כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP כרגע אני מתלבט בין 2 חברות :Sapphire לבין HIS הכרטיס הוא 1950 של ATI תודה לכל העונים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שכולנו יודעים המעבדים הגרפיים של AMD הם של סמסונג כמו שהמעבדים הגרפיים של NVIDIA הם של TSMC כך שלסמסונג יש גם את המעבדים וגם את הטכנולוגיה (RDNA) (לפי שמועות ממקור בכיר בסמסונג כשב-AMD מכישים את השמועה). כפי שאנחנו יודעים AMD לא מזנקת בביצועים יותר מדי כבר מאז הדבל הוויאי 295x2 שעקפה אז את נובדיה דאז ב 2015, ונובדיה הוציאה מאז כרטיסים חזקים בהרבה מה-295x2 של AMD היום. יכול להיות שזאת דרך או לויתור על המעבדים והטכנולוגיה בגלל או צעד נואש או מעבר לטכנולוגיה (מו"פ) חדישה יותר ואף צעד פזיז במחשבה שסמסונג לא תייצר בעצמה במקומם את המעבדים עם הטכנולוגיה (RDNA) ורק תשפר את הסמארט-פונים שלה לבצועים למשחקים חזקים על הסמארט-פון. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה..יש לי radeon 9800 pro 128 mb ולפני שבוע הוא נשרף (ונגמר האחריות ) התקציב שלי הוא 750-800 מקסימום ! ומצאתי כרטיס שנראה תותח אבל רציתי להתעייץ איתכם אם הוא שווה ואם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה נ.ב סתכלו על הזיכרון שלו 512 MB http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=422 נראה לי הוא שווה את המחיר אבל זה נראה לי קצת מוזר כי זה הסדרות החדשות של הרדאון והוא יחסית זול כי עוד יש לו 512 מ"ב !בטח יש בו משהו דפוק כי הכרטיס שלי שנשרף עדיין עולה איזה 1000 ש"ח וזה קצת מוזר לא..? אני כבר ממש אובד עצות ואני צריך עזרה דחוף! תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שישמש 60% עיצוב תלת מימד ( solid works , studio max) ו40% משחקים. המסך יהיה 22 או 20 אינץ. צריך 512MB? האם כרטיס QUADRO FX560 יהיה טוב למשחקים? בקיצור,איזה כרטיס מסך כדאי לצרכים שלי מבחינת יחס מחיר/ביצועים? התקציב הוא 1000 ש"ח. אציין שאני רק מתחיל בתוכנות העיצוב. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מסך 23" של סמסונג ברזולוציה 1920X1080 FHD אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזולוציה הזאת (לא בהגדרות מטורפות) אני יכול לקנות את 9800GT של GIGABYTE במחיר 420 ש"ח דרך יבואן של GIGABYTE השאלה אם הוא יריץ לי משחקים כמו GTA4 או FIFA10 ברזולוציה הזאת ברמה טובה? תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לנו מחשב נייח . רוצים לשדרג את הכרטיס מסך שלו. אשתי מתעסקת באנימציה תלת ודו מימד (לא עובדת בזה כרגע. אבל למדה את זה וחושבת על לעשות קאמבק). אני רוצה קצת משחקים (לא משהו מטורף - שירוץ אפילו על הגדרות נמוכות, אבל שירוץ). תקציב - עד 1000 ש"ח - אבל רצוי כמה שיותר נמוך צרפתי תמונה של המפרט של המחשב ותמונה של המדבקה של הספק כח
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שקניתי מחשב חדש, ומסך ה PACKARD BELL הישן שלי החליט להתפגר פתאום והשאיר את המחשב הישן שלי בלי מסך החלטתי לקנות בזמן הקרוב מסך חדש (ואת הנוכחי לתת למחשב הישן)... התקציב שלי הוא כ 1500 ש"ח. אני רוצה מסך 19'' . פחות חשוב לי שהוא יהיה שטוח, אבל העיקר שיהיה 19 ושיעבוד ברזולוציות גבוהות... משיטוט קצר בין החניות המוכרות ראיתי שניים שפחות או יותר עונים לצרכים שלי - CTX EX950F וViewSonic E95 . תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על שני המסכים שהזכרתי, ועל אילו מסכים אתם ממליצים? תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממתינים לרמת ביצועים גראפיים משופרת משמעותית במחשב הנייד הבא שלכם, בתוספת תג מחיר סביר? כנראה שתצטרכו להמתין לחודש ינואר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני משתש כרגע במסך 15 אינץ מכוער, ועכשיו יש לי אופציה לקנות מסך חדש. כרגע ההתלבטות היא בין מסך 19 אינץ lcd לבין מסך 21 אינץ שטוח (ועבה). הדגמים הספציפים ששמתי עלהם עין הם samsung 1100df בשביל המסך 21 וLG LCD 19 אינץ (אני לא זוכר מה הדגם הספציפי) בהנחה שהמחיר לא חשוב, איזה מסך לדעתכם יותר מוצלח? נ.ב אני מתחשב בעובדה שיכול להיות שאני ארצה את המסך גם לצפיה בסרטים ולחבר אותו לפלייסטישן כמו טלווזיה ולזה עדיף לדעתי את ה21 תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. מי יכול לעזור למצוא דרייבר לוינדוז 8 לכרטיס הזה? (ואולי גם דרייבר למוניטור) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי בסירטון מהיום של ליינוס. נוידיה שיחררה טכנולוגיה חדשה מבווסת AI שעושה שימוש בליבות RTX כדי לסנן רעשי רקע. מסתבר שזה גם עובד. סרטון משעשע ושווה צפיה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות כ.מסך וס.כוח חדשים: GTX275 + E6400@3.4GHz-3.6GHz + Corsair VX550W כמו כן, יש לי מסך '24 FHD, ואני תמיד מריץ משחקים על 1920x1200! לפי מה שהבנתי, אם מריצים משחק מעל לרזו' של מסך '22, אז חייב שלכ.מסך יהיה לפחות זיכרון של 1GB. לכרטיס GTX275 יש גירסאות שונות של זיכרון: 896MB ו-1.8GB. השאלה היא, אם אני אקנה גרסת 896MB, האם זה יספיק לרזו' 1920x1200? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך מחשב חדש של ViewSonic כדי לראות סרטי HD במחשב. אבל לצערי המחשב שלי יחסית ישן והכ. מסך לא תומך HD כלל. זהו המפרט: לוח אם - GigaByte K8T800-8237 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זכרון - 1.5GB PC3200 כ. מסך נוכחי - NVIDIA Ge-Force FX5200 מעבד - ATX 520W חקרתי קצת את הלוח כדי לראות איזה כ. מסך אני יכול להרכיב ולפי המפרט: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1709#sp (ניראה לי שזה זה) מצאתי את 2 הכרטיסים הללו: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=28775 2. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode=532 השאלה האם המחשב באמת ירוץ בסדר(או בכלל כי תכוב שם משהו שאני לא מבין supports 1.5v dis…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רגע לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין 2 כרטיסי המסך האלו. מה כדאי לי, לחכות ל- 290 עם קירור צד שלישי או לקנות את: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB ב 2290? חשובה לי יכולת OC ואיכות תמונה מקסימלית.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מתלבט בין 2 הכרטיסים האלה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1869 9800PRO ב 1750 ש"ח FX5900 של MSI ב 1500 ש"ח . מה עדיף ? האם ההפרש במחיר שווה להפרש בביצועים בהנחה שיהיה אוברקלוק?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. התחדשתי ב 2 מסכים של Dell u2414h המסכים באים עם חיבור Display Port + HDMI / MiniDisplay Port עכשיו יש לי מחשב נייד אחד עם DisplayPort ו VGA הבנתי שאין ממיר מ כל אחד מהחיבורים הללו ל VGA אלה רק הפוך אז האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח עם 2 חיבורים מפה, מה הכרטיס הכי זול שניתן לקנות בשביל לחבר את שני המסכים הללו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ללא שיקולי עלות - מה נותן את הביצועים היותר טובים ? הם אמורים לעבוד על 2007WFP. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, להלן המפרט שלי - מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרון ראם - A-Data 4GB(2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme **הוספתי ביום שישי עוד 4GB מאותו דגם Nanya Technology ,ז"א 2x2GB ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSSS-650HT APFC-F3 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ספק מעבד וכו'...) המטרה - להריץ משחקים חדשים כמו Far Cry , shadow of mordor וכו'.... סכום - שלא יעבור את ה-1200 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת מה ההבדל בין גרזה של RADEON 128 MB לבין 256 ואם שווה לשלם עוד 100 ש"ח +- כדי לקנות את ה דגם 256 MB?? איפה אני יכול למצוא את המפרט של שני כרטסי מסך אלו (באתר של ATI אין) תודה מראש Lethal_Acid...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,בימים האחרונים נשרף לי הכרטיס מסך(9800GTX)ואני קןנה אחד חדש,יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 1K,בינתיים מצאתי את זה- http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P4871GD5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים? אגב שמעתי שהיו בעיות עם הHD4870,זה נכון?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מסך המאפשר רזולוציה מקסימלית גבוהה (לעריכת גרפיקה, סביבות פיתוח וכו', שם כמה שיותר גדול יותר נוח). אין לי תקציב מוגדר, אני חושה שגג 2000 ש"ח. חשבתי על המסך LG 19 F900P NEW Flatron שעולה 1794. איך הוא? יש מסך אחר מומלץ? תודה עריכה: קישור לעמוד של המסך באתר של lg http://www.lge.com/c_product/pc/monitor/flatron/products/product_more.jsp?prod_code=0000000050&prod_r_cate=010100&prod_s_cate=010102
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
MSI N-Vidia GeForce GTX 1650 VENTUS XS X 4G OC 4K HDR DDR5 128bit PCIe מחפש כרטיס מסך שאפשר לחברו לטלוויזיה ושישמש לגיימינג ושיהיה זול
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-