עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gimel,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 למי שרוצה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Hellcat,

או קיי אז אני כותב את המדריך הזה בגלל שביקשו ממני... אני אסביר לכם בדיוק איך לפתוח את ה 16 צינורות וכל העניין הזה של האובר קלוק. טוב אז דבר ראשון אתם צריכים לראות אם הכרטיס שלכם מסוגל לעשות את פתיחת הצינורות: אז בואו נבין למה אתם יכולים לעשות את זה קודם! הכרטיס המאוד ספציפי הזה של Sapphire X800GTO2 בא עם הציפ R480 שנימצא גם בX850XT ו X850XTPE ולכן בלי חסימת צינורות (ככה הוא בא מהחברה) הוא יכול להגיע ל 16 צינורות ואז רק נישאר האובר קלוק! או קיי בתמונה הזאת אתם יכולים לראות את הF שמסומן באדום. אם גם אצלכם זה ככה... אתם יכולים להמשיך איתי הלאה אם לא... חבל מאוד... אנחנו נפרדים ממכם עכשיו תהנו יש לכם כרטיס ממש לא רע בכל זאת. מכן אני לא לוקח אחריות על מש שהיה עם הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס קורס במשחקים איזה תוכנה מאמצת את הכרטיס מסך ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tzr84,

ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 איך הוא? נחשב לכרטיס טוב? העלות שלו 400 שקל בערך... לאיזה כרטיס הוא מקביל בערך היום של nvidia ואיך הוא לעומת 4850 או ה9800?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קניתי את ה6950 של SAPPHIRE שיש לו ביוס כפול:http://www.tms.co.il/product/11016 הזזתי את הכפתור וזה פתח את השיידרים אבל נשאר עם הקלוקים והמתח והBANDWIDTH והPIXELFILLRATE של 6950. אני משתמש בTRIXX לאוברקלוק ולהעלאת מתח,העליתי את הקלוקים ל880\1375 ואת המתח ל1.170 ואז הBANDWIDTH והPIXELFILLRATE עלו לכאלה של 6970. אחרי חצי שעה של משחק בBF3 נחצה לי המסך ל2 וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,זה קרה גם עם קלוקים של840\1300 ומתח של 1.150 בBF3 וגם בSYNDICATE..והקטע הוא שגם אחרי שאני סוגר את המשחק גם השולחן עבודה עדיין חצוי,ככה שאני צריך לעשות ריסטרט כל פעם שזה קורה כדי שזה יסתדר... מה הבעיה פה? זה נחשב לארטיפקט בכלל? בעיית יציבות? הוא לא אמור בכלל להחזיק את הקלוקים האלה על מתח של 1.150? תו…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by newz,

אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם המפרט שלי הוא כנ"ל : p3 1000 512 ram samsung asus cusl 2 leadtek ti4200 128mb winxp sp1 וכמה קשיחים שונים ,די וי די , וכל הפיצ"עפקס ... בכל אופן ... איך שהרכבתי את הכרטיס הייתי חייב לעשות לעצמי את הבדיקה ... (לפני זה היה לי כרטיס עלוב ביותר - gf2 32mb מהפשוטים ביותר - קיבלתי ציון של פחות מ 1000 שתבינו) בכל אופן ... אחרי הבדיקה וללא טוויקינג כלשהוא ...אוברקלוקינג לכרטיס\מעבד או כל דבר אחר ... קיבלתי ציון של קצת פחות מ6000 זה הגיוני ? זה בסדר ? אשמח לשמוע ציונים של מערכות דומות ...

