עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yossi_s1,

הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by אור כהן,

גלשתי היום באינטרנט טמצאתי את כרטיס הGainward nVIDIA GeForce GTX 465 1024MB DDR5 PCIe עם 3 שנות אחריות ב589 ש"ח בלבד! (במקום 1400). לקנות כל עוד קיים מלאי! http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10372#detailed

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by k22,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך -GTX465 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש לי לוח אם G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם הזה?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by DuDsAn,

אז כמו שהכותרת אומרת.... חשוב לציין שמדובר בשני הכרטיסים על חברת GIGABYTE ב GTX470 630MHz Shader 1260MHz לעומת GTX 470 Super oc 700Mhz Shader 1400 כמובן שה SUPER OC נותן קצת יותר ביצועים אך הוא גם קצת יותר יקר.... אני מתכוון לרכוש את הכרטיס באנגליה (אחי גר שם) ושהוא ישלח לי עם חבר שמגיע לארץ או בדואר(רצוי? תנו את דעתכם מה הסיכוי שאני אצטרך לשלם עליו מעמ) ה GTX 470 עולה 1070 שקל ה GTX 470 Super OC עולה 1460 שקל תנו את דעתכם האם כדאי להוסיף 400 שקלים בשביל ההפרש בין הכרטיסים? אולי כדאי לקנות את הGTX470 הרגיל ופשוט לעשות לו OC קטן שיצמצם טיפה את הפערים

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by Nemoman,

החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל אך מתלבט בין החברות השונות חוץ מאסוס ההבדלים במחירים זניחים... אם למישהו יש המלצה לחברה ששמע או יודע על כרטיס עם יכולות המרה גבוהות במיוחד או באנדל מיוחד שנותן יותר אשמח לשמוע או כלמיני חוות דעת כאלו ואחרות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by zipdrive,

שלוום לכולם,בימים אלה אני שוקל לקנות מסך חדש וגדול ברזולוציית 1080P. לפני כן אני מנסה לברר האם ה- GTX470 שלי יוכל להמשיך ולעמוד יפה במשימתו או שזה ידרוש ממני שדרוג. מצאתי כל מיני השוואות שמראות שהכרטיס טוב לרזולוציה הזאת...לפחות לגבי משחקים מ-2010. יש למישהו נתונים או ניסיון לגבי משחקים חדשים יותר? האם הכרטיס הזה ימשיך לתת עבודה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by dan9,

שלום לכולם! זה המפרט שלי ם הכרי מסך הם הוא מספיק בכדי לשחק על FHD 1800? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz Gigabyte Z77X-D3H 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 Nvidia Geforce Gtx 470 Inno3d Intel 30GB SSD 525 Series mSATA III Samsung 840 Series 120GB SSD SATA III SAMSUNG Spinpoint F3EG HD503HI 500GB SATA II LG DVD±RW GH24NS x24 Corsair TX750M 750W Modular Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty יש צורך בלהחליף כרטיס משסך או שהוא עוד חי ובועט?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. נתבקשתי לעזור למכר לבחור כרטיס מסך עבור מטלות CUDA [תוכנה מסוימת של Adobe ששכחתי את שמה - יכולים להזכיר לי?]. הבחירה שלו הייתה בכרטיס המסך GTX480 - ואני - בשל בורות בתחום - לא היה לי מה להוסיף על הבחירה. אנחנו גרים בארה"ב והכרטיס עולה 330 דולר [מבית EVGA]. השאלה: האם הכרטיס כדאי מבחינת המטלה, העלות, והביצועים? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! תודה!

