עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אם כן למה זה למשל טוב??

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח? אני נמצא די הרבה זמן במחשב ביום אז אני רוצה מסך טוב, אם אתם שואלים מה אני עושה אז בעיקר גולש באינטרנט ומשחק במשחקים. המליצו לי על המסך הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_727&products_id=1472 מה אתם אומרים? הוא טוב? מקווה שתעזרו, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by House M.D.,

מה אומר הנתון FLOPS בכרטיסי מסך? עשיתי השוואה ב gpureview.com בין כרטיס HD4770 לבין 9800GTX+ ול9800 יש 470GFLOPS ולHD4770 יש 960 GFLOPS האם הנתון הזה משפיע בצורה רצינית על הביצועים של הכרטיס? כי לכרטיס של amd יש פי 2...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. בידיוק התקנתי CCC מחדש, ושמתי לב למשהו מוזר: שימו לב לקומבו של הGraphics Adapter. הכרטיס (4870 של Sapphire) נקנה יחסית מזמן, אבל עדיין באחריות עד כמה שאני יודע. קודם כל, יש מצב שהCCC מזייף? יש דרך לבדוק אם זה נכון או לא? אם זה נכון, מה לעשות? לשלוח להחלפה? עד כמה שהבנתי מהשם ומקצת גוגל, זאת גרסא שבכלל לא אמורה להגיע לציבור...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by SavageNahum,

שלום, אני שוקל לקנות מחשב נייד, ואני חסר ידע לחלוטין בכל הנוגע לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים. מישהו יכול להפנות אותי לסקירה היסטורית של כרטיסים וביצועיהם? אני רוצה להריץ משחקים בסגנון Warcraft 3 ו Half Life 2 על הנייד, אבל אני רוצה לשמוע גם על כרטיסים יותר חזקים / חלשים. בתודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by BoOoM2008,

שלום, המפרט שלי הוא- ספק- ss620w מעבד- q8300 כרטיס מסך (נוכחי)- hd5770 חשבתי לשדרג ל- gtx460 768MB שהוא מפיק ביצועים מעולים, ocer מצויין, וזול יחסית. השאלה אם הצ.ב ימנע ממני רכישה כזו או שהצ.ב לא נורא ואני עדיין יקבל ביצועיים טובים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי אני צריך המלצות/חוות דעת על כרטיס מסויים שאני רוצה לקנות [h=1]Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5[/h] אודה לכולם על העזרה!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by deso,

היי, מצטער על הפעם השנייה שאני פותח פה נושא בצורה כזאת, אבל כל מה שהיה לי לא היה טוב... לפני זה, תסבירו לי מה זה הזכרון של הכרטיס ( יש מ8 עד 640). מה זה חיבור AGP? ומה זה Memory Interface שיש מ64 ביט ל256 ביט או יותר... הנה כרטיס מסך שאני רוצה- אני רוצה כרטיס מסך טוב בטווח של 800-1000 ש"ח, ללא אוברקלוק (אם קיים), חיבור PCI-Express בעל VIVO מעולה. רצוי גם שה"זיכרון" וה"Memory Interface" יהיו טובים. תודה.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קישור- http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010380048+1069609639+4017&Submit=ENE&SubCategory=48 ומה זה OPEN BOX? חשבתי על הכ. מסך הזה- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102002 או זה - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121020

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gtx980sli,

שלום יש לי כרטיס מסך R9 290 יש לי גם כרטיס ישן 9600GT של נוידיה האם אני יוכל לשלב את שניהם אחרי שDIRCTX 12 יצא? ואז הPHYSX ירוץ בצורה נורמלית ( אם הנוידיה יריץ רק PHYSX ולא את הגרפיקה אז הוא יוכל להתמודד איתו יופי) מה נראה לכם יקרה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך geforce2 mx 400 קבלתי איתו יחד עם המחשב ועל הדרייברים שלי לא רשום של איזה חברה זה. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by TNT,

מישהו יודע אם יש כבל של בננה שהולכת לחיבור של אנטנה? או S-VIDEO לאנטנה? כי יש לי טלויזיה ישנה בחדר ואם אני רוצה לראות דרך המחשב בטלויזיה אני צריך להביא וידאו ומהמחשב לוידאו ומהוידאו לטלויזיה,כי יש לי בטלויזיה רק חיבור של אנטנה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שיקולי קנית כרטיס מסך... האם הכרטיסים הנוכחיים יתמכו בדרייברים החדשים? והאם אפשר לקבל קצת יותר מידע בכלל על כל הנושא הזה של DX10