10. Started by RedLion,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש- רדאון 9800 של ג'יגהקיוב למחשב שלי (פנטיום 4 1300, 384 מגה זיכרון). הכל טוב ויפה עד ש... התקנתי את הדמו של NFS UNDERGROUD, ציפיתי סוף סוף לשחק ברזולוציה גבוהה ואיכות תמונה טובה בלי שמשחקים יקרטעו לי, ואכן היה שיפור מהכרטיס הקודם (לא קשה... היה לי קודם ג'י- פורס 2, 32 מגה...), אבל... ופה האבל הגדול- הכרטיס לא מספק את הסחורה, כיאלו אני משחק למשל בניד פור ספיד על רזולוציה של 1024X768 ועל פירוט הכי גבוהה (אבל ביטלתי כל מיני אפשרויות) והמשחק ממש מקרטע, ואפילו כשהורדתי מלא מהאפשרויות המשחק עדיין לא רץ חלק (למשל לחבר שלי עם FX 5700 זה רץ חלק). אתם מבינים את האבסורד? קניתי כרטיס שסוף סוף אני אהנה במשחקים (ושילמתי עליו 1600 שקל), אבל למרות שאני רואה שי…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ממתינים לרמת ביצועים גראפיים משופרת משמעותית במחשב הנייד הבא שלכם, בתוספת תג מחיר סביר? כנראה שתצטרכו להמתין לחודש ינואר לכתבה

12. Started by nisimm,

שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק? ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ZoreK_ZetiM,

אז ככה....יש לי לוח אם ECS P4VXASD2....ישן.... קניתי את ה-Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP אמרו לי שאני צריך ספק כח אחר...קניתי את ה-HEC 475VD-T 2 fan התקנתי את הספק....הכל טוב התקנתי את הכרטיס מסך...וזה לא עובד (הכרטיס עובד...המאוורר זז).המסך כאילו לא מקבל אות... יכול להיות שהלוח אם שלי ישן מידי???

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מפרט המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: DualCore Intel Pentium E5400, 2700 MHz זיכרון: 2048 מגה (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ספק כוח: Huntkey CP-400HP V2.3 מסך LCD מרובע ברזולוצייה מקסימלית של 1280x1024 לפרטים נוספים על המפרט שלי, לחצו על התגית "מפרט מחשב" בפינה הימנית של ההודעה שלי, או כנסו לפרופיל שלי. השימושים העיקריים שלי במחשב שלי שתלויים ביחידה/כרטיס הגרפית/ים: צפייה בסרטוני יוטיוב (לפעמים ברזולוצייה המקסימלית שהם), משחקים ישנים של דוס (דרך דוסבוקס) אן משחקי חלונות קטנים יחסית (Airxonix, Icytower, Windig, Digger XP ובעיקר משחקי נוסטלגיה), Final Doom וכ"ו (המשחק הבאמת רציני היחיד שאני משחק בו הוא דום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine על הגדרות מקסימליות […

16. Started by sanchouz,

שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לGTX470 או GTX480 השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיס הזה? אם לא, אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים מקסימום 1500 ש''ח

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך הכרטיסים: Ge Force gt 440 או Ge Force gt 430 או בכלל משהו אחר אבל רק Nvidia מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואוברקלוקינג ומחיר תודה לכל מי שעוזר. בבקשה תגובות.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:12:55 בבקשה מישהו??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית (2011) והכרטיס מסך שווק חיים, ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך "חדש" שיתאים למפרט הקיים מעבד : intel core i5 2500k 3.3ghz 6MB l3 cash s1155 לוח אם: gigabyte ga-p67a ud3 (lg1155 core i3/i5/i7, intel p67, ddr3 1333, 2xPCI-E) זיכרון פנימי : 12GB (שדרוג) הארדיסק : samsung evo 850 (שדרוג ל-ssd) כרטיס מסך GeForce GTX470 HAWK 1280MB GDDR5 (R.I.P) תקציב פתוח אך מאוד חשוב לי לא לקנות כרטיס מסך עם ביצועים שהמעבד לא יכול לעמוד בה (לשם הדוגמה) משחקים מועדף FIFA 16, ו- assassin crred כל הסדרה תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shimon070,

היי חברים, מישהו יודע אם יש מישהו בארץ שמוכר את הכרטיס המקורי? (מבלי כל הOC)

