחת. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. Started by SUPER300,

יש כל מיני תוכנות לכרטיסי מסך שיש בהם אפשרות לשים אחוזים לpower target- מה זה אומר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. Started by reviZor,

היי אנשים יש ברשותי מחשב מיושן ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך השאלה היא עד כמה אני יכול לשדרג?? המפרט הוא כזה: Gigabyte ep43-DS3L E8400 @ 4 ghz 4GB DDR 2 אז כפי ששאלתי עד כמה אני יכול לשדרג? חשבתי על GTX560Ti האם זה אפשרי או עדיף GTX460?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by *BYZ*,

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 550 במפרט יספיק לשנה - שנתיים? אני לא רוצה לקנות עכשיו משהו חזק כי בטח בקרוב ייצאו כרטיסי מסך GFORCE 2GB זולים

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  10. קניתי כרטיס 5750 נוסף ושמתי לב שהוא לא הגיע עם מתאם, וגם לא הלוח אם. אם למישהו יש מיותר - אשמח לקבל.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. שלום לכולם , לאחר שהכרטיס מסך שלי GA 6600 של חברת גיגבייט שבק חיים רכשתי היום כרטיס חדש HD 5450 והמחשב לא מעלה אפילו את הביוס מה הבעייה ? (הלוח אם של גיגהבייט.)

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. מה קורה חברים, אני מחפש כרטיס מסך אכזרי שיריץ היום באטלפילד 3 על אולטרה, שיחיה בכבוד בשנתיים הקרובות (לא מצפה שהוא באמת יהיה חיה עוד שנתיים, אבל שיריץ משחקים כמו שצריך). בעיקרון התקציב שלי הוא דיי ניחוש, אני חושב שהוא אמור להספיק למטרות האלה, כרטיס ב-400/500 נשמע לי קצת הסחפות, אבל תרגישו חופשי להביע את דעתכם בלי שום קשר אם אתם חושבים שנדרש יותר. תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום חברי פורום יקרים אח, היו ימים וגם אני הייתי ג'נקי ובקיא בכל פריט בנוגע לכרטיסים הגראפיים אך התחלתי להראות סימני זיקנה ופיספסתי חומר רב, על כן זקוק אני לעזרתכם אני מחפש כרטיס שיחליף את ה4870 הישן שלי מתכנן לשחק משחקים כמו BF3, ולא מתכנן החלפה בשלושת השנים הבאות (על כן דרוש לי הכרטיס החזק ביותר למחיר הנקוב) (ולמרות שאמרו לי שזה לא אפשרי בזמנו- ה4870 הספיק לי ל4 שנים מלאות בהגדרות מלאות ) אחרי בחינה דיי שולית של בנצ'מרקים ומחירים עלה לי הדגם הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 ב1100 שקלים הוא אמור להשתלב מבחינת הספק, ישלי ספק 520 של SEASONIC איך הכרטיס? יש מומלצים יותר? שכחתי לעדכן את המפרט- AMD PHENOM 2 X4 955 …

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  14. היי. רציתי לקבל ממכם עזרה עבור 2 מפרטים ישנים שיש ברשותי: מפרט ראשון, שהלך לו כרטיס המסך: לוח אם: M2N-E מעבד: AMD 5600+ כרטיס מסך: הלך לעולמו GF 9600GT זיכרון 4 ג'יגה RAM מפרט שני: לוח אם: M2V-TVM מעבד: AMD 5000+ כרטיס מסך: מובנה GF 6100 זיכרון 1 ג'יגה RAM עכשיו לשאלה המעניינת: כדאי בכלל להשקיע כסף ולהביא ל2 המחשבים הנ"ל כרטיסי מסך זולים? הראשון בשבילי כדי לראות סרטים, והשני זה של אח שלי, שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא מחייב את הכי חדשים). במידה והתשובה חיובית, אשמח להמלצה על 2 כרטיסי מסך ל2 המפרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. פרטים על תקציב הקונה: תקציב:500 חריגה מקסימלית:50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ .cod6 fifa12 וכד' לא חייב באיכות גבוהה האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: (TMS, RSM, IQPC, KSP ebay וכל חנות שאפשר שיצא הכי משתלם מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: intel core i3 2100 3.1GHZזכרון:ddr3 4196mb 1333mhz לוח אם: gigabyte h61-d2-b3 כרטיס מסך נוכחי: מובנה של intel מארז:ATX ספק כוח: 500w איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? (חשו…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. Started by laviii,

