עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז הנה תהנו לנועה מחשבים יש כבר את הכרטיס הזה החברה מציעה להגיע ל-560mhz אבל זה תלוי במצב מערכת אז הנה הלינק תהנו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4219

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Jook,

אני בדרכי לקנות מחר (יותר נכון לקבל) את כרטיס המסך הבא: GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP כמובן אני מתכנן לו-OC ורציתי לדעת האם המאוורר שיש עליו מספיק טוב, ואיזה יחידות קירור לקנות ועל מה אתם ממליצים לעשות כדי לקרר את המותק הזה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. נתקלתי בסירטון מהיום של ליינוס. נוידיה שיחררה טכנולוגיה חדשה מבווסת AI שעושה שימוש בליבות RTX כדי לסנן רעשי רקע. מסתבר שזה גם עובד. סרטון משעשע ושווה צפיה.

5. Started by BeNzZy-BoY,

בבקשה תרשמו לי פה חוות דעת על הכרטיס מסך - ATI Radeon 9000 128MB DDR DVI TV-Out OEM Video Card

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מרכיב עכשיו מחשב חדש, ואני מתבלט לגבי כרטיסי מסך. ככל הנראה אני אלך על 1080Ti, ועכשיו נשאלת השאלה *איזה* 1080Ti. ממה שהצלחתי להבין - יש 3 הבדלים: 1. החברה שמייצרת 2. מהירות שעון 3. אביזרי קירור המגיעים עם הכרטיס מה ש*לא* הצלחתי להבין זה האם ההבדלים משמעותיים ועד כמה הם מיתרגמים להשפעות מורגשות - האם יש הבדל משמעותי באמינות בין החברות (אם כן, מי "יותר נחשב")? - האם ההבדלים במהירויות שעון מורגשים בFPSים? - האם יש סיכוי שקירור "פשוט" של 3 מאווררים יאכזב אותי? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC באופן עצמאי) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות סדר! תודה!

7. Started by blabla2002,

לפי שמועות שהגיעו לTheinq נוידיה לא תשחרר את ה7800ultra אבל תוציא 7800gtx עם 512 מגה ומהירויות מטורפות של550mhz לליבה ומהירות משוגעת של 1800mhz לזיכרון, כנראה נוידיה הרגישה מאוימת מה1500mhz של ati. כדי להגיע למהירות כזאת השתמשה נווידיה בזיכרון חדש של סמסנוג שפרטים אפשר לראות פה http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/GDDR3SDRAM/512Mbit/K4J52324QC/K4J52324QC.htm בנוסף כנראה הקירור ישתנה בשביל להשאיר את הליבה קרה לקירור של שני סלוטים. http://www.theinquirer.net/?article=27368

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8800GTS ואני מתלבט בין החברות. רציתי לשאול האם יש איזה ביקורות שונות בין החברות וגם מישהו יודע איזה בנדל בה עם כל כרטיס? האם כדאי לשלם 200 שקל יותר על EVG מ-LEADTEK\GIGABYTE וכו'? אני צריך לבצע את ההזמנה כבר מחר בבוקר אז אשמח אם תוכלו לספק לי כמה שיותר מידע. בנוסף אני רוכש בחנות מסויימת ומקבל מחיר ספק ולכן אני לא יכול לדוגמא לרכוש בחנות שנראת לכם יותר זולה והפרשים קטנים בין החברות השונות. תודה רבה ובכבוד רב, אני מודה לכם מכל הלב בשם כל צוות העובדים וההנהלה.... מתנות לחגים נשלח כבר בדואר. חג שמח.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by nec_000,

בשקט בשקט AMD ממשיכה לזחול חזק קדימה, יותר מהר ממתחרותיה בתעשיה ובאופן משמעותי. מחברה שבקושי גירדה מכירות שנתיות של 4 מיליארד דולר בשנה 2016 שנת השפל שלה, חברה שהיתה בהפסד כרוני מובנה ולא הצליחה להרוויח מאומה, מצב לא פשוט שאם היה ממשיך הלאה, עלול היה להביא עד כדי מחיקתה מקיום, אז הנה היום כמעט 5 שנים לאחר מכן והמהפכה שהיא עברה, עת הפכה לחברה שלא רק מוכרת מעל 10 מיליארד דולר בשנה, אלא לחברה שמרוויחה והרבה - 44% מהמחזור מכירות. מהפכה זה understatement. נכון בעת הזו יהיה לבצע השוואה שלה לאחת המתחרות היותר קרובות אליה מבחינת גודל, אשר נמדד בהיקף מכירות שנתי (כ- 10 מיליארד דולר סדר גודל) ובכמות העובדים (כ- עשרת אלפים). לה…

10. קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by morans,

שלום, אני מחפשת כרטיס מסך בתקציב של 300 עד 350 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים פשוטים ולא יותר מזה. אני מתלבטת בין שני כרטיסים: האחד: 8600GT magic 512MB GDDR2 (asus) השני: HD 3650 512 MB GDDR2 (Sapphire) שניהם Pci-express שזה מה שאני צריכה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על שניהם ומה עדיף מבינהם. או אם בכלל יש לכם הצעות נוספות בתקציב הזה בתודה, מורן.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היצרנית הטאיוואנית היא הראשונה שמציגה דגם חסכוני במיוחד של כרטיס המסך, אשר מקבל את כל ההספק לו הוא זקוק מחיבור ה-PCI-Express שלו, ויוכל לסייע לשדרוג מערכות מחשב קומפקטיות במיוחד בזמן שההמתנה מורטת העצבים לדור כרטיסי המסך החדש והחדיש ממשיכה ונמתחת לה קצת מעבר למשוער, נראה שהיצרניות בשוק עומלות קשה בכדי להפיק את המקסימום האפשרי מהחומרה אשר זמינה בשוק בדור הנוכחי – והפעם זה בא לידי ביטוי ב-GeForce GTX 950-2G של אסוס, אשר מציע את כל מה שתקבלו בכרטיס GTX 950 סטנדרטי, אך במעטפת תרמית מופחתת של 75 וואט (או קצת פחות), אשר מאפשרת לו לפעול אך ורק בהתבסס על חיבור ה-PCI-Express, ללא צורך בחיבור 6 פינים חיצוני מספק הכח. עבור גיימרים שבונים את המערכות שלהם בעצמם הדגם החדש (כמ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי לידי מחירון של גיגהבייט שכולל בתוכו את ה איקס 600 החדש הפרו והאקס טי כיום יש לי ר8500 128 וכוון שממש מחרתיים אני בן 26 זו הזדמנות מצוינת לבקש כרטיס מה אתם ממליצים האם הוא שווה קניה יש פה גם איקס 300 מה אתם ממליצים????? (המחירים אינם כוללים מעמ) $ 93 TV, 64BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X300SE 128MB DDR $ 117 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X300LE 128MB DDR $ 159 TV, 128BIT, DVI, PCI EXPRES X16 X600PRO 128MB DDR $ 222 TV, 128BIT, DVI, VIVO, PCI EXP X16 X600XT 128MB DDR

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DJO,

היה אצלי חבר היום שטען שהוא יכול לעשות שיהיה לי 99 FPS ב CS (שזה הכי הרבה), אני עם ה GF2MX שלי על P2 350 דיי פיקפקתי בו, אני משחק על 1024X768 וה FPS נע בין 20-60. בקיצור, הוא נכנס למאפיינים של הכרטיס מסך, הגדרות OpenGL ושם בחר להשבית את הסנכרון אנכי, אחר כך הוא נכנס ל HL ובאמת היה לי FPS יותר גבוה. מצד שני יש לי את הרושם שזה נראה מכוער יותר וגם שזה קופץ לפעמים.. מישהו יודע להסביר על זה יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן, רציתי לדעת מה ההבדל בין Sapphire, Gigabyte, ASUS, HIS, XTX מבחינת הכרטיס 4850 של ATI? ראיתי את הביקורת הזאת: שמשבכת מאד את הכרטיס, אבל שם נראה שהם מסקרים דווקא את HIS, ובקטלוג של החנות TMS&FOX למשל, הכרטיס הוא של גיגהבייט, ונראה מאד מאד שונה, לא דק ועם מאוורר שנראה שונה. ( http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1484 ). רציתי לדעת אם מדובר על אותו כרטיס בהפצה שונה, ומה ההבדלים בינהם אם יש כאלה. כמו כן, האם הכרטיס הזה משתלם לקניה במחשב חדש שאני מתכוון לקנות מבחינת איכותו ותמורה למחיר, והאם הוא יחזיק זמן במשחק עם משחקים חדשים שעתידים לצאת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nirorlev,

שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by House M.D.,

מה אומר הנתון FLOPS בכרטיסי מסך? עשיתי השוואה ב gpureview.com בין כרטיס HD4770 לבין 9800GTX+ ול9800 יש 470GFLOPS ולHD4770 יש 960 GFLOPS האם הנתון הזה משפיע בצורה רצינית על הביצועים של הכרטיס? כי לכרטיס של amd יש פי 2...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. אז כמו בכותרת ואם לא הבנתם אז יחיד אני לא רוצה SLI/CFX. מה אתם אומרים על זה:Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version זה המפרט שלי: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪954 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX - לרוכשי מערכת מחשב! ₪1428 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪736 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי ₪400 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) - 7 FANS w/o PSU ₪792 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W Active PFC 62A/12V Single Rail SS-750AT ₪575 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1T…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by THL,

החלטתי ללכת על הפאנץ' העיצובי.. אני מחפש מסך שחור.. למישהו יש פה מושג איזה דגמים אני יכול למצוא של מסכים שחורים 19" שטוחים (CRT) ..ועדיפות לטרינטרון תודה !! (מכיר רק IBM P97/IBM G96 וגם לסוני אמורים להיות)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by zoyaniv,

קראתי פעם שהטכנולוגיה הזאת אמורה להחליף את ה LCD להיות טובה יותר אמינה יותר וזולה יותר מאז לא שמעתי שום דבר על זה זה מתקדם? זה יכנס בקרוב? מישהו מכיר בכלל?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by NiMo1771,

יש לי מחשב בן שבוע עם כרטיס מסך 6950 של HIS הבעיה שלפעמים במצב מנוחה הכרטיס חם מדי (50 מעלות במקום 37-38) במאמץ המעלות בסדר גמור שמתי לב גם כשהמעלות בסדר (37 בערך) אז הcore clock ב250 אם אני לא טועה ותדר הזכרונות גם נמוך וכשהמעלות גבוהות (50) אז התדר ליבה על 500 קבוע (המקסימום 800) והזכרונות על 1250 (שזה המקסימום), למרות שאין מאמץ על הכרטיס הכל מדובר על מצב מנוחה, במאמץ הכל בסדר מה יכולה להיות הבעיה? למישהו יש את הכרטיס הזה ויכול להגיד לי כמה אחוז המאוורר שלו במנוחה? שלי 24%-27% במנוחה, אולי זה נמוך מדי? (למרות שככה זה בא מהמפעל אז זה נשמע לי קצת מוזר) תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

היי... רציתי לדעת מה ההבדל בין גרזה של RADEON 128 MB לבין 256 ואם שווה לשלם עוד 100 ש"ח +- כדי לקנות את ה דגם 256 MB?? איפה אני יכול למצוא את המפרט של שני כרטסי מסך אלו (באתר של ATI אין) תודה מראש Lethal_Acid...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by omer672,

אני בונה מחשב חדש ואני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך (שאר החומרה תומכת). אני מתכוון לעשות OC להם, הולך לשחק על 1080P. ההתלבטות היא בין 7970/7950/7870XT. המחיר הוא פחות בעייתי, אבל רוצה לקבל מקסימום תמורה לכסף שלי. שמעתי של 7950 יכול לבצע כמעט טוב כמו 7970 אחרי OC. 7870XT : http://www.tms.co.il/product/12377 7950: http://www.tms.co.il/product/12328 7970: http://www.tms.co.il/product/11192

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by znz,

למי שלא מכיר את החברה אז מדובר בחברה איכותית מאוד(מאוד!)viewsonic על המסכים שלה יש שלוש שנים אחריות-כרגע אני נכנס לשנה החמישית שלי על סידרה מקצועית(CRT) הנ"ל נכתב אחרי שקראתי המון הודעות על viewsonic, אני ממליץ בחום. לגבי LCD מסך שאני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך-שימוש: גרפיקה, אנימציה, סרטים ומשחקים VP191b 19 אינצ' בדגם הזה ישנו בלבול ואני לא מבין למה-בחנויות בארץ הוא מופיע כ 20ms בעוד שהמסך הוא 8ms Response Time 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black, typ) שלחתי שאלה לחברה בנושא ה-20ms שמופיע בפרט למעלה זאת אחרי שנציג החברה בחו"ל עומד על זה שמסך הוא 8ms ולא שום דבר אחר העדכן אותכם ברגע שיחזרו אלי בתשובה סופית הנציגות ו או חנויות בארץ מחזיקים נתונים שונים …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים