כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 4850 וממה שהספקתי לקרוא הוא לא תומך ב Direct X 11 עכשיו, כשרציתי לבדוק איזה גרסה מותקנת אצלי, רשום לי שה 11 מותקן. האם יכול להיות שהוא רק מותקן אבל לא יעבוד? או שאולי הכרטיס שלי בעצם כן תומך? (אני שואל כי התכוונתי לרכוש משחק, וירדתי מהרעיון ברגע שהבנתי שהכרטיס כנראה לא יתמוך, לכן מבקש רק מי שיודע שיענה אחרת זה יעלה לי הרבה כסף תודה חברים!)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפי שמועות שהגיעו לTheinq נוידיה לא תשחרר את ה7800ultra אבל תוציא 7800gtx עם 512 מגה ומהירויות מטורפות של550mhz לליבה ומהירות משוגעת של 1800mhz לזיכרון, כנראה נוידיה הרגישה מאוימת מה1500mhz של ati. כדי להגיע למהירות כזאת השתמשה נווידיה בזיכרון חדש של סמסנוג שפרטים אפשר לראות פה http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/GDDR3SDRAM/512Mbit/K4J52324QC/K4J52324QC.htm בנוסף כנראה הקירור ישתנה בשביל להשאיר את הליבה קרה לקירור של שני סלוטים. http://www.theinquirer.net/?article=27368
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8800GTS ואני מתלבט בין החברות. רציתי לשאול האם יש איזה ביקורות שונות בין החברות וגם מישהו יודע איזה בנדל בה עם כל כרטיס? האם כדאי לשלם 200 שקל יותר על EVG מ-LEADTEK\GIGABYTE וכו'? אני צריך לבצע את ההזמנה כבר מחר בבוקר אז אשמח אם תוכלו לספק לי כמה שיותר מידע. בנוסף אני רוכש בחנות מסויימת ומקבל מחיר ספק ולכן אני לא יכול לדוגמא לרכוש בחנות שנראת לכם יותר זולה והפרשים קטנים בין החברות השונות. תודה רבה ובכבוד רב, אני מודה לכם מכל הלב בשם כל צוות העובדים וההנהלה.... מתנות לחגים נשלח כבר בדואר. חג שמח.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,בימים האחרונים נשרף לי הכרטיס מסך(9800GTX)ואני קןנה אחד חדש,יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 1K,בינתיים מצאתי את זה- http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P4871GD5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים? אגב שמעתי שהיו בעיות עם הHD4870,זה נכון?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. התחדשתי ב 2 מסכים של Dell u2414h המסכים באים עם חיבור Display Port + HDMI / MiniDisplay Port עכשיו יש לי מחשב נייד אחד עם DisplayPort ו VGA הבנתי שאין ממיר מ כל אחד מהחיבורים הללו ל VGA אלה רק הפוך אז האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח עם 2 חיבורים מפה, מה הכרטיס הכי זול שניתן לקנות בשביל לחבר את שני המסכים הללו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת..... יש לי ספק כוח 400W תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני כשלושה שבועות מסך samsung 793DF. התמונה על המסך מרצדת קצת. שמים לב לזה במיוחד בקצוות המסך. איך אני בודק כמותית אם בכלל את מידת הריצוד? האם האחריות תקפה במצב כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין החברות השונות (msi,asus,evga,gigabyte), אם זה מבחינת מהירות או קירור ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב דיי פשוט i3 4160 8 giga ram amd hd 7730 ויש לי ספק כוח 450 וואט דיי פשוט של אנטק אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שיוכל לשמש אותי לצילום משחקים ולרינדור מהיר יותר, עד עכשיו ברוב המשחקים שאני מצלם יש פגיעה משמעותית בכמות הפריימים וגם תקיעות בחלק מהמשחקים.. מה שאני שואל זה האם i3 יכול בכלל להתמודד לצד כרטיס מסך ראוי עם צילום משחקים ורינדור בתוכנת sony vegas בשימוש דיי קל, ואיזה כרטיס מסך יהווה שדרוג ראוי גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת הצרכים שלי? בתודה מראש, משה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. חיפשתי רבות חנות שיש בה את כל הפריטים הספציפיים שאני רוצה להרכבת מערכת מחשב. Noacomp היא החנות הכי קרובה למציאות הזאת. הכרטיס שהחלטתי לקנות הוא HD 4870 1GB והעבודה שהוא יוצא בכ"כ הרבה גירסאות מבלבלת ואולי גם מטעה... לכן, אולי אצטרך בסופו של דבר לקנות את כל המערכת אצל נועל'ה ואת כרטיס המסך במקום שיספק לי את הכרטיס שיירצה אותי הכי הרבה... הכרטיס שהכי שמתי עליו עין אצל נועה זה הכרטיס הבא: ¤ 1,295.00 PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E יש להם את אותו אחד של Shapphire ב 1500 וגם אותו דבר של XFX ב 1500. התקציב יכול להגיע ל - 1500 במידה וזה באמת באמת משתלם. הביצועים כמובן חשובים לי מעל לכל והייתי שמח לדעת מה אני מפסיד על זה שהכרטיס איננו Sonic Dual Edition אם תוכלו …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti וראיתי שיש לדוגמא בKSP גרסא שעולה 800 שקלים ללא OC עם מאוורר, ועוד גרסא שעולה 820 שקלים עם שני מאווררים אך עם Overclocking האם יש הבדל משמעותי? אני לא חושב שOC נחוץ אבל אולי השני מאווררים שווים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זו תמונה של הכניסה לטלוויזיה את הדבר הזה קיבלתי לכרטיס מסך, הסוף שלו מתחבר לכרטיס. כתבתי גם מעל כל יציאה מהו, כי מהתמונה לר רואים מה כתוב מעליהם. איזה כבל צריך לחבר ביניהם? ואיפה אפשר להשיג אותו? אם מישהו יודע גם איפה בבאר שבע, זה יהיה נהדר... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שהתקנתי וינדואס XP הוא נתקע לי כל הזמן לקראת הסיום. ששמתי כרטיס אחר הוא עבד וסיים להתקים בהצלחה. לאחר שהתקנתי החלפתי שוב לכרטיס שלי ואחרי שהוינדואס עלה, אחרי דקה-2 דקות ראו שחור על המסך ורק ריבוע קטן והמחשב נתקע. ושהחלפתי לכרטיס אחר זה לא קרה. מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לתכנת כך שהCPU יקח תזיכרון שהוא צריך למישחקים כבדים מהGPU ולא מהRAMשבמחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה הרבה התלבטויות על סוג כ. מסך ע"פ כמות הזיכרון שלו. מעניין אותי לדעת כי לא ראיתי התייחסות כמותית (תכלס ירידה ב FPS) לזה בסקירות. כמה באמת משפיע מחסור בזיכרון ובאילו תנאים? האם יכול להיות שכל העניין מנופח הרבה מעבר לחשיבות שלו ורלוונטי רק במקרים ספציפיים מאוד?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום. משהוא יכול להסביר לי למה ההפרש המחירים כזה גדול בין שני הכרטיסים למרות שהביצועים לא כאלה בפערים ענקיים. http://ksp.co.il/?uin=37618 http://ksp.co.il/?uin=34209 תודה מראש (-:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך חדש- רדאון 9800 של ג'יגהקיוב למחשב שלי (פנטיום 4 1300, 384 מגה זיכרון). הכל טוב ויפה עד ש... התקנתי את הדמו של NFS UNDERGROUD, ציפיתי סוף סוף לשחק ברזולוציה גבוהה ואיכות תמונה טובה בלי שמשחקים יקרטעו לי, ואכן היה שיפור מהכרטיס הקודם (לא קשה... היה לי קודם ג'י- פורס 2, 32 מגה...), אבל... ופה האבל הגדול- הכרטיס לא מספק את הסחורה, כיאלו אני משחק למשל בניד פור ספיד על רזולוציה של 1024X768 ועל פירוט הכי גבוהה (אבל ביטלתי כל מיני אפשרויות) והמשחק ממש מקרטע, ואפילו כשהורדתי מלא מהאפשרויות המשחק עדיין לא רץ חלק (למשל לחבר שלי עם FX 5700 זה רץ חלק). אתם מבינים את האבסורד? קניתי כרטיס שסוף סוף אני אהנה במשחקים (ושילמתי עליו 1600 שקל), אבל למרות שאני רואה שי…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תרשמו לי פה חוות דעת על הכרטיס מסך - ATI Radeon 9000 128MB DDR DVI TV-Out OEM Video Card
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות 6800GT ב-1700 שקל או לקנות X800XL ב 2100 שקל האם ההפרש בביצועים שווה את ה400 שקל? מהי החברה הכי מומלצת ל6800GT? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת מה ההבדל בין גרזה של RADEON 128 MB לבין 256 ואם שווה לשלם עוד 100 ש"ח +- כדי לקנות את ה דגם 256 MB?? איפה אני יכול למצוא את המפרט של שני כרטסי מסך אלו (באתר של ATI אין) תודה מראש Lethal_Acid...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס הנ"ל. בכוונה קניתי את הגרסה הזאת שמגיעה עם קירור של זלמן שהבנתי שאמור לקרר יותר טוב ולהיות שקט. אך לא כך הדבר, הכרטיס די רועש במנוחה. אצל עוד מישהו זה כך ? יש לזה פתרון אולי ? ואם אחליט להחזיר אותו, יש למישהו המצלמה לגרסה רגילה של 4850 ששקטה יחסית במנוחה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-