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by BandiT,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס בתקציב סביב 750 שקל. מה עדיף ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/768MD5‎ של ASUS במחיר של 750 שח. GainWard GeForce GTX550 Ti 1024MB GDDR5 192Bit במחיר של 743 שח Leadtek GeForce GTX550Ti OC 1024MB GDDR5 במחיר של 753 שח שלושתם בערך באותו מחיר איזה כרטיס חזק יותר ומומלץ לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. הת'רד התעדכן, על מנת לגשת לנושא השיחה לחץ כאן. צריך עזרה בהחלטה מה יותר טוב - MSI, ג'יגהבייט או EVGA, כי לכל אחד פיצ'רים שונים. היי חברים. אני כנראה מביא כרטיס מסך מניו יורק היות והמחירים שם הם כמעט חצי מכאן. אז מן הסתם שאין לי עליו אחריות, אז רציתי לשאול האם זה מהלך כדאי והאם אני יכול לסמוך על השירות בארץ שיתן לי אחריות במקרה של תקלה (מוכרים את הכרטיס גם כאן, חייב להיות איזשהו ספק שירות). חשבתי גם להביא ספק כוח משם אבל זה כבר נראה לי מסוכן מדי. לא חושב שה-TR2 470W שלי יחזיק את הכרטיס הזה. כמו כן, עד כמה נוראי יהיה צוואר הבקבוק עם E8400 ב-3.5GHZ? (אני חושב שאני גם אגיע ל-4, צריך לפתור בעיה קטנטנה עם הזכרונות). תודה רבה ושבת שלום.

11. Started by Lee Jun Fan,

היי אני שוקל רכישה של כרטיס מסך (כחלק ממפרט שלם), ועברתי על קצת ביקורות של ה-GTX560... http://www.techspot.com/review/359-nvidia-geforce-gtx-560ti/page12.html בביקורת הזאת למשל, ובעוד ביקורות, שמתי לב ש-GTX560 עם OC פחות או יותר משתווה ל-GTX570.. ומצד שני, ראיתי בביקורות אחרות ש-GTX570 הוא לא OCER מי יודע מה.. ככה שה-GTX570 ממש לא משתלם (הפרש של 300-400 ש"ח..) אז יש משהו שפספסתי, או שבאמת לא שווה לקנות את ה-570 ועדיף ללכת על ה-560 ולעשות לו OC? *אגב, בנוסף למשחקים אני גם צריך CUDA בחלק מהשימושים שלי, זו הסיבה שאני לא שוקל כרטיס של ATI...

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by MrFantstic,

שלום. יש איזה שהוא סיכוי שהכרטיס הנ"ל לא יריץ ביושוק לפחות על הגדרות מינימליות? בכל פעם שאני מדליק את המשחק עם הכרטיס הנ"ל, הוא עושה את כל האינטרו ולפני שהוא נכנס לMENU, המשחק פשוט קורס וקופצת לי הודעה ש"לא ניתן לפתור את הבעיה באופן מקוון". שאר המפרט הוא: I7-2600 8GB RAM WINDOWS 7 64BIT תודה מראש על העזרה !

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by eviatarp,

שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by namix,

שלום חברים יקרים אשמח לכמה תשובות בנושא. ! יש לי לוח אם של אינטל dz77ga-70k עליו מחובר כרטיס מסך GTX560TI וקיים אצלי עוד כרטיס מסך שעדיין לא חברתי כאמור geforce 8600GT הבנתי שיש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך ובמקרה הזה אפשר להגדיר את הכרטיס בחלש יותר לעבוד רק על הפיזיקה האם זה יתרום לי ב- FPS בסימולטור של Microsoft , וכמובן בעוד משחקים, ובכלל ישפר ביצועים ? האם יש צורך לחבר אותם ב SLI ,או שרק להגדיר בתוכנה של NVIDIA תחת פיזיקה שהכרטיס החלש יעבוד על הפיזיקה ? אשמח לתגובות הצעות והערות . תודה ניר .

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by UHU,

שלום אנשים! אתמול הרכבתי לי מפרט מחשב מעולה, הבעיה היא שיש לי כמה שאלות המפרט הוא - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪889 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 מחיר: ₪599 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 מחיר: ₪410 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪256 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60G SandForce 1200 Forse series כמות: 1 מחיר: ₪661 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GD…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by DisCus,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בקרוב, ההתבלטות היא בין GTX560 TI לבין HD6950 2GB האטרקטיביים מ-TMS: http://www.tms.co.il/product/10602 http://www.tms.co.il/product/10197 המחשב החדש יכלול את ספק הכוח S12II-430 של Seasonic ואת המעבד I5 2320. אני רוצה לבדוק את שני הכרטיסים הללו לעומק ולבחון אותם בכל אספקט באשר הוא. לכרטיסים האמורים יש צריכה לא מבוטלת כמובן, לפי אתרי היצרנים מומלץ ספק כוח בעל 500W. עם זאת, אתרים כמו Tom's Hardware ו-TechSpot מוכיחים שאפשר להסתפק גם בספק כוח עם הספק נמוך יותר. ההעדפה שלי היא להסתמך על אתר היצרן, הרי לא מדובר בעניין של מה בכך וישנם שיקולים להמלצתם (מקדם ביטחון וכו'). HD6950 2GB צורך כמות חשמל נמוכה יותר (נכון לגרסאות הרפרנס), לכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by E. Shambuzzi,

