עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bagetrek,

שלום לכולם .. השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC .. כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI . המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע . תודה רבה ..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by _idank_,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אולי זה קשור לפורום משחקים כי זה קורה לי כשאני משחק משחקים אם זה לא קשור לפה תגידו ואני אחליף. בזמן האחרון כששיחקתי כל מיני משחקים המסך לפעמים החליף לי צבעים, ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עבד. אתמול עשיתי פורמט למחשב וחשבתי שזה אולי יפתור כמה מהבעיות אבל זה לא פתר. זאת תמונה מהמשחק rage שניסיתי היום: http://imageshack.us/photo/my-images/80/problemb.png/ מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. X800XL מתוצרת גיגהבייט,5236 ב3DMARK05. משום מה לא מצליח להריץ את דום 3 ROE באיכות מקסיומום,שאני מעלה את רמת הפלטרינג ל16X המשחק מבקש להיכנס ולצאת,שאני חוזר ההגדרות הם של סייפמוד. עכשיו עובד בסדר על איכות ULTRA 1280X1024 הכל עד הסוף חוץ מהפילטרינג של הAA...עצוב

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by NiMo1771,

יש לי מחשב בן שבוע עם כרטיס מסך 6950 של HIS הבעיה שלפעמים במצב מנוחה הכרטיס חם מדי (50 מעלות במקום 37-38) במאמץ המעלות בסדר גמור שמתי לב גם כשהמעלות בסדר (37 בערך) אז הcore clock ב250 אם אני לא טועה ותדר הזכרונות גם נמוך וכשהמעלות גבוהות (50) אז התדר ליבה על 500 קבוע (המקסימום 800) והזכרונות על 1250 (שזה המקסימום), למרות שאין מאמץ על הכרטיס הכל מדובר על מצב מנוחה, במאמץ הכל בסדר מה יכולה להיות הבעיה? למישהו יש את הכרטיס הזה ויכול להגיד לי כמה אחוז המאוורר שלו במנוחה? שלי 24%-27% במנוחה, אולי זה נמוך מדי? (למרות שככה זה בא מהמפעל אז זה נשמע לי קצת מוזר) תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by gtx980sli,

שלום יש לי כרטיס מסך R9 290 יש לי גם כרטיס ישן 9600GT של נוידיה האם אני יוכל לשלב את שניהם אחרי שDIRCTX 12 יצא? ואז הPHYSX ירוץ בצורה נורמלית ( אם הנוידיה יריץ רק PHYSX ולא את הגרפיקה אז הוא יוכל להתמודד איתו יופי) מה נראה לכם יקרה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pooowa,

אוקי, כבר הומלץ לי פה על איזה כרטיס מסך ללכת, TI4200 ואני עדיין יכול, אבל עניין ה- DX9 קורץ לי מאוד וגורם לי לפזול לכיוון ה- 5600. איך הביצועים שלו יחסית ל-TI? בכללי הוא שווה? או שיש אפשרות אחרת, לחסוך ולשחק עם ה- FX5200 במשך חצי שנה- שנה ואז כשיהיה יותר כסף לקנות משהו חדש ויותר רציני. אני ממש אובד עצות. :-\

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by rank,

יש לי היום את הX1950 PRO ואני רוצה לשדרג את זה ל4870 512MB . עכשיו זה הבעיה אני שמעתי כמה תגובות על זה שהכרטיס נתקע בכמה משחקים (המשחק נעצר) . זה סתם שמועות או שזה באמת קורה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by polkmen,