20. http://displaysbysony.com/displayb2b/model.jsp?pCode=&pModelId=594&pMenu=Specs רציתי לשמוע כל דעה על מסך זה... אולי למישהו היה נסיון איתו... תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי אנשים.. אני בצרה! נישרף לי הכרטיס מסך.. הוא היה GEFORCE 6200. חשבתי לעצמי שהרי עוד כמה חודשים בודדים יהיה כבר כרטיס DX10 אז בינתיים אני אקנה כרטיס מסך זול שיחזיק אותי עד אז....... וכשיהיה DX10 אז אני כבר אקנה מחשב חדש וגם כרטיס מסך חדש. המקסימום תקציב שלי לכרטיס מסך DX10 הוא 1000 שקל. הכרטיס מסך החדש שקניתי הוא GEFORCE 5200 64BIT והוא ממש לא משהו.. לא היה לי יותר מידי זמן לחשוב על זה כי הייתי צריך שיהיה לי מחשב עובד. התקנתי את הגירסא הכי עדכנית שלו מהאינטרנט.. וחצי מהמשחקים הטובים במחשב לא עובדים. אחד המשחקים שיצא בשנת 2006 זז ממש ממש לאט שאיאפשר לשחק נורמלי (וזה אחרי שהגדרתי את הגדרות הוידיאו הכי נמוכות).. קיצור אני מאוכזב מהכרטיס חשבתי שיתן לי קצת יותר. וגם לא שמתי …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rankomemy,

אהלן חברים. חיפשתי באתר איזכור לכרטיס הנ"ל ולא מצאתי. מישהו יודע מתי יושק בארץ,ואם כן האם כדאי לחכות? הוא נראה מאוד אטרקטיבי. שימושי HTPC. http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/ati-radeon-hd-5670-overview/Pages/ati-radeon-hd-5670-overview.aspx

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ערב טוב לכולם ותודה מראש לאלו שיעזרו . עקב בעיות חוזרות ונשנות בכרטיס המסך שלי (כרטיס מאוד פשוט שכל הזמן עושה בעיות) החלטתי שנמאס ואני אשדרג אותו לכרטיס יותר נורמלי שיאפשר לי שימוש יותר נוח (אני מודע שאני אצטרך כנראה גם ספק חדש מכיוון שהספק שלי ג'נרי). החומרה הקיימת - (בערך , אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס כרגע לא מעביר סיגנל למסך אז אין לי אפשרות להעלות WIN7) מעבד: Q9400 זיכרון : 2X2GB 800Mhz DDR 2 ספק : 300W EZCOOL כרטיס מסך :NVIDIA 9400GT לוח אם :לא זוכר בדיוק ,שקר כלשהוא של MSI מסך:סמסונג 23" (לא זוכר את הסדרה) רזולוציה מקסימלית 1680x1050 אני חושב מארז : MID TOWER ( 410 x 190 x 450) בגדול אני מכוון לאיזור ה1500 ש"ח כולל הספק והעבודה .אני גר בחיפה אז נא לקחת בחשבון …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by T-Flash,

את המפרט הטכני של שתי הליבות אתם כבר יודעים, אבל עד עכשיו לא ידענו למה באמת מסוגלות הליבות. האתר HKE PC פרסם בנצ'מארקים ראישוניים לשני הליבות. RV570XT (שאמור לקחת את המקום של X1900GT) מראה ב-10% יותר ביצועים מ 7800GTX512M ומ X1800XT512M. להתחשב בזה שהכרטיס יתומכר במחיר זול יחסית (בסביבות ה 1500-2000) הכרטיס דיי חזק. הבא בתור זה ה RV570XL (שכנראה אמור להלחיף את X1800XL) מראה ב 20% יותר ביצועים מ X1800XL ו 7800GT. זוהי הליבה המוגבלת של RV570XT, הקלוקים נמוכים יותר. קצת קשה לחזות את המחיר של הכרטיס, אבל מה שבטוח שהכרטיס יעלה פחות בצורה משמעתית מ RV570XT. ולבסוף, RV560 (שכנראה יחליף את ה X1800GTO) מראה ב 40% יותר ביצועים מ 6800GS. מוזר שכרטיס 128BIT יחליף כרטיס…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.