מה בדיוק ההבדל בין GTX560Ti ל GTX560? האם יש פער ביצועים משמעותי? הבדלים אחרים? האם לדעתכם שווה להשקיע את הכסף ל Ti ? פער שיכול להגיע גם ל 200 ש"ח

18. Started by liram21,

שלום לכולם, לפני כמה זמן פתחתי נושא על "מה יותר כדאי ? 6870 או GTX560TI?" אז עכשיו עלה קצת התקציב ואני רוצה להכניס את ה- 6950 ולעשות לו המרה ל-6970. אבל עדיין אני לא יודע מה יותר כדאי ה-GTX או ה-6950 (שיהפוך ל-6970) ?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by zglazer,

שלום לכולם אני פונה אליכם לפורום זה מאחר ולא קיבלתי תשובה מפורום מפרטים אני מתכוון בימים אלו לרכוש מחשב חדש שיתבסס על המפרט הבא: 1- מעבד Sandy Bridge I5 2320 Quade 2- לוח אם GA-B75 3- ככל הנראה ספק450 וואט+מארז של ANTEC על סמך זה איזה כרטיס עדיף עלות מול תועלת וכן איכות GTX560 מול HD6870 כי ברשותי מסך של ATI שגורם בעיות וחשבתי ללכת על NVIDIA תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by ghreg,

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB GDDR5 PCI-e Super OC וספק 500 enermax נתקע המסך קופא ויש תסאונד של המשחק עדין הדרייבר עדכני אני עים ווינדוס XP לעבור לשבע אולי או אין קשרררר בעיה חמורה מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אמיר קורן,

הצילו עזרה יהודי בצרה... מה עושים..הוא נקנה לפני שנתיים +חודש נגמרה האחריות לטענת בן דודי המוכר תודה שחקן מושבת כל השבת

22. Started by david2k,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ofir87,

ערב טוב, בבקשותיי למפרט עבור מחשב חדש שישמש עבור משחקים ועבור עריכת 2D (פוטושופ ותוכנות Adobe וכן עריכה מזדמנת של סרטונים) פעם אחר פעם הומלץ לי לשלב במערכת כרטיס מסך מדגם Nvidia GTX570. ממבחנים שרצים ברשת כולל מבחנים שנעשו ע"י האתר הזה עולה כי הכרטיס המתחרה, מדגם ATI HD 6970 2GB, עולה בביצועיו על הכרטיס הנל. האם אני מפספס כאן משהו? הכרטיסים מתומחרים באופן די זהה, לכרטיס של ATI יש יותר זיכרון (2GB מול 1.28GB) וכן ברובם הגדול של המשחקים אף מציג FPS גבוהה יותר. היכן ידו של כרטיס ה-Nvidia על העליונה ומדוע דווקא הוא מומלץ יותר מבין השניים? הוא מציג ביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות יותר? הוא מציג ביצועים טובים יותר בעת שימוש בפילטרים? הוא רועש/מתחמם פחות? תודה רבה על ה…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by ezman,

שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Yarinr,

אני קונה בקרוב מחשב חדש. תכננתי לקחת gtx570 או hd6950 אבל אז הציעו לי לקחת 6850x2 במקום (בערך אותו מחיר). מה עדיף לדעתכם? ואילו השלכות יש לשני כרטיסי מסך במקום אחד? עריכה: אם לא כדאי, מה אתם ממליצים- gtx570 או hd6950 (שאפשר לפתוח לhd6970)?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.