כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מתלבט אם להחליף את המערך שיש לי כרגע בכרטיס יחיד או במערך אחר. כרגע המערך שלי הוא 6950 פתוחים ל 6970 + כרטיס פיזיקה 460 GTX 1GB יש לי למי למכור את שלושתם ב 2200 ש"ח ולהוסיף עוד 600-700 שקל לכרטיס חדש. השאלה האם כדאי לעבור לכרטיס יחיד? אני לא מדבר מבחינת חיסכון חשמל ותקלות (שעד עכשיו לא היו) בעיות תאימות וכאלה. אני מדבר נטו מבחינת ביצועים במשחקים וכו... האם יש כרטיס יחיד בתקציב של 2800 שקל בערך שיותר חזק מהמערך שלי?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן לוח אם intel 946gz שתומך pcie1.0 ומעבד geforce 7300 le, קניתי מסך led של סמסונג מהחדשים שאין בו יציאת vga, בשביל לחבר את המסך לטלוויזיה אני יצטרך להחליף כרטיס מסך, יש לי שתי התלבטויות אחד gigabyte gt610 והשני gigabyte hd6450, הבנתי ש hd6450 יש כרטיס קול מובנה בחיבור hdmi לטלוויזיה ול gt610 צריך לחבר כבל ללוח אם, האם אפשרי לשמוע במחשב וגם הטלוויזה במקביל או שרק באחד מהם? האם שתי הכרטיסים יתאימו ללוח אם שהוא תומך ב pcie1.0? אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים מחר בערב ואני לא רוצה סתם לקנות אז בבקשה מי שיודע ויוכל לענות לי על השאלות האלו אני יודה לו
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך בסיסי, בעיקר למולטימדיה למחשב ישן מבוסס Q9550... תקציב: עד 300 ש"ח. לנצל כמה שפחות. השימושים: בעיקר מולטימדיה, סרטים FHD, אינטרנט. מתוכנן להחליף GTX260 שעובר למחשב חדש ולכן משתנה היעוד של המחשב הישן.... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך עכשוויים מקבילים בביצועיהם ל-GTX260 הישן? מה טווח המחירים שלהם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרגע hd5850 בודד,אני שוקל קניית עוד כרטיס וספק חדש ולעשות crossfire. או מצד אחר לרכוש כרטיס בודד עד 1500 ש״ח. גיימינג נטו על רזולוציית 1680x1050
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני מתלבט מה יתן לי יותר כוח גרפי. אני מוכן להשקיע הרבה כל כוח גרפי(2000 ש"ח בערך) ורציתי לדעת אם עדיף לי ראדון 7950 או SLI של שני ג'יפורס 560. או שאולי יש משהו אחר שיותר משתלם תמורת הכסף? מה יריץ לי את BF על ULTRA ביותר FPS וכמה FPS אם אפשר לשאול? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
דיל משתלם? שווה להשקיע בכרטיס הזה סכום כזה? אשמח לדעות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי! אשמח אם תוכלו לעזור או לייעץ. קיבלתי מתנה כרטיס מסך של SAPHIRE מדגם HD7700. הוא נקנה במזרח הרחוק. חיברתי אותו והכל עובד מעולה רק כשהמחשב בIDLE המאוורר משמיע רעש של התנעה. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מנסה להסתובב ונעצר, ושוב ושוב... ממש מוזר, זה קורה רק במצב IDLE, כשאני על המחשב אפילו בלי מאמץ גרפי - זה לא קורה. מה שניסיתי לעשות זה לקבע את מהירות המאוורר של 30 אחוז סיבוב דרך הCATALYST ומשום מה התופעה חזרה. העניין הוא שאני לא רואה דרך לממש אחריות עליו בארץ. חשבתי להחליף את המאוורר שלו - ראיתי את הACCELERO ושקלתי את זה. מה דעתכם? המון תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 3870X2 שאז עלה לי 2500 ש"ח אני מרגיש שהוא די עשה את שלו ואני רוצה לשדרג- השאלה- האים כדאי להשקיע 2500 שקל שוב על כרטיס כמו 7090 או ללכת על כרטיס עם תקצוב נמוך יותר? אני צריך אותו למשחקים, לעיצוב גרפי, ולעריכת וידיאו- כך שאני צריך שהיה עם OPENGL יש לי מעבד I7960 וראם של 16GB לוח של GIGABYTE GA-X58A-UD5 אשמח לייעוץ
