עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לחבר שלי ואני יש ויכוח עם אפשר להחילף כרטיס מסך או אי אפשר אז תגיבו בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. X800XL מתוצרת גיגהבייט,5236 ב3DMARK05. משום מה לא מצליח להריץ את דום 3 ROE באיכות מקסיומום,שאני מעלה את רמת הפלטרינג ל16X המשחק מבקש להיכנס ולצאת,שאני חוזר ההגדרות הם של סייפמוד. עכשיו עובד בסדר על איכות ULTRA 1280X1024 הכל עד הסוף חוץ מהפילטרינג של הAA...עצוב

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by soft40,

היי חברים לא פתחתי דיון כבר הרבה זמן , מחשב אשר כרגע בבעלותי בצבע לבן עם אלמנטים שחורים. לצורך כך רכשתי כרטיס של ASUS 1070 OC DUAL חדש היחידי הלבן שמצאתי המפרט: מארז ENERMAX כולל חלון 3 מאווררים 120 מ"מ , סידור כאבלים אולטימטיבי ספק ENERMAX 500W לוח GIGABYTE M150 DDR4 זיכרון FURY 16GB DDR4 2133 בסטיק אחד SSD 120 ו HDD 1 TB מעבד I5 6500 רגיל קרור ALPINE 11 (לא עובר 40C במאמץ) היו לי בעבר שני כרטיסים של נוודיה 1070 G1 GIGABYTE ASUS STRIX OC שניהם לא עברו את ה 73 מעלות כאשר האסוס בקושי טרח להפעיל את המאווררים. הכרטיס הנוכחי DUAL, מגיע ל 80C עם BOOST מקורי מהמפעל ל 1962 MHZ …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. ערב טוב לכולם ותודה מראש לאלו שיעזרו . עקב בעיות חוזרות ונשנות בכרטיס המסך שלי (כרטיס מאוד פשוט שכל הזמן עושה בעיות) החלטתי שנמאס ואני אשדרג אותו לכרטיס יותר נורמלי שיאפשר לי שימוש יותר נוח (אני מודע שאני אצטרך כנראה גם ספק חדש מכיוון שהספק שלי ג'נרי). החומרה הקיימת - (בערך , אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס כרגע לא מעביר סיגנל למסך אז אין לי אפשרות להעלות WIN7) מעבד: Q9400 זיכרון : 2X2GB 800Mhz DDR 2 ספק : 300W EZCOOL כרטיס מסך :NVIDIA 9400GT לוח אם :לא זוכר בדיוק ,שקר כלשהוא של MSI מסך:סמסונג 23" (לא זוכר את הסדרה) רזולוציה מקסימלית 1680x1050 אני חושב מארז : MID TOWER ( 410 x 190 x 450) בגדול אני מכוון לאיזור ה1500 ש"ח כולל הספק והעבודה .אני גר בחיפה אז נא לקחת בחשבון …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, בעקבות חזרתו של המשחק warcraft 3 reforged, אני זקוק לכרטיס מסך טוב שיידע להריץ את זה. כרגע עוד לא יודעים איזה מפרט מבקש המשחק אבל ככל הנראה זה המקסימום שצריך: - Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better - NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better - 4GB RAM המחשב שיש לי: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 לוח אם Seasonic 550W RT 80+GOLD ספק כוח Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי ולדרישות המשחק? שימו לו שדרישות המשחק הם על המקסימום אומנם המעבד חלש אבל עובד…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by VolTAge,

אוקיי, יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בערך ( קנית אותו באפריל 2001 ), ועכשיו המשחקים מתחילים לקרטע.. המחשב שלי דיי דפוק, אני קורבן לעשיקה.. :'( אז הנה הנתונים. CPU: PIII 1000 Motherboard: Lucky Star 6VA693A Memory : 256 SDRAM Generic Video Card: G-Force 2 MX 200 עכשיו הבעיה שלי היא האם כדי לי להשקיע עכשיו ב G-Force 4 Ti 4200, או לחכות חצי שנה ולקנות כבר מחשב חדש.. תיכנסו ותבדקו את הנתונים של הלוח אם, כי לפי מה שכתוב שם ה AGP יכול לפעול מקסימום ב 1x, אז מה כדי לדעתכם ? :-X

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shai82,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס הנ"ל. בכוונה קניתי את הגרסה הזאת שמגיעה עם קירור של זלמן שהבנתי שאמור לקרר יותר טוב ולהיות שקט. אך לא כך הדבר, הכרטיס די רועש במנוחה. אצל עוד מישהו זה כך ? יש לזה פתרון אולי ? ואם אחליט להחזיר אותו, יש למישהו המצלמה לגרסה רגילה של 4850 ששקטה יחסית במנוחה. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הלכתי לאתר של אן בידיה וראיתי את האפשרות של ניתוח הכרטיס מסך והשוואתו לכרטיסים אחרים מבית אן בידיה. הכרטיס שלי הוא Leadtek GeForce 4 TI 4200 128 MB. זה מה שקיבלתי: הכרטיס רץ באובר קלוקינג של 305/551.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by SubX,

חבר שלי הביא לי לבדוק את הTNT2 שלו ולשים לו גופי קירור ולעשות לו OC הTNT הומהר ממהירות של 125/150 ל160/165Mhz עם גופי קירור ששמתי לזכרונות והוספת מאוורר 60 מ"מ לליבה ומשותף לזכרונות צירפתי תמונה שמראה את תוצאות הכרטיס ב3DMARK2001 לאחר OC

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by kobi kremer,

היי רכשתי מחשב חדש, וממה שהתרשמתי (אולי בטעות) הוא אמור להספיק להגדרות בינוניות. ניסיתי כרגע להריץ far cry 3, דרישות נמוכות יחסיות להבנתי, ולא רץ חלק לחלוטין (לא הגדרות גבוהות) אני משער שמשחקים עדכניים כנראה אתקל יותר בקשיים. הכרטיס אולי לא מתאים לרוזולציה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, אני יכל בבקשה מידע על מערך מרובה כרטיסים (איך זה עובד וכל מיני דברים כאלה) ומידע על PhysX ומה מבדיל אותו ממערך מרובה(CF ו SLI).

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. נתקלתי בסירטון מהיום של ליינוס. נוידיה שיחררה טכנולוגיה חדשה מבווסת AI שעושה שימוש בליבות RTX כדי לסנן רעשי רקע. מסתבר שזה גם עובד. סרטון משעשע ושווה צפיה.

14. החליפו לי את ה 7800GTX EX שהיה לי ומת לא מזמן ל 8800GTS 640MB בהשקעה של 1000 שקל מצידי שווה ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. למשל, אם יש לי לדוגמא כ. מסך Geforce 6800GS ואם למישהו סתם לדוגמא יש כ. מסך 7800GT עכשיו לשאלה- אני מגיע במקרה שלי עם ה6800GS ל290 FPS ב1.6 עכשיו חבר שלי עם ה7800 מגיע ל300 FPS בערך ב1.6 עכשיו השאלה שלי היא גם אם יש כ. מסך אחד הטובים בשוק כיום יש הגבלה לFPS שהמסך עצמו יכול להגיע? למשל המסך עצמו לא יכול לעבור את ה500 FPS? נכון או לא?

16. Started by nec_000,

בשקט בשקט AMD ממשיכה לזחול חזק קדימה, יותר מהר ממתחרותיה בתעשיה ובאופן משמעותי. מחברה שבקושי גירדה מכירות שנתיות של 4 מיליארד דולר בשנה 2016 שנת השפל שלה, חברה שהיתה בהפסד כרוני מובנה ולא הצליחה להרוויח מאומה, מצב לא פשוט שאם היה ממשיך הלאה, עלול היה להביא עד כדי מחיקתה מקיום, אז הנה היום כמעט 5 שנים לאחר מכן והמהפכה שהיא עברה, עת הפכה לחברה שלא רק מוכרת מעל 10 מיליארד דולר בשנה, אלא לחברה שמרוויחה והרבה - 44% מהמחזור מכירות. מהפכה זה understatement. נכון בעת הזו יהיה לבצע השוואה שלה לאחת המתחרות היותר קרובות אליה מבחינת גודל, אשר נמדד בהיקף מכירות שנתי (כ- 10 מיליארד דולר סדר גודל) ובכמות העובדים (כ- עשרת אלפים). לה…

17. שלום לכל חבריי הפורום אני רוצה לדעת האם הכרטיס המסך הזה הוא טוב,ואם יש יותר טובים ממנו אחריי חיפושים וקריאה מרובה מצאתי 2 כרטיסי מסך טובים אבל מה ההבדל ??? אלה 2 הדגמים שאני מתלבט - 1. GF - 7900GTX 512MB DDR3 XXX EDITION (PV-T71F-YDDR) XFX 2. BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E הבנתי שה OVERCLOCKED של XFX גדול יותר משל BFG וש... BFG נותנים אחריות לכל החיים ,ובכלל יש יותר טובים מאלה שהצגתי כאן ?? וזה מתחבר ללוח אם של GIGABAYTE GA-G1975X תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core Duo F7200 עבר OC ל3.2 DFI BloodIron P35 DDR2 2048MB (1024MBx2) 9800GT 512MB 400W ספק קניתי את המחשב לפני3 שנים לערך, לפני כחודשיים נשרף לי הכרטיס מסך ואני מעוניין בלקנות חלופי יותר טוב המשחקים שהוא צריך להריץ זה DODS, Battlefield 3 and 2, ושאר המשחקים כבר ישנים יותר וקלילים כמו QUAKE וUNREAL בבקשה זקוק לעזרה מכיוון שאין לי כבר מושג מה טוב ומה לא.. תודה מראש פתוח גם להמלצות לשיפורים אחרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by עידו כהן,

היי חברים רציתי המלצה על הכרטיס מסך הזה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-RTX2060S-8G-GAMING יש כמה דגמים מה ההבדל ואם יש הבדל בכרטיס בחברות שונות , של אסוס הכי יקר אם אני לוקח חברה אחרת יבוא על חשבון ביצועים.?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!

21. Started by shay27,

שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by zaz,

לא ברור לי מדוע כמעט כולם ממליצים במפרטים שלהם על 8800GT ואף אחד לא מציע 8800GTS? ההבדל הוא בערך 170 ש"ח... האם ההבדלים בין הביצועים של הכרטיסים כלכך זניחים שלא שווה להשקיע את ה-170? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yot,

תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shai_123,

שלום, רציתי לדעת אם אני ירכש כרטיס geforce 8800gt הוא ייכנס לתוך לוח האם שלי? כאילו ללוח אם שלי יש חיבור PCI-E אבל הוא יעבוד והוא יכנס ? הלוח אם הוא P5VD2-VM וספק 500wt

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.