עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yeya,

שלום רב! אני מנסה למצוא את הדגם האופטימלי של כרטיס מסך לצרכים שלי: שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) בטווח מחיר של 400 עד 600, (כמה שיותר קרוב ל 400 עדיף ;D) יש לי שני מסכי 19" בעלי חיבורי DVI\VGA, כפי שהבנתי, מומלץ להשתמש באותו חיבור לשניהם ולכן אני מעדיף כרטיס בעל 2 חיבורי DVI שלא אצטרך להשתמש במתאמים למיניהם. יש לי ענין בכרטיס שקט אבל לאו דווקא ברמה של קירור פסיבי. אני חושב ללכת בכיוון של Nvidia GTS 240/250 אך לא מצליח למצוא את הדגם האידיאלי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנידון. תודה מראש נ.ב. על פי הצרכים שלי, יש איזושהי הצדקה לקחת דווקא 1GB? באיזה תחום שימוש אפשר להרגיש את ההבדל בין 1GB ל 512MB

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. ראיתי שיש חוו"ד כאן בפורום בסגנון של "בסדרה 3000 קירור EAGLE של גיגהבייט לא היה מוצלח". אשמח לדעת איזה יצרן/דגם כדאי לרכוש בסדרה 4000, במיוחד 4070 או 4070ti.

3. Started by haim_egm,

אני עובד בעבודה עם שלושה (ועם קצת מזל, ארבעה בעתיד הקרוב) מוניטורים. המחשב הנייח שקיבלתי היה ללא כרטיס מסך כך שהבאתי כרטיס ענתיקה מהבית (AMD Radeon R7 200 Series) עם שתי יציאות וזהו. הייתי שמח לכרטיס מסך בעל 4 יציאות HDMI אם יש דבר כזה זול ככל האפשר. לא צריך יכולות גרפיות יוצאות דופן, הרזולוציה הנדרשת היא HD פשוט.

4. Started by lmlm,

הפרטים באנגלית : Features: 48 Pixel Shader Processors 8 Vertex Shader Processors DirectX® 9.x compliant Shader Model 3 support High Dimension Floating-Point Textures Multiple Render Targets Up to 16x Anisotropic Filtering Up to 6x Multi Sampling Anti Aliasing Up to 12x Temporal Multi Sampling Anti Aliasing Full Screen Anti Aliasing Gamma Correction Avivo Video Gamma Correction 3Dc Normal Map Compression Video in, Video Out Dual Link DVI HDMI Ready ותמונה לסיום: http://img324.imageshack.us/my.php?image=x1900xl8mq.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90370

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  5. למערכת הפעלה XP תודה ענקית לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. טוב, כבר הרבה זמן שאני שוקל להחליף את הכרטיס מסך (9600XT עם VIVO), וכרגע יש לי תקציב שעומד בסביבות ה-800 ש"ח (פלוס מינוס כמה גרושים) לבזבז על המחשב. השאלה היא האם יש משהו שעדיף על ה-6600GT בסביבת המחיר הזה ? יש תחרות מצד ATI ? (איך ה-X1600 למשל ? ממש לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו). ואם כבר שאלות, עד כמה שווה להשקיע עוד כסף בשביל 256mb ? אגב, החיבור הוא AGP ולכן בעייתי, ולא, אין לי כוונה להחליף לוח אם בקרוב. (אוף, נראה לי שבסוף אני פשוט אקנה איזה גיגה או שנים של זיכרון וזהו...) תודה בכל מקרה.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  7. היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חיבור חיצוני אני מתכוון לא לספק... אז מה אתם אומרים???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. Started by tomerezri,

שלום, חבר טוב של אחי קונה מחשב, והוא מתלבט בין 2600XT ל 8600GT עבור משחקים ועריכת וידאו ב 1080I האם ה8600GT תומך ב 1080I? ( הבנתי שהוא לא תומך ב 1080P) אגב מתי יוצאים ה 9600 וה 3600 אם בכלל? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by Fire_Trooper,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך שלה (gf 4 ti 4200 128 MB ) בעיקר בגלל המחיר שהוא הרבה יותר זול משל המתחרות. הבעיה היא ששמעתי שהיא נחשבת חברת "קבר" ממש. זה באמת נכון? (מבחינתי יותר חשוב האיכות והאמינות מאשר איכות תמונה נגיד) שמעתם על בעיות רציניות עם כרטיסים שלה?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by FuzzyNapkin,

אני עומד לקנות מחשב ממש בקרוב ושני האפשרויות היחידות לכרטיס מסך שייכות ל GIGABYTE ו ECS עד עכשיו עמדתי לקנות את הכרטיס של gigabyte שנראה לי ממש טוב (http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2752) אבל יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס של ECS באותו מחיר...הבעיה היא שאין הרבה ביקורות על הכרטי הזה ולכן אני צריך את העזרה שלכם http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/NewsRoom/NewsDetail.aspx?NewsID=1111&MenuID=13&LanID=0 תודה!

