כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
המטרה בסוף הינו מחשב לעריכה בתוכנות premiere vegas תודה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz ספק : (500 וואט) Coller Master RS-500-PCAP-j3 זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III זכרון CRUCIAL M4.25" SATA3 128GB:SSD מסך:Dell UltraSharp U2412M WINDOWS 7 64BIT http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7327
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעקרון התקציב היה 1000 עד 1200 לכרטיס. הלכתי על ה560 TI ואז גיליתי את אותו אחד עם 448 ליבות ואחרי זה אמרו לי שאולי ב1500 שקל עדיף להוסיף עוד טיפה ולקחת 570 GTX חשוב לי FPS למשחקים רשת בעיקר ואני הולך לשחק על משחק 37 ברזולוציית FHD מה גם שאני עורך סרטים (חובבן) ופוטושופ (מקצועי) וגם קצת קיובס (אין קשר לכאן בקיצור אני מתלבט בין כמה כרטיסים ואשמח לקבל קישורים לכרטיסים שיתאימו לי (_מוכן להתגמש בתקציב עד 1800 השאלה היא עד כמה זה יתן לי שיפור) ומה ההבדל בין 570 רגיל לבין הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~gwgtx570Phantom~8~0.htm תודה
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב די פשוט עם מעבד dual 2.8 2 ג'יגה ראם מסך 22 ואני מחפש כרטיס לגיימיג קל סגנון league of legends , dota2 , guild wars 2 וכו' חשוב לי שמחיר הכרטיס לא יעלה על 350 ש"ח ושלא יהיה כרטיס חזק מידי שיצור צוואר בקבוק תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה. היה לי מחשב עריכה עד לפני שבוע של כמה שנים טובות ( הכיל כרטיס MATROX) כמו שהבנתי מהפורום כיום לא נדרש להשקיע בכרטיסי עריכה אלא רק לקנות כרטיס להכנסת החומר. (במקרה כיום כרטיס טלויזיה להכנסת חומר מוידאו, או חומר שנכנס כיום דרך USB). לכן ברצוני לשאול באיזה כרטיס מומלץ להשקיע בכדי לקבל ביצועים מהירים, עבודה נוחה במערכת. להלן המפרט שהוצע: Quad Core i7 - With Graphics3.4 לוח אם GA-h77-d3h - GIGABYTE ATX מידי טאור DDR-III 8GB 1600MHz 1.5 TB Geforce 630 gt DVD צורב תודה. התקציב נע עד 800 שקל.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הכרטיס מסך יורכב במערכת מחשב חדשה. מסך DELL FP 1600X1200
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס nvidia 8800 gts 640mb הכרטיס עבד לי מצויין עד שליפני כמה ימים הוא פתאום במשחקים התחיל "לקרוע את המסך" כאילו חלקים שלמים מהמסך נצבעו בצבע כלשהוא.. ואז אחרי כמה ימים זה זה התחיל לעשות את זה באופן קבוע גם מחוץ למשחקים.. האם הכרטיס שרוף? (אני יודע שזה הכרטיס בוודאות כי שמתי כרטיס אחר ועבד לי יופי..) תודה מראש לכל מי שעוזר..
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות לי כרטיס מסך חדש וטוב, עכשיו אני די מבולבל מכל השפע... יש לי עכשיו את הכרטיס NVIDIA GeForce 9500GT ורציתי כרטיס קודם כל עם אוורור כי הוא ממש מתחמם לי עם ההיטסינק, וגם אני לא ממש יודע מה טוב אני עובד על C# וקצת משחקים כמו SKYRIM מישהו יכול בבקשה לתת לי רקע על כרטיסי המסך, איזה חברות יש, איך בודקים צריכת חשמל ומה זה אומר, מה אומר אם כרטיס טוב או לא וכל מיני דברים כלליים על הכרטיסים תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום! אני משחק ב-nba2k12 על רזולוציה של 2560 1600 ברשותי מסך של דל u3011 וכרטיס מסך של Gigabyte 680 gtx oc מדי פעם תוך כדי המשחק יש מן עצירות קטנות מה הסיבה לכך? ???
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/10111 למה הוא נועד? זה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, הילדים בחופשת הקיץ וזה הזמן לשדרג את המחשב. יש לי מפרט עם ה- 570gtx או 560gtx448 שניהם בסביבות 1500 ש"ח. האם שווה להמתין להכרזת ה- 660gtx ולרכש אותו או לרכש את הקודמים במחירים זולים יותר (במידה והמחירים יירדו) או שההמתנה מיותרת? מה דעתכם? תודה, ירון.