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית נתחיל עם המפרט: זה המפרט שלי: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz Lga 1156 95W Quad-Core Processor BX80605I7860 ASUS P7P55D-E Lga 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard Corsair XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMX4GX3M2A1600C7 Mushkin Enhanced Blackline 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model 996782 Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המחשב חדש מלפני כמה ימים המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם קצת ישן intel 946gz עם תמיכה ב pcie1.0, ברצוני לקנות כרטיס מסך שיהיה מתאים ללוח ושתהיה לו יציאת hdmi לטלוויזיה שמעביר קול, אשמח לשמוע הצעות אני אישית מעדיף של nvidia אבל לא אכפת לי גם של ati תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב קצת ישן עם מעבד e6320 dual core, לוח אם Intel 946GZ עם pci express רגיל (לא 2.0), ברצוני לשים לו כרטיס מסך gigabyte gt610 1gb ddr3, האם הלוח אם יקבל את הכרטיס מסך כי הוא תומך ב pcie 2.0 והלוח אם שלי תומך נדמה לי ב 1.0?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 2GB DDR3 x2 ספק אני אקנה לפי הכרטיס שאתם מציעים מעוניין לשחק ב HON SC2 BF3 ברזולציה 1920X1200 לא חייב להיות על ההגדרות הכי גובהות אני אסתפק בבינוני+
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב קניתי כרטיס מסך חדש ועל פניו הוא נדלק וגם מריץ משחקים. אך האם ישנן בדיוקת כלשהן על מנת לבדוק את תקינות המסך? (כמו memtest לזכרונות) רוב תודות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת עד כמה הכרטיס חדש בתקציב של 450 שקל יהווה הבדל משמעותי לעומת הכרטיס הקיים שיש לי nvidia 7900gs במידה ובאמת קיים הבדל אשמח להצעות לקניית כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו prototype 2 כמובן שלא על ultra אבל בצורה טובה ללא תקיעות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מחשב בן שנתיים שלא היה מיועד למשחקים: מעבד e7500 זיכרון 4gb 800mh ספק ג׳נרי 500w צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות(יש חיה כזאת??) לגבי הספק אם לדעתכם חובה לשדרג אותו התקציב עולה ל1000 לספק+כ.מסך אך עדיף לנצל כמה שפחות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, מה נשמע? כרטיס המסך שלי מת. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של 500-600 ש"ח. קצת גמיש במחיר, אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד קצת אז אפשרי. למטה מופיע המפרט שיש לי, האמת שאני לא סגור על הזיכרון - יש לי 4GB אבל אני לא בטוח ב100% שזה סוג הזיכרון שקניתי (המחשב מתחילת 2009). אני מניח שזה צוואר בקבוק, לא? אני משתמש למשחקים על מסך 17" אבל ייתכן ובעתיד אשדרג ל22" או משהו כזה. איזה משחקים ?- כל החדשים. בעיקר משחקי יריות (Prototype 2, Max Payne 3 , ,Resident Evi, Call.of.Duty.Modern.Warfare.3 וכו'.) כעיקרון מעדיף כרטיסים של NVIDIA. ראיתי שיש כרטיסים עם הרבה זיכון (2GB למשל) שהם זולים יותר מאשר כרטיסים עם פחות זיכרון אבל עם יותר DDR. מה עדיף? יותר זיכרון או יותר DDR? כל מקרה זה המפר…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב! איזה כרטיס מסך מומלץ ושווה להביא מהארה"ב התקציב בערך 300-400 דולר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי שאלה קטנה אליכם אני מחפש crossfire bridge שיתאים ל HD7770 עם למישהו יש מיותר אשמח לרכוש או משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI RADEON HD 5650 ופתאם נוצרה לי בעיה במשחקים, התמונת פשוט נקרעת ולא ניתן לראות שום דבר זה קורה מיידית בעת הכניסה למשחק השתמשתי במדריך שניתן פה לתיקון תקלות "קריעת תמונה" VSYNC בעזרת התוכנה RicaTuner עם override3d3 והבעיה לא נפתרה. תמונות: http://tinyurl.com/ctzk4q4 http://tinyurl.com/bs99m6s אני ממש נואש לעזרה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בדיוק כמו הנושא- מה עדיף? המפרט בצד, כמו שניתן לראות מעבד ישן Q6600 לא מומהר. אני מודע לצוואר בקבוק, בגלל זה אני שואל פה, ההבדל במחיר הוא 100שח (דרך IQPC). משחק על 1440*900 (19 אינץ'), משחקים כבדים (BF3 ודומיו). תודה לכל עוזר
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-