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by jorylit,

אנשים צהריים טובים, אני מזה בלחץ עכשיו התקשרתי ללוגיק בקשר לכרטיס, נתנו לי את Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Retail Video Card ואני ביקשתי להחליף לGV-NX66T128VP, היא אמרה לי שתברר אצל הספק, ואני ממתין עכשיו, מה יהיה אם היא תגיד לי שאין להם את הכרטיס, האם ההבדל בינו לבין הקודם גדול, אין זה התבטא בfps במשחק?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  14. שלום. אני חדש.. פישפשתי פה בפורומים בעקבות המלצה של מישהו מKSP , סוף סוף אתר ופורומים רציניים ויש לי כמה שאלות לגבי המחשב שאני מתכנן לקנות הכי חשוב לי כרגע זה לדעת: 1 מה ההבדל בין החברות שמייצרות כרטיסי מסך? אני מתלבט בין החברות: XFX LEADTEK GAINWARD ומישהו אמר לי שיש לו של ג'יגה בייט.. אבל לא ראיתי באתר שלהם שקיים כזה כרטיס (PCX להזכירכם ולא AGP), מה אתם ממליצים? האם ההבדל היחיד הוא בקירור שלהם ורעש? מה עם אמינות ואחריות? אני ממש ממש מחפש המלצות וכל מי שדיברתי איתו שזה בעצם חנויות מחשבים אומר שהכרטיסים שלו טובים (בעצם... 6800 חייב להיות כרטיס טוב.. אפילו אם הוא מיוצר בקלקיליה לא?) 2 אולי אולי במקרה יש מישהו בארץ שמוכר וגם נותן אחריות של BFG?? 3 אני גם לא יודע איזה …

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by benx,

יש לי P4 3.00 Ghz Asus P4P800 GeForce FX 5600 256MB 1024Mb DDR וקיבלתי את התוצאה הבאה : :s05: :s05: :s05: ?!?! עריכה : עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, זה עדיין לא עוזר, ה FPS תמיד נע בין 1 ל 0

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HunterVee,

שלום ברצוני לרכוש הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול האם הקירור יחסית שקט או שאולי עדיף משהוא בסגנון VaporX? וסתם ככה, לא מוצא סרט מדידה בבית, הכרטיס נכנס בכלל במארז Thermaltake M9 שלי? נ"ב: ספק יוחלף בהתאם.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by graeme,

תראו את התמונה הזו - http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/images/image009.gif זה סקר יחיסית מאוד מאוד אמין... זה אומר שעדיף לי ללכת על GFORCE או על RADEON (לגיימינג) ? אם יש לכם מקורות שונים של השוואה אני אשמח... מה אתם אומרים על ה- Gforce 6600 (לפי סי אי אקספרס) ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. במסגרת הצעה שקבלתי למחשב חדש נכלל כרטיס מסך 128MB וחשבתי לשדרגו ל-256MB . השימוש במחשב יהיה גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת "פוינט אוף ויו". להלן קישורים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 1. אבקש לקבל הסבר איך ניתן להבדיל בין שתי הדוגמאות הנ"ל ואולי כדאי בכלל משהו אחר? 2. מה המשמעות של הנתון שזכרון הכרטיס נניח 256MB אבל יכול להגיע עד 512MB? אני מניח שאת היתרה הוא יקח מהזכרון הראשי של המחשב. אז מה ההבדל…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by ELiA,

מה אפשר לעשות אם יש לך 2 מסכים מחוברים אל מחשב אחד חוץ מזה שזה נראה טוב בעיין? יש משחקים שתומכים צפיה על 2 מסכים שאחד משלים את השני?

20. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, חבר שלי שאל אותי שאלה מאוד מעניינת, האים לקנות 9500 וזיכרון נוסף למחשב או רק 9800. אני מתחבק עם השאלה ולכן אני פונה אליכם, מה עדיף? יש לו כרגע 256 ראם ומעבד 1.7 ווילמט. תודה. יאיר.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  21. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&i מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הכרטיס המדהים הזה??

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך מורידים bios ל-ATIWinflash? יש לי כרטיס מסך של ספיר ולא הצלחתי לעדכן ת'ביוס תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by yonni,

מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  24. היום אני יכל ללכת ולקנות את הכרטיס הזה חסכתי מספיק . משנה שעברה ואפילו יותר פנטזתי לשחק דום שלוש על ההגדרות הגבוהות ביותר ולשחק אותו עם פלטרים וכל הדברים המדהימים האלה ועוד משחקים רציתי לדעת עם הכרטיס הזה יהיה מסוגל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7254 לתת ביצועים טובים במשחקים החדשים שיוצאים כמו הרינבו סיקס החדש .. או לחכות לדור הבא ולהמשיך לחסוך ...?...

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by pes7,

ישלי כרטיס מסך מסוג - ATI Radeon HD 2400 - High Definition Audio Controller ואני מעוניין לשדרג אותו לה PALIT Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - HDMI אז אים אני משדרג אני עדיין יכול לשמע סאונד כי בכרטיס מסך שלי עכשו יש יכול של High Definition Audio Controller ובמה שאני רוצה לשדרג אין בכלל סאונד

• 4 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.