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שהתקנתי וינדואס XP הוא נתקע לי כל הזמן לקראת הסיום. ששמתי כרטיס אחר הוא עבד וסיים להתקים בהצלחה. לאחר שהתקנתי החלפתי שוב לכרטיס שלי ואחרי שהוינדואס עלה, אחרי דקה-2 דקות ראו שחור על המסך ורק ריבוע קטן והמחשב נתקע. ושהחלפתי לכרטיס אחר זה לא קרה. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מתכנן לקנות כ.מסך וס.כוח חדשים: GTX275 + E6400@3.4GHz-3.6GHz + Corsair VX550W כמו כן, יש לי מסך '24 FHD, ואני תמיד מריץ משחקים על 1920x1200! לפי מה שהבנתי, אם מריצים משחק מעל לרזו' של מסך '22, אז חייב שלכ.מסך יהיה לפחות זיכרון של 1GB. לכרטיס GTX275 יש גירסאות שונות של זיכרון: 896MB ו-1.8GB. השאלה היא, אם אני אקנה גרסת 896MB, האם זה יספיק לרזו' 1920x1200? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by idanm19,

שלום לכולם ! אני מתעניין בשביל מחשב חדש עם מסך איכותי, אז חשבתי שישמש גם כמסך טלויזיה. יש לי כרגע כרטיס של אסוס GEFORCE3 DELUXE עם VIVO וכשאני מחשב לו לדוגמה ממיר כבלים דיגיטלים או ממיר יס רואים גרוע בהרבה מטלויזיה, הצבעים לא משהו וכו'. (רק להשוואה, כרטיס זה לא ישמש אותי במחשב החדש) האם נחוץ TV TUNER כאשר מחברים את המחשב לממיר דיגיטלי חיצוני ? מה זה יוסיף על חיבור לTV IN? והאם ניתן לראות בדרך כלשהי במחשב באופן איכותי לפחות כמו (ואני מקווה יותר איכותי) בטלויזיה (החלק החשוב)? ולמה למעשה משמש כרטיס הטלויזיה ? רק לטיונר אנאלוגי ? המחשב עוד לא נקנה אז אפשר להציע כל דבר שעשוי לעזור. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Y.R,

שלום, אני משתש כרגע במסך 15 אינץ מכוער, ועכשיו יש לי אופציה לקנות מסך חדש. כרגע ההתלבטות היא בין מסך 19 אינץ lcd לבין מסך 21 אינץ שטוח (ועבה). הדגמים הספציפים ששמתי עלהם עין הם samsung 1100df בשביל המסך 21 וLG LCD 19 אינץ (אני לא זוכר מה הדגם הספציפי) בהנחה שהמחיר לא חשוב, איזה מסך לדעתכם יותר מוצלח? נ.ב אני מתחשב בעובדה שיכול להיות שאני ארצה את המסך גם לצפיה בסרטים ולחבר אותו לפלייסטישן כמו טלווזיה ולזה עדיף לדעתי את ה21 תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ITIsahsaITI,

איך אני יכול לתכנת כך שהCPU יקח תזיכרון שהוא צריך למישחקים כבדים מהGPU ולא מהRAMשבמחשב?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by elaydadon1,

כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלומות, לפני כמה ימים שידרגתי את המחשב שלי למעבד Dual Core Duo 4500, לוח אם לא משהו של גיגהבייט(צ'יפסט G31(שמסיבה כלשהי הChipset Identifier של אינטל מזהה כG33), אני מחליף בימים הקרובים ב"ה, לא כ"כ ידעתי פשוט מה קניתי אז), 2 ג'יגה ראם DDR2, וPalit 8600GT 256Mb. היום סוף סוף התקנתי את הווינדוס מחדש(על הארד דיסק חדש דנדש של 160 ג'יגה), ולאחר מכן התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח ולאחר מכן את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס מסך מן האתר של nvidia(פורסוור 163.75 שבניסיון לפתור את הבעיה שאני מתאר בפיסקה הבאה הוחלפו ל163.71 מן האתר של Palit). וכמובן - בעיות. כל פעם שאני "מריץ" משהו "עתיר גראפיקה", כמו משחק מחשב, באנצ'מארק גרפי(כמו 3d mark) או אפילו פרסומות שונות באתרים שונים(למשל עכש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by PandemicFan,

האם יש הבדל משמעותי בין החברות השונות (msi,asus,evga,gigabyte), אם זה מבחינת מהירות או קירור ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אחרי שרשמתי את כל השמות מ3 חנויות ויש פה כמעט את כל הסוגים של 8800GT 512/256MB עם OC בלי OC פשוט הכל... והייתי חייב לאמץ את הרעיון של avishaiar17 וחושב שמגיע לו איזה קרדיט קטן... במידה והיה לכם כרטיס כלשהו מהרשימה ונתקלתם בו בבעיה אני מאוד ישמח אם תוכל לרשום..ואחרי שהחזרתם אותו לאיזה כרטיס החלפתם... יאלה סקר מוצלח ומהנה !!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בתקופה הקרובה יצא DXT10 ומה שאני מבין לא כל הכרטיסים יתמכו בDX10.....האם מישהו יודע אם סדרת 7 של כרטיסי NVIDIA תתמוך ב DX10? GeForce 7950 GeForce 7900 GeForce 7800 GeForce 7600 GeForce 7300

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.