שלום נדפק לי ה HD4850 רציתי להשתדרג וראיתי ש hd6770 זקוק ל 450W ספק ושה hd6850 צורך 550W השאלה האם ספק 420W של seasonic יצליח להחזיק אותם? מעבד E7200 4G RAM 1 HDD דרך אגב האם יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים עליו בתג מחיר של 400-700 שהוא פחות או יותר אותה הרמה כמו הכרטיס הישן שלי?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  17. שלום לכולם שוטטתי ברחבי האינטרנט וקיבלתי תשובות שלא מכריעות השאלה היא כזו: אם אני מזמין כרטיס מסך מ EBAY ושולח אותו לארץ ב UPS האם אני אשלם מכס מע"מ ועוד תוספות תשלום שלא ידוע לי עליהם לצורך העניין נגיד הכרטיס עולה 600$ ויש הבדל משמעותי בין המחירים שמה לעומת המחירים בארץ בתוספת תשלום של UPS שזה יגיע לארץ תוך 4 ימי עסקים זה יותר זול מהכרטיסים בארץ אז האם אני אשלם יותר בכך שיקחו לי מיסים או שאני אקבל נטו רק את התשלום הנקוב בEBAY בתודה והערכה רבה לפורום אביחי

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. Started by Animor,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון לגבי ה-mkv או קבצי וידאו בכללי, לא מצאתי פורום מתאים יותר והנחתי שכאן יש מבינים בפורמטי וידאו. 1. על פי מה מוגדרת איכות הוידאו: האם על פי הרזולוציה או גודל הקובץ? 2. מה משמעות ה-bit rate? 3. נתקלתי במשהו מוזר, שני קבצי mkv של אותו וידאו: - הראשון בגודל 5.36GB, רזולוציה 1920X816, Overall bit rate : 8205 Kbps 24 FPS - השני בגודל 8.7GB, רזולוציה 1920X814, Overall bit rate : 11815 Kbps 24 FPS ממה נובע ההבדל המשמעותי בגודל הקובץ?

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכלול בתוכו GTX680 (לא נתון חשוב) אבל רציתי לדעת אם הלוח שלי הוא עם מעבד מהסדרה השנייה, אבל עם לוח עם PCIE 3.0 הוא יעבוד? בידיעה שהלוח יעבוד על PCIE3.0 בתנאי שיש מעבד מהסדרה החדשה (Ivy Bridge)

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  20. שלום חברים. נשרף לחבר טוב שלי הכרטיס מסך שלו (היה לו 8800GTS 512MB). הוא רוצה כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח שיהיה בערך ברמה של אותו כרטיס (השרוף) או קצת יותר טוב. לא נדרש כרטיס חדיש ומטורף כי הוא כבר לא משחק כפי שהיה בעבר (אין זמן..). אם אפשר להשיג כרטיס בערך באותה רמה אך בתקציב הנמוך מ1000 ש"ח עדיף. הערה: עדיף שיהיה זמין במלאי בKSP בירושלים (לא משנה איזה מהסניפים) לאפשרות של קנייה מיידית כי הוא כבר לחוץ לקנות. לגבי שאר המפרט שלו אני לא יודע בדיוק את הרכיבים אבל אני כן יודע שיש לו 4 ג'יגה ראם, לוח אם תומך בוודאות, וספק כוח של 480 וואט של אנרמקס אם אני לא טועה.. בטוח לא משהו גנרי. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by ithamar21,