אני קונה מחשב חדש שישמש 60% עיצוב תלת מימד ( solid works , studio max) ו40% משחקים. המסך יהיה 22 או 20 אינץ. צריך 512MB? האם כרטיס QUADRO FX560 יהיה טוב למשחקים? בקיצור,איזה כרטיס מסך כדאי לצרכים שלי מבחינת יחס מחיר/ביצועים? התקציב הוא 1000 ש"ח. אציין שאני רק מתחיל בתוכנות העיצוב. תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מרכיב עכשיו מחשב חדש, ואני מתבלט לגבי כרטיסי מסך. ככל הנראה אני אלך על 1080Ti, ועכשיו נשאלת השאלה *איזה* 1080Ti. ממה שהצלחתי להבין - יש 3 הבדלים: 1. החברה שמייצרת 2. מהירות שעון 3. אביזרי קירור המגיעים עם הכרטיס מה ש*לא* הצלחתי להבין זה האם ההבדלים משמעותיים ועד כמה הם מיתרגמים להשפעות מורגשות - האם יש הבדל משמעותי באמינות בין החברות (אם כן, מי "יותר נחשב")? - האם ההבדלים במהירויות שעון מורגשים בFPSים? - האם יש סיכוי שקירור "פשוט" של 3 מאווררים יאכזב אותי? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC באופן עצמאי) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות סדר! תודה!

10. שלום, יש ברשותי כרטיס מסך מהסוג: GIGABYTE GEFORCE 8800GT 2.0 512MB GDDR3 CPU: INTEL Q6600 אני מעוניין להריץ את כל המשחקים האחרונים באיכות הגבוהה ביותר (צריך להגיד שגם עם ה 8800GT אני מסוגל לכך פחות או יותר) מה אתם הייתם ממליצים? GALAXY GEFORCE GTX560 TI 1GB 256BIT DDR5 D.DVI/M.HDMI או ATI VTX3D 6850 X-EDITION 1GB DDR5 VGA/ HDMI / DVI או להסתפק בנאמר Gigabyte GeForce GT43 אשמח לשמוע המלצות

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dr.combina,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מפרט : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41TM-P33 צ'יפסט G41 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz ברצוני להוסיף כרטיס מסך משהו טוב, בתקציב של עד 400 שקל שיוכל להריץ משחקים בסגנון GTA IV או MAFIA 2 (אם זה אפשרי ).. תודה לעוזרים, שנה טובה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Screw_Master,

אני אישית הולך לקחת X1900XT 512 , אבל לכל אלה שמתלבטים , נראה מה אחרים חושבים , קדימה להצביע

14. Started by Born2Kill,

שלום אנשים יקרים, אני כבר כמה שנים לא מעודכן ממש במה שקורה בעולם החומרה. אשמח לשאול... האם יש כזה "חייה" 'Graphic Streaming'? ממממ... יש לי מחשב נייד עם כרטיס גרפי לא חזק ואשמח לדעת אם יש שירות בתשלום שאפשר לעשות מנוי ואתה יכול לשחק על גרפיקה גבוהה ללא בעיה. נראה לי שמעתי על דבר כזה בעבר. אשמח לדעת איפה זה נמצא כרגע.

15. Started by BeNzZy-BoY,

בבקשה תרשמו לי פה חוות דעת על הכרטיס מסך - ATI Radeon 9000 128MB DDR DVI TV-Out OEM Video Card

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום.. =] יש למישהו את הדרייבר החדש ביותר של 7600GT? בבקשה, ואם אתם מתכוונים להתחיל להגיד "תחפש בעצמך" אז אני מבקש לא להגיב, אני דיי גרוע באנגלית ואני ממש מתקשה בזה ואני מעדיף שמישהו שיותר מבין בעניין יתן לי.... תודה ענקית מראש..

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by znz,

למי שלא מכיר את החברה אז מדובר בחברה איכותית מאוד(מאוד!)viewsonic על המסכים שלה יש שלוש שנים אחריות-כרגע אני נכנס לשנה החמישית שלי על סידרה מקצועית(CRT) הנ"ל נכתב אחרי שקראתי המון הודעות על viewsonic, אני ממליץ בחום. לגבי LCD מסך שאני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך-שימוש: גרפיקה, אנימציה, סרטים ומשחקים VP191b 19 אינצ' בדגם הזה ישנו בלבול ואני לא מבין למה-בחנויות בארץ הוא מופיע כ 20ms בעוד שהמסך הוא 8ms Response Time 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black, typ) שלחתי שאלה לחברה בנושא ה-20ms שמופיע בפרט למעלה זאת אחרי שנציג החברה בחו"ל עומד על זה שמסך הוא 8ms ולא שום דבר אחר העדכן אותכם ברגע שיחזרו אלי בתשובה סופית הנציגות ו או חנויות בארץ מחזיקים נתונים שונים …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by nec_000,

