כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תסבירו לי בשפה פשוטה למה זה: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חד ואני מתלבט בין שני הכרטיסי מסך הללו (כמובן אם יש הצעות לאחרים אני אשמח לקבל) ההפרש בין שניהם הוא בסביבות ה- 1600 ש"ח השאלה אם זה שווה את השקעה ב- 6800?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני כבר כמה שנים לא מעודכן ממש במה שקורה בעולם החומרה. אשמח לשאול... האם יש כזה "חייה" 'Graphic Streaming'? ממממ... יש לי מחשב נייד עם כרטיס גרפי לא חזק ואשמח לדעת אם יש שירות בתשלום שאפשר לעשות מנוי ואתה יכול לשחק על גרפיקה גבוהה ללא בעיה. נראה לי שמעתי על דבר כזה בעבר. אשמח לדעת איפה זה נמצא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך AGP כרגע אני מתלבט בין 2 חברות :Sapphire לבין HIS הכרטיס הוא 1950 של ATI תודה לכל העונים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למרבה הצער, נווידיה נשארת נווידיה, וכאשר AMD לא ממש מאתגרת אותה בקצה העליון של כרטיסי מסך, נווידיה לא ממש מחלקת מתנות לצרכנים. כך, מסתמן שכרטיס הדגל 5090 יכיל 32 גיגה של GDDR7 ועשרים אלף יחידות עיבוד. הבעיה, כך נראה, היא שהכרטיס מתחתיו, קרי 5080 יכיל חצי ממה שמציע אחיו הבכור, כלומר, הפרש הביצועים הוא גדול מידי. מכאן נובע ש - 5070 לא ייתן בוסט יחסית לדור הנוכחי. נקווה שהדברים בפועל יהיו יותר לטובת הצרכנים בתחום כרטיסי מסך בגזרת הביניים מבחינת שיפור בביצועים בין הדורות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר של YES אם אופציה חשובה מאוד להקלטת סרטים למחשב, סרטים ארוכים במשך של שעתיים שלוש באיכות טובה האם יש אפשרות לדבר כזה, אם כן כמה הוא עולה, עד כמה האיכות תיהיה טובה ואיך מקודד הסרט שלא יתפוס לי 1273798 גיגה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה9800GX2 הלך לעולמו,וחשבתי על על כרטיס של ATI. מפרט: מעבד אינטל 8400 ספק huntky 700 זכרון 4 GB לוח אם ASUS P5Q מארז coolermaster 690. אני מעוניין רק בכרטיסים של ATI. משהו שקרוב ל6870.. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בתחום. תודה והמשך ערב נעים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר חזק ה8500 או ה9200LE וכמה כל אחד מהם אמור לקבל ובאיזה עדיף להשתמש ב3DMARK 03 או 05 או 06 בשביל לבדוק את הכרטיס תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון לכתיבת שורות אילו כרטיסי המסך מסדרת GTX מובנים על DX10 , איך זה ישפיע על הביצועים של מע' חלונות 7 שתומכת ב DX11 ? והאם כדאי להמתין לדור הבא ? (מסיבות אישיות אני נעול על nvidia )
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שנושא ה CF רץ בשטחי הפורום, ואני לא מבין דבר אחד, כשאומרים שה- PCI-E X16 בלוח אם תומך במצב של CF ב X8 בלבד כלומר הוא לא משתמש במלוא יכולות הכרטיס? זאת אומרת שאני צריך לקנות לוח אם שתומך במצב של CF ב X16 ורק אז הוא ינצל את כל מלוא יכולות הכרטיסים? אני די מבולבל בנושא אשמח אם תתנו הסבר לעניין, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב קניית מחשב חדש אני החלטתי ללכת על כרטיס gtx 1070. אבל יש המון דגמים של הכרטיס מהרבה חברות צד שלישי ואני לא יודע מה ההבדל בין כולם ועל מה ללכת. ההבדל יכול להיות אפילו מאות שקלים. על איזה כרטיס gtx 1070 מומלץ ללכת? תתחשבו בעובדה שאני לא מתכנן oc על הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אודה להמלצות על כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה שוטפת עם פרימיאר. התחלתי בתכנון מפרט כללי, אבל חשובה לי המלצה מקצועית וממוקדת לכרטיס שמתאים לתוכנה. זה המפרט שחשבתי עליו. זה הכרטיס שבינתיים שמתי במפרט MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr, אבל באמת אשמח להמלצות ממבינים... תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך עכשיו לksp איזה גרסא הכי טובה ?? אני נראהלי ילך על ה3 גיגה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי דגם ה-HOF המאסיבי של GALAX, הגיע הזמן לערוך היכרות רשמית עם הדגם של ה-GeForce GTX 1080 Ti אותו פגשנו קודם בתמונות טיזר קטנות, שמעוניין גם הוא להפיל אתכם מהכיסא לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני לא כל כך מעודכן לגבי כרטיסי מסך טובים היום. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים. התקציב הוא לפחות אלף שקל, יכול להיות גם יותר. מה הכרטיסים החמים נכון לזמן זה??
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי ואני יש ויכוח עם אפשר להחילף כרטיס מסך או אי אפשר אז תגיבו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש כבל של בננה שהולכת לחיבור של אנטנה? או S-VIDEO לאנטנה? כי יש לי טלויזיה ישנה בחדר ואם אני רוצה לראות דרך המחשב בטלויזיה אני צריך להביא וידאו ומהמחשב לוידאו ומהוידאו לטלויזיה,כי יש לי בטלויזיה רק חיבור של אנטנה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום, מקווה להצלחה. אני עומד לרכוש כרטיס מסך יד שניה (X800PRO של POWERCOLOR ב-200ש"ח) איך אני יכול לבדוק האם הוא תקין לחלוטין ? אשמח לעזרה, DAVID
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי בסירטון מהיום של ליינוס. נוידיה שיחררה טכנולוגיה חדשה מבווסת AI שעושה שימוש בליבות RTX כדי לסנן רעשי רקע. מסתבר שזה גם עובד. סרטון משעשע ושווה צפיה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהכרטיס לא חזק ולא מיועד! אבל משחקים כמו FIFA09/10 או פרואבולשין ברמה סבירה הוא יריץ? תודה לעונים!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 4850 וממה שהספקתי לקרוא הוא לא תומך ב Direct X 11 עכשיו, כשרציתי לבדוק איזה גרסה מותקנת אצלי, רשום לי שה 11 מותקן. האם יכול להיות שהוא רק מותקן אבל לא יעבוד? או שאולי הכרטיס שלי בעצם כן תומך? (אני שואל כי התכוונתי לרכוש משחק, וירדתי מהרעיון ברגע שהבנתי שהכרטיס כנראה לא יתמוך, לכן מבקש רק מי שיודע שיענה אחרת זה יעלה לי הרבה כסף תודה חברים!)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי שמועות שהגיעו לTheinq נוידיה לא תשחרר את ה7800ultra אבל תוציא 7800gtx עם 512 מגה ומהירויות מטורפות של550mhz לליבה ומהירות משוגעת של 1800mhz לזיכרון, כנראה נוידיה הרגישה מאוימת מה1500mhz של ati. כדי להגיע למהירות כזאת השתמשה נווידיה בזיכרון חדש של סמסנוג שפרטים אפשר לראות פה http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/GDDR3SDRAM/512Mbit/K4J52324QC/K4J52324QC.htm בנוסף כנראה הקירור ישתנה בשביל להשאיר את הליבה קרה לקירור של שני סלוטים. http://www.theinquirer.net/?article=27368
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-