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתאים לגרפיקה גבוהה (עם תמיכה בתלת מימד) עבור תוכנות פוטושופ REVIT , וכדומה התקציב עומד על כ 1000שח כרגע אני עובד עם כרטיס מסך Saphire ATI Radeon HD 5870 והוא לא ממש מוכר על ידי התוכנות, אבל הן נאלצות לעבוד איתו עם מעט בעיות קלות אבל הרזולוציות הסופיות לא ממש טובות בעיקר בהצגת תלת מימד
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב (יד שניה) ויש לי מפרטים עם כרטיסי מסך הבאים: כרטיס מסך ATI 5650 עם מעבד Q6600 ב1200 שקל. ויש את אותו המפרט עם GF 9600 GT. ב1600 שקל. מה עדיף? כדאי בכלל לקחת אחד מאלה ביד שניה? אין לי כרגע כסף למחשב חדש.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין להתחדש בכ.מסך חדש וחשבתי על לקנות את ה GTX 680 (לא החלטתי של איזו חברה). לאחרונה חשבתי שאולי בקרוב צריכים לצאת דגמים חדשים וכי אני אתבאס של חיכתי עוד קצת .... יש למישהו מידע אם צריכים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים (כמובן לא כרטיסים בעלות של GTX 690 ) והאם יש להם יתורנות שכדאי לחכות עם הקנייה. תודה !
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
אני מעוניין במפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/sw297r4tהשאלה האם 520 יחזיק את ה670? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזול למחשב ישן (AMD) אין לא כניסה נפרדת (לספק) למתן מתח לכרטיס. (ספק HEX 400 ואט) נראה לי ש6670 יכול להתאים אבל לא יודע אם דורש אספקה נוספת (בנוסף למה שמקבל מהלוח אם) תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאפשר לקבל שיפור באיכות התמונה ושיפור בביצועים עם משתמשים בOMEGA DRIVERS. השאלה שלי היא עם אני יכול לשהשתמש בדרייברים עללו עם כרטיס המסך hd5850? לפי מה שהבנתי יש אפשרות לפתוח "צינורות" בכרטיס ולקבל שיפור ניכר יותר,זה אפשרי בכרטיס הזה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי מישהו פה משתמש ב- virtu MVP? התקנתי מחשב חדש עם core i7 3770k ולוח אם asus p8z77-v-deluxe - שניהם תומכים בטכנולוגיה של lucid. אני מאמין שהכרטיס הגרפי גם תומך. בכל אופן, ה- virtu mvp מאד לא יציבה. מתרסקת המון פעמים. נגיד כשמשנים בה הגדרות, פתאום אני מקבל הודעת שגיאה והיא מתרסקת. אני משחק BF3 ולפעמים המשחק עף החוצה. רציתי לדעת אם מישהו חווה עם התוכנה הזאת בעיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לפתוח את הכרטיס 6950 ל6970 ורציתי לדעת אם ניתן לעשות את זה גם עם 7850 ל7870ץ זה אפשרי או שAMD החכימו וחתכו בעזרת חומרה ולא תוכנה בתודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב, משום מה הנוסטלגיה השתלטה עליי וממש בא לי לשחק במשחק החדש בסדרה....לצערי מ max payne 1 לא נגעתי במשחקים.בקיצור איזה כרטיס מסך הכי זול ומינימלי יריץ את המשחק בצורה טובה ?כרגע אני על איזה כרטיס עמום וישן :גיפורס 8500gtהמחשבwin 7 648 גיגה זיכרוןמעבדE 8400 3.00ghzתודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך של gigabyte 680gtx מאחורי הכרטיס יש שני יציאות dvi dvid ברשותי מסך של dell u3011 וכבל dvi dual link לאיזה יציאה בכרטיס אני אמור לחבר את הכבל ? ???
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס asus gtx 570 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ יש ברשותי לוח אם asus p5q וספק כח Thermaltake toughpower 600w האם הם מספיקים לעבודה עם הכרטיס הנ"ל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך עבור עריכת סרטים בAdobe Premiere, שימוש דיי אינטנסיבי ברמה של קורס. רציתי לשאול : 1. עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין Gtx560 ti הרגיל עם 384 ליבות CUDA לעומת הגרסה המיוחדת והיקרה יותר של 448? 2. אם יש הבדל משמעותי, האם הייתם מתפשרים על דיסק קשיח בנפח 500GB במקום 2TB כדי לקזז מעלות ההפרש? אשמח מאוד אם תוכלו לענות כי זה מאוד חשוב לי וכל הלילה חקרתי את זה מבלי להגיע למסקנה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-