בשקט בשקט AMD ממשיכה לזחול חזק קדימה, יותר מהר ממתחרותיה בתעשיה ובאופן משמעותי. מחברה שבקושי גירדה מכירות שנתיות של 4 מיליארד דולר בשנה 2016 שנת השפל שלה, חברה שהיתה בהפסד כרוני מובנה ולא הצליחה להרוויח מאומה, מצב לא פשוט שאם היה ממשיך הלאה, עלול היה להביא עד כדי מחיקתה מקיום, אז הנה היום כמעט 5 שנים לאחר מכן והמהפכה שהיא עברה, עת הפכה לחברה שלא רק מוכרת מעל 10 מיליארד דולר בשנה, אלא לחברה שמרוויחה והרבה - 44% מהמחזור מכירות. מהפכה זה understatement. נכון בעת הזו יהיה לבצע השוואה שלה לאחת המתחרות היותר קרובות אליה מבחינת גודל, אשר נמדד בהיקף מכירות שנתי (כ- 10 מיליארד דולר סדר גודל) ובכמות העובדים (כ- עשרת אלפים). לה…

19. מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. מי יכול לעזור למצוא דרייבר לוינדוז 8 לכרטיס הזה? (ואולי גם דרייבר למוניטור) תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Moty_p,

מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום, מקווה להצלחה. אני עומד לרכוש כרטיס מסך יד שניה (X800PRO של POWERCOLOR ב-200ש"ח) איך אני יכול לבדוק האם הוא תקין לחלוטין ? אשמח לעזרה, DAVID

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nadster,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך בזמן הקרוב והרבה זמן לא עקבתי אחרי הכרטיסים החדשים ומה יותר משתלם ע"פי המחיר, תקציב:עד 1000 ש"ח שימוש גיימינג, (בעיקר GTA 5). מפרט: מעבד: Intel Core i5 3550 3.3 Ghz 6mb L3 לוח אם: Asus P8H61-M LE USB 3 DDR3 1333 PCI-E זכרון מחשב: 8 GB מסך: (Dell U2414h (1920x1080 מארז: Sharkoon T9 ס"כ: Antec Basiq 550W Active PFC כרטיס מסך נוכחי שאני רוצה להחליף : Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ההתלבטות כרגע היא בין [h=1]כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E[/h]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by kipi25,

שלום, מה ההבדלים העיקריים (חוץ מהמחיר) בין שני הכרטיסי מסך הללו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14969 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5785 איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים?

24. כותרת.. אם אפשר גם קישור

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Epidem,

2 כרטיסים למי שתהה. ניסיתי לחפש בגוגל תשובה לזה אך יש הרבה שטוענים שספק 600W איכותי מספיק, ויש כאלה שאומרים שצריך לפחות 750W. אני לא מתכנן לעשות להם OC ולשום חלק במערכת בעצם, אני מתכוון לבנות מחשב עם מעבד 6600K לשים בו את 2 ה460 האלה ולחכות שיצאו כרטיסי הPASCAL של נוידיה יצאו ורק אז אתעסק בOC. היה אצל חבר 2 כרטיסים כאלה זרוקים בצד חשבתי לעשות מהם משהו מועיל... ועוד שאלה, שלא אצטרך לפתוח אשכול נוסף בהמשך, יש אפשרות להפעיל ולחבר למעבד הגרפי המובנה של אינטל מסך במקביל? ככה שהוא יעבוד ולא ימשוך כוח עיבוד מהכרטיסים?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים