כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר עדכון ביוס ודריוור של כרטיס המסך פתאום שמתי לב שאופציית ה SLi נעלמה לי, ב device manager מופיע רק כרטיס אחד. התחלתי לבדוק את הבעיה, קודם כל שני הכרטיסים נראים שעובדים בכך שהמאווררים פעילים, כמו כן מחקתי והתקנתי דריוור ישן יותר כדי לפסול בעיית דריוורים. מה שמותיר לי כנראה בעיה בביוס או סוג של איפוס הגדרות שגרם לביטול אופציית ה SLi. האם מישהו מכיר אפשרות כזאת בביוס? או שזה אמור להיות אוטומטי, בנתיים לא מצאתי משהו כזה שם. הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z87X-D3H. למישהו יש רעיון אחר אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי פעם שהטכנולוגיה הזאת אמורה להחליף את ה LCD להיות טובה יותר אמינה יותר וזולה יותר מאז לא שמעתי שום דבר על זה זה מתקדם? זה יכנס בקרוב? מישהו מכיר בכלל?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כפי שאתם יודעים (למי שקרא את התרד שלי על המתנה לכרטיס מעל 3 חודשים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366580.0) קיבלתי סוף סוף את הכרטיס (אני מצרף כמה תמונות...) בכל אופן בימים הקרובים אפרסם ביקורת על הכרטיס. (כמה שאפשר...) בקרוב... לינק לפרטי הכרטיס המדוייקים: http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260mc896oce.aspx ביקורת ב- GURU 3D על הכרטיס: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-core-216--bfg-ocx-maxcore/1
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עובר כ"כ הרבה זמן עד שחברות מוציאות כרטיסי מסך חדשים... בכ"א רציתי לשדרג אבל אני יודע שרוב הכרטיסים החדשים ימתחו (אם לא יחרכו) את הכח של הספק. למישהו יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, א- ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 3.3 MHz System Memory : 8064 MB Video Adapter: Intel(R) HD Graphics 2000 (2108 MB) Operating System: Windows 8.1 Enterprise Professional Disk Drive: M4-CT128M4SSD2 ATA Device Disk Drive: WDC WD2003FZEX-00Z4SA0 ATA Device MOTHER BOARD : ASUS P8H77-M-LE ספק: סיסוניק 380 W ב- הבן שלי החל ללמוד לנגן בגיטרה ורכשנו את התוכנה והכבל היעודי שבכותרת לצורך חיבור למחשב וביצעתי בדיקה תאימות של התוכנה למחשב שלפיה הבנתי שכרטיס המסך הפנימי שברשותי אינו יכול להריץ את התוכנה וממליץ לשדרג לכרטיס מסך שיכלול את הפרמטרים הבאים: Recommended: 512 MB Nvidia GeForce GT 2…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפשת כרטיס מסך בתקציב של 300 עד 350 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים פשוטים ולא יותר מזה. אני מתלבטת בין שני כרטיסים: האחד: 8600GT magic 512MB GDDR2 (asus) השני: HD 3650 512 MB GDDR2 (Sapphire) שניהם Pci-express שזה מה שאני צריכה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על שניהם ומה עדיף מבינהם. או אם בכלל יש לכם הצעות נוספות בתקציב הזה בתודה, מורן.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן רשמתי פה שהמחשב שלי לא זז, משחקים שאמורים לעבוד חלק פשוט לא זזים על המחשב שלי. אבל אף אחד לא ממש ידע למה זה. הפעם החלטתי לעשות בדיקה עם 3DMARK03 הנה התוצאה שקיבלתי. אני כמעט בטוח שזה ממש ממש נמוך אפילו לכרטיס מסך כמו שלי. אבל אפילו אם לא למישהו יש מושג למה המחשב שלי עובד ממש אבל ממש לאט?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, להלן המפרט שלי - מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרון ראם - A-Data 4GB(2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme **הוספתי ביום שישי עוד 4GB מאותו דגם Nanya Technology ,ז"א 2x2GB ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSSS-650HT APFC-F3 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ספק מעבד וכו'...) המטרה - להריץ משחקים חדשים כמו Far Cry , shadow of mordor וכו'.... סכום - שלא יעבור את ה-1200 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בדרכי לקנות מחר (יותר נכון לקבל) את כרטיס המסך הבא: GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP כמובן אני מתכנן לו-OC ורציתי לדעת האם המאוורר שיש עליו מספיק טוב, ואיזה יחידות קירור לקנות ועל מה אתם ממליצים לעשות כדי לקרר את המותק הזה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה MSI G4 Ti4200-TD ב 1100 ש"ח או שלא למה אני לא משחק כל כך הרבה ויותר חשובים לי הלימודים מהמחשב.... וגם אני לא כל כך בטוח שהוא יעבוד אם המפרט שלי!!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,בימים האחרונים נשרף לי הכרטיס מסך(9800GTX)ואני קןנה אחד חדש,יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 1K,בינתיים מצאתי את זה- http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P4871GD5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים? אגב שמעתי שהיו בעיות עם הHD4870,זה נכון?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר חזק ה8500 או ה9200LE וכמה כל אחד מהם אמור לקבל ובאיזה עדיף להשתמש ב3DMARK 03 או 05 או 06 בשביל לבדוק את הכרטיס תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך לרכוש כרטיס מסך למחשב נוסף שיש לי... השאלה מה עדיף לקנות x1900xt-x אחד או שני 7900gt ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי לבדוק את הTNT2 שלו ולשים לו גופי קירור ולעשות לו OC הTNT הומהר ממהירות של 125/150 ל160/165Mhz עם גופי קירור ששמתי לזכרונות והוספת מאוורר 60 מ"מ לליבה ומשותף לזכרונות צירפתי תמונה שמראה את תוצאות הכרטיס ב3DMARK2001 לאחר OC
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שימו לב: זההמחיר כמו הסומה 64 SE, יכולות הOC כמו שלידטק יודעים לעשות, פילטרים מעולים ו128 מגה זיכרון לעומת אותו מחיר לסומה עם 64 זיכרון. מה כדאי, והאם זה באמת הדגם המקורי(ללא כל מיני הורדות וכו', ראיתי שיש שם LE...) כמו כן, יש VIVO. עריכה- כמו כן, לפי האתר של לידטק, רוחב הפס הוא באותו הרמה של ה64 מגה. אולי אני קצת לא מעודכן, אבל פעם אחרונה שמעתי שהגרסאות של ה128 מגיעות ברוחב פס של 7GB לעומת 8GB ל64 מגה. עוד שאלה: האם בכל הכרטיסים הרציניים של GEFORCE4(סומה, לידטק, גיינווארד וכו') יש בטוח TVOUT?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את החזק ביותר אי פעם: ה-RTX 2080 Ti של Gigabyte הוא "מהזולים" בתחומו שתמצאו בשוק - אך הוא אינו מתפשר על שום מאפיין או יכולת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
הזמנתי כרטיס עם 64 זכרון ואני נורא לחוץ כי אני מפחד שעשיתי טעות.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מסך 23" של סמסונג ברזולוציה 1920X1080 FHD אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים ברזולוציה הזאת (לא בהגדרות מטורפות) אני יכול לקנות את 9800GT של GIGABYTE במחיר 420 ש"ח דרך יבואן של GIGABYTE השאלה אם הוא יריץ לי משחקים כמו GTA4 או FIFA10 ברזולוציה הזאת ברמה טובה? תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי בסירטון מהיום של ליינוס. נוידיה שיחררה טכנולוגיה חדשה מבווסת AI שעושה שימוש בליבות RTX כדי לסנן רעשי רקע. מסתבר שזה גם עובד. סרטון משעשע ושווה צפיה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שכולנו יודעים המעבדים הגרפיים של AMD הם של סמסונג כמו שהמעבדים הגרפיים של NVIDIA הם של TSMC כך שלסמסונג יש גם את המעבדים וגם את הטכנולוגיה (RDNA) (לפי שמועות ממקור בכיר בסמסונג כשב-AMD מכישים את השמועה). כפי שאנחנו יודעים AMD לא מזנקת בביצועים יותר מדי כבר מאז הדבל הוויאי 295x2 שעקפה אז את נובדיה דאז ב 2015, ונובדיה הוציאה מאז כרטיסים חזקים בהרבה מה-295x2 של AMD היום. יכול להיות שזאת דרך או לויתור על המעבדים והטכנולוגיה בגלל או צעד נואש או מעבר לטכנולוגיה (מו"פ) חדישה יותר ואף צעד פזיז במחשבה שסמסונג לא תייצר בעצמה במקומם את המעבדים עם הטכנולוגיה (RDNA) ורק תשפר את הסמארט-פונים שלה לבצועים למשחקים חזקים על הסמארט-פון. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-