שלום! אז ככה כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970. וכרטיס פיזיקה 460GTX עלה לי בראש האם כדאי לי למכור את ה 460 ולהביא כרטיס פיזיקה חזק ממנו 580GTX? אני מחפש ביד שניה. יש לכם המלצות עצות ?? בעקרון אני נעול על הסדר הזה של המערך הכוונה שני כרטיסי מסך ואחד פיזיקה. אבל אני רוצה לשמוע דעות מה האופציה הטובה ביותר בשבילי לקבלת מירב הביצועים במשחקים בהתחשב שבכוונתי בעתיד לשלב מספר מסכים יחד.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני משחק ברזולוציה 1680X1050. אני משחק בכל הז'אנרים. נכון לעכשיו ברשותי 460GTX 768MB שמתחיל להראות סימני גיל. Rift רץ סביר בלי צללים ו-AA, משחקים כמו ANNO 2070 ו-Shogun מקרטעים ואפילו Deus Ex HR מקרטע עם DX11. Nvidia ו-AMD לדעתי פישלו בהשקה ובתמחור. בין 7850 ל-7870 יש פער מחירים אדיר ולא מוצדק. Nvidia כנראה חושבים שכולם קונים כרטיס מסך ב-500$ ולא טרחו להשיק כרטיסים לשוק הביניים. מצד אחד 7850 שנותן תמורה טובה למחיר, אבל אני לא יודע אם מדובר בשדרוג משמעותי ל-460GTX המזדקן שלי. מצד שני 670GTX מפלצת ביצועים שדרוג אדיר בהשוואה ל-460GTX בתג מחיר גבוה מאוד. מה עושים? חוסכים או שוברים קופת חסכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיצליח להריץ את Battlefield 3, אני לא גיימר כבד אז אני לא מחפש כרטיס מסך מטורף אלא משהו סביר בסדר גודל של 350-450 ש"ח, לשחק באיכות נמוכה- בינונית עם FPS טוב. המחשב שלי: 1. CPUID CPU Name Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz 2. זיכרון 4gb ddrIII 1333 mhz של team groupץ 3. intel hd graphics 2000 4. ספק כוח: Zeus ps520gw vol 115,230 8A 4A (זה מה שכתוב עליו שפתחתי את המחשב) 5. דיסק קשיח- 500 GB (לא הצלחתי למצוא את שם החברה אני מקווה שזה לא כזה משמעותי). 6. windows 7 64 bit השאלות שלי הם: 1. המלצה על כרטיס מסך בטווח מחירים של 350-450 ש"ח לפי הדרישות שכתבתי מקודם (וכמובן שיתאים למחשב ולא יעשה לי בעיות תאימות), כמו כן ממה שחיפשתי קצת ברשת קר…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dudik432,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיסי מסך של חברות שונות.. ומה הזכרון של הכרטיס אומר אם יש לי 1G או 2G מה זה אומר?? נגיד מה ההבדל בין AMD Mobility Radeon™ HD 7470M לבין Intel® HD Graphics לבין NVIDIA® GeForce® GT 525M 2GB עכשיו אני מבין שהכרטיסים אולי לא באותה רמה אבל זה לא העניין כי מה שאני שואל זה מה ההבדל נגיד בין כרטיס של radeon לgeforce וגם intel hd graphics בהנחה שהם חופפים בערך ברמה שלהם ובמחיר...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. במשחק Max Payne 3 פתאום הAA ואולי גם הצלילת נראים על הפנים. וזה לא היה לפני כן. הכל התחיל שרציתי לשדרג לדרייבר החדש 301.42 אז לפני שמחקתי את הדריבר הפעלתי את התוכנה וסימנתי כל מה שקשור לנוודיה. אחר כך התקנתי את 301.42 . נכנסתי למשחק וזוועה. מחקתי את הדרייבר מלוח הבקרה והחזרתי לקודם (לפניו ) הבעיה נשארה. מחקתי את המשחק והחזרתי , לא עזר.הגדרות בדרריבר נשארו אותו דבר כמו שהיה תמיד אפילו נסיתי AA יותר גבוה אין הבדל בכלל. הנה תמונה קטע שנראה הכי גרוע.. בהמשך כבר יותר טוב. אבל בכלליות הAA נהיה שונה. מה אפשר לעשות? למחוק את הדרייבר ואז להשתמש בDriver Sweeper ? ואחריו שוב להתקין דרייבר חדש? תמונה 2 לפני